– Nevidna bitja svetlobe Galaktične federacije pravijo

Nevidna bitja svetlobe Galaktične federacije pravijo, da »prvi kontakt« bo

sobota, 24. januar 2009 @ 05:02  CET

Piše: mavrica

 

Diane: Vnebovzetje je vaš potni list v višje sfere

 Kanaliziral Mike Quinsey, 16. januarja 2009

Veliko ljudem se stvarnost zdi povsem trdna in zanesljiva, vendar ste omejeni s temi parametri. V resnici pa je stvarnost zelo spremenljiva in nestalna, ker je odraz masovne zavesti. To je delno vzrok zato, zakaj ste bili nenadoma pahnjeni  v kaotične pogoje, in ves videz reda zgleda, kot da je izginil. Kakorkoli že, z vašim dvigom zavesti je prišlo do spremembe in ta se odraža kamorkoli greste.

To je odplavljanje starih vzorcev, ki ne odražajo več vaših resničnih želja, da se premaknete na novo pot. Zato ste se znašli vsi na morju, brez da bi jasno vedeli za smer, v katero iti. Zdi se, kot da ni nobenih očitnih znamenj, ki bi jim lahko sledili, in malo dokazov, kako preiti probleme. Kakorkoli že, vi ste že videli vašega novo izvoljenega predsednika Obamo v akciji in to so vzpodbujajoči signali, ki kažejo nov pristop za način reševanja problemov.

 

Kakorkoli že, vaša pričakovanja so se sedaj za nekaj časa dvignila zaradi našega kontakta z vami skupaj z drugimi bitji svetlobe. Dejansko je samo nekaj let, odkar vam je bila predstavljena zamisel vnebovzetja (Ascension), vendar imate sedaj nekaj jasnih predstav, kaj to pomeni. To je vaš potni list v višje sfere in predstavlja možnost, da se dvignete in pustite dualnost (duality) za sabo. Lahko ste sigurni, da bo sredi vsega tega trušča nova energija usmerjala vašo prihodnost. Vi boste zmagovalci v bitki za uspeh in preživetje in boste podpirani od nas, da bi se izognili popolnemu kolapsu človeštva in v vašem okolju. Izid bo uresničil vaše sanje in zagotovil srečno sobivanje enega z drugim.

Nič nas ne bi razveselilo bolj,  kot da vam prenesemo naš načrt, vendar je treba prej zagotoviti, da vas tako velikanske spremembe in razodetja ne bi premagala. Morate vedeti, da velika večina ljudi ima malo ali nič pojma, glede tega kar leži pred njimi. Zato morate pazljivo izbrati našo možnost, da vzpostavimo odprt kontakt z vami. En način, s katerim vas navajamo na idejo takšnega kontakta je povečana stopnja, do katere mi dovoljujemo, da so naša plovila vidna na nebu. To je rezultiralo v vaši večji sprejemljivosti za nas in v tem, da realizacija, ki smo jo zasnovali, ne bo predstavljala nobene grožnje za vas. Obžalovanja vredno je, da so akcije Grejev (the Greys) vrgle senco skozi našo prisotnost, vendar naj bi za sedaj vedeli dovolj o tem, da nas boste znali ločevati od njih. Oni niso člani Galaktične federacije in jim je bilo legitimno dovoljeno, da imajo svoje baze na Zemlji v dogovoru z vlado ZDA. Njihove akcije so bile del izmenjave informacij in zaradi Zakona svobodne volje se mi ne moremo vmešavati v to.

Imate zgodovino dolgo že tisoče let, v kateri ste bili v stiku z bitji z vesolja. Zadnje stoletje je bilo še zlasti aktivno, in kot smo vas pogosto informirali so svetovne vlade v zaporedju odklanjale našo pomoč. Ob mnogih prilikah smo ponujali, da prinesemo mir med ljudi. Na žalost so tisti, ki so se upirali opustiti njihovo moč nad vami,  prikrivali to. Morali smo se postaviti na stran in vam dovoliti, da odrejate vašo lastno prihodnost, sedaj pa se je glas ljudstva dvignil nad one, ki so napačno ohranjali njihovo moč s prekritimi akcijami in prevarami. Meseci naprej obetajo, da bodi izjemno razburljivi in resnično senzacionalni. Čas se obrača in človeške razvaline stoletij vojn in opustošenja se morajo odpraviti. Na njihovem prostoru bodo zrasle strukture miru in ponovna vzpostavitev vsega, kar bo kreiralo pot v vašo sijajno prihodnost in srečo.

