– Postajajte svetovni služabnik in čuvar vijoličnega plamena Sporočilo NADANGELA MIHAELA

preneseno skozi Ronno Herman,  julija 2010

heart_earth-violet-flame-saint-germain-merge-visible-gong-copia_ridimensionare


Ljubljeni mojstri, vi, avantgarda, vodje, čistite pot, ki pelje v bodočnost, tako, da se bodo tisti, ki sledijo, lahko pomikali naprej bolj hitro in milo. Velikanskega pomena je vsak napor, ki ga dajete, ki doprinaša k svetlobnemu kvocientu strukture prepričanj masovne zavesti. Vi ste pogumni posamezniki, ki sidrate prečiščeno svetlobo novega Stvarstva. Vi ste tisti, ki prečiščujete in pripravljate nova učenja, tehnike, navodila, ki bodo pomagala drugim izpopolniti njihove sposobnosti in jih okrepila, da bodo začeli uporabljati skrite talente samomojstrstva.

Vse v Omniverzumu je bilo prineseno iz srčne esence Najvišjega Stvarnika, kjer je bilo vse popolno. Kakorkoli že, ta popolnost je bila samo-vsebovana znotraj velike praznine (the Great Void). Stvarnik se je želel razširiti in manifestirati nekatere nikoli-končane potenciale znotraj. Vsak od vas je iskrica stvarnikove esence in vi ste obdarjeni z božjo celico ogromnega potenciala.

Univerzum, v katerem vsi sedaj obstajamo, je v sredi močnega transformacijskega procesa. Planeti so premikajoči prostori in se gibljejo bližje k soncu solarnega sistema, katerega del so. Galaksije se razširjajo in premikajo navzgor, navzven ali navzdol, odvisno na točko gledanja opazovalca. Nove galaksije so v stadiju oblikovanja, ko je z veliko infuzijo stvarnikovih delčkov svetlobe/življenja zaneten nagon za širjenje in semenske misli za novo kreacijo prežemajo zavest vseh čutečih bitij.

Dopustite, da vas ponovno spomnimo, da postajate čuvarji kozmične energije/diamantnih delčkov (Admantine Particles), esence čiste stvarnikove ljubezni. Ko boste vi izboljšali vašo zmožnost za projeciranje brezpogojne ljubezni, boste vi tudi postali čuvarji božanske volje, kar bi lahko opisali kot enote moči za sveto vzpodbujene misli, prenesene do vas od Kozmičnega sveta svetlobe iz višjih kraljestev. Da postanete sokreator v kraljestvu oblike, mora obstajati napor in biti podvzeta akcija. In kakor veste, na vsako akcijo je reakcija. Poskus in napaka vodita k zavedanju o tem, kaj deluje in kaj ne. Če se napravi napačna izbira ali akcija  z nobenim namenom, da bi škodili, se to ne smatra, kot slaba stvar, ker je to del procesa učenja.

Razumna brezpogojna ljubezen daje rezultate, ko postane duša znotraj  prevladujoča sila in sta ego hrepeneče telo in osebnost prinesena pod kontrolo. Ko se obrnete navznoter, postanejo vaše misli bolj harmonične in manj kritične in resonirajo na višji frekvenci, kar prečisti vašo energijsko oznako. Vi morate držati vaš kanal komunikacije odprt med dušo in možgani preko razuma. To inicira počasen proces reaktivacije pinelne žleze in odpiranje portala do svetega razuma, ki je lociran na zadnjem delu možganov, blizu krone glave. Ko vaše frekvence dosežejo določeno raven združljivosti, se membrane svetlobe, ki varujejo vstop v vaše sveto srce in sveti razum začnejo razpuščati in vi dobite postopoma dostop do zakladne skrinje ljubezni in modrosti, shranjene znotraj.

Kot iskalcem/aspirantom na poti se vam bodo razodele večje in večje kozmične resnice. Kakorkoli že, vi bi se morali zavedati, da se bodo manjše osnove večne modrosti stalno razširjale, da se vključijo edinstvena pravila, zakoni in resnice naslednje ravni obstoja, v nikoli končanem ciklu vstajenja v zavesti.  Vstajenje je razširjanje razuma, prehajanje iz enega stanja zavesti v višje stanje bivanja. Mi se prizadevamo, da vam pomagamo, da postopno razširite vaše zavedanje, da boste vključili vso človeštvo, Zemljo, sončni sistem  in njegovo delovanje, galaksijo in celo preko.

