* 14.9.2011 – Postanite mojster vašega življenja in vstopite v magičnost… Mihael

zajeta-slika

ZLATI KLJUČI TRANSFORMACIJE IN NOVA ZAVEST
Sporočilo NADANGELA MIHAELA, preneseno skozi Celio Fenn septembra 2011
Ljubljena družina Nove Zemlje…mi z veseljem opazujemo, kako mnogi od vas delate premike in spremembe, ki vam omogočajo, da postanete vse, kar ste in bi lahko bili v tem času. Po odprtju portala levovih vrat, zgodaj avgusta, je bilo tam pri vas silno pospeševanje frekvenc in mnogi od vas, ki ste bili pripravljeni podvzeti naslednji korak iz pete dimenzije svetlobe v šesto dimenzionalno kraljestvo sanj in magičnosti, ste še enkrat pomagali v sidranju povezave “sanjskega časa” na Zemljo.
Ljubljeni, kako se naša srca razveselijo, ko vas vidimo, ko izpolnjujete namen, zaradi katerega ste prišli, in se uravnavate z višjimi frekvencami svetlobe ter si omogočate postati mnogo-dimenzionalna bitja svetlobe in materije.
Šesta dimenzija svetlobe je prostor magičnosti, kraljestvo magičnega otroka in stvarnika sanj. To je dimenzija, iz katere planetarna zavest proizvaja sanje, želje, fantazije in projekcije, ki se manifestirajo kot “materialna resničnost” v nižjih dimenzijah materije. Da bi se sprehajali v “sanjskem času”, pomeni, da morate biti “prebujeni” od kontrolnih iluzij tretje dimenzionalne stvarnosti in v polni meri prizemljeni v nova peta dimenzionalna resničnostna omrežja in tako sposobni doseči magična kraljestva sanjskega časa in njegovih tokov obilja in veselja brez izgube vaše prizemljitve v materialni stvarnosti. To pomeni “postati mojster vašega življenja” in zares je to aspekt vaše osebne želje, da se razvijate in rastete z Zemljo in da dosežete vse, kar bi lahko bilo doseženo znotraj vaše sedanje planetarne stvarnosti.
Tako, ljubljeni, sedaj bomo govorili o tem, kako bi vi sebe lahko v polni meri prizemljili v peto dimenzionalno stvarnost in potem, kako bi se lahko pomaknili dalje v šesto dimenzijo zavesti, če bi se počutili pripravljene napraviti ta premik.
PETA DIMENZIJA:  GRALNE KODE IN ZLATI KLJUČI TRANSFORMACIJE

zajeta-slika-2

Sonce prenaša “gralne kode”… slika, ki jo je naredila Celia Fenn na Nordkapp-u, Norveška, avgusta 2011.
Ljubljena družina Nove Zemlje, v zadnjih desetih letih, v procesu vaše transformacije smo mi pogosto govorili o “gralnih kodah” in njihovi pomembnosti v vašem razvoju. “Gralne kode” so svetlobne kode oziroma kozmični DNK aktivatorji, ki vas pripeljejo v linijo s kozmično kristusovo zavestjo in energijo notranjega ravnotežja.
Ko vi vstopite v zavest petih dimenzij, vi dostopite do kozmične kristusove energije, ki je bila zasidrana s kristusovima avatarjema, Jezusom in Marijo Magdaleno. Ta kozmična kristusova energija vam omogoča preko gralnih kod  prebujenje v to, kdo vi ste. Ko ste vi enkrat prebujeni, in tisti, ki ste pritegnjeni, da berete te besede, boste prebujeni, potem ste pripravljeni, da začnete postajati mojster vašega življenja v peti dimenziji. Tukaj vam bomo dali šest zlatih ključev transformacije. Ključi so že del tega, kdo vi ste in kdo vi postajate, in mi se vam prizadevamo pomagati aktivirati te svetlobne kode, ko vi nadaljujete z vašim potovanjem.
Prvi ključ je svetlobna koda za mojstra vašega svetlobnega telesa in harmonijo svetlobe. Ko ste se prebudili iz iluzij tretje dimenzije, ste v polni meri razumeli, da ste človeški angel in bitje svetlobe ter začeli z aktivacijo vašega svetlobnega telesa, dokler ne bodo vsi meridiani in povezave pripravljeni za pospešitev svetega združenja telesa in duše. Vi se premikate v 13 čakrni sistem in sidrate v polni meri v zemeljsko zvezdno čakro in dušno zvezdno čakro.  Vi postajate mojster svetlobnih harmonij, sposoben sprejemati, dešifrirati in prenašati pulziranja svetlobe iz božanskega kozmičnega srca.
Energija božanskega srca je ljubezen in tako, ko vi aktivirate prvi ključ svetlobnega telesa, vi potem začnete aktivirati drugi ključ božanske ljubezni. Ljubljeni, vi razumete, da je vse izraz božanske ljubezni in vi se prizadevate živeti v uravnavi z božansko ljubeznijo in sočutjem, kot sta vam bila razodeta v vašem življenju. In tako vi začenjate  postajati mojster božanske ljubezni.
Ljubljeni, ko vi občutite tok božanske ljubezni, ki se premika skozi svetlobno telo, vi začnete razumevati, da je življenje, doživljanje in vse, kar ste, aspekt toka časa, in da je čas sam neskončen in je izražen na mnogo različnih načinov v različnih dimenzijah.  Ko ste enkrat osvobojeni iluzij linearnega časa, ste sposobni začeti uporabljati tretji ključ, da bi postali mojster časa in se uravnali z notranjimi tokovi galaktičnega in kozmičnega časa.
Ljubljeni, sedaj ste pripravljeni, da postanete v polni meri mojster četrtega ključa – ključa manifestacije in kreativnosti. Ko se vi premaknete skozi prostor in čas z božansko ljubeznijo, vi začnete uvidevati, kako ste zmožni uporabljati vaše božanske darove namena in želje za manifestacijo tega, kar potrebujete iz toka obilne ljubezni, ki se tudi imenuje čas – ker vi ste povsod obdani in v objemu toka božanske ljubezni in obilja, ki išče, da bi bil izražen skozi vaše kreacije ljubezni.
Ljubljeni, potem, ko postanete bolj prepričani/samozavestni glede pete dimenzije, se vi premaknete v peti zlati ključ in njegove svetlobne kode, ključ skupnosti. To je aktivacija, ki vam omogoča, da se povežete na srčnih in dušnih omrežjih s tistimi, ki so vaša dušna družina in skupnost. Tam, v peto-dimenzionalni stvarnosti nove Zemlje je veliko oblik skupnosti in vi boste ugotovili, da se boste “gibali v toku”  v  in  med mnogimi različnimi skupnostmi, ko boste iskali, da bi izražali vašo svetlobo, vašo moč in kdo vi ste. Prožnost in pretok bosta narava “skupnosti” v stvarnosti nove Zemlje. Ko boste vodili v novo Zemljo, boste preizkušali veliko različnih oblik skupnosti in iskali tisto obliko, ki najboljše izraža, kdo vi ste.
In končno boste vi aktivirali šesti ključ, svetlobne kode, ki vam bodo omogočale doseči in izraziti vaš dušni namen v novi Zemlji. Ljubljena družina nove Zemlje, nova Zemlja se tiče svobode – svobode do izbire. In tako boste vi izbrali, kako boste izrazili vaš dušni namen. Ste morda modrec, varuh modrosti, učitelj ali zdravitelj? Ste morda varuh dneva, mojster časa? Ste morda varuh Zemlje ali varuh oceana ali nekdo, ki dela z devami in elementali kristalov?  Morda ste spiritualni vojščak ali umetnik ali glasbenik ali pa moda starešina. Ali pa ste morda duša nove Zemlje, nekdo, ki enostavno izraža, kdo vi ste v novi energiji in novi zavesti.
Ljubljeni, vi boste odkrili zase, kaj je vaš namen in strast v energiji nove Zemlje, ko vi aktivirate in postanete mojster zlatih ključev.
VSTOPITE V ŠESTO DIMENZIONALNO KRALJESTVO SANJ IN MAGIČNEGA USTVARJANJA

zajeta-slika-3

Sonce prenaša gralne kode in diamantno svetlobo … Jezero Inari, Finska…avgust 2011. Slikala Celia Fenn.
Ljubljena družina nove Zemlje, ko ste enkrat postali mojster osnovnih veščin peto dimenzionalnega življenja in ste popolnoma prizemljeni in zasidrani v zemeljsko zvezdno čakro in dušno zvezdno čakro, bi lahko začeli vstopati v šesto dimenzionalna kraljestva sanj in magičnosti. Vi morate biti popolnoma prizemljeni, da bi se lahko premikali med pojemajočimi iluzijami tretjih dimenzij, novo resničnostjo pete dimenzije in magičnostjo ter sanjskim svetom šeste dimenzije.. Če niste prizemljeni, vi tvegate, da postanete izgubljeni v vaših lastnih iluzijah in zablodah.
Da bi lahko hodili v šesti dimenziji, pomeni, da bi morali biti sposobni razlikovati med različnimi vrstami sanj in iluzij ter da bi bili sposobni razlikovati med vašimi lastnimi sanjami in kreacijami ter tistimi od drugih v kolektivni oziroma združeni stvarnosti. Ker, v resnici, tam ni nobene resnične razlike med “sanjami” in “stvarnostjo”. So enostavno različni aspekti kraljestev božanske svetlobe. Razumevanje  tega vam omogoča hoditi v mnogih “sanjskih resničnostih” s čvrstim razumevanjem vaše lastne “resničnosti” in vaših lastnih sanj. Vi se ne boste izgubili v sanjskem svetu kreacij drugih (razen, če vi tako izberete), ampak boste ostali resnično pri svojih lastnih sanjah in manifestacijah.
Da bi vstopili v svet sanj šestih dimenzij,  je potrebno, da vi aktivirate “magičnega otroka” znotraj sebe. Ljubljeni, veliki učitelj Jezus vam je rekel, da morate, da bi vstopili v višje dimenzionalno “kraljestvo nebes”, postati kot “majhen otrok”. On je tudi rekel, da je “kraljestvo  Boga”  “znotraj vas”. Da, zares, kraljestva kreativne magičnosti so na notranjih ravneh resničnosti kolektivnih sanj planeta Zemlja. Da vstopite v ta prostor,  je zahtevana nedolžnost, zaupanje in čistost otroka.
Ljubljeni, “čisto srce” lahko vstopi v svet sanj. Da bi bili “čisto srce”, bi morali biti podobni otroku. Morali bi biti igrivi in napolnjeni z “domišljijo”.