 

 Vi morate sigurno vztrajati na vaši viziji spremembe na  bolje in ne smete podleči mišljenju, ki napoveduje finale žalosti in pogubljenja. Seveda se morajo zgoditi še zemeljske spremembe, ki se bo nanje vplivalo, da se zagotovi, da bodo povzročale kolikor je mogoče malo škod in izgub življenja. Verjetno bomo dogodke kakršnekoli večje grožnje za vas spremljali in kjer bo nujno vam bomo dali pravočasno svarilo. Kakorkoli že, mi ne moremo v resnici tesno sodelovati z vami, dokler ne bo prišlo do prvega kontakta (the First Contact). Čas postaja vedno krajši in mi sedaj vidimo serijo dogodkov, ki se bodo zgodili, in bodo napravili, da bo to mogoče zelo kmalu. Nekateri od vas bi najraje sedaj zapustili Zemljo, in pogoji, da se to izvrši po naravni poti, v skladu z vašim planom življenja, so že pripravljeni. To bi morala biti zadeva neke nuje preden nam bo dovoljeno, da posežemo vmes. Mi vemo, da je to sporna točka z nekaterimi od vas, vendar nam ni dovoljeno, da se vmešavamo v vašo izbiro, kako boste končali vaše življenje.

Mnogo se morate še naučiti, kako delujejo zakoni Boga, čeprav že imate osnovno razumevanje skozi različne religiozne organizacije. Kakorkoli že, to znanje bolj bazira na strahu kot na ljubezni in sprejemljivosti enotnosti vsega (Oneness of All). Vedno ste videli sebe ločeno eden od drugega. Ta ideja je bila podpirana z silami teme. Oni vedo, če boste prišli v miru boste kmalu vzpostavili skupne vezi eden z drugim. Ne bo dolgo trajalo, ko boste postali kot eden in vse razlike bodo kmalu splahnele in ne bodo predstavljale nobene grožnje za vaše edinstvo. Poglejte na našo Federacijo planetov,  ki jo sestavlja milijone članov in vedite, da boste imeli prostor med nami. Mi ne le, da delamo skupaj za dobro vsakega, ampak tudi nosimo naše znanje daleč in široko, da bi privedli druge v Kraljestvo Boga. Mi govorimo o nebeškem obstoju, ki ima vso lepoto in blišč, ki si ga lahko prestavljate. Zares, to je daleč več, kot se lahko zamislite sedaj in zaradi tega vas pričakujejo nekatera povzdignjena in vesela doživetja.

Mi govorimo na način, ki napeljujejo na mišljenje, da smo, kot bi vi rekli »religiozni«, vendar ta raven ni uporabna za našo raven razumevanja. Mi smo se pomaknili daleč preko takšnih organiziranih gibanj in smo združeni  z našim višjim JAZ (Higher Self), kakor boste vi tekom časa. Mi smo Eno z Vsem kar je in živimo v popolni harmoniji in ravnotežju. To je raven h kateri se  vi vračate in to bo prišlo k vam  popolnoma naravno. Vi niste tretje dimenzionalna bitja, samo nase ste prevzeli takšno ogrinjalo, da izkusite dualnost. Vi ste daleč več, kot razumete. Imate vse potenciale, da postanete bogovi. Kakorkoli že, korak za korakom, da ne boste preobremenjeni z učenjem vaših »resničnih jazov« (true selves).

Jaz Sem Diane iz  Siriusa. Vesela sem, da sem zopet prišla. Jaz pozdravljam vašo naravnanost, da prebrodite vse nadloge. Vi ste lepe duše, samo ven prihajate iz vašega dolgega spanja. Mi vse ljubimo, ker smo Eno za vse čase.

Hvala Diane

 Mike Quinsey

 http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/new_welcome_home_page_of_et_f.htm

Prevedla v slovenščino »mavrica«

Comments are closed.