– Vijolični Plamen – 1 – Plamen Svobode

petek, 27. november 2009 @ 05:02 CET

Uporabnik: JAZ SEM

Vijolični Plamen – 1 – Plamen Svobode
(iz Naukov Vnebovzetih Mojstrov)

Osemdeset let nas Vnebovzeti Mojstri pospešeno pripravljajo za vstop v Vodnarjevo dobo – dobo Miru, Razsvetljenja in Svobode. Saint Germain, eden od Vnebovzetih Mojstrov, je Gospodar Vijoličnega Očiščevalnega Plamena oziroma Plamena Svobode za Zemljo. Po več stoletjih varovanja znanja o Vijoličnem Plamenu so se ga Mojstri odločili dati človeštvu v množično uporabo (leta 1930 je Saint Germain začel poučevati posameznike o teh znanjih, ki so jih nato preko knjig in javnih nastopov prinesli človeštvu.) Saint Germain je rekel: »Uporaba Vijoličnega Očiščevalnega Plamena je za vas in vse človeštvo vrednejša kot vse bogastvo, zlato in dragulji na tem planetu!« Vijolični Plamen je edinstvena duhovna Energija, ki pospeši duhovni razvoj, ozdravi čustvene in fizične probleme, izboljša odnose …Prav kot se žarek sončne svetlobe ob prehodu skozi prizmo razdeli na sedem barv, se tudi Duhovna Svetloba ob prehodu skozi prizmo Kristusove Zavesti razdeli na sedem barvnih Žarkov. To so: 1. Žarek – Modri 2. Žarek – Rumeni 3. Žarek – Rožnati 4. Žarek – Beli 5. Žarek – Zeleni 6. Žarek – Škrlatno-Zlati in 7. Žarek – Vijolični. Vsak od njih ima posebne Božanske lastnosti in se lahko, ko ga pokličemo v dejavnost, razplamti v Plamen. Lastnosti Vijoličnega Plamena so: Milost, Odpuščanje, Preobrazba, Očiščenje, Osvoboditev… Vijolična barva ima najvišjo frekvenco v vidnem spektru in je točka prehoda v naslednjo oktavo svetlobe. Ta vibracija je na prehodu iz materialnega območja v Duhovno.

KAJ NAREDI VIJOLIČNI PLAMEN?

Izbriše pretekle napake. Mi se ne moremo vrniti nazaj v času, a Vijolični Plamen ima moč, da izbriše oziroma preobrazi vzroke, posledice in včasih celo spomin na naše pretekle napake. Vijolični Plamen negativno energijo preobraža v pozitivno, temo v svetlobo, usodnost v upanje … Lahko preobrazi ali ublaži našo negativno karmo preden se nam vrne. Na fizičnem nivoju nam Vijolični Plamen pomaga ozdraviti naše telo z odstranitvijo karme, ki nas naredi ranljive za bolezni in bolečino. Prav tako očisti auro. Raztopi negativne misli in občutke. Ozdravi vzroke mnogih psihičnih problemov – čustveno boleče izkušnje (ki lahko segajo še v zgodnje otroštvo ali celo v prejšnja življenja).

Vijolični Plamen je alkemijski Plamen, ki preobrazi negativno energiji v Svetlobo, strah v pogum, nemir v mir, sovraštvo v Ljubezen, nižjo živalsko naravo v Višjo, Božansko. To je duhovni proces, v katerem duša postaja eno z Božanskim.

KAKO LAHKO UPORABIMO VIJOLIČNI PLAMEN? Je lahek za uporabo. Poiščite si mesto, kjer vas ne bo nihče motil. Sedite udobno z vzravnano hrbtenico in glavo. Noge in roke naj niso prekrižane. Stopala na tleh. Roke položite na stegna obrnjena z dlanmi navzgor. Zaprosite svoj Višji jaz, da vam pomaga priklicati Vijolični Plamen. Vijolični Plamen prikličemo z Odredbami (afirmacijami, izreki) kot je na primer ta, ki jo je dal Saint Germain:

JAZ SEM Bitje Vijoličnega Plamena!

JAZ SEM Čistost Božjega Namen!

Izgovarjate to Odredbo lahkotno, na glas, pozorno. Osredotočite se na naravni ritem te Odredbe. Ponovite jo 3x ali 9x, kasneje lahko povečate na 36x, 72x ali 144x. 

Osredotočite se na srce in izgovarjate to Odredbo z ljubeznijo, predanostjo in občutkom. Ko si Odredbo zapomnite na pamet, lahko zaprete oči med njenim izgovarjanjem in se osredotočite na vizualizacijo Vijoličnega Plamena. (To je pomembno za uspešnost klicanja dejavnosti Vijoličnega Plamena.) Ustvarite lahko le to, kar si lahko predstavljate.
Pokličite za ves planet in si to tudi predstavljajte:

Zemlja je Sonce Vijoličnega Plamena! 
Zemlja je Čistost Božjega Namen!

Več Naukov Vnebovzetih Mojstrov dobite v zbirkah knjig ‘JAZ SEM, KI SEM’ ter ‘Mojstri in Sedem Žarkov’.  http://sonce.e-trgovina.com/products1-catid-3.html V polju na levi strani Iskanje po avtorju ali naslovu izdelka: vpišite Jaz Sem

Tomaž Pritekelj www.jaz-sem.netComments are closed.