– Marija Magdalena vas vabi na obrežje od Boga

maria-magdalena-07357

Preneseno skozi Mercedes Kirkel, 13. novembra 2010

(Mercedesina opomba: V tem kanaliziranem sporočilu  se je Marija Magdalena obrnila izrecno name in na to, kar  se je dogajalo z mano. In kot ona to običajno naredi, je to sporočilo zelo hitro razširila na univerzalno sporočilo za vse).

Moja draga!

Že nekaj časa je, odkar sva se povezali, in res, vi potrebujete  usmeritev in inspiracijo ter pomoč, da vztrajate  povezani. Vi ste občutljivi in ste to doživljali zelo akutno/silovito. To je morda prizadelo  tudi druge, pa se tega niso nujno zavestno zavedali. Doživljali  ste morda neko vrsto strahu v svojem bistvu/jedru in težavo ostati povezani v svoj spiritualni vir. Vedite, da je to večje, kot vi, in da to ni rezultat nečesa, kar ste vi naredili v svojem individualnem življenju. To je del večjega procesa, ki poteka v tem času, ko se veliko stvari čisti na masovni ravni in dogajajo spremembe, kar predstavlja osnovo za velik premik naprej za mnoge ljudi. Stare strukture znotraj vašega eteričnega telesa se odpuščajo in to se pogosto občuti neprijetno in strašno, ko greste stran od običajnega. To je del procesa, ki se dogaja mnogim v tem času in to je pozitivna sprememba rasti, četudi je neudobna. To je dragoceno, če vam kdo od takšnih, kot sem jaz, ponovno zagotovi, da je to del duhovne poti v tem času, tako da se ne boste počutili, kot da je nekaj narobe ali da ste padli ven iz vaše poti. Prav nasprotno, to je znak čiščenja, odpuščanja starega, ki dopušča notri novo, večje, kar je del spiritualnega razvoja. Preko tega, da imate v Bogu ponovno potrdilo, da je to del vaše rasti, to tudi ni nepomembno, da imate prakso, kako se odzvati v teh časih, ko bi se lahko počutili izzvane. In to je to, na kar bi se rada sedaj odzvala.
Ko vas takšen trenutek izzove, je prvi korak, da si dopustite to polno občutiti. To je enako kot proces, ki sem ga opisala prej.  In to je koristno ponoviti ter za vas pomembno, da to ponovno in ponovno slišite. Mnogi od vas imate namreč to  tako močno vtisnjeno in ste natrenirani, da ne občutite vašega neudobja ali vaše bolečine ali vašega nemira. Tako vam jaz ponujam to, da bi vam pomagala preprečiti  takšno programiranje, ki pravi “ne občutite.” Takšno staro programiranje vam pravi, da se izognite občutenju za vsako ceno, običajno s poskušanjem, da se odmaknete od občutenja  ali s poskušanjem, da problem “fiksirate/pritrdite”, tako da ga ne bo treba še naprej čutiti. Vendarle, ta problem ni problem, in s poskušanjem, da ga boste “fiksirali” ali resnično napravili, da gre ta proč, si boste zavrli vašo lastno rast. Zatorej bolje kot, da se ga  poskušate izogniti ali ga fiksirati, ga raje občutite.

To je neke vrste meditacija. To je meditacija občutenja. To je bolj ženska oblika meditacije. Moška oblika teži, da morate vi uporabiti vašo voljo, da se disciplinirate, da struktuirate vaše aktivnosti tako, da so te usmerjene proti božanskemu. Na ta način vi mislite pozitivno oziroma  imate  milostne  misli ali se disciplinirate, da ne mislite, ter disciplinirate vaše akcije, da delate dobra dela. To je vse pomembno. Vendarle je to le del celote. In vi boste ugotovili, da vi padete v problem, ko se vam dvignejo emocije, ker se emocije ne odzivajo na disciplino.  Če boste vi poskušali disciplinirati vaša čustva, boste večinoma končali v zatiranju sebe. In potem čustva ne bodo le šla stran. Enostavno se bodo premaknila iz zavestnega dela vašega bitja v podzavestni. In od tam imajo ta veliko moč, da vas kontrolirajo, dejansko več moči, kot so jo imela, ko ste jih vi držali v vašem zavestnem aspektu. Tako ta sedaj nadaljujejo  v vaši podzavesti  in vplivajo na vas fizično in čustveno in energijsko. Ko so enkrat ta v podzavesti, jih je mnogo težje doseči in jih odpustiti. Ljudje, ki so zatrli ta čustva, težijo, da bodo zelo omejeni. Vi lahko vidite to v njihovih telesih. V njih je čustvena praznina, podobna črni luknji. Nagnjeni so, da so bolj v svojih razumih in pogosto zanikajo, da imajo kakršnokoli bolečino ali poleg tega prenašajo krivdo za njihove bolečine na zunanje sile. Vendar, če
začutite njihovo energijo in začutite komunikacijo/sporočilo njihovih  fizičnih  teles in njihovih emocij, je očitno, da so v bolečini.

