VRAČANJE

– Vremenski pojavi in zemeljske spremembe – predvidevanja za okrober 2010 in dalje

strela


KANALIZIRANO SPOROČILO MOJSTROV SVETLOBE PREKO RUTH RYDEN

Sezone se spreminjajo vse okoli po svetu na načine, ki so presenetljivi in negotovi za mnoge. Nesezonske temperature in zemeljski premiki naznanjajo, da mora biti človeštvo od sedaj dalje veš čas na to pozorno in temu usrezno reagirati!  Ko se bo  jesen  razgrinjala  nad severne kontinente, se bo zdelo, kot da temperature drvijo navgor in navzdol  in povzročajo uničenja na pridelkih in v industrijskih naporih. Prekomerne količine dežja, ki so se spravile na nekatera območja, še niso mimo. Višje frekvence potiskajo sem ter tja črne tokove, tako da fronte visokih pritiskov postajajo problem. V tem trenutku mi vidimo veliko neviht, ki se bodo vrstile  z močnimi vetrovi vse okoli sveta v severnem podnebnem pasu v večjem delu meseca. Zaradi tega bodo poplave še problem, ker  se to dogaja v območjih, ki normalno niso prizadeta z visokimi vodami. Kakorkoli že, tudi tornadi ne bodo  zunaj  vprašanja.

Četudi se polja ledu na Arktiki reformirajo, postajajo ta tanjša z več oceanskimi območji

odprtimi čez zimo. Tresenje Zemlje bodo občutiti v veliko deželah čez mesec, ker se  nadaljuje raztezanje Zemlje in njeno ponovno formiranje, vendar to ne bo povzročalo problemov na severu.

Bližnji vzhod in Azija so “pod topom” glede zemeljskih sprememb. Mi vidimo veliko močnih potresov, ki se bodo dogodili,- še eden v Iranu in Afganistanu in  močan potres na Kitajskem okoli sredine meseca. Strašni premiki se dogajajo pod površjem v teh delih planeta. Močni vetrovi bodo podvojili težave.
Južni kontinenti in pacifiški otoki ter Avstralija bodo kmalu prešli v svoje poletne sezone. Zemlja tam postaja nekoliko elastična, se razteza ter spreminja, ko se notranji planet segreva v obilju vulkanskih izbruhov, ki bi naj bili tudi  z močnimi nevihtami blizu konca meseca.  Morske ravni postajajo problem v otoških državah,  ko obale še naprej izginjajo. Po potresu v Novi Zelandiji bo sledilo veliko manjših potresov in zemeljski premiki bodo postali norma po območju južnega Tihega oceana in celo blizu Avstralije. Etna v Siciliji pošilja navzgor tresljaje milje naokoli, vendar je močan izbruh še bodočnost.

V ZDA  je sezona orkanov v polnem zamahu in verjetnost je, da bo vzhodna obala vsaj še enkrat prizadeta, preden se bodo stvari umirile. Sedanji orkani, ki divjajo gor po obali, bodo ugasnili prav kmalu, vendar drugi, ki se oblikujejo stran od afriške obale, bodo dali napovedovalcem dela. Mehiškemu zalivu bo prihranjen močan udarec to leto, kot mi vidimo to ob tem pisanju.  Ribiška lovišča  bo mogoče ozdraviti, ker narava predeluje vode.  Za svetovno prebivalstvo je bil blagoslov, da so vremenske napovedi v naprej oskrbele svarilna opozorila, kar je dalo ljudem možnost, da se zaščitijo pred mnogimi nevihtami.  Celo ob tem mi vidimo veliko  tornadov, ki se dogajajo, pa niso pričakovani  v tem času leta, ki prihajajo ven iz teh turbulenrtnih /vrtinčastih vetrov.  Kanada bo doživljala nekatere neprijetne nevihte in vetrove od teh orkanov in nekateri od njih bodo divjali navzgor ob njihovih vzhodnih obalah.

To je čas, da se pripravite na prihajajočo zimo, zaščitite objekte od zunaj in zamašite špranje pred vetrovi, ki bodo prišli. Kakorkoli že, bolj  pomembno je, da sprejmete, da vaš svet doživlja nov preporod in zato lahko pričakujete porodne bolečine.  Vi se tudi prerojujete, ker  se vaša notranja moč in inteligenca razcvetujejo  na načine, ki se nikoli prej še niso zgodili. Človeštvo dela s spremembami in odkriva načine za upravljanje z najbolj neprijetnimi situacijami z vero in celo humorjem. Ljudje delajo z ljudmi ter razumevanje med rasami in religiozno verovanje začenjata prevzemati vpliv, četudi je izgledalo, da tega nikoli ne bo. Ne glejte in ne poslušajte plačanih medijev in nadpoprečno nezaupljivih poročil in opazili boste novo človeštvo, ki se oblikuje, ki  čuti in uporablja nove frekvence, da prekine vezi sovraštva in nesigurnosti. Skrbite zase in za druge in vi boste našli ta mir, o katerem vam je govorila vaša Biblija že stoletja. Spoštujte vse religije, ker vse poskušajo doseči blagoslove istega večnega Stvarnika.

Vprašanje:

Mojstri, preko interneta so prišle k nam novice, da se je na Kitajskem pojavilo mnogo velikih udrtin v mestih in v kmetijski pokrajini.  Pogrezajo se tla v  Indoneziji  in pokrajinska  območja Đakarte. Kaj se dogaja – kaj povzroča to?

Mojstri:

V obeh primerih, pod Kitajsko in pod otoki Indonezije so ogromne kamenine/skale, ki se trenutno dvigajo pod zunanjimi plastmi zemlje na teh točkah in ustvarjajo velike jame v spodaj ležečih usedlinah. Tam, kjer je na površju pokrajine večinoma  zgoščeno zložena zemlja, tam so vdori. To ni naznanitev, da bo Đakarta zginila pod morje, ampak le, da se bodo tam pojavile številne udrtine, dokler se gibanje globoko pod zemljo ne premakne na druge lokacije. Pokrajina, ki se je že znižala pod raven morja, bo ostala na tej ravni. Še veliko več bo poročil o takšnih  udrtih jamah , ki se bodo dogajale okoli po svetu, ko se bo to globoko premikanje nadaljevalo skozi prihajajoča leta. Premikanje bo zelo postopno, tako da tam ne bo nobenih svaril o premikih tipa zemeljskih potresov.

Vprašanje:

Mi slišimo tako veliko o dvigajočih “frekvencah” – internet je poln razprav o tem. Bi bili tako prijazni, da bi razložili:

1. Definirali izraz “frekvenca”.  Ali imamo tukaj opravek z elektriko ali magnetizmom v Zemlji? Kakšen je in od kod je izvor tega?
2. Kakšne so bile normalne frekvence okoli našega sveta preko mnogo stoletij, primerjalno glede na to, kaj prejemamo sedaj?

3. Sedaj, ko se premikamo bližje galaktični uravnavi leta 2012, ali mi že pobiramo  višje frekvence iz galaksije Mlečne ceste? Se bodo te zlile z našimi planetarnimi frekvencami? Če je tako, kakšen je in bodo učinki/posledice  na našo atmosfero, na naše razume in na naša telesa? Bo morda to korenita transformacija načina našega obstoja?

Mojstri:

Izraženo glede na čas in prostor v univerzumu je frekvenca stalno gibanje kreativne energije, ki vzdržuje oboje materijo in magnitudo/veličino neskončnega znanja, ki fluktuira/se dviga in upada  na način, ki ga usmerja Stvarnik. Vsaka kreacija materije ima svojo posebno frekvenco, zato da se obdrži v svojem prostoru in se vzajemno povezuje z vsemi drugimi kreacijami materije. Prostor med takšnimi kreacijami nosi frekvence, ki so v stalnem gibanju in omogočajo vsem bitom/delčkom materije univerzuma, da se premaknejo v harmonijo. Frekvenca je stalen pulz energije, če je ta čistejša.

Magnetni center planeta ustvarja svoje lastne frekvence in jih pošilja navzgor skozi mnogo plasti, da bi povzročile gibanje skorjastih plasti. Nekateri ljudje omenjajo to kot “srčni utrip Zemlje”, ko pulzi izpuščajo valove energije, ki je odvisna od potega univerzalne energije na planet.

Planet in vse druge kreacije iz materije so v stanju stalne kreacije. Svet ima sedaj zelo različne frekvence od tistih, ko je bil svet ustvarjen. Stopnja pulziranja je bila, ko je bil svet mlad,  zelo počasna, dajajoča osnovnim kreacijam življenja priložnost, da rastejo in postanejo višje oblike življenja. Tako vsako leto, vsaka minuta predstavljajo pospeševanje pulzov tako imenovanih življenjskih frekvenc. Vznemirljivi premiki, ki se sedaj bolj in bolj dogajajo so zaradi neprestanih oscilacij/nihanj, ki spreminjajo površino planeta in frekvence globoko v notranjosti.  Ciklična galaktična uravnava, ki bo v vaši bližnji bodočnosti, ima opraviti z razvojem  univerzalne strukture za vaš del Univerzuma.

Zatorej je naraščajoča hitrost frekvenčnih nihanj potrebna, da se to zgodi, kakor tudi, da se vpliva na spremembe življenjskih oblik na planetu. Kot ste morda opazili, živijo človeška bitja mnogo dlje, kot so živela dve stoletji nazaj.  Da, veliko tega ima opraviti z boljšim znanjem o prehranjevanju in boljšo medicinsko oskrbo, vendar več kot to – višje frekvence, ki se dogajajo, vplivajo na celično strukturo vseh stvari. Čez sto let bodo ljudje obdržali svoje zdravje in zmožnosti daleč v stota leta, živalsko kraljestvo pa bo imelo mnogo novih vrst, ko se bodo prilagodili na višje frekvence.

Glede združevanja frekvenc Zemlje s tistimi iz Mlečne ceste – da one se bodo združevale in to združevanje bo za kratek čas povzročalo potrese in silovite nevihte, dokler frekvence ne postanejo poenotene. To ne bi smelo vzeti meseca ali več vašega časa, potem se bo atmosfera umirila in bo zemlja pod vašimi nogami našla nov položaj in bo mirna. Planet se bo vrnil na svojo normalno pot v sončnem sistemu, ki je tudi doživel veliko sprememb. Astronomi bodo imeli mnogo let razburljivih raziskav preko njihovih teleskopov, ko bodo našli nove planete in nove lune v vašem sončnem sistemu, kateri so bili povlečeni v ta prostor. Človeštvo se bo našlo predugačeno na več načinov  – bolj bo odprto v znanje in  resničnost spiritualnega/duhovnega bitja, kar vi dejansko ste.  Življenje bo lažje v tem, da bodo višje frekvence odprle prostore v možganih, ki so bili speči od takrat, ko so bili rojeni prvi ljudje. Planet Zemlja raste ven iz svojih” najstniških let” in postaja “odrasel” v sončnem sistemu!

Vprašanje:

Naši vzorci spanja fluktuirajo neurejeno, kar je v resnici vznemirljivo,  zlasti za tiste, ki potrebujejo ta čas, da bi bili zmožni naslednji dan delati učinkovito. Ali nam lahko date nekaj misli o tem, kako se polastiti prednosti spreminjajočih frekvenc v naših telesih?

Mojstri:

Dragi, če se čutite nerazpoloženi ali imate težave zaradi čustvenih težav, zavedajte se, da rastoče frekvence  ustvarjajo  podobne stvari, kot pri otrocih, ki se razvijajo v kraljestvo odraslosti. Sprejmite, da življenje postaja drugačno na veliko načinov.  Sedanja norost preveč cvetoče seksualnosti je dejansko faza te vrste, da postajate v svetovnem  prebujanju teh spoznanj zavedni tega, kaj telo lahko naredi  in čuti. V prihajajočih letih se bo pozornost obrnila v začudenje o tem, kaj lahko naredi razum, kaj se lahko nauči in  lahko opravi na vse načine. Znanje bo postal glavno osredotočenje, ko bo človeško telo odpustilo največ bolezni, ki sedaj hitro naraščajo, Za sedaj, zavedajte se, da četudi vi ležite ponoči budni, je to zato, ker v vaše možgane in telo tečejo višje energije. Polastite se prednosti tega  z  enostavnim počivanjem/sprostitvijo, poslušanjem  mirne in tihe glasbe ali celo branjem. Zjutraj boste imeli potrebno energijo. Mnogi to ugotavljajo in so presenečeni nad tem. Zavedajte se osebnih sprememb v mišljenju in vedenju, ko se rase sveta mešajo skupaj v lepo simfonijo človeštva v najboljšem.

Ruth Ryden

Dostopi do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebn subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Lahko se jo doseže na: : Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo. com

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jih

lahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm.

To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 5.10.2010.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

– Vpogled 1 – “Dogaja se sedaj”!

 

Vpogled 1 – “Dogaja se sedaj”!      
»Dogaja se – Sedaj« 

 

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 2. avgust 2008

 

In tako je – minilo je – devet neverjetnih let stapljanja naših energij skupaj, ustvarjanja te lepe stvari, ki jo imenujemo Shoud (Vpogled) – vaše zavesti, stapljanje vašega zavedanja s nami, ki nismo na zemlji sedaj v fizičnem telesu. Z menoj, Tobiasom, Adamus Saint-Germainom, Kuthumi Lal Singh,čudovito energijo Quan Yina, Ohamahe, in seznam se nadaljuje in nadaljuje. Ko delamo z vsemi in vsakem izmed vas, ki ste učitelji in vzpodbujevalci Nove energije, da postanete Standard, primer in tisti, ki nosite spredaj lučko, ne le zase, ne le za vaše družine, niti ne samo za človeštvo, temveč tudi za vaše duhovne družine in vse na angelskih ravneh.

To je naš prvi Vpogled v novi in tudi zadnji seriji, ki jo bom imel z vami. Tukaj moram globoko vdihniti. Področje, ki smo ga pokrili v teh preteklih devetih letih, količina informacij, ki je vsebovanja v tej knjižnici Vpogledov na vaši spletni strani, in ne samo tu. Vidite, to je eno izmed najbolj popularnih branj trenutno na Novi Zemlji, v tej knjižnici, v evoluciji stare Zemlje v to novo bivanje. Ja, obstaja jih mnogo, mnogo, tistih, kateri še niso bili nikoli na Zemlji, ki preučujejo materiale, ki smo jih ustvarili dva meseca nazaj, dve leti nazaj, ko gledajo potovanje ljudi. Čudovite, čudovite kreacije.

Tako, globoko vdihnite, ko pričenjamo s serijo deset. Serijo deset. Mogoče se bodo serije nadaljevale po tem. Mogoče se bodo spremenile in zavzele drugo obliko. Način kako se vaša tehnologija in vaša zavest spreminjata, kdo lahko govori, kaj se bo zgodilo čez eno leto? Način, kako se spreminjate in se vračate nazaj k temu, kar resnično ste, kdo lahko reče, kako bo to izgledalo v enem letu? A za eno leto vem, da ste moji! 

Imeli bomo še veliko za pokriti, a videli boste, da bo malo drugačen obrat in zasuk v tej naslednji Seriji. Hm, tukaj moram globoko vdihniti.