Vi počasi umikate vašo pozornost in vašo energijo od vaše stare nedelujoče tretje/četrto-dimenzionalne stvarnosti, zato bo ta postopoma odpadla stran in prenehala obstajati, ker vi nič več ne hranite te energije. Nič več ne bo vaše osredotočenje na majhen Jaz. Končni cilj je, da postanete galaktično bitje in da morda dosežete univerzalno zavest. Samo mojster išče njegovo/njeno lastno najvišjo resnico in potem živi to resnico do njene/njegove najboljše zmožnosti. Mojster si prizadeva  videti svet in njegovo veliko dramo iz višje ugodne točke, ker je tako razpoložljiva večja slika. Postopoma bo postal čas raztezen, ker se boste vi premaknili preko časovnega/prostorskega kontinuuma/nepretrgane vrste. V ne tako oddaljeni prihodnosti bo vaš naraven način videnja postal bolj panoramski in vaš periferen /obroben pogled se bo do neke mere razširil. Ta fenomen/pojav se je že zgodil nekaterim od vodij poti.

Pri vas je velika skrb, da se pospešuje opustošenje okoli sveta. Mi priznavamo, da je to res in se bo nekaj časa nadaljevalo, ker mati Zemlja odpušča negativne strukture in stiskajoče energije, ko se prizadeva popraviti škodo, ki je bila storjena planetu preko veke časa skozi človeške negativne misli in dejanja. Človeštvo je odgovorno za sedanje stanje Zemlje in to je na vseh vas, skupaj s pomočjo bitij višjih kraljestev, da se prizadevamo popraviti, kolikor veliko škode je mogoče. Vi ste oskrbljeni z orodji in energijo Svetega Ognja, potrebno, da se izpelje ta naloga. Kakorkoli že, vi morate vključevati in usmerjati energijo primerno. Vaše vstajenje in vstajenje Zemlje sta neizpodbitno povezana skupaj in mi so si zadali dolžnost, da vam pomagamo na vsak mogoč način.

Ljubljeni, mi vemo, da je boleče doživljati ali opazovati, ko so obsežna naseljena območja uničena in je izgubljeno veliko življenj. Bližje doma, ko se ta dogodek zgodi, bolj boleče in begajoče je to. Kakorkoli že, če naj bi vi postali svetovni služabniki in nosilci svetovnega ognja transformacije in diamantnih  delčkov stvarnikove svetlobe, se morate dvigniti nad to, kar se dogaja na vašem osebnem prizorišču, v vašem mestu, celo vaši deželi.

Res, mi razumemo, da je opustošenje, ki se dogaja vzdolž obale  Mehiškega zaliva, travestija/spremenjena podoba, kot so tudi uničujoče poplave, tornadi, suša ter bolečine in trpljenje, povzročeno z nadaljujočimi vojnami, ki potekajo okoli po svetu. Da bi postali svetovni služabnik, se morate še naprej prizadevati, da napravite transformativne spremembe v vašem osebnem življenju, ki so nujne, da se vrnete v samo-mojstrsko stanje ravnotežja in harmonije znotraj. Kakorkoli že, vi morate tudi posvetiti nekaj vašega časa in energije svetovni službi/pomoči s pridružitvijo vaši dušni skupini v peto-dimenzionalni svetovni piramidi, kjer boste afirmirali:

»Jaz prosim za moje najvišje dobro, za najbolj dobrohoten izid za človeštvo, Zemljo in vso Stvarstvo«.

Ko boste tako delali, boste uravnali svojo voljo z božansko voljo Očeta/Matere Boga. Potem preživite, kolikor je mogoče veliko časa se vam zdi primerno, za VDIHAVANJE SVETLOBE IN IZDIHAVANJE LJUBEZNI. To je proces, ki bo pospešil vašo zmožnost, da dosežete obilno metatronično svetlobo tega Univerzuma, ki vsebuje diamantne delčke stvarnikove svetlobe, ki je sedaj na razpolago tistim, ki ste vstopili na pot vstajenja. (Razlaga o Svetovni piramidi in njenih koristih, skupaj z ilustracijo, tudi več informacij o Vijoličnem Plamenu, kakor tudi veliko afirmacij in vaj, lahko najdete pod REFERENCE&REVELATIONS GLOSSARY AND ILLUSTRATIONS  na http://www.RonnaStar.com* RH).