Tako vam vse to pravi, da je v vašo največjo korist, da občutite vaše emocije, vaše neudobje, vaše bolečine, vašo zbeganost ali karkoli čutite, ko to nastane. Ne poskušajte tega potlačiti. Raje se temu izpostavite in se temu posvetite, kot dobremu vinu. Bodite s tem in se spojite s tem. To je ženski način in  to je pomembno. Večina vas je močno  razvila vašo moškost ali se vsaj dobro zavedate tega načina, celo,  če niste tako močni v spopadanju s tem, kot naj bi bili. Vi se dobro zavedate poti discipline in zaposlitve volje, ker ste bili trenirani v tem in to je v vaši družbi ojačano. To je splošna pot, po kateri se večina ljudi zna obrniti na izzive in rasti. Vendar večina od vas ni bila enako trenirana o poti notranje ženskosti, ne glede na to, če ste moški ali ženska, in tako niste v ravnotežju. Optimalno vi želite, da imate obe od teh dveh  poti močni. Vendar, ker večina od vas ni bila trenirana v krepitvi ženskosti in to v splošnem v vaši družbi ni bilo poudarjeno, je to za vas zelo težko.

Pot notranje ženskosti se vedno začenja z čutenjem. In to je vaša velika možnost kadarkoli vi doživljate neudobje, nemir, bolečino katerekoli vrste. To ni slučajno  ali nekaj slabega, da  je to nekako dospelo v vaše telo ali vaš svet. To je napačna ideja, da so ti občutki kot zunanje stvaritve, ki so se nekako navalile na vas. Občutki so del vas in če naj bi vi ljubili sebe, morate najprej ljubiti in ceniti vaše občutke. Oni imajo koristne funkcije. Verjamete to? To je tako in vi le dvomite v to, ker ste bili trenirani drugače.

Se bojite vaših občutkov?  Če se jih izogibate ali se poskušate izvleči ven iz njihovega občutenja z fiksiranjem vaše situacije, potem se v večini primerov bojite vaših občutkov. Tako imate vi dve ravni občutenj, ki se nadaljujejo. Imate originalne občutke in imate strah doživljanja teh občutkov. Vaš predsednik Roosevelt  (nekdanji predsednik ZDA – opomba prevajalke) je nekoč dejal, da se nimate ničesar bati, razen strahu samega in v tej trditvi je  velika modrost.

Kaj, če si vi izberete v polni meri dopustiti občutke v določenem trenutku? Ali ni to pot biti v “sedaj”, ta pot nekaterih vaših učiteljev? Dejansko je to ena največjih zmožnosti, kjer so vaši občutki gorivo, ki poganja motor vaših prepričanj in misli. Zaradi tega je najbolj direkten način za spremembo in spiritualno rast, da ste skupaj  z vsemi deli sebe, kar pomeni vašimi prepričanji, vašimi akcijami in vašimi občutki. Vendar, ker večina od vas ni tako vešča biti s svojimi občutki, vi potrebujete pomoč na tem področju.

Zgolj, če imate razumevanje, da je proces, da ste pravzaprav z vašimi občutki, prej pa, kot da se jim izogibate, je samo po sebi v veliko pomoč. Dobro, to je začetek. Odprite vaše občutke, zlite se z njimi, sprostite se v njih, docela jih doživite. In naj vas to popelje k Viru. Konec koncev vas bo to popeljalo do vašega resničnega Vira, ki je Bog. Vendar vas bo najprej to popeljalo do vašega posebnega vira tega občutka. In ta bo vedno eden vaših notranjih božanskih kvalitet, po katerih hrepenite. Vaše notranje božanske kvalitete so vsi aspekti Boga, ki so se manifestirali znotraj vaše človeške oblike in ti so vedno lepi. Tako je vir vašega neudobja ali bolečine vedno notranja lepa kvaliteta.

V tem času zaskrbljenosti, ki ste ga doživljali, je vir te zaskrbljenosti znotraj vas hrepenenje po varnosti vašega vsakdanjega doživljanja vas in vaše energije. Ta občutek varnosti je eden vaših notranjih božanskih kvalitet. To je aspekt Boga. Ko si dopustite, da ste povsem z občutki, ki jih imate, kateri so v tem primeru zaskrbljenost, vas bo ta proces mirovanja v občutkih popeljal neizogibno do tega vira. In potem se zgodi sprememba/premik, ko se premaknete iz neudobja vaše zaskrbljenosti v čistost njenega vira, ki je občutek varnosti. Vi se premaknete v vaš občutek ljubezni za to notranjo božansko kvaliteto, vaš inherenten/prirojen občutek varnosti. To je čisto stanje, ne povezano s katerokoli posebno potjo, po kateri bi morda doživljali to kvaliteto varnosti. To je enostavno lepota varnosti same. In to je aspekt Boga. Bog je temeljna varnost, kajti nič ne more odvzeti  Boga proč od vas. In tako vas povezovanje z lepoto varnosti, v vsej njeni čistosti, samo po sebi in direktno povezuje z Bogom.