Minilo je par mesecev, odkar smo bili skupaj v Vpogledu, kot je ta. Slišal sem, da ste si vzeli mesec na off, a komaj, komaj. Delate druge vrste dela in mi smo delali z vami še intenzivnejše. Tako sem vesel, da so tukaj Shaumbre, ki presegajo lasten dvom, ki presegajo občutek plašnosti in samo-zaskrbljenosti in sedaj dejansko govorite več z nami. Še vedno ste včasih malo grobi, še vedno dopuščate, da vam je vaša glava v napoto. Včasih imate težavo razločiti svoj glas od našega, in nasvet, ki vam ga bom dal je, da si ga zapomnite da sta ista. Prenehajte jo tako ločevati in tako razločevati. Ko dovolite glasu vašega duha in vašega človeškega vidika, in ko dovolite nam, da z njim zajadramo tudi mi v vas, je to glas, ki ga boste slišali, in ni nujno, da bo v jeziki, ki ga vaš um razume v svojem razumu. Lahko so to čustva, vizije, vedenje, a temu se sedaj dovoljujete odpirati.
Bili smo zaposleni

V teh zadnjih dveh mesecih, smo šli čez intenzivno delo. To veste, ko se zbudite zjutraj. Veste, da ste delali nekaj drugega. Niste sedeli v brezdelju. Zanimivo je opaziti, da v znanosti, ali kar bi vi imenovali na praktični ravni, še vedno ne razumejo, da, ko ponoči spite, da ne greste v neke vrste kome. Vaši možgani se ne ugasnejo. Dovolite svojim možganom, da se za trenutek sprostijo, a vi potujete v neverjetne izkušnje in ne glede na to ali se jih spomnite ali ne, potujete.

Sedaj, del tega celotnega procesa predstavlja spominjanje – ko se vrnete s svojih nočnih potovanj, ko se vrnete nazaj od učenja in  pomoči ustvarjanja nove Zemlje – se sedaj spominjate, kaj delate. To bo odprlo poti in koridorje, da se boste spomnili ogromno tega, kaj resnično ste.

Spominjanje pomeni, dati sebi dovoljenje, preden greste spat, pomeni, dati sebi dovoljenje takoj zjutraj, ko se zbudite. Zgleda, kot bi bili v vesoljski ladji, ki potuje v mnogo različnih dimenzij, in ko se vrnete nazaj v vašo fizično realnost zjutraj, preden zaženete svoje možgane, preden začnete razmišljati o dolgem seznamu stvari, ki jih niste dokončali včeraj, ki jih mislite narediti danes, se ustavite. Čutite celo telo, vsak del vas in si dovolite, da se spomnite kaj ste delali med spanjem.

Mnogi izmed vas potujete v novo Zemljo. Nekateri izmed vas intenzivno delate s svojimi lastnimi vidiki, poskušate ustvarjati varen prostor znotraj vaše realnosti tukaj kot človek, ki jih ponovno sprejema k sebi. Nekateri izmed vas opravljate veliko delo sedaj v vašem spečem stanju na področju Gaie. Kot smo ogovorili, ta entiteta Zemlje počasi odhaja. Oh, ne zato, ker ima dovolj, ne zato, ker bi bila užaljena, temveč zato, ker je čas. Čas je sedaj za ljudi, da prevzamejo odgovornost za Zemljo, zase, za svojega duha, in mnogi izmed vas ste delali intenzivno z to celotno tranzicijo Gaie.

Mnogi izmed vas, kot veste, pomagate navdušiti zavest na nefizičnih ravneh potenciala ali potenite ponoči. Veste, tukaj so znanstveniki in medicinski raziskovalci in glasbeniki in ljudje na vseh področjih vsake človeške kategorije, ki delajo sedaj na nov način, na način nove Energije, novem obrazu človečnosti. Poskušajo razviti tehnologijo, ki bo ustvarjena čez pet in petindvajset let. Nova odkritja v stvareh, kot so raziskava raka, so dobesedno rečeno že izza vogala. Ne tabletka, ki bi ga začasno ustavila, temveč nekaj, kar ima potencial, da ga ozdravi.

Energija nafte, mnogo se tukaj dogaja – aktivnosti – v svetu. Ja nekatere so navdušili tisti – kako naj jih imenujem – ki sledijo dolarju. Vidijo, da so se cene goriva, cene nafte povišale, tako so odkrili, da lahko vstopijo v igro odkrivanja alternativnih energijskih virov. A tu so tudi tisti, ki so imajo globoko zavest za čisto energijo, relativno veliko dokaj prosta energija in energija, ki bo prestavila Zemljo v popolnoma drugo dobo.

Tam se pojavljate kot vzpodbujevalci zavesti. To ne pomeni, da morati razviti novo formulo. To je skoraj praktična, metodična stvar. Imeti morate inspiracijo. Imeti morate vizijo.

Tako mnogi od vas potujete ponoči, na različne konce sveta in prinašate energijo nove zavesti in nove inspiracije tistim, ki delajo z mikroskopom, v laboratorijih, ko testirajo in raziskujejo stvari, ki bi bile sicer zunaj njihove normalne ravni raziskovanja. Nekateri raziskovalci in znanstveniki so postali zelo zafrustrirani in poskušajo raziskovati in ustvarjati znotraj omejenega prostora. Delo, ki ga opravljate  ponoči jih dobesedno navduši, da gredo iz obstoječih norm za novimi odgovori.

In ponovno, zapomnite si, vam ni potrebno imeti odgovora. Odgovor na situacijo goriva in energije na zemlji – to je masovna zavest. Obstaja v potencialu človeške masovne zavesti, in ko tam obstajajo vzpodbujevalci, in ko obstaja srčna želja, in ko je raven zavesti primerna, to nato najde svojo pot preko teh inventorjev ali znanstvenikov. Oni so tisti, ki jo prenesejo v praktične metodične metode, ki se lahko uporabljajo na zemlji. A zato potrebuje nekoga, ki navdihne zavest, da ima to iskrico, ki prižge zavest v ljudeh. In to je delo, ki ga mnogo vas trenutno opravlja.

Tako, tukaj globoko vdihnimo.

V teh zadnjih dveh mesecih smo delali zelo intenzivno z vami. Bolj osebno delo, kot kadarkoli prej in ne delo, ki se je šlo za vas. Veste skupaj smo v devetih letih šli skozi procese, skozi svoje težave, šli ste preko samo-zavedanja, pomagali smo vam, da se spomnite, da niste le še en  človek v še enem življenjskem obdobju v le še enem dolgem ciklu karme in reinkarnacij. Vi tukaj niste po naključju. Vi niste tukaj – kako naj rečem – da bi poskusili popraviti nekaj, kar je pokvarjeno. Tukaj ste, ker ste tako izbrali.

Porabili smo veliko časa, da smo vam pomagali, da probleme, ki ste jih imeli znotraj sebe, da so jedro vsem ljudem. Pomagali smo vam razumeti stvari kot so samo-ljubezen, stvari glede sprejemanja samega sebe, pomagali smo vam razumeti, kako čutiti energijo, pomagali smo vam razumeti, kako iti ven iz tega celega kroga drame in virusa seksualne energije, pomagali smo vam razumeti kako se premakniti nad čas in um v čas božanske inteligence. S tem, ko ste šli čez te procese in razumevanje energije, razumevanje fizike in razumevanje kako vse to vpliva na vas na čisto vsak različen način, vse to vam bo dalo orodja, znanje in modrost za delo, zaradi katerega ste tukaj.

Ne gre se za to, da čakamo do leta 2012 ali 2033. Vi ste tukaj prav sedaj, ker se dogaja ravno sedaj. Dogaja se sedaj. To ste vedeli, preden ste prišli na Zemljo – vsaj vi ste  poznali potenciale tega, kar se bo zgodilo v tem življenjskem obdobju. Vedeli ste, da bomo dosegli točko mileniuma, ko se bo izmerila človeška zavest, ne glede na to ali gre Zemlja naprej ali ne. Zato je bilo tukaj toliko interesa in drame okrog scenarijev »konca časa« ker je tukaj obstajal potencial. A vi ste šli nad to.

Mnogi ste šli čez te težave po letu 2000. Sami sebe ste pripravili za neke vrste scenarija »konec časa«, kjer bi bili tranzicijski delavci – tranzicije iz fizičnega telesa v nefizične ravni – da bi pomagali drugim, ki bi prečkali na drugo stran v času velike spremembe na Zemlji, ponovnega obiska Atlantide in njenih zadnjih dni. A to se ni zgodilo in v resnici se v vaših srcih to  ni želelo zgoditi. Niti si niso želeli to ostali ljudje na Zemlji. Zavest je gledala v naprej, v prehod v novo dobo, kot smo naredili.

Mnogi izmed vas ste imeli določen občutek praznine po letu 2000. Sedaj, kaj naj bi vi počeli? Zemlja se je nadaljevali, ljudje so nadaljevali z delom. Del vas je rekel, »No, mogoče mi ni potrebno biti tukaj. Mogoče smo zgrešili oznako, zgrešili potrebo. Reševanje in urgentni team ni bil potreben, ga ni nihče poklical.« Mnogi izmed vas ste zašli v gospodarsko krizo, »Kaj naj počnem? Naj bi sploh bil tukaj? Mogoče bi moral iti nazaj.« Koliko pogovorov sem imel z vami, ko ste rekli, »Ampak, Tobias, ali lahko pomagam tebi in Adamusu in Kuthumiju na drugi strani? Vidim, da nekatere Shaumbre odhajajo, prihajajo nazaj. Sproščajo se z vami v koči.« Imeli smo nekaj govorov, in vi veste, kot bi vam povedal predhodno, da ste vedno dobrodošli tukaj vse do takrat, ko se ne boste poskušali vseliti skupaj z mano.  Vedno ste dobrodošli nazaj, a imeli smo svoje govore in prosil sem vas da se ustavite za trenutek.

Tri leta nazaj, še posebno, smo zadeli ob točko z mnogimi Shaumbrami. Rekel sem »Dosegli bomo točko tukaj, ko se bo zavest ljudi tako povešala, da ne bo več sledila svoji linearni poti in zahtev kvantni preskok.« Mnogi izmed vas ste rekli, »Ja, ja, ja, to smo že slišali.«  Tako mnogi izmed vas niste razumeli, kaj je pomenil kvantni preskok. Povedal sem vam »Glejte v svojo vizijo«. Vsak od vas je vizionar. Na nek način bi lahko rekli, da imate na nek način kristalno kroglo znotraj vas. Lahko  pogledate v to kristalno kroglo in vidite potenciale. Zato se mnogi izmed vas tako zmedete, saj pričakujete, da boste videli le eno stvar, a je ne boste. Videli boste potenciale.

In prosil sem vas, da pogledate v ta notranji kristal, ki gleda v potenciale prihodnosti in vas vprašal, »Kaj ste videli?« Odgovorili ste mi, »Vidim spremembe, velike spremembe prihajajo na Zemljo, vznemirljive spremembe. Vidim sproščanje. Vidim, da ljudje zares začenjajo sprejemati same sebe. Vidim, deželi, ki začenjajo sprejemati druge dežele. Vidim, da ljudje začenjajo sprejemati planet, na katerem živijo. Vidim velike, velike spremembe«, to mi je večina odgovorila. A ravno tako ste mi povedali, da vidite čez te spremembe, da obstaja določena količina kaosa, reorganizacije ali prestrukturiranja.

Lahko ste videli, ko ste gledali v lastno kristalno kroglo, da obstajajo ljudje, ki so v strahu, v velikem strahu. Bili so ljudje, ki so jokali, ki so duhovno izgubljeni. Bili so ljudje, ki so potrebovali sočutje drugega človeka – ne angela, ne nekega breztelesnega bitja, temveč sočutje drugega človeka. Ravno tako ste videli čez to veliko vizijo, da bodo tudi izgubljeni in zmedeni, ki bodo želeli vedeti, kaj se bo zgodilo. Videli ste, da so skupine ki so šli v ekstreme med tem časom sprememb in nekateri izmed vas ki ste izkoristili – ali poskusili izkoristiti – spremembe. Nameravali so s svojim osebnim pohlepom in svojo osebno potrebo po moči izkoristiti prihajajoče spremembe.

Po tem, ko smo imeli svoje govore v vašem sanjskem stanju, sem vam rekel – in mimogrede, govorim vsem vam tukaj – vsi ste šli skozi to, mogoče v malo drugačni verzija, a čez isto stvar. In rekel sem vam, »Sedaj ste pogledali v vašo lastno kristalno okroglo, videli ste potenciale prihodnosti na Zemlji. Videli ste največje spremembe na sploh, največje spremembe na Zemlji. Sedaj Kaj? Kaj želite narediti?« Rekli ste mi tole: »Želim ostati tukaj. Želim biti priča tem spremembam. Želim biti del teh sprememb, želim tukaj navduševati, učiti in izkusiti.«
Dogaja se sedaj

Tako, dogaja se ravno sedaj. Ne v naslednjih treh ali petih letih. Ravno sedaj se dogaja, prav pred vašimi očmi. Svet se spreminja.

Nova Energija prihaja noter. Stara energija se spreminja ali odhaja. Ljudje gredo skozi svoje krize, a gredo ravno tako preko sprostitev. Vse, čez kar ste šli v teh preteklih 10 ali 20 ali 30ih letih, je bila lastna priprava. To kar ste vi prestali in vse krize v vašem življenju in nova zavedanja v vašem življenju, so sedaj stvari, katere bo izkušal preostanek sveta. Časi, ko ste bili jezni ali depresivni ali svobodni in odprti, čas spraševanja, če se boste sploh uspeli, kot bi vi rekli, obdržati med vsemi spremembami vašega življenja bo sedaj doživljal preostanek sveta. In tukaj nima trenutno nihče boljše pozicije na Zemlji kot vi.

Vi veste, kako je biti v strahu. Vi veste, kako je izgubiti toliko stvari v svojem življenju. Vi veste kako je, ko vaše telo zelo, zelo zboli in niti zdravniki ne razumejo kaj je narobe, a začnite razumeti, da je bil del vašega lastnega očiščevalnega procesa. Vi veste kako je iti čez to, kar bi imenovali, iti nad svoj um, ko ste poskušali… ko ste imeli vso to borbo v umu, in ko se nekega dne osvobodite tega mučenja. Nihče ni bolje pripravljen, kot ste vi.

Globoko vdihnite. Dogaja se ravno sedaj.

Sedaj, imeli smo svoje govore. Definitivno, imamo ta mesečna srečanja na vaši Zemlji, a ravno tako imamo mnogo srečanj na naši strani – v Shaumbra Servis Centru, v koči in včasih le v domišljijski mali začasni dimenziji, ki jo ustvarimo.

Nekateri izmed vas imate nekaj starih strahov, ki so se pojavili v vaši smeri. Strahovi Atlantide, strahovi konca sveta, strah, da se zgrinja na vas teman oblak ali zloben ali negativen, da se pojavljajo zlovešče energije, ko se bojite, da ne morete nikomur več zaupati te dni. Gledate politiko, nove potenciale za vojno, ekonomijo, okolje – in seznam se nadaljuje – in nekateri se sprašujete, koko boste preživeli še en dan. Sploh ne morete več gledati še enih novic, ker so same slabe novice. A ustavite se za trenutek. Dogaja se sedaj.