V letu 2009 so bile vse skupinske piramide, ki so bile ustvarjene okoli sveta v obdobju preteklih desetih let ali nekako tako, postopno vključene v eno veliko svetovno server piramido in vsi tisti, ki ste zvesto obiskovali skupinske piramide, ste bili usmerjeni v novo svetovno server piramido med svojimi nočnimi potovanji v višje dimenzije. V letu 2010 je bil ta projekt dokončan in je bil pripravljen, da sprejme bolj napredne svetlobne nosilce, ki želijo služiti. V oktobru 2009 je bila na jezeru Tahoe dokončana peto-dimenzionalna ametist/vijolični plamen piramida in mi smo začeli spodbujati tiste, ki ste resno na poti vstajenja in se želite pridružiti hitro razširjajoči skupini svetovnih služabnikov, da bi tudi postali čuvarji Vijoličnega Plamena. Odvila se je navdihujoča in ganljiva slovesnost in vsi, ki so bili udeleženi, so čutili vznemirjenost in razširjanje zavesti, kar niso doživljali že zelo dolgo.

Sedaj je prišel čas, da damo ven povabilo vsem vam, ki čutite, da ste pripravljeni in voljni služiti vstajajočemu človeštvu, Zemlji in našemu Očetu/Materi Bogu kot svetovni služabniki in čuvarji Vijoličnega Plamena, ki je dejavnost Svetega Ognja. Prostor nam ne dovoljuje, da gremo skozi celoten proces. Kakorkoli že, mi vam dajemo zgoščeno meditacijo in vas bomo popeljali skozi iniciacijo, če je to vaša želja, da se nam pridružite v tem glasnem klicu/budnici, da postanete svetovni služabnik in čuvar Vijoličnega Plamena. Ko ste v meditaciji, pojdite v ametist/vijolični plamen piramido v peti dimenziji v pripravi, da napravite svojo prošnjo.

Iniciacija Vijoličnega Plamena – prošnja, da postanete čuvar Vijoličnega Plamena:

Vizualizacija, osredotočena pozornost in čustveni občutek hvaležnosti so ključi za aktivacijo in učinkovito rabo Vijoličnega Plamena. Osredotočite se na notranjo vizijo, tretje oko in če še nimate sposobnosti, da vidite barve ali se jih predstavljate, se bo to zgodilo skozi čas, če zvesto vztrajate pri praksi Odrejanja in ponavljanja afirmacij, ko meditirate na Vijolični Plamen. Dvakrat vsak dan bi bilo idealno. Kakorkoli že, vsak čas, ki ga posvetite tej praksi, bi bil koristen.

Predstavljanje z vašim svetim razumom, osredotočanje znotraj svetega srca in občutenje božje prisotnosti znotraj, ko podate naslednjo izjavo, bo iniciralo/vpeljalo aktivacijo spečih semenskih atomov znotraj vaših štirih spodnjih teles. Ta bodo začela vibrirati, se premikati in se spreminjati znotraj in okoli vas. Ko boste postali bolj spretni, bo vaša sposobnost izžarevati transformacijski Vijolični Plamen porasla in ta bo tekel dalje od vas v večjih in večjih koncentričnih krogih.

Izvedite več globokih vdihov ali če obvladate neskončni dih, napravite serijo dvanajstih svetih dihov preden začnete svojo prošnjo:

»Jaz prosim, da Vijolični Plamen odpuščanja vzplamti skozi in okoli mene sedaj in odslej, razširjajoč se od trenutka do trenutka do maksimuma, ki ga bo dovoljeval kozmični zakon, dokler ne bom jaz osvobojena vseh prepričanj, ki so manj kot moja popolna božanska narava. Naj se JAZ SEM  božanska prisotnost Boga manifestira v fizičnem svetu oblike in jaz sprejemam mojo božansko rojstno pravico in mojo misijo sedaj!