Celo sedaj, ko vi slišite to, vi lahko občutite spremembo znotraj sebe, ali morda ne? Vi ste se premaknili v zavetišče k Bogu, v stik z Bogom. In vi  ste v milini tega, ali ne? In kaj je bolj pomembno od tega? To je,  po čemer mi resnično hrepenimo in kar nas resnično zadovoljuje.  Torej, naj vas emocije popeljejo v to, kot reka, ki vas popelje na lepo obrežje. To je njena resnična funkcija. Dopustite čustvom, da opravijo njihovo delo in se popeljite do Boga.
Jaz vas ljubim in sijem mojo luč in ljubezen k vam ter vas vabim na to obrežje. Jaz čakam tam na vas z ljubeznijo in veseljem.

JAZ SEM Marija Magdalena

mercedes-kirkel

Avtorska pravica 2010 Mercedes Kirkel, www.intotheheart.org Vse pravice zadržane. Prosim kopirajte in delite dalje ta članek pod pogojem, da se ne spremeni informacije, da se ne napravi izvlečka ali kaj doda sporočilu ter da se doda dobro ime avtorstva in moj elektronski naslov (aloha@intotheheart.org) in naslov spletne strani (www.intotheheart.org) ter ne zaračuna nobenega denarja. Sporočilo se lahko objavi v časopisih, revijah ali javno tiska s privolitvijo Mercedes Kirkel.

Mercedes Kirkel je kanal in spiritualni vodja, ki prinaša na Zemljo sporočila in napotke od Marije  Magdalene, Isis, Lady Marije, Nadangela Mihaela, Jezusa in drugih bitij svetlobe. Ona sedaj pripravlja knjigo pod naslovom Sporočila Marije Magdalene.  Mercedes ponuja delavnice in privatna srečanja v Santa Fe, New Mexico ter je tudi na razpolago preko telefona in za potovanja na vašo lokacijo.  Za več informacij  pojdite na  www.intotheheart.org ali navežite stike  preko aloha@intotheheart.org *

V slovenščino prevedla: Marija Batista

___________________

MARIJA MAGDALENA je živela v Palestini v istem času kot Jezus in opravljala določena ezoterična dela skupaj z njim.  Marija Magdalena je dvojni plamen mojstra Sanande oziroma  mojstra Jezusa.  Marija Magdalena se predstavlja tudi pod imenom LADY NADA in je čohan ali nadzornik osmega žarka svetlobe, znana, kot morska pena zelene barve in  je vdana čiščenju in prečiščevanju energij. Ona je članica Odbora za karmo in pomaga mnogim pri razreševanju njihovih negativnih dejanj. Ona nosi energijo boginje, izžareva žensko energijo Stvarnika z namenom prinašanja ravnotežja med ženskimi in moškimi kvalitetami Stvarnika v vse, zlasti pa na Zemljo. Ona ima zaradi mnogih aspektov in dušnih vplivov Stvarnika specialno zmožnost videnja resnice duše znotraj vseh.

_________________

V decembru 2010 bodo na Zemljo ponovno  prihajale zelo močne energije. V tem mesecu je kar nekaj pomembnih datumov, ko bodo prihajale na Zemljo močne energije, ko se bodo odpirala posebna vrata,…in bo zato v teh dneh mogoče doseči učinkovito čiščenje, razreševanje problemov in iniciacija ter manifestacija naših namenov in želja.

V decembru bodo kar štirje datumi, ki bodo nosili energijo števil  3/3/3 – to so števila kristusove zavesti. Ti datumi so:

–       3.12.2010 – zaporedje 3/3/3 (vsak posamezni sestavni del datuma se sešteva v 3, kar da zaporedje  3/3/3),

–       12.12.2010 – zaporedje 3/3/3  in vrata 12:12,

–       21.12.2010 – zaporedje 3/3/3, zimski solsticij, Polna luna in lunin mrk na isti dan (to je dan, ko se bodo točno dve leti pred koncem majevskega koledarja odprla zvezdna vrata in ta vrata bodo pospešila premik v leto 2012)

–       30.12.2010 – zaporedje 3/3/3.

senza-titolo-1-copia

Več o tem lahko preberete v članku Incoming Energies for December 2010 na spletni strani www.debzartonline.com in v članku Energy surges ‘just keep on a coming’ na http://www.thequantumawakening.com/current%20QUANTUM%20newsletter.htm ter v mnogih drugih člankih. Zelo verjetno bom tudi jaz še kaj v zvezi s tem prevedla in objavila.

Marija Batista

Comments are closed.