Stari sistemi so izzvani. Stare poti se umikajo. Poglejte v to, kar vidite v svetu, ne glede na to ali je to družba ali vlada ali individualen vodja ali karkoli, ki se trmasto drži stare Energije in moči – in moči, ta je zelo pomembna – vsi tisti, ki se poskušajo premikati nazaj v času se ne bodo obdržali. Kričali bodo. Brcali bodo. Grozili bodo. Grozili bodo zelo, zelo veliko. A ne bodo vzdržali v njihovih starih poteh, ko se preostanek sveta premika v Novo Energijo – in se.

Tisti, ki poskušajo izkoristiti prednost trenutne situacije, tisti, ki so – no, uporabimo primer naftnih špekulantov, nepremičninskih špekulantov, špekulanti  posojil – vsi ščurki te vrste, ki se bodo poskušali hraniti na spremembah. Ne bo jim šlo dobro, ker jim Nova Energija in nova zavest ne bosta dovolili.

Nova Energija ne uporablja moči, tako moč ne more vstopiti v to obliko zavesti. Če si duhovni vodja poskuša nagrabiti moč, ga bo udarilo nazaj. Če bodo religiozni voditelji poskusili uporabiti svojo moč, jih bo to udarilo nazaj. In tako bo šlo vse po vrsti. Nova Energija v tej dobi ne pomeni moči. Pomeni zavest in sprejemanje in svobodo. Ko obstaja moč ni prostora za svobodo, mimogrede. Ne morete imeti obojega. Voditelji morajo to odkriti. Dežele so to odkrile. Preostanek se na nek način ne meni, a ne morete imeti te moči.

Torej, nadaljujmo z našo današnjo diskusijo, skrbim, da je malo razvlečena. Verjetno bo še slabše preostanek tega leta, ker  tako malo časa, tako malo Vpogledov še imamo. Dejansko je bil to Cauldre, ki me je potegnil nazaj in rekel, »Sedaj, Tobias, imamo specifične stvari o katerih bomo govorili danes.«

Govorimo o prvi… Poskušam se odločiti ali delim z vami ime nove Serije ali povabim našega današnjega gost.  Hmm, hmm.

Grem za trenutek nazaj, Couldre tukaj. Želim, poudariti to točko. Ko imate moč, ali ko poskušate imeti moč … moč pomeni silo. Moč pomeni okrepitev energije dualnosti, in ponavadi je na strošek nekoga, ponavadi. A če se trudite za moč, ne morete imeti resnične svobode. Lahko imate trenutno iluzijo svobode, ker mislite »Imam moč na svetu, zato lahko naredim karkoli hočem. Imam moč denarja, moč kontrole, zato moram imeti svobodo.« A to je dejansko zapor. To je antiteza svobode, in v Novi Energiji gre dejansko za svobodo – svobodo zavesti. Zavest je bila dokaj zaklenjena, zaprta, a sedaj išče svojo svobodo. Išče svojo osvoboditev.

Moč ni kraj za svobodo. Ne bo je sprejela. To boste videli ponovno in ponovno v svetu, še posebno v naslednjih nekaj letih, ko nekdo izmed teh poskuša zbrati moč ali iti nazaj v preteklost. V preteklosti ni svobode. Absolutno ne. Niti razumeti ne morem, niti z vidika vaših človeških možganov, zakaj mislite, da bi bila svoboda v preteklosti. Preteklost je bila in jo je konec. Da bi šli nazaj, to ne bo delovalo. Torej …

 

Današnji gost

Pripeljimo našega gosta. Začnimo s tem danes. Kako krasen kraj za začetek. Globoko vdihnite in bo očitno za tako mnogo vas. Dal vam bom namig – naš dragi McMaster bo cenil to – 8-8-08. Energija današnjega gosta je energija Olimpijcev. Energija Olimpijcev. Sedaj to je pomembno, ne le ker se bo dogajal dogodek ta mesec, le le ker se dogaja osmi mesec, osmi dan osmega leta, le zaradi tega. Ampak ker ni še nikoli obstajalo toliko tehnologije, ker ne bo nikoli toliko ljudi vklopljenih preko televizije, časopisov, interneta in diskusij. Vsa energija bo fokusirana na kraj Beijing in olimpijce.

Tam bojo tekmovalci iz celega sveta, ki bodo prišli tja in videli boste različne tipe ravnovesja ta čas v tistih, ki bodo dobili zlato in srebro in medaljo. Videli boste zanimiv primer kako se spreminja energija Zemlje. Se ponovno distribuira. Nič več ni zadržana v centrih moči, se redistrubira, in to je zelo preprost a zelo lep  primer kaj se dogaja na Zemlji sedaj – redistribucija, nova svoboda in opuščanje moči.

Tako, vse energije, povsod po svetu od najmanjših, najbolj osiromašenih dežel in njenih ljudi, do največjih, najbogatejših in najmočnejših. Mi smo to zelo od blizu preučili. Oh, nič od tega ni naključje, mi smo to preučili od blizu, opazovali smo kako se vsa energija začenja osredotočati  na zemljo, na največjo populacijo Zemlje, na to populacijo, ki je bila najbolj zaprta, ki je mogoče najmanj sprejemala zunanje načine, kako se sedaj odpira. Zmaj se prebuja.

A ko se zmaj zbudi, iz njegovega dih ne pride ogenj. Pride celotno novo zavedanje, celotno novo zavedanje. Oh to bo trajalo nekaj let, seveda. Vem, da nekateri izmed vas kričite, »Osvobodite Tibet!« name, a želim, da stojite za nizkim obzidjem tudi glede tega. Kaj se dejansko dogaja tam? Kdo se resnično pokuša držati na kaj? Zelo, zelo pomembno, da to pogledamo.

Tako vse energije – 8-8-08 – se začenjajo osredotočati na Kitajsko, na Olimpijce. Oh, to niso vojaki. To so atleti. Ni vam potrebno metati bomb nič več. Zemlja poskuša razumeti da je zelo majhen kraj. Vsi skupaj delite isti planet. Vsi si delite iste skrbi. Ta ogromen fokus na deželo zmaja bo zatresel stvari, spremenil stvari, in jaz mislim »zatresel« na dva načina. Zatresel jih bo, kot pravite nekateri izmed vas in jih bo »zatresel« kot pravim jaz. Ustvarila se bo zelo pomembna sprememba v zavesti na globalni skali ta mesec. Začelo se bo v deželi kitajske a se bo razširila po celem svetu.

Vidite, manj kot leto nazaj smo šli skozi dogodek skupaj, ki se imenuje Kvantni preskok. Bilo je zelo tih nekaj dni širom sveta. Nekateri izmed vas ste gledali preko svojega ramena in pričakovali vesoljce na zemlji  ali da se bo razpočila Zemlja. To je bil tih dan, in takrat smo vam rekli, »Bo še en dan, a to bo začetek.« Sedaj vidite, ko se dogaja.
Sedanje spremembe

V tem mesecu, Avgustu, bo ogromna sprememba zavesti, in ne želim jo zapičiti v en dan. Lahko je med ali zelo kmalu po olimpijskih igrah. Zgodila se bo infuzija globalne energije in fokusa na deželo n kulturo, ki je držala nekaj najstarejših energij in ki so se najbolj upirale premiku naprej, in sedaj se bo to spremenilo. Pravim, da boste – na Zemlji – izkusili nekaj, oh, še posebno potresov na dokaj pomembnih ravneh. Ne govorim le o nekem malem ropotanju, temveč z zavestno spremembo te magnitude, bo učinkovalo na mnogo stvari, vključno elektromagnetiko. Za tiste, ki ste bili preveč časa na svojih rokah in sledili magnetnemu gibanju Severnega pola, , boste verjetno želeli videti nekaj sprememb, nenavadnih sprememb ta mesec. Spremenilo bo gravitacijo – ne na silo, temveč gravitacijski faktor – zavestna sprememba te magnitude bo to ravno tako spremenila.

Spremenila bo način poravnave – ali kako bi rekli – ja, poravnave potencialov, ki so blizu Zemeljske realnosti a ne prav v njej. Je kot balon, ki drži te potenciale prav zunaj človeškega dosega, in ta mesec bo vzklilo nekaj teh poravnav, da bo lahko ta potencial lahko začel vstopati na Zemljo.

Sedaj, prosim, ne poskušajte, nihče od vas, prosim, prosim prosim, ne hodite ven in ne poskušajte odpirate portalov – še posebej ne ta mesec. Če imate resnično potrebo po tem, naredite to naslednji mesec. Ta mesec se ne mešajte v to. Portali se odpirajo naravno kot odziv na človeško zavest in to je … Cauldre nas tukaj ustavlja, a bomo vseeno nadaljevali!  To je egoistično pomislite, da bi  šli ven in odprli portal. Zakaj bi želeli nekaj »ojačati« ali »prositi« nekaj, kar se bo odprlo naravno v odziv človeški zavesti? Zakaj bi želeli odpreti vrata prej, ko so pripravljena, da se odprejo? Zakaj bi poskušali izsiliti karkoli? Odprejo se naravno v odziv zavesti.

Ta mesec go veliko sprememb na notranje-dimenzionalnih koridorjih, ki povezujejo Zemljo z drugimi ravnmi in obratno. Zgodilo se nekaj zanimivih aktivnosti na nebu, ponoči, na nekaterih različnih delih sveta, saj te vrste portalov ali Zemeljskih vrtincev, ki se zapirajo in odpirajo in zapirajo in odpirajo v smislu neenakomernega vzorca. A to je neverjeten mesec, da živite kot ljudje na Zemlji, posebno kot vi, za zavedanjem, kaj se dejansko dogaja.

To bo prineslo spremembe – velike spremembe – državi kot je Kitajska. Kitajska bo imela mačka po zabavi, vidite, ker se je odprla tako hitro in tukaj je taka infuzija globalne energije, ljudi iz celega sveta bodo prihajali na Kitajsko, kot še nikoli do sedaj. In ne samo to, temveč, vsakič, ko nekdo vklopi televizijo in gleda na internetu in gleda ljudi iz različnih držav, ki tekmujejo, vidi podobe Kitajske, ki ni več za vrati, nič več ni zaprta, nič več ni izolirana. To bo povzročilo veliko spremembo v zavesti.

Po vsem tem, kot pravim, bo Kitajska pijana. Ljudje, bodo odšli, pozornost bo odšla, globoko si bodo oddahnili in rekli, »Kaj sedaj? Kaj sedaj? Gremo lahko na stara pota? Lahko preprečimo ljudem, da gredo na internet? Ali imamo lahko to vrsto Atlantidske filozofije o skupnem življenju, ki resnično ne deluje, a ga ne želimo sprejeti? Se lahko odpremo svobodi?« Ne govori – ne razumite me narobe – nisem rekel demokracija. Rekel sem »resnična svoboda« – svoboda v podjetništvu, svoboda v duhu.

Ena izmed stvari, ki se bo pojavila iz Kitajske po tem .. se že pojavlja, vendar je na drugih ravneh in zato pravim, ne mešajte se v portale ker se duhovnost pojavlja na Kitajskem, posebno v zadnjih devetih letih časa. Ni še vstopila. Lebdi, na krilih, čaka da vstopi. Kitajska v svoji naravi, je visoko duhovna, vendar ne religiozna kultura. Svoje korenine ima dolgo, dolgo, dolgo nazaj – svoje korenine v duhovnih družinah, svoje korenine v Atlantidi in Lemurji. A so bile izbrisane. No, vi bi morali razumeti. Tudi vi ste šli skozi to. Šli ste skozi »Ne verjamem v nič.« Šli ste skozi zavračanje. Šli ste skozi osredotočanje na čisto realnost. »Če ne morete videti, ne obstaja.« To dovoljuje transformacijo na drugih ravneh in to se dogaja s Kitajsko.

Ko se ti koridorji ponovno odprejo in kot novi potenciali pridejo poplavljati – podčrtajte to besedo, bo tukaj ravno tako zanimivo ta mesec – bo začelo poplavljati nazaj, to bo prineslo intenzivno novo zanimanje za duhovnost, in to bo povzročilo konflikt med starim in novim. Staro bo bežalo v strahu pred duhovnostjo. Tam obstaja stara, stara, dolga zgodba, zgodba Kitajske, o duhovnosti. To je tisto, ki je sploh ustvarilo zmaja. Zmaj naj bi bil v osnovi varuh ali straža božanske energije. A ko je bila energija zlorabljena ali napačno uporabljena s strani mnogih, mnogih v tej kulturi, se je ta zmaj spremenil v to, kar poznamo kot demon, ki bruha ogenj. To je povzročilo zaprtje, prepreko v resnični duhovni naravi te zemlje. A zmaj se spreminja. Iz njegovih ust ne bo prišel ogenj, temveč bo iz njegovega srca prišlo sprejemanje.

To je čudovita sprememba, neverjetna sprememba, in ni nujno, da bo prišla na lahek način.

Obstajajo tisti, ki se bodo upirali in se bojevali  proti. In kot govori o tem Saint-Germain obstaja potencial za notranjo civilno vojno. Predvidevam, da so civilne vojne notranje!  Tukaj obstaja ta potencial in kot je Saint-Germain ravno tako rekel, v teh naslednjih treh do petih letih. »Druge države, ne vtikajte se. Dovolite jim, da uredijo sami. Ne vmešavajte se.« Tisti, ki so oportunisti, ki jemljejo prednost slabosti, razdora in konflikta, opozorilo za vas – ne vmešavajte se. Ne razmišljajte, da bo to lahek način za zaslužek, se boste zelo zapletli v zelo lepa a zelo težko energijo.

Tako, Shaumbra, dogaja se sedaj pred vašimi lastnimi očmi po celem svetu, in to se dogaja ta mesec z vso pozornostjo, ki se odvija na Kitajskem.
Velika slika

Ko vidite, vse te dogodke, da se dogajajo, želim da se vsi navadite stati ob strani, »Kaj je velika slika?« Kaj je velika slika, ki se odvija v ekonomiji? Zelo lahko se je ujeti v dramo. Včasih sem presenečen, po vsem, o čemer smo govorili, da se še vedno ujamete v dramo. Del vas jo še vedno ljubi. Del vas gre nazaj v krog drame in za trenutek se počutite tako pravičniški in tako živi, ko ste napolnjeni z dramo. A nato se zrušite. Greste v jame. Kličete k nam – »Živijo Tobias! Saint-Germain!« Oh, večina vas ne kliče Saint-Germaina, ko ste v jamah, ampak  kličete na nekatere druge izmed nas.

Ja to počnete. Vi kličete Saint-Germaina, ko ste v redu, ko je vse v vašem življenju dobro,  »Saint-Germain, ti si moj prijatelj, pridi, ja, midva sva lahko čvrsta.« Ko pa ste doli v jamah, koga pokličete? (Nekdo reče »Ghost busters« – izganjalcev duhov)  Tobias. Quan Yin. Nekateri izmed vas še vedno kličete Jezusa. Ne, da je to narobe, ampak ubogi Jezus. Se vam ne zdi, da je imel dovolj na svojih ramenih? Mislim, ubogi mož. Mislim, bil je star komaj 33 let in vi ga še vedno kličete. Oh, prebolite. Joj. Zapreti boste morali vrata, se prepričati, veste, nekateri outseiderji ne pridejo notri.

Tako videli boste ogromne spremembe ta mesec. Pozornost – nič od tega ni naključje, da so olimpijske igre, da je več ljudi na svetu, kot jih je bilo kadarkoli do sedaj – tega se zavedajte med tem kratkim časom in to bo povzročilo spremembe.
Spremembe v vodenju

Spremembe se bodo nadaljevale na vaših finančnih trgih. Ne paničarite. Svet se ne bliža koncu. Ne vlagajte denarja v stvari, razen, če ne želite spati na njemu, a to ni dobra energija, da bi spali na njemu. Svet gre čez vse svoje neverjetne transformacije sedaj in vi ste ravno v sredini vsega. Oh za tiste izmed vas – no, to je dejansko globalno – ampak za tiste v Združenih Državah, vi gledate eno izmed najbolj fascinantnih volitvenih procesov kadarkoli. Malo bo delil… moram dvakrat preveriti to, če smo…Sedaj imate nekaj zanimivih kandidatov.  Imate nekaj zanimivih spornih vprašanj, ki se pojavljajo. Imate veliko strahu, ki je dejansko zelo, zelo globoko pod površjem. Imate nekaj teh globokih strahov o antikristu, nekaj globokih strahov o globalnih zarotah in vseh ostalih stvareh.

Vi veste kdo… Couldre tukaj preverja to informacijo, ampak veste kdo je bil Barack Obama v prejšnji inkarnaciji? Vprašal vas bom. Dal vam bom nekaj namigov. Šestnajsti predsednik Združenih držav, ji prišel iz Illinoisa, bil je kongresnik, boril se je za velike namene – ne le v Ameriki, temveč na Svetu. Postavite sliko Abrahama Lincolna poleg Baracka Obamae. Glejte jih. Narišite Baracku malo brade, spremenite barvo Lincolna – dojeli ste. To je to. Abraham Lincoln prihaja nazaj kot Barack Obama, da pomaga prestaviti ne le to državo, temveč svet na novo raven.

Si lahko predstavljate težave in izzive, ki jih je imel Abraham Lincoln v svojem času? Tiste, ki so se borili proti njemu, tiste, ki so mu grozili? Oh, ja, scenariji so še vedno na neka način podobni – potencial za atentat – a ni potrebno, da se dogaja na tak način, kajne? Ni potrebno. Ni potrebno končati to dramo ali krizo. Vidite, tukaj vstopata drama in strah. Ni treba, da je tako. Ta entiteta prihaja nazaj – oh, in ne gre se le za Baracka ali Abrahama, gre se za zavest – entiteta prihaja nazaj, vendar jo obkrožajo vizionarji, obkrožajo ga tisti, ki so zavestni delavci, ki prinašajo energijo na Zemljo sedaj, a tokrat ne za civilno vojno v Združenih državah. Tokrat za globalno prilagoditev, novo vizijo, in tukaj bodo nekateri, ki se bodo jezili.

Obtoževali bodo Baracka. Obtoževali ga bodo zarot z drugimi državami, obtoževali, da je prodal Ameriko, da ni patriot, da je antikrist ali musliman in vse ostalo. A ta prihaja, da prinese enotnost, da prinese ravnovesje. Oh, ta je, mimogrede, zelo, zelo, zelo duhoven. Abraham/Barack bi lahko hodil v tej sobi sedaj – po tej sobi – in sedel tukaj in razumel in čutil udobje z vsem kar govorimo sedaj, saj je v njem kvaliteta Shaumbre ravno tako.

Sedaj, ne podpiram nobenih komadov. Jaz …  Ne ne podpiram… Je tam še kakšen kandidat? Kdo? A to ni  naključje ravno tako, da obstaja kandidat, ki ima zavestno  podporo in mrežo – oh, nekateri govorijo o njegovem pomanjkanju izkušen, a s seboj prinaša mrežo – mrežo zavestnih delavcev. A drugi kandidat, no, to je tako očitno včasih. Staro energijo, dobesedno in figurativno; prijazen možak, ampak dinamike so tukaj.

Se vam ne zdi, da je bilo to pripravljeno v naprej, da imamo kandidata, ki je obkrožen z energijo ljubezni – z novo Energijo in novo ljubeznijo – in drugega kandidata, ki igra vloga ne preveč dinamične ali navdušene osebe, da bi dovolil fokus tukaj? Kaj ne mislite da, je vse to pomagala ustvariti vaša vizija. (Publika: Wow) Wow, je pravilno. Wow je čudovito. Ne dogaja se leta 2012, ne čakajte, ker drugače boste zamudili zabavo! Dogaja se sedaj. Ne bojte se. Ostanite v ravnovesju. To je čudovita stvar, in ja, dogajale se bodo spremembe in vse ostalo. Ne ujemite se v dramo. Zapomnite se, zakaj ste tukaj.
Vračanje

Naša nova Serija… naša nova serija. Malo sem postal emocionalen tukaj. In predhodno sem povedal Couldri danes, da se bom letos zadrževal.  Tukaj so stvari, ki bi jih rad delil in rad povedal, in vsi skupaj smo prišli tako daleč, prihajam nazaj, da se vam kmalu pridružim. No ravnokar sem povedel. Enostavno bomo šli skozi to. Vsi tisti, ki ste prišli tako daleč, ste tisti, ki – kako naj rečem – vi lahko prenesete karkoli,  zato bomo nadaljevali.

Rad bi naslovil tole – naslov, ki sem ga ustvaril sam – »Serija Vračanja.« Vračanje. Jaz se vračam. V teh zadnjih nekaj mesecih mojega prostega časa, sem veliko časa preživel s to energijo Sama, da sem ponovno čutil, kako je biti človek, kako je biti živ v fizičnem telesu. Vračam se na Zemljo. To je izbira. To je želja. Tega ne počnem zato, da bi rešil svet. To delam, zato, ker lahko. Tega ne počnem ker imam eno veliko in vsemogočno vlogo, da jo igram. To delam, zato, ker mi je to všeč. Želim hoditi ponovno po Zemlji. Želim biti z vami. Želim vedeti, kako se je vrniti nazaj v fizično obliko.

A to ni vse, kar se vrača. Vi se vračate. Vi se vračate nazaj k temu, kar resnično ste. Vaša božanskost se prebuja iz svojega spanja. Prihaja ven iz svojega varnega prostora na drugi ravni. Vrača se nazaj k vami v tem življenju.

To ni to, kar vi mislite. To ni nek velik vsemogočen angel. To ni vrtinec strele. To je tako preprosto, tako čisto in tako subtilno. To ne prihaja na hitro v vaše življenje in ga nemudoma naredi brez težav. Ne da vam milijon dolarjev. Zaradi tega ne boste boljše izgledali. Ne odstrani vam teh gub iz vašega obraza. Žal. Ja vem.  Lahko pomaga vašemu kolenu, a to lahko bolje opravi zdravnik. Božanskost se vrača nazaj k vam, da se vrne k vam, le da vas ljubi. Bi lahko prosili še kaj drugega. Le da vas ljubi.

Vaša božanskost se vrača v tem najbolj dragocenem in v tem najbolj spreminjajočem se času, da deli izkušnjo bivanja na Zemlji. Ker, vi veste, dragi, ta je to verjetno zadnje življenjsko obdobje na Zemlji. Mogoče sta lahko še eno ali dva, ko se boste lahko prikradli noter z menoj, a mogoče je to vaš zadnji in vaša božanskost želi to izkusiti. Ne iz druge roke, ne preko vaših inkarnacij, ne preko vaših aspektov. Želi se vrniti, da je z vami, da z vami deli to življenjsko obdobje. Ni potrebe, da je izolirana. Ni potrebno, da je zavarovana. Vrača se – vrača se nazaj k svoji celosti.

To bom imenoval »Serija Vračanja«, saj deli in delčki, kreacije vaše lastne duše se vračajo ravno tako. Imenujem jih aspekti – pretekla življenja tukaj, pretekla življenja tam, ranjeni, žalostni, zlomljeni aspekti, kar imenujemo »sivi aspekti« – vračajo se. Zato ste imeli mnogi izmed vas zelo čudne izkušnje, ko ste čutili, kot da definitivno niste sami, ker se ti aspekti vračajo nazaj. Vaši temni aspekti, tisti, ki si želijo bolj kot vse priti nazaj a se niso počutili varni ali ljubljeni, prihajajo nazaj. Vse se vrača, vidite.

Vse se vrača, in ko se, ne bo  šla nazaj na star način. Ko se te energije vrnejo in pridejo nazaj k vam, se vključi vse. Sedaj se to vrtinči v resnično novo Energijo, nič več sestavljen iz delov in koščkov, nič več totalna vsota delov, temveč večje od vsega. Nič več definirano v terminih dualnosti, kot so moški/ženski vidik ali svetel oz. temen aspekt, temveč nad potrebo, da bi potrebovali del ali ločitev. Vi ste, ki ste.

Vse se vrača, prihaja nazaj k vam. Imate tako čudovito in lepo – hm, no verjetno bi vi uporabili besedo odgovornost. A ni. Je izkušnja. Je priložnost, biti to, ko se vse vrne k vam – vaši vidiki, vaša božanskost, vaša polnost. To boste odkrili letos, ravno tako se vam vrne vaše spominjanje. Ni nujno dejstva in oblike in imena ljudi in take stvari, to dejansko odhaja. A pričenjali se boste spominjati zakaj ste prišli sem, kdo resnično ste.

Obstaja določena šola misli na tej strani in na vaši strani, da se ne spomnite, do določene točke. Da se ne spomnite kdo ste, da se ne spomnite svoje preteklosti. Vidite, če bi se spomnili svojih preteklih življenj na enkrat, bi skočili iz visoke stavbe. To je zelo, zelo težko, ker ste preobremenjeni na tak način z tako mnogimi izkušnjami, to bi zelo težko prenesli. A sedaj v tej novi Energiji se lahko vrnejo in ne rabijo nositi s seboj, ranjene, zlomljene in temne energije. Vrnejo se lahko na nov način.

To imenujem »Serija Vračanja« ker se energije na Zemlji ravno tako vračajo. Energija božanskosti se vrača v Zemljo takoj ko odide Gaia. Božanskost Zemlje in vsakega izmed vas v lastni vlogi z Zemljo se vrača.

Zavest – božanska zavest človeštva na splošno – se vrača.

Angelske družine, se prebujajo in se ravno tako vračajo k gibanju energij, ki niso obstajale v eonih in eonih časov.

Vse se vrača sedaj.

Drugače bo kot prej, saj, ko se stvari vrnejo nazaj domov ali nazaj v trenutek Sedaj, ko pridejo nazaj kot dobrodošle in varne s seboj ne nosijo prask in ran, temveč modrost in sprejemanje. Zato krtismo to serijo »Vračanje«.
Seznam

Nekaj hitrih točk… tukaj se moram smehljati, ko se spominjam nazaj, ko smo začeli s prvimi srečanji, kako težko je bilo premakniti energijo. Bilo je tako veliko upora in bilo je tako, tako težko, a sedaj lahko prenašamo to energijo zelo, zelo hitro. Vi postajate mojstri energije.

Želim iti čez hitri seznam z vsakim izmed vas – vaš seznam. To se dogaja prav sedaj, največje spremembe, ki so se kdaj dogajale na Zemlji. Ne ni konec časov, temveč začetek časov. Spremembe so težke, zato želim iti čez seznam z vsakim izmed vas. Vprašal sem vas, ste kaj premišljevali o tem zadnje čase? Torej pojdimo čez ta seznam.

Najprej od vsega, fizično -ali negujete svoje telo redno? Vaše telo dobiva, kako naj rečem najnižjo vibracijo, najnižjo raven zavestne energije in to čuti. To čutite v svojih kosteh, na svoji koži. To čutite v svojem prebavnem sistemu. Mnogi izmed vas ste imeli fizične stvari, ki so se pojavile v teh zadnjih nekaj mesecih in sprašujete se kaj je to. Saj fizično telo absorbira energije sprememb sveta okrog vas, ne gre se za vas. To ni vaše. A vaše telo to prevzame nase. Telo to skladišči, dokler vi, Mojstri lastnega templja ne rečete, »Tega ne potrebujem več.«

To lahko sprostite preko dihanja. To lahko sprostite preko luči, preko nežne, ne-zlorabljajoče vaje. In to podčrtujem, ker ste zadnje časi sami sebi zlorabljali v času fizične vaje in to ni to, za kar vas prosi vaše telo. Lahko vadba. Dobro, zdravo, energijsko gibanje in tok, ki vam povzroči gibanje. Pitje tekočin, je ta trenutek še posebno pomembno za vaše telo. To pomaga odplakniti mnogo teh energij. Na nek način ste kot magnet. Vi vlečete, privlačite vase te energije in nato se nastanejo v vašem telesu. A tega ne potrebujete.

Torej, dihanje in nega vašega telesa. Kaj je nega? Privoščite si masažo. To je dobro. Ne gre se le za masažo, gre se za to da nekaj naredite zase.

Jejte to, kar vam je resnično všeč. Ena izmed največjih vzrokov, da vaše telo čuti bolečine in trpi je, ker greste v vse te čudni diete, ki jih resnično ne marate. Vaše telo jih resnično ne mara. Zakaj to delate? Dajte svojemu telesu nekaj, kar ima rad. Prenehajte se sekirati zaradi prevelikega razvajanja ali česarkoli čudnega, kar ste počeli predhodno. Vaše telo ve kako se očistiti, če mu dovolite. Torej negujte svoje telo. Hranite ga z nečim kar imate radi in kar ima rado vaše telo.

Ko ste v vodi v banji, v morju ali v jezeru – v telesu vode – še posebno, če lahko dodate sol, ali če je sol že tam. Naravna sol pomaga pri detoksifikaciji. To niso vaši strupi, zato si jih ne lastite. Ne obdržite jih. Ne hranite jih. Vi ste jih le pobrali iz sveta okrog vas, in to se bo intenziviralo, zaradi vseh sprememb na Zemlji. Zato, preverite svoj seznam, ali negujete svoje fizično telo? Prenehajte ga ne imeti radi. Prenehajte si želeti da bi bili ali izgledali kot nekdo drug. Negujte ga. sprejmite ga točno takega kot je.

Vem, da si boste nekateri privoščili to hrano, ki ste si jo želeli dolgo časa. Še nocoj boste tekli ven. »Tobias mi je dal dovoljenje.« Absolutno! Vaše telo ve, kako prenesti queso in čips.  Ah, sem ujel nekoga od vas! Ve kako ravnati s toplo sladko sladico. Resnično zna, in povedalo ti bo, kdaj je dovolj.

Nasedate vsem tem medicinskim zadevam in vest, moram povedat, tukaj bom malce odkrit. Rekel bi – iščem številko od Saint-Germaina, on ljubi številke – rekel bi 83 procentov vsega, kar sem vam danes povedal o vašem telesu veste, da je večino tretmajev, od holesterola in zobnih oblog,  in srca in maščobe in vseh ostalih stvari, dizajniranih, da vam prodajo produkt. Prodajni produkt je tudi organizacija ali nasedanje na življenjski slog. To je vaše telo. Ve, kako uravnati to obilno pito, o kateri smo govorili.  Ve kako ravnati s čimerkoli.

Negujte svoje telo. Potrebovali ga boste, absolutno ga boste potrebovali. In sedaj grem na naslednjo temo na našem seznamu, ker sta zelo povezana – obilje. Potrebovali bomo obilje v naslednjih nekaj letih. Vi ga boste potrebovali. Želeli ga boste. Včasih bo težko. To bo svet sprememb. Obilje bo za vas kot pernata blazina. Zakaj bi spali na skali, če imate svojo glavo lahko na pernati blazini.

Če imate še vedno težave z ranami iz preteklih življenj, če še vedno zavračate kogarkoli, ki ima denar in ga vi nimate, prebolite, sedaj. O tem smo prenehali govoriti… smo prenehali … očitno je prišel sem Saint-Germain.  Pravi da je kar malo omejen glede tega z vami!

Shaumbra, sprejmite obilje v vaše življenje na vsak način – denar, prijatelje, vire, orodja, fizične sposobnosti, zdravje, ljubezen – vse. Potrebovali boste. Včasih bo težko. Obstajali bodo ljudje, ki se jim bo mešalo, ki bodo delali nore in nasilne stvari. Energija strahu, se bo plazila naokrog, in vas poskušala pritegniti in zapeljati. Ne nasedajte temu. To ni vaše.

Oblije bo pomagalo uravnovesiti stvari, nič drugega. Ne gre se zato, da postanete bogati. Če lahko izpostavim karkoli iz vašega seznama, se gre za ravnovesje. Vi ste ven iz ravnovesje, mnogi izmed vas, z oblijem. In vi pravite, »A jaz ne vem kako ustvariti oblije.« No, potem pa ga ne znate! Kaj če bi rekli »Sprejemam obilje.« Pika. Dovolite. O tem ne premišljujte ponovno. A ko to rečete, to tudi mislite. Prenehajte skrbeti glede dobesednih stvari. Oblije bo prišlo do vas na najbolj čuden, nenavaden in najboljši način. Če poskušate ugotoviti in splanirati vse to, ta vrtenja, ga boste spregledali. Obilje je lahko del vašega življenja. Le sprejmite ga. pika. Ne obračajte se na noben če, in, ampak ali »Ne vem kako narediti«, ali karkoli izmed tega. Potrebovali ga boste.

Pojdimo na naslednjo točko na seznamu – mentalno ravnovesje. Velika zadeva, mentalno ravnovesje. Medtem ko nekatere nižje vibracije energije sprememb vplivajo na vaše telo, obstajajo nekatere zelo visoko vibracijske energije sprememb in zavesti, ki vplivajo na vaš um. vaš um in zanimiv način stare Energije sprejemanja le teh in je za vas izziv. Vi pobirate te energije iz Kitajske sedaj, energije iz Indije, energije iz krajev širom sveta, ki so polni lakote in revščine. Vi jih pobirate kot bi radijske sprejemnik ulovil radijske valove, ki prihajajo naokrog.

A vi delate zelo smešno stvar. Vi jih sprejemate kot svoje. Na njih vstavite svojo lastno znamko ali vaš lasten odtis in jo igrate znotraj svojega uma. Obstaja nekaj, kar je bilo dizajnirano v vaših možganih dolgo časa nazaj, da to počnete, a sedaj to opustite. Pustite to da gre.

Dobivali boste stalno bombardiranje zunanjih energij in vaš um jih bo nekaj teh pobral – vaše telo pobira druge – pustite jim da gredo. Dovolite jim, da gredo mimo, čez vas. To je skoraj sebična, nase-skoncentrirana igra, ki jo ljudje igrajo in vi Shaumbra jo igrate in se pretvarjate, da je ta energija vaša in se pretvarjate, da morate nekaj narediti z njo. Prevzeli ste jo in sami sebe peljete v norost v vašem umu. Pustite da gre. Oh, včasih se počutite krivi, da bi ji pustili da gre. Mislite, da bi morali biti bolj odgovorni in se boriti s temi energijami. Ne. Vi le čutite, kaj se dogaja v svetu okrog vas.

Vi ste tukaj, da naredite nekaj zelo posebnega dela – po vaši izbiri – in dogaja se ravno sedaj. Ujamete se v mentalne dilem in neravnovesje, to bo naredilo stvari zelo, zelo težko. Torej kaj naredite? Globoko vdihnite. Edine stvari, ki pripadajo vam so tiste, ki jih izberete. Če čutite konstanten dialog, konstantno najedanje, konstantno neravnovesje, se vprašajte, »Zakaj visim na tem?«

Nekateri izmed vas ste imeli težave z depresijo. Ni vaša. Del vas ljubi to igro. Da vam igračko. Pojdite ven in si kupite kaj – nekaj od tega, kar lahko stiskate v roki namesto, eno izmed nervoznih energijskih žog; kupite David McMasterjevo novo igro, ki jo bo razvil – da boste zaposleni. Včasih privlečete vse to v vaše možgane le zato, da ste zaposleni. Igrate kot emocionalno in mentalno prekrižano sestavljanko, a so zelo kompleksne. Niso vaše.

Vaš um ima rad mentalne stvari. Mentalne stvari so lahko to, da nekaj gradite, delate na računalniku, berete knjigo – te stvari. Dovolite na vsake toliko časa, a ne uporabljajte svojega uma kot kraj za odpad energij ali občutkov ali čustev in sprememb. Očistite svoj um tega.

Nadaljujmo naprej po našem seznamu še dlje. Tukaj bo dejavnik, čas, da odvijemo ta dejavnik, skozi katerega boste šli. Ne dovolite, da vas vrže iz tira. Ne želim iti v dolgo fiziko tega dejavnika, niti si vi tega ne želite, a na čas ste gledali kot na nekaj linearnega. A ni. Ima iluzijo, da je linearen, vendar ni. A ta iluzija se sedaj kar precej spreminja sedaj in vi boste čutili včasih, brez heca, da bodo stvari nore iz te perspektive. Vi uporabljate čas, da sami sebe prizemljite v tej realnosti, a ker se spreminja, se boste čutili zelo neprizemljene. Vi uporabljate čas zato, da se zasidrate, zato vas prosim, da na svojem seznamu opustite sidro. Vaše sidro ne rabi biti čas, in če boste poskušali tega oprijemati, bo zelo, zelo težko. Čutili se boste zelo nelagodno ves čas – brez heca. 

Sidro, in to mogoče sploh ni  primerna beseda, a osnova je vaš trenutek Sedaj. Trenutek Sedaj ni noben čas, nobena ura, nobena bekarca, nič od česarkoli. Vi lahko čas sedaj spremenite z Sedaj. To bo naredilo stvari veliko, veliko bolj uravnovešene za vas.

Naslednja stvar na seznamu – kreativnost. Kreativnost je zalo pomembna in nekateri izmed vas se potegnete vase ko to rečem, ker mislite, da niste kreativni. Pustite to. Za kreatorja je pomembno, da je kreativen. To je naravno stanje. To je zelo pomembno sedaj za vas, da naredite nekaj kreativnega, karkoli že to je. To ne pomeni, da morate napisati bestseler ali ustvariti YouTube video ali karkoli izmed tega. Kaj je za vas kreativnega.

Ko sebi dovolite kreativno prizadevanje, to ustvari drug tip energije znotraj vas. Vaš um obdrži v ravnovesju, vidite, ker, ko niste aktivno kreativni postane vaš um neuravnovešen. Ustvarjajte kreativne stvari – zgradite nekaj, napišite nekaj, naslikajte nekaj, zapojte nekaj, naredite, karkoli že to je – a to je zelo, zelo pomembno sedaj na vašem seznamu, da imate redno kreativno prizadevanje. Naredite to zase, ne za druge ljudi, temveč zase. Ustvarite nekaj, ki se premika in razširja – to je zelo pomembna energija sedaj.

Izpostavil bom glasbeni izziv Shaumbri z glasbenim navdihov. Rad bi videl … Rad bi videl – govorim tukaj s Couldro, in seveda, mu ni všeč, ko mu govorim na tak način – vendar bi rad videl Shaumbro, nekoga ali skupino, da napiše pesem Vračanja. Pesem Vračanja. Čudovito pesem o vračanju k samemu sebi, k vračanju domov. To bi bila Shaumbrina pesem. Rad bi, da bi poslala Shaumbra iz celega sveta svojo pesem Vračanja in jo predvajali na moj zadnji dani – 19ti Julij. Ja, naj Shaumbra kolektivno izbere eno. Rad bi, da mi jo predvajate. Torej, bodite kreativni. Naredite nekaj.

Naslednje na seznamu je – to je malo paradoksno. Obstajate nekateri, ki ste zaposleni in sami sebe preprečujete z prekomernim delom. Vi delate in delate in delate in to je le izgovor, da bežite stran od tega kdo ste. Obstaja čas za delo in obstaja čas za življenje. Obstaja čas za opravljanje vsakdanje stvari, ki jih morate in tu je čas le za življenje. Sedaj, resnični mojster lahko združi oboje. To ni nič več delo. To ni nič več distrakcija, ampak je stalno zmagovalno odkritje, ne glede na to, kaj počnete.

Toliko vas sem videl, ko se zakopavate same sebe v delo. Vi se tu odvračate. Vi tu le bežite. Vi – kako naj rečem – stavite na svoje rame. Vsakemu poveste kako garate. Pfff, ni me treba slepiti, mene ali Saint Germaina! Midva veva kaj delate. To ste začeli opravičevati. Sedaj, vzemite si čas zase. Vzemite si čas – rezervirajte si čas – za igro. Nadrite nekaj, kar niste naredili, nekaj kar ste si želeli. Le dajte, prenehajte imeti delo za izgovor, da se izogibate v življenje.

Druga polovica, prav nasprotno, ste leni!  Zato sem rekel, da je to paradoks. Sedite v vaših počivalnikih, za tiste, ki niste iz Severne Amerike, to je ta grd, udoben naslonjač. Vi sedite v vaših počivalnikih in ste frustrirani s seboj. Postajate leni. Mislite o stvareh, ki bi jih delali, a enostavno ne morete vstati iz tega lenega stola. Ko to počnete, postanete pametni, postanete zelo psihološki in kritizirate druge ljudi, saj s streljanjem navzven svoj kritcizem na njih, na njihovo dosežke, opravičujete to, da sedite v velikem, debelem stolu in ne počnete ničesar. Tako streljate svoje emocionalne naboje v njih, a to kar resnično počnete je to, da se bojite narediti to sami. Vstanite iz tega stola, ali pa vam bomo mogli pomagati, da se zlomi ta stol. Odvili bomo nekaj vijakov in naredili še nekaj drugih stvari.

To je čas. Ne pet let od sedaj. Sedaj je čas. Dogaja se sedaj, in tega ne boste mogli ceniti iz tega velikega grdega stola. Naredite nekaj. Prenehajte se pritoževati nad stvarmi. Prenehajte kritizirati druge. Pojdite ven in naredite nekaj. To po povzročilo, da se bo energija začela premikati. To vas premakne iz vašega uma. To vas bo ponovno oživilo.

Naslednje na seznamu – velika slika. Vedno, vedno sedaj, vedno, stojte zadaj. Poglejte v veliko sliko. Posnemite veliko sliko za nizkim obzidjem. Kaj se dogaja? Globoko vdihnite in glejte veliko sliko. Kaj se dogaja? Zelo lahko se je ujeti v malenkosti in detajle in strahove. Kaj se dogaja na svetu sedaj? Kaj se dogaja z energijo?

To je tako lahko. Vi greste v glavo in vse skupaj naredite zelo kompleksno, ampak kaj se dogaja? To je dobesedno. Premikate se ven iz stare Energije, fosilnega goriva, in se premikate v novo. Kaj se dogaja v politiki? Velika slika – svet se spreminja. Nič več ne obstaja izolacija. Nič več se ne gre za to da bi nekaj dežel dominiralo moč. Gre se za to, da opustimo moč. Gre se za to, da ustvarjamo nebesa na Zemlji, a do to dosežete, včasih zgleda kot pekel. 

Vedno glejte na veliko sliko, še posebno ko čutite napad drame, ko pride in vas zagrabi, ko se začnete spraševati, kaj se dogaja s tem svetom – »«Ali svet razpada?« – čas za veliko sliko. Vzpodbudil vas bom Shaumbra, preko vaših tehnologij, da delite veliko sliko drug z drugim. Pojdite na internet z vašimi forumi in vsemi drugimi orodji, ki so vam na razpolago. Delite vašo vizijo velike slike, zakaj se nekaj dogaja. Vedno obdržite to preprosto. Vedno jo obdržite brez definicije. Vedno jo obdržite brez obtoževanja.

To je čudovit čas, življenja na Zemlji. To je neverjeten čas, da ste tukaj po izbiri. Mnogi izmed ljudi, ni nujno, da je tukaj zaradi zavestne izbire. Kar na enkrat so se znašli nazaj v fizičnem telesu. To ni vaš primer. Vi ste se odločili, da ste tukaj. Vi ste dvignili svojo roji, stopili ste na prej in rekli, »Želim biti tukaj na Zemlji v tem času sprememb. Želim navdušiti zavest.«

Naslednji na seznami in zadnji za sedaj – ali ste učitelj? To ne pomeni, da stojite pred razredom. To ne pomeni, da morate napisati knjigo. To defenitivno ne pomeni, pridigati. Ampak, ali ste Standard in primer drugim ljudem?

To je ena izmed stvari, ki ste jo želeli nadvse: da pridete nazaj na Zemljo v tem času sprememb, da ste primer, Standard. Vi to lahko storite, vsak trenutek vsakega dneva, da ste v svojem telesu, s tem da živite svojo resnico, s tem, da ljubite samih sebe. To je biti učitelj.

Ne glede na to, ali vas pokličejo na oder da govorite, ali da ustvarite blog na internetu, ali da nosite le Energijo Standarda s seboj, ko greste v trgovino, ko se soočate z vašimi družinami; zaradi tega ste tukaj. Ne da se ujamete v dramo, ne da zapravljate svoje življenje, ne da se ujamete v svojo glavo.

Sem ste prišli kot učitelji, kot navduševalci in sedaj je čas. Ne pet let, ne štiri leta in ne tri leta od sedaj. Dogaja se točno sedaj. Resnično boste videli te primere v naslednjem mesecu.

In  tako je.

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Prevode lahko od Preskoka v novo Zavest avgusta 2007 spremljate tudi na www.radostbivanja.org

 

– Vpogled 2 – “Hiša Prebujenja”

 

Vpogled 2 – “Hiša Prebujenja”      
»Hiša Prebujanja«

 

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 6. september 2008

 

In tako je draga Shaumbra. Dobrodošli na to lepo srečanje in v čudovit dan, ko smo jaz Tobias, Kuthumi, Adamus Saint-Germain in vsi ostali gledali to energijo kreacije, novosti in ekspanzije, ki je nastala.
Fontana zavesti

Opazili smo, da nekaj časa traja, da se fontana napolni, in vi ste jo napolnili, Shaumbra. Vi ste jo napolnili. Nekaj časa je trajalo, da ste jo napolnili s to stvarjo, ki jo imenujete Nova Energija, nova zavest. Na tem ste delali mnogo, mnogo let. Prihaja iz zunanjih ravni, prihaja iz soka vaše lastne modrosti, prihaja iz prihodnosti in preteklosti, in vse to bo sedaj napolnjevalo vašo osebno fontano.

Vzelo vam je kar nekaj časa, to je bil proces, ki je zahteval potrpljenje in razumevanje, a vidimo, da postaja polna. In veste,  kako delujejo fontane, ravnokar pričenja zelo naraven proces pretakanja, konstantnega zagotavljanja lastne energije, stalno, na zelo lep način pretakanja nazaj.

To je vrsta energetskega kroga, fontanski krog za Shaumbro, ki se pojavlja sedaj v vašem osebnem bistvu, ki je bilo napolnjeno z vašo duhovnostjo in vašo božanskostjo, vašo kreativnostjo. In sedaj je tukaj ta krog energije, ki gre na druge ravni in postaja cel krog in pada navzdol, kot bi padala voda dol po fontani nazaj v to realnost, in nato kroži nazaj gor v druge dimenzije, in nato nazaj dol, ustvarja neskončno zanko zavesti in ekspanzije, Nove Energije, kreativnosti, opušča ovire in bariere, je resnično prisotna v vašem življenju.

In kako lep dan je danes biti živ v človeškem telesu tukaj na Zemlji, in to sedaj skupaj delim z vami, ker del mene je tukaj. Del mene je v biologiji, kot ste vi, del mene je na drugih ravneh. Sedaj, ne razmišljajte o drugih ravneh, kot da so milijone svetlobnih let stran. Druge ravni so le dih stran. Tako blizu vas so, da jih mogoče ne morete videti. Tako blizu vas so, da ko strmite nekam drugam v, kar ste vi mislili, da so zunanje ravni, a sto tako blizu, da jih niti ne vidite. Del mene je j teh zunanjih ravneh, a še vedno sem lahko tako blizu vas ta trenutek.

Spomnim se, ko smo pričeli naše potovanje skupaj, mi na naši strani tančice smo se morali pripravljati tedne, da smo lahko prinesli našo energijo na to raven iz mnogo razlogov. Prepreke so bile zelo goste v tistem času, zelo, zelo zgoščene. In ravno tako je bila tukaj – kakor vi pravite – skrb na naši strani, da bomo zašli v to zelo zgoščeno človeško energijo n da se ne bomo sposobni vrniti. Zato smo morali postaviti neke vrste življenjsko linijo z drugimi angelskimi bitji, zelo, zelo previdno spustiti našo energijo dol v te Vpoglede, v srečanje z vami. V tistem času je bila vaša energija zelo zgoščena. Takrat niste vedeli zagotovo ali boste ostali na tem planetu, na katerem ste sedaj.

Sedaj, vem, da nekateri izmed vas dvomite v to. Nekateri izmed vas mislite, da je vez tanjša sedaj, kot je bila kadarkoli. A ne, dejansko, ko gledamo v vašo energijo, vidimo da, obstaja ekstremna želja, da ste tukaj, a da ste tukaj z razlogom, jasnostjo, strastjo in lahkotno.

A mnogi izmed vas vidite to zelo tanko vez, ki vas je lahko povezala z to Zemljo v tem času, saj ste se ravno tako odpirali v te druge dimenzije, ki so le dih stran, v te nove potenciale, v celo nove vas. Včasih ste čutili to zelo tanko povezavo, a to je točno to, kjer morate biti sedaj. To je tanka povezava.

Nič več ne potrebujete teh gostih preprek med vami in drugimi ravnmi. Nič več vam se ni treba zapirati, da bi ostali tukaj na Zemlji. Nič več se vam ni potrebno pretvarjati s to igro pozabljanja, da bi sebe obdržali v fizičnem telesu. Torej povezava je tanka. So dnevi, ko razmišljate, da lahko vzamete le vdih in preskočite na drugo stran. In zanimiva stvar je, da to ne pomeni, da boste umrli. To pomeni da se vaša zavest lahko razširja v to drugo raven zelo, zelo na lahek način.

Zelo sem se zabaval z nekaterimi izmed vas. Veliko smo govorili, veste. Oh, imam priložnost priti in govoriti zelo veliki skupini Shaumber kot je ta, a še vedno lahko pridem in govorim z vami privatno, zelo individualno. In ne, ne razkrivam skrivnosti, to ste ugotovili – a jih vem nekaj, mimogrede!  Oh ja, ja.

Pridemo in govorimo in vi dobite občutek disorientiranosti, bolj kot kadarkoli. Se vam svetlika, veste? Čutite, da boste izginili iz obličja Zemlje? To je le eden izmed stranskih učinkov odpiranja zavesti te fontane zavestnega trenutka sedaj. Odhaja na druge ravni, priteka nazaj, se vrača nazaj v to realnost, in  potuje ponovno nazaj. Vsakič, veste, gre malo dlje, se razširi malo bolj, pride nazaj na to raven, in toliko kot dobivate iz teh drugih ravni – modrost, vrsta nove osnove za zavest – toliko kot dobivate iz drugih ravni, ravno toliko dajete sebe v druge dimenzije. Sedaj delimo totalen občutek vaše človeške izkušnje in ji dovolimo iti, da potuje gor in ven in da pride nazaj.

Kar nekaj časa nazaj je, ko ste se mnogi izmed vas sramovali vaših misli in vaših občutkov. Počutili ste se šibke. Čutili ste se nevredni. Niste dovolili tej človeški izkušnji v katero ste bili vključeni, da potuje ven v druge dele vas. Držali ste jo skrito tukaj, držali ste jo nazaj. Sebi ste dovolili, da verjamete, da potrebujete guruje. Imeti ste morali velika angelska, super pametna, vsevedna bitja. Sebe ste držali tako skrite. In vi veste, kaj se zgodi, dragi prijatelji. Vsa energija nadaljuje z hotenjem po razširjanju in premikanju in proslavljanju. Torej, ko se držite nazaj, to preprečuje energiji, in kasneje se to pokaže v vašem telesu, v vašem mentalnem ravnovesju, v vaši sposobnosti ustvarjati obilje v vašem življenju.

A sedaj vas gledam in vidim, da ste napolnili svoje bistvo z novo zavestjo. In to je zelo zanimivo,  ker to niste naredili na način, kot ste mislili, da ste. O tem bomo govorili preden odidem, a tega niste storili preko vaših mentalnih vaj. Nekateri izmed vas uporabljate mentalne vaje, dajete sebi majhne fraze. Afirmacije, vizualizacije in se držite malih mentalnih konceptov. Nekateri izmed vas to počnete kot distrakcija. Mnogi izmed vas ste to delali, ker niste vedeli česa bi se še oprijeli.

A vidite, vaše spremembe v vaši zavesti niso bile zaradi mentalne aktivnosti, niso bile zaradi knjig, ki ste jih prebrali, niso bile zato ker ste se prisilili da delate več, da se bolj trudite, da ste boljša oseba, da bi bili prijaznejši – nič od tega. To so zanimive, a zelo stare tehnike.

To ste počeli preko, recimo, lepe želje. Želje, mišljeno na zelo dober način, ki je prišla iz srca, ki je prišla iz duše, ki je prišla iz vaših resničnih občutkov. A ne glede na vse te umske napore in mentalne analize in vseh ostalih stvari, to vas ni pripeljalo do te točke. To je bila želja iz vašega srca, hrepenenja znotraj vas.

Vi to slišite, a pogosto ignorirate. Vi slišite to globoko hrepenenje in zelo pogosto ga prevedete  v analitične misli, ker poskušate razumeti kaj pomeni. Obstaja ta globok o občutek znotraj – globoko in lepo hrepenenje, občutek novega upanja, občutek želje, da bi razprli svoja krila in leteli. To vas je pripeljalo do sem. Mislite, da je bil to napredek uma. Sploh ne.
Poučevanje

V vašem poučevanje, ne glede na to ali učite pred skupino, ali delate video, pišete pesmi, ne glede ali ste le poslušalec in voditelj za družinske člane in prijatelje, vse te stvari so poučevanje. Ne glede na to, kaj delate, ena izmed pomembnih stvari, ki jih boste doživeli z drugimi je, da ko zaidejo v svoje analize in njihova pravila ki jih imajo zase, kako poskušajo strukturirati človeško življenje iz zobotrebcev in lepila. Sposobni se boste nasloniti nazaj in smejati in vedeti, da ste bili tam, vedeli boste, da ste se borili na vaših rokah in kolenih. Lahko se boste naslonili nazaj in vedeli, najprej, da bodo o.k.. V redu bojo. To je dejansko ena izmed zanimivih stvari v knjigi, ki jo bo nekdo izmed vas napisal. Samo vedeti želijo da bo vse v redu. To je v redu.

Obstaja velik strah, da bo nekaj prišlo, ki jih bo uničili, da se bodo napačno obrnili, se napačno odločili in končali v peklu, ali končali – najbolj od vsega – uničeni, da ne bodo nič več obstajali. A kar jaz in vem in veste vi, se to ne bo zgodilo nikoli. Lahko gredo čez nekaj težkih stisk in težav, čez borbo. Oh, ta borba – in vi jo dobro poznate – preden zapustite to, kar imenujemo točka separacije, to pomeni veliko spremembo v zavesti, obstaja še vedno ta borba v zavesti, ko niso prepričani, da so pripravljeni oditi. Je kot bi bili izstreljeni v vesolje. So resnično pripravljeni opustiti tla? So pripravljeni zagnati te motorje in se pognati? In to je lahko zastrašujoče. A vi ste bili tam. Veste, da se izide – in ne na način kot bi želel vaš um ali kot bi planiral vaš um. Redko. Ne razreši se na način, kako stara pričakovanja želijo razmišljati, da se bo izšlo. Pričakovanja so ustvarjena v umu z osnovo v preteklih dogodkih.

Tako pogosto, ko ljudje planirajo in načrtujejo svoje cilje, katere bomo danes razstrelili, imajo pričakovanja. Pričakovanja so iz uma, iz preteklosti in so zelo omejena. To vam je povzročilo mnogo velikih strahov v preteklosti. Vaša pričakovanja, kar ste mislili da bi moralo biti, kar ste mislili duhovno, da bi moralo biti. In moram vam povedati – vi boste verjetno morali povedati – duhovnosti ni podobna vašim starim človeškim pričakovanjem, kajne? Mislili ste, da vam bodo zrasla krila? Da boste slišali mali halo? Da boste imeli lasersko vizijo in gledali pod obleko ljudi?  Rekel sem, da poznam vaše skrivnosti! 

Resnično duhovno zavedanje je tako zelo preprosta, tako ne-kompleksna. Resnično duhovno zavedanje ni poveličanje človeka. Tu se gre za integracijo božanskosti, človečnosti, vse skupaj tukaj v tej izkušnji na Zemlji v človeškem telesu.

To smo rekli že pred mnogimi, mnogimi leti a bomo ponovno ponovili sedaj. Vsi angeli – vsi angeli – na pot te originalne Zemlji ali drugih zemelj, ki se sedaj rojevajo, in jih je mnogo. To so kopije te Zemlje. Bile so rojene v drugih dimenzijah. Prevzele so vse atribute te Zemlje. Ta je bila in vedno bo original. Vsi angeli bodo prišli na pot Zemlje, da praznujejo svoj lasten Jaz, svojo lastno integriteto, njihovo lastno novo zavedanje.

To se ne dogaja zunaj. To se ne dogaja na drugih ravneh. To se ne dogaja, ko vi pustite vaše fizično telo in pridete nazaj na drugo stran. Dogaja se na tem kraju imenovanem Zemlja. Vsi angeli bodo prišli sem.

Povedali smo vam da najprej pridejo ljudje, nato pridejo angeli, ki niso bili še nikoli prej v človeški obliki, nato pride Duh, Bog, Dom – kakorkoli to imenujete. Integracija, točka separacije zavedanja Boga znotraj se poraja, ja, seda, tukaj na Zemlji.
Danes

Tako, kako lep dan da ste živi. Ne želim, da se osredotočate na te vaše probleme. Resnično je lep dan, da ste živi, da ste sposobni čutiti sonce, ali da lahko vidite zvezde, kot mnogi izmed vas to počnete sedaj. Čudovit dan – če poslušate pozorno sedaj in čutite ples Gaie, Zemlje, duh, ki je negovali in skrbel za ljudi od samega začetka tega časa tukaj. In tudi v p lesu odhaja.

Oh, ne odhaja v žalosti ali jezi. Ne odhaja zato, ker vi mislite, da človeške akcije uničujejo planet. Odhaja, ker ve, da je čas za ljudi, da prevzamejo odgovornost za lastno hišo. Hiša je Zemlja, in ta s svojim spremstvom odhaja – to se bo dogajalo nekaj časa, to se ne zgodi le v nekaj letih, lahko se dogaja sto let, tukaj je bila dolgo, dolgo časa, seveda ne pričakujete, da odidejo v trenutku – obstaja ples, parada, proslavljanje in predaja osnovne skrbi ljudem. Vzemite si trenutek, da poslušate.

(pavza)

Tukaj obstaja radost. Kako čudovit dan za človeka, da je lahko na Zemlji, dan, ko se dogaja tako velika sprememba v zavesti. Včasih, celo zdi celo z naše perspektive, da je trajalo dolgo časa, da smo prišli na to točko. Koliko življenjskih obdobij ste morali živeti, da pridete na to točko? A sedaj se dogaja sprememba – resnična sprememba v zavesti. Šli ste čez nekaj drugih sprememb v preteklih življenjih, a ničesar se ne primerja s tem.

Oh, seveda, sprememba povzroča, da se določeni stari sistemi postavijo na glavo, povzročajo strahove, kaj se bo sedaj zgodilo. A vi veste in Jaz vem, da se bo uredilo. Uredilo se bo, ker obstajajo tisti, ki imajo vizijo, kot jo imate vi. Vsak izmed vas ima vizijo. Vizija je cilj. Vizija ni vsiljena proti drugim ljudem. Vizija je sen. Sen lahko postane realnost.

To se sedaj dogaja povsod širom Zemlje. Ne gre se le za ljudi na zemlji, temveč ravno tako vpliva na angele na vseh ostalih ravneh. Vpliva na to, kar imenujete Bog. Bog gre čez največjo s spremembo svojega življenja zaradi vas.

Globoko vdihnimo in proslavimo ta dan vseh nas, ki smo na zemlji in vseh na drugih ravneh istočasno, da proslavimo spremembe, skozi katere greste.

Veste, nekatere stvari, skozi katere ste šli, hvala bogu, da meni kot Samu ne bo potrebno iti čez to! Pomagali ste voditi pot. Nekatere izmed teh globokih, temnih nesigurnosti, nekaterih občutkov, da ste tako zelo osamljeni, preostanek bitij – angelov, jaz kot Sam – nam ne bo potrebno doživljati, nič kaj tako težkega.
Shaumbra ki je odšla

Želim odgovoriti na vprašanje, preden nadaljujemo s tem Vpogledom. Vprašanje se je pojavilo s strani zelo inteligentne, briljantne Shaumbre. Zakaj toliko Shaumber zapušča sedaj Zemljo? Zakaj umirajo? To so duhovna bitja, ki imajo izbiro. Zakaj sedaj umirajo? Se niso dovolj močno odločili? Ali del njih ni slišal njihove odločitve? Ali sami sebe le slepijo in je to tako in tako usoda? Oh, draga Shaumbra, gledate v kozarec, ki je napol prazen.

Neverjetno je, da ste mnogi izmed vas še vedno tukaj,  saj smo pričakovali, da vas bo mnogo manj. Pričakovali smo, da bo mnogo vas odšlo pred petimi leti. Presenečeni smo, da ni bilo več Shaumber, ki so odšle!! Veste imeli smo velik prostor tukaj, ki smo ga pripravili kot sprejemni center za veliko Shaumber, ki bi prestopili, in je praktično prazen. Imamo hrano, ki se bo pokvarila,  imamo pomoč, ki se dolgočasi. Zgleda kot velika prazna hala o kateri Linda in Couldre govorita in nihče ni umrl. Pričakovali smo mnogo vas, da boste prišli nazaj, saj ste se pogodili, da greste do določene točke. To je to. Prišli ste do mejnika. Nekateri segaj leta nazaj. Se spomnite? Ko ste bili potrepljani po rami pozno ponoči? Rekli smo »Pripravljeni smo nate. Nismo angeli smrti, mi smo tukaj le, da vas pospremimo.« In vi ste rekli, »Ne, tukaj ostajam. Ne zanima me, kako težko postane.«

Nekaj let nazaj, ko ste se spraševali, kaj naj bi počel v svojem življenju, ko ste izgubili svojo hišo, svoj avto, svojo službo, svojega partnerja in svoj um, vse skupaj istočasno, zakaj bi sploh ostal na Zemlji? A ko smo prišli, ste rekli, »Ne še. Prišel sem tako daleč. To bi bilo, kot da bi odšel deset minut pred koncem filma. Želim ostati in videti konec.«

Veliko več vas jih je ostalo, kot smo kadarkoli mislili, da boste. To je neverjetno. To je naravnost čudovito. Nekateri so prestopili, seveda, a zelo – zelo redki. Tisti, ki so prestopili so prišli do točke v življenju, kjer, kot bi naš dragi doktor rekel, »Bolje je zamenjati to star zbit avto in kupiti nov model z novim energijskim motorjem, z lepo oblikovanimi oblikami in vitko šasijo, seksi, športen avto, ne popravljati in krpati starega.« In tako je včasih. Oh, včasih ste svoje telo obremenili z velikimi zlorabami. Vaše telo ste gradili v dneh karme. Vozite staro karmovio! In nekateri  pravijo, da angeli nimamo smisla za humor!

Vaše telo ste gradili iz starih pogodb in starih energij in starih, ovitih, zastarelih karm in ostajali v istem biološkem formatu. Veste da je nekaj – tu se bom dotaknil teme in Couldre ne želi da gremo v to smer – a nekaj je zelo zanimivo. Imate to stvar, ki jo imenujete incest v vaši človeški naravi. Vi naj ne bi imeli otroke s svojimi otroci, sestrami, bratranci, sestričnami, saj to povzroča biološka neravnovesja, vsekakor.

A kot ostajate na istem karmičnem vzorcu prednikov, z drugimi besedami, prihajate v isto družino znova in znova, se rojevate v to isto skupino, bo to povzročalo nekaj – kako naj rečem – manj, kot bi rekli lepo telo. Saj obstaja določena vrsta predniškega incesta. Želite lepo telo? Izberite drugo družino naslednjič in pridite nazaj! Sem resen. Temu lahko sledimo kakorkoli želite – kemično, na DNA ravni – a vi se ujamete v ta telesa in včasih pridete do te točke na poti, da je lažje zamenjati telo.

Veste, umiranje je dejansko zelo lahko. Nekateri se bojite zelo. Tečete stran od tega. To je najlažje, kar ste kadarkoli naredili. To ste naredili tisočkrat. Prišli ste na drugo stran – tukaj govorim o Shaumbri, ne ljudeh na splošno, nekateri ljudje so zelo travmatizirani – to ste naredili tolikokrat, da to lahko naredite slavnostno. Dejansko ste postali profesionalni umrljivci. To delate dobro. Torej..

Draga Shaumbra, tukaj jih je veliko manj, ki prestopajo na drugo stran in obstajajo nekateri, ki vas imajo tako radi, da prestopajo na drugo stran za vas. Pridejo na drugo stran, zato, da lahko delajo z vami. Čutijo, da je lažje delati z vami in vas voditi, če so na tej strani tančice. To naredijo iz služenja vam. Ne pomilujte jih, ne počutite se slabo za njih. Prihajajo sem, da nadaljujejo delati z vami. Ne tečejo na most cvetja. Pridejo sem, da lahko delajo z vami.

Človeški del pravi, »Ne, ne želim umreti.« Vi poznate dejansko zelo malo ljudi, ki so dejansko naredili to zavestno odločitev. Njihov človeški del pravi »Ne želim umreti«, a kot smo govorili prej, obstaja nekaj veliko globljega, nekaj, kar je veliko bolj obsegajoča kot so misli uma in kreacije mantala. To je želja vašega srca.

Tako se sprašujete, kdo vodi? Kdo vlada? Ali ste v tem stalnem boju z vašo dušo, vašim resničnim bistvom, o tem, kaj je prav za vas? Sedite in se poslušajte. Namesto da imate to prepreko med vami in vašo resničnim bistvom o tem, kaj je prav za vas? Sedite in se poslušajte. Kaj je resnična želja? In v tem dragocenem trenutku kjer um ne poskuša strukturirati stvari in ustvariti pričakovanja in cilje, v tem trenutku človek in duša postaneta eno.

Ta odločitev ni sprejeta iz strahu, odločitve so narejene na podlagi velike in čiste kreacije. Odločitve niso sprejete le zaradi malega človeka, odločitve so sprejete iz vsega od začetka. Ko so sprejete odločitve na tej ravni in ko so opuščena pričakovanja, ko je kreativni energiji dovoljeno da poteka kot fontana, da kroži in se razširja, takrat vidite manifestacijo resnične in celotne izbire zase. Ne le vašega malega človeka, ne le vašega malega uma. Odločitve so veliko večje, kot jih bo vaš um kadarkoli dojel.

Dobra stvar je, da greste vsi sem. Vsi ste na tej točki sedaj, da greste nad male odločitve in naredite resnične duhovne odločitve. Kako velik dan je danes, da ste tukaj na tej Zemlji kot človek. Kako velik dan je, da lahko praznujete življenje sedaj tukaj.

Vdihnimo skupaj. Danes bo tale vpogled relativno kratek. Čudovito!
Poučevanje življenja na Zemlji

Na našem nedavnem srečanju v Hamburgu z Kuthumijem in Saint-Germainom smo govorili o tem čudovitem prostoru, ki je ustvarjen. Prostor je čudovit. Sedaj, seveda veste, da imamo Novo Zemljo. Nova  Zemlja je kot knjižnica človekove zavesti, varna hramba vseh informacij, čustev, občutkov in izkušenj. Nova Zemlja je prostor, kamor boste mnogi izmed vas šli pomagati poučevati angelska bitja, ki niso bili še nikoli prej na Zemlji in sedaj pričenjajo prihajati na Zemljo.

Tako vi odhajate tja, in jaz slišim vaše zgodbe, vaše lekcije, če jih tako imenujemo. Koliko izmed vas poučuje ponoči tem novim bitjem, Kristalom, angelom, ki prihajajo prvič na Zemljo. Ljubim vaše zgodbe, kako je biti človek. Če kdorkoli ve, ste to vi. Če kdorkoli ve, ki je imel življenja že pred Zemljo, ste to vi. Če je kdorkoli kvalificiran za poučevanje novincev, ste to vi.

Mnogo razredov poteka vsako noč. Vi jim pomagate razumeti, kako je iti iz svetlobnega telesa, brez teže, brez gostote, kot to poznate vi – to je zelo svobodno – kako je biti v človeškem telesu. In vi vete, ne glede na to, kako jaz ali vi o tem govorite včasih, »da ni ničesar lepšega, kot vaša duša na Zemlji, čudovito je opazovati, ko greste pred vse te skupine, stojite pred legijami angelov, ki sedaj vstopaj na Zemljo in pravite, »Ne obstaja ničesar lepšega, kot to da pride duša na Zemljo. Ni lepšega kot izkušnja gostote, izkušnja opazovanja razcveta vaših kreacij na tem kraju, ki se imenuje Zemlja.«

Smešno vas je slišati pred temi skupinami, ko govorite o čudoviti večerji, ko poskušate razložiti angelu, ki ni še nikoli jedel. Tega ne razložite preko besed ali uma, to razlagate preko vaših občutkov. Razlagate, kako se je ljubiti z drugim človekom. In ponovno, angelska bitja, veste, so stopila svoja svetlobna telesa, a to ni nič v primerjavi z izkušnjo na Zemlji.

Ko vas poslušajo o občutku sonca na vašem obrazu, si tega ne morejo niti predstavljati. Ko govorite o sprehodu po naravi, ko potujete znotraj biologije v biologiji. Ni jim znano. Včasih se moram smejati, ko se vrnete nazaj, »Sem le ljubek človek.« Ko vas slišim ponoči, ko govorite razredom, je to čudovito. Tukaj prihaja vaša strast na plano. Tukaj prihaja vaša resnična ljubezen do življenja.

Tako, imamo to Novo Zemljo, ki kot je nedavno Saint Germain povedal skupini, so ustvarjene mnoge druge zemlje sedaj. To – kar bi vi imenovali – eksperiment originalne Zemlje je dokazano energetski kraj za razvoj duš, da se sedaj razvijajo mnoge druge zemlje. Mogoče mislite, da je to čudno glede na probleme, s katerimi se sooča Zemlja sedaj, ampak ali se resnično? Se resnično? Ali je to le mogoče sprememba, skozi katero gre ta Zemlja? Dovolj velik vzpon zavesti obstaja, da se lahko ustvarijo drugi svetovi istih fizičnih karakteristik, mogoče v drugih dimenzijah, a kljub vsemu z istimi specifikami. Tukaj je dovolj teme za premišljevati.

Nekateri izmed vas ste zadnje čase dobivali klice. Že ko ste mislili, da se boste dvignili in se nič več vrnili, dobivate klic teh novih zemelj, teh novih svetov. Tudi oni potrebujejo učitelje. Tudi oni potrebujejo nekoga, da prinese seme duše, seme sile življenjske energije. Tako vem, da ste se nekateri borili z tem zadnje čase, saj vi slišite ta klic. Kako ne bi vi kot pionirji zavesti in človeške realnosti imeli majhen del vas, ki bi si želel oditi na te nove kraje?

No, na to področje sedaj. Bom, preden odidem. O tem bom govoril, o tem, kar smo naredili, kar je dejansko zelo unikatno – o sposobnosti da odidete in še vedno ustvarjate same sebe ponovno in ponovno. To je komplicirano, bolj kot si mislite, a o tem bomo govorili. Seda, pojdimo nazaj k Vpogledu.
Hiša prebujanja

Tako, na našem srečanju v Hamburgu smo govorili o kraju, ki je bil ustvarjen, ki se ustvarja sedaj v dimenziji, ki je oddaljena le dih stran. Tako blizu je Zemlje, da če bi prišla le še malo bliže, bi postala materialna. Bi postala fizična, kot poznate to vi.

Sedaj se prebuja veliko ljudi sedaj in ti potrebujejo prostor, varen prostor, center, kot bi ga vi mogoče imenovali. Imenovali ga bomo – vedno ko se pojavi konfiguracija energije za določen način, hiša. Sedaj, vi imenujete stvar v kateri živite hiša, a na angelskih ravneh imenujemo združenje energije in zavesti hiša. Imate Hišo Sanande, naprimer. Hišo Mihael. To so tipi spiritualnih centrov ali zbirnih krajev. Obstaja mnogo, mnogo teh po vseh dimenzijah, a sedaj vi ustvarjate hišo – Hišo prebujanja – ki je tako blizu Zemlje, a ne še manifestirana v fizičnem svetu.

Vi jo gradite, ne zase. Vi ste resnično šli nad to. Resnično. Vi jo gradite za tiste, ki se prebujajo. In po vsem svetu jih je milijone in milijone in milijone, ki se soočajo s prebujanjem.

O tem smo že govorili predhodno. Potrebujejo prostor, ki je zelo povezan z energijo Zemlje. Zakaj? Ker, ko gredo daleč ven na druge ravni med njihovim spanjem, med njihovimi sanjskimi svetovi, imajo težave,d a prinašajo energijo zavesti nazaj na Zemljo. Ko gredo ponoči ven, tavajo na ravni in nato pozabijo kako priti nazaj. Saj veste, kako to gre. Vi ste dobili veliko boljši pri prinašanju bistva nazaj s seboj sedaj. Vem, da se pritožujete glede vašega spanja, da je moteno, a del razloga je to, da prinašate nazaj dele bistva iz vaše velike slike stvari.

Tako, kot ste vi Shaumbra nekaj zadnjih let delali skupaj z drugimi bitji, fizičnimi in nefizičnimi, da ustvarite to hišo prebujanja. To je kraj kamor bodo v kratkem lahko prihajali ljudje širom sveta. Je zelo blizu energetske strukture Zemlje, blizu jim je celo v njihovem zavestnem stanju kot ljudje na Zemlji, oni lahko sedaj prinesejo nazaj to informacijo, tovrstno zdravljenje, to integracijo.

Z vami smo delali na tem kar nekaj časa in danes bi vas radi tja odpeljali kot skupino. Kuthumi bo  prisoten. Vzel je tiste iz Hamburgerja na izlet po Arcturusu. Štirideset svetlobnih let oddaljen, a on ima zelo hiter avtobus, zato to ne bo dolgo potovanje. In to pravimo v šali in v metafori, a vas vabimo, da razširite vašo zavest z nami, saj bi vas radi peljali na veliko pred odprtje hiše prebujanja. Vaša energija je v njej in je velik del nje.

In preden dejansko prispemo, bi vas rad opozoril na nekaj stvari. Ta prostor sta zgradili domišljija in zavest. Ta prostor sta zgradili želja in ljubezen. To je prostor, ko ste dejali: »Preko izkušenj, ki sem šel v svojem življenju na Zemlji, želim, da imajo tudi drugi korist od tega.« Dodali ste svojo energijo v konstrukcijo, dizajn in energijsko operacijo tega prostora. Vi ste del tega.

Dejali ste, da želite, da je prebujanje za ostale ljudi lažje, da njihovo odkritje Jaz sem nima toliko slepih ulic, temnih dolin, demonov in  pošasti. Zato ste pomagali ustvariti ta kraj. Dejali ste, da ne želite, da gredo tisti, ki se prebujajo čez psihične travme, še posebno ne čez mentalne travme, zato ste pomagali ustvariti ta kraj.

Uradno bo odprta eno leto po Preskoku v zavesti. Odprla se bo 19tega Septembra. Sedaj končno Shaumbra … to je zelo resnično in včasih ste imeli težave zaradi tega, ker ste ločevali to, kar imenujete resnično in to ker je domišljija. A to sta iste stvari. Imata le različne kvalitete, če je tukaj na fizični Zemlji v nasprotju z nefizično. A kljub vsemu je zelo, zelo resnična.

Sedaj, kot sem že dejal, se bo uradno odprla 19tega Septembra in istočasno se bo odprla vaša nova spletna stran. Sedaj moramo povedati naši prijateljici, ki je delala na tem projekti, na tej novi spletni strani Michelle MacHale. Draga Michelle, misliš, da je to vse le informacija, programiranje, software in druge stvari? Misliš, da je le to, kar vidiš na ekranu pred seboj? Sploh ne. Trudila si se pripraviti in najaviti danes da je stran online. Ta datum ne deluje. Mišljen je 19tega Septembra.

Tako vidite, to ni le spletna stran, to je portal nove Hiše Prebujanja. Energija Shaumbre bo zelo prisotna v tam in ko bo kdorkoli šel na to novo spletno stran, boste videli stvari na ekranu. Videli boste različna področja, a resnično je to portal Hiše Prebujanja.

Tako globoko vdihnimo. Vstopimo v Kuthumijev avtobus…

(pavza)

… in si dovolimo razširite svojo energijo v ta prostor.

Nekateri sprašujete, ko odhajamo tja, »Kaj pa Shaumbra Servis Center?2 Še vedno je tu, to je za vas. To je za vas. A ta Hiša Prebujanja je za vse ljudi, ki se odločajo, da gredo čez ta  proces, ki gredo čez zavestno integracijo sedaj.

Ko smo na poti … uporabite svojo domišljijo. Dovolite. Ne silite svoje domišljije. To je eno najpomembnejših orodij, ki jih imate.

Ko smo na  poti k tej Hiši Zavedanja in Prebujanja, se borite s tem, kako izgleda in kakšne so lastnosti hiše, a kot veste, je iz nove zavesti – in se bo nadaljevala spreminjati. Za nekatere izmed vas zgleda kot smaragdno mesto. Za nekatere izgleda kot lepa graščina ob jezeru, ker je. Nekateri izmed vas sploh nimate slike in to je primerno.

Če ne dobivate slike, kako izgleda ta Hiša Prebujanja od zunaj, pojdite na drugo raven. Pojdite na drugo raven interpretacije občutkov. Ni vam potrebno videti. Dovolite si jo čutiti. Ne poskušajte določati kako so velika drevesa, kako visoke stene ima. Dovolite si jo le čutiti. Mogoče je to močnejše orodje, kot pa da bi jo bili sposobni videti.

Ko smo tik pred vhodom tukaj, vas prosim, da si sezujete čevlje. Prosim vas, sezujte si čevlje!

Torej, zakaj sem vas prosil, da se sezujete? In celo vi, ki gledate ali poslušate online, le tisti, ki se boste sezuli, boste lahko vstopili. To je  simbolično. To je simbolično, ker, vidite, vaši čevlji, ki ste jih imeli na svojih nogah, so vas popeljali na pot. Vsebujejo energijo in umazanijo preteklosti. In ko greste v Hišo prebujanja, boste prosili svoje učence – tam jim boste govorili – da se sezujejo kot simbolična gesta, ko pustite preteklost za seboj, ko pustite pot, po kateri ste hodili. Ne gre se za to, da bi bili zaskrbljeni o vašem vstopu v Hišo Prebujanja da bi vstopili umazani. Gre se za to, da pričnete na novo.

Ko vstopite v Hišo prebujanja, vas  prosimo, da globoko vdihnite. Globoko vdihnite, in ne le da povabite vstopiti bistvo te dimenzijske hiše, ki ste jo pomagali graditi, temveč pomeni tok energije. In vi boste prosili svoje učence da vdihnejo, saj bodo mnogi izmed njih v stanju šoka, zaskrbljenosti in potencialnem pomanjkanju življenjske energije, ko bodo vstopali. To bo prostor, ki ga boste kot učitelj, vodja, zdravnik uporabili lahko kadarkoli, saj ste ga pomagali graditi.

Torej, ko jih prosite, da globoko vdihnejo, bo to povzročilo, da dosežejo ponovno kroženje energije. To bo pomagalo olajšati to prestrašenost in včasih celo paniko, v kateri so, da se vrnejo nazaj v trenutek Sedaj.

Naslednji korak, ko vstopimo v to Hišo Prebujanja, naslednji trenutek je ta, da vzamete požirek vode. Tukaj je obilo vode. Celo kozarca ne potrebujete tukaj. Le pijte vodo, saj voda, kot smo govorili že prej, je čudež. Voda, kot jo poznate – a je veliko več kot voda. Vsebuje Novo Energijo. Vsebuje bistvo energije. In ko jo pijete, je to priznavanje, da se napolnjujete sami sebe, kot smo govorili že danes, kot fontano. Napolnjujete se z energijo življenjske sile. To je simbolna gesta. Torej predstavljajte si, da pijete vodo.

Sedaj poglejmo malo naokrog po tej Hiši prebujanja, saj bo sem prišlo mnogo, mnogo ljudi. Mnogi izmed vas boste tukaj  poučevali. Mnogi izmed vas boste sem pripeljali vaše učence, vaše stranke sem individualno. Dizajnirano je bilo z primernimi energijami, svetlobo, saj znotraj svetlobe in znotraj barv obstajajo zelo zanimive karakteristike.

Ustvarjena je bila zelo specifično z zvoki. Ne nimamo zvočnih sistemov tukaj ali elektronike. Ne potrebujemo jih. A tukaj so zvoki ki se vijejo preko dvoran in sob. Ko pripeljete svojo stranko sem, sliši zvok vsak človek, ki mu pomagate ga voditi in učiti in ti zvoki, ki jih sliši in čuti so unikatni in specifični zanj. To bo vrsta resonance, ki zagotavlja varen prostor. Zvok in dihanje sta dve najpomembnejši kvaliteti za zagotavljanje varnega prostora.

To kar boste slišali ali čutili, bo unikatno vam, torej ne pričakujte da boste slišali ali čutili iste resonance. To bo za njih zelo unikatno. A je dizajnirano tako, da jim bo pomagal pripeljati nazaj ravnovesje.

Ko gledamo naokrog po tej Hiši Prebujanja, ki se sedaj lahko spreminja, zaradi mnogih vas – velikost, barve, izgled sob, mogoče nobene sobe. Ne poskušajte mentalno določati, kako bi moralo biti. Dovolite si plavati s tem. Ustvarjena je z vašimi briljantnimi energijami.

Torej, ko pripeljete svoje kliente, ne glede na to ali je to potovanje domišljije, kot to počnete sedaj, ali to počnete na ravni duše duši, a ko jih pripeljete sem, se bo tu ustvaril varen prostor za njih. Ustvarila se bo priložnost za zdravljenje, transformacijo in odkritje.

Vi ste tukaj njihov vodič. Pomagali jim boste razumeti nekaj stvari ki so znotraj Hiše Prebujenja. Pomagali jim boste razumeti da tukaj v tem varnem prostoru lahko obstajajo. Lahko opustijo težave. Ne rabijo skrbeti, da bi bili napadeni. Ni jim potrebno skrbeti, da bi jim nekdo ukradel energijo. Ni jim potrebno skrbeti o sledenju stare poti, kateri so sledili. Tukaj resnično lahko  odkrijejo vso energijo, ki so jo iskali – in jo najdejo – razrešitev.

To je naraven proces. To ni proces, ki bi ga silili preko uma. To ni proces, skozi katerega bi se lahko prisilili. Vsa energija išče razrešitev in jo najde. Če človek sedi v varnem prostoru – sedi je metafora – da je v varnem prostoru, globoko vdihne, opusti borbo, opusti kontrolo in pričakovanje; če gredo vase, še se predajo temu, kar resnično so, ne nekemu zunanjemu Bogu – dragi Bog, to je povzročilo tako veliko  problemov v preteklosti. Predaja zunanjemu Bogu bo povzročila energetsko kolizijo, ki povzroči da se vaš sistem, vaš celoten sistem, biologija, um, duh in gnost sesuje ali trči. Ko se predate nečemu kar ne poznate ali celo ne razumete, se dejansko predate v osnovi ničemer, in greste v stanje topitve. Vaš sistem se bo spraševal, kaj hudiča je narobe.

A ko se predate sebi, svojemu Bogo, vaši notranjosti in si le dovolite, da se zgodi naravni proces, se vaše telo začne zdraviti. Kot smo govorili o Standardni tehnologiji, se zdravi samega sebe. Um se utiša in ko se utiša, le ta pričenja prihajati nazaj v ravnovesje. Duh čuti dobrodošlico da začne vzpostavljati svojo povezavo in integracijo s svojim človeškim aspektom. In to se lahko zgodi v tem varnem prostoru.

V tem varnem prostoru, ko vi ali vaš klient vstopi v to Hišo Prebujanja, vedite da tukaj ni metod. Tukaj ni terapij. Ne prinašajo s seboj svojih planov, svojih olj, svojih kristalov. Nič od teh distrakcij ne nosijo s seboj. Le oni sami so. Opustijo, prvič in za vedno – to boste videli; niti vam jim ni treba povedati, sami se bodo zavedali – prva stvar, ki jo bodo opustili v tej Hiši Prebujanja je čas. Čas.
Čas

Čas je ena izmed najbolj rigidnih prepričanj. Čas ustvarja linearno pot, na kateri čutijo ljudje, da so se ujeli. Ko je človek tako globoko vključen v čas, bodo čutili, da so v zaporu, v pasti. Ne glede na to ali verjamejo v reinkarnacijo ali ne, verjamejo v  preteklost. In človek verjame v preteklost, verjamejo, da se bo nadaljevalo v  prihodnost.

Torej, ko boste pripeljali vašo stranko, nekoga, s katerim ste delali in ga vodili v to Hišo Prebujanja, bodo nemudoma imeli čudne občutke. Omenili vam bodo nekaj – »Čas se mi zdi zelo zmeden v mojem življenju sedaj. Včasih sem bil dober v sledenju časa, in sedaj, tega ne zmorem več.« Spomnite se, kdaj ste šli vi čez to? Spomnite se, ko je nekaj znotraj vas reklo v vašem resničnem procesu prebujanja, da morate opustiti koncept časa. To je ena zelo, zelo prvih stvari, ki bo odšla.

Preteklost ni nič drugega kot izkušnja, a še vedno s prepričanjem o času, le ta  postaja tudi prihodnost. Spomnite se dolgo nazaj, ko sem dejal, da je vaša prihodnost pozdravljena preteklost.

Ko vaša stranka, prijatelj, tisti, ki ga vodite, začne  opuščati čas, začne razumevati da prihodnost ni usoda. Večina ljudi sedaj verjame da je prihodnost usoda in da imajo zelo malo besede pri tem. Verjamejo  – celo tisti, ki jih imenujete razsvetljena bitja, nekateri izmed velikih filozofov in piscev vašega časa – verjamejo da je prihodnost že bila podobno ustvarjena. Verjamejo da je pot že ustvarjena za njih, ali mogoče, da so oni že ustvarili prihodnost, a ni tako. V tej Hiši Prebujanja bodo začeli razumevati, da prihodnost ni nič drugega kot potenciali, ki se jih domišljajo.

Tako pogosto je človek prestrašen prihodnosti, ker je bila ustvarjena v preteklost. Bojijo se potencialov, saj se zdi, da so najprivlačnejši tisti, ki so najbolj dramatični, nekateri, ki so najhujši. Saj če so na mestu strahu in drame, če so na mesu nesigurnosti vase, je to potencial prihodnosti, ki ga bodo privlačili. Ne bodo videli velike ostale potenciale, ki so jim na voljo.

Prihodnost je široko odprta, a se komaj zdi taka, ko so sledili linearni karmični poti. Tako kot vi, jutri lahko nenadoma spremeni smer. Jutri se lahko odpre do odkritja velikih novih zavesti za vas  – če je to smer kamor se odločate iti.

Tako bodo vaše stranke začele opuščati prepričanje o času in to je prvi korak.

Nadaljujmo na nekaj dodatnih atributov Hiše Prebujanja ko sem izvajal svojo delavnico v Atenah, Grčija. Iz zelo posebnega razloga, želim to opraviti tukaj. Informacijo bomo delili s Shaumbro, seveda. Ta Hiša Prebujanja je na voljo vsem, vsakemu izmed vas. Celo sami greste lahko tja. Ni vam potrebno voditi le svoje stranke tja. Lahko greste tja sami. Vi ste jo pomagali ustvariti.

Pravite, »Torej Tobias, kako resnično je to? Je tu še kakšna zgodba? Je to metafora?« Povedal vam bom kako resnično je. Med trenutnim in naslednjim skupnim Vpogledom, bo nekaj, česar se boste začeli nečesa tako zavedati, kot ima z gradnjo, saj ste pomagali graditi ta prostor. Odprl se bo v tednu ali dveh. Odprla se bo nova spletna stran, nov  portal v Hišo Prebujanja. V svojem življenju boste imeli – vi to ustvarjate, mi vam ničesar ne pošiljamo – a nekaj bo povzročilo, da se boste smejali in rekli, »Ah to je to, kar je Tobias rekel.« Ustvarili boste aktualni fizični primer, ki ima povezavo z konstrukcijo ali gradnjo.

Nekaterim izmed vas bo spustila guma, ko se boste zapeljali čez žebelj in boste preklinjali dejstvo, da vam je ravnokar spustila guma na vašem avtu. A ko pogledate in vidite ta žebelj, želim,da se dobro nasmejite. To je način, ko poveste sami sebe – ne mi tega ne delamo, vi sami sebi govorite – da je to resnično. Je tako resnično, kot vaša resničnost v kateri ste sedaj.

Lahko  po nesreči butnete v tovornjak, in ko pogledate naokrog, boste videli, da je to gradbeno podjetje. Nobene resne poškodbe, seveda, le majhen brez, majhen  opomnik.

Lahko vam pade orodje na nogo , in medtem ko preklinjate in skačete  gor in dol in se držite za nogo, boste imeli velik smeh in boste dejali, »Sedaj vem, da je resnično.«

Sebi boste dali to darilo. To ste naredili že dolgo časa nazaj. Navajeni ste, da vedno prosite Boga, da vam da znak, vem kako pogosto to počnete. To je grozna stvar za ljudi, ko ne poznajo Boga, a še vedno moli in hoče znak od Boga, in Bog je tukaj a vi hodite tja ven in nato se ne  po javi, ni znaka. Nato se naučite, da Bogu ne zaupate. Ko se naučite, da ne zaupate Bogu, se naučite, da ne zaupate samim sebi.

A sedaj si boste dali sami sebi znak, in prišel bo iz nikjer, prišel v vašo realnost in nato boste dejali, »Ta Hiša Prebujanja, ki sem jo pomagal zgraditi za druge ljudi, kjer lahko grem kot voditelj, kot Facilitator, kot učitelj, je resnično.« Je resnično. Komaj čakam, da slišim vaše zgodbe. Rad bi, da jih delite.

Torej, to je bistvo našega današnjega pogovora. Danes se je šlo za nove kreacije – glasba in filmi in vse vrste stvari, s katerimi bo prišla Shaumbra. A vi vsi ste bili v to Hišo Prebujanja.

In vi pravite, »Kako kmalu, kako kmalu se bo manifestiralo to na Zemlji? Zakaj mora biti na drugi dimenziji?« Ah Shaumbra, vi ste en korak pred igro. Tudi to prihaja kmalu ravno tako.

Torej globoko vdihnite občutek tega bistva tega čudovitega kraja, kjer ti ljudje gredo čez proces prebujanja v katerega bodo prišli, kjer boste nadaljevali z vašim poučevanje, z vašo pomočjo. Proslavimo odprtje te Hiše – Hiše Prebujanja – v kratkem času. Postavljamo finalne poteze, in kmalu boste imeli poln dostop.

Globoko vdihnite…

(pavza)

… in vrnite se v vaš trenutek sedaj. Ničesar ni, kot je sedanjost. Drugi ljudje gredo čez prebujanje in ko se učijo opustiti prepričanje o  času in o iluziji čase, se bodo zavedali, kako dragocen je ta trenutek, saj v tem trenutku obstajate, v tem trenutku ustvarjate svoje potenciale, in v tem trenutku integrirate vse vaše izkušnje iz preteklosti.

In tako je.

 

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Prevode lahko od Preskoka v novo Zavest avgusta 2007 spremljate tudi na www.radostbivanja.org