Obkrožena z izžarevanjem našega Očeta/Matere Boga Jaz kličem energije Svetega Ognja transformacije iz notranjosti mojega diamantnega jedra božje celice, ki biva znotraj jedra mojega svetega srca. V imenu JAZ SEM, KI SEM, jaz prosim, da Vijolični Plamen vzplamti dalje iz semenskega atoma znotraj centra mojega svetega srca. Iz belega ognjenega jedra moje JAZ SEM Prisotnosti, pomnožene s kvalitetami sedmega žarka in krepostmi Nadangela Zadkiela in Lady Ametist in božansko močjo zagotovljeno blaženima vnebovzetima mojstroma St. Germainu in Lady Porztia, Jaz s tem odrejam:

Jaz se s tem strinjam, da postanem čuvar Vijoličnega Plamena. Jaz kličem Sem Božanski Sveti Ogenj, da prežame moj fizični nosilec do njenega samega jedra in aktivira moj dušni spomin popolne božje zavesti in originalni božanski načrt moje univerzalne usode. Jaz kličem Sem Vijolični Plamen preobrazbe, da prežame moje mentalno, čustveno, fizično in eterično telo, mojo dušo, moj DNK in RNK, da se preobrazi vzrok, jedro, zapis in spomin od kateregakoli preteklega, sedanjega in prihodnih življenj v tej ali katerikoli drugi stvarnosti, ki je manj kot popolnost, karkoli in vse, kar ni uravnano z voljo našega Očeta/Matere Boga, za moje najvišje dobro in najvišje dobro vseh.

Jaz tudi vlagam prošnjo Kozmičnemu svetu svetlobe, da pretehta mojo prošnjo, da se pridružim skupini svetovnih služabnikov. Jaz bom zvesto integriral/a in izžareval/a ven v svet maksimalen obseg diamantnih delčkov svetlobe in preobražajoči Vijolični Plamen, ki ga moj fizični nosilec lahko obvladuje. Jaz se bom vedno prizadeval/a za moje najvišje dobro, za najvišje dobro za človeštvo, Zemljo in vse Kreacije. Jaz bom naredil/a vse v moji moči, da bom služil/a zvesto in bom vredna tega velikega spoštovanja.«

S tem, da boste postali svetovni služabnik, se boste pridružili drugim iskalcem/aspirantom, ki se prizadevajo doseči skupinsko zavest in ki imajo gorečo željo pomagati človeštvu. Intuitivne misli in vodenje od članov Kozmičnega sveta bo postalo pravilo in vaše znanje višjih kozmičnih resnic bo zelo pospešeno, kot bo proces vstajenja. Mojstri Kozmičnega sveta svetlobe odprto ne učijo v javnosti. Oni sporočajo navdihnjene koncepte/zamisli skozi njihove učence in novince tistim, ki so pripravljeni sprejeti učenja višje modrosti. Bolj napredni novinci  delujejo v glavnem za scenami.  Kakorkoli že, izbrana skupina aktivno poučuje zunaj v svetu, ker je navdihnjenje svetovnih služabnikov njihova najbolj pomembna naloga.

Ljubljeni, na vsaki podravni pete dimenzije in tudi nižjih podravneh šeste dimenzije so oblikovane svetovne server piramide. Ko vaša energijska oznaka resonira do višje frekvence, boste dobili dostop v naslednjo višje-dimenzionalno svetovno server piramido. Ko se vi dvignete, tako se bodo tisti, ki sledijo za vami.

Ko se vi prizadevate izpopolniti vaše sposobnosti kot svetovni služabnik, smo vam mi dali božansko odpuščanje, ki bo pomagalo vsakemu od vas do meje, ki jo univerzalni zakon dopušča. Vedite, da bomo mi povečali vsak dobrohoten napor, ki ga napravite. Ko napredujete na poti, bo vaše izžarevanje napravilo globoke razlike, ko se mi vsi zberemo, da razsvetlimo svet  in olajšamo pot za človeštvo. Vi ste zelo globoko ljubljeni.

Jaz Sem Nadangel Mihael

PRENESENO SKOZI RONNA HERMAN * STAR*QUEST* 6005 CLEAR CREEK DRIVE, RENO, NV 89502 USA * Telefon/fax: 775-856-3654 * E-mail: RonnaStar@earthlink.net *  Jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek  v imenu Nadangela Mihaela * Kopirajte prosto in delite* Za knjige Nadangela Mihaela,posnetke informacije o tečajih, ki jih nudi ta kanal, prosim obiščite:www.RonnaStar.com *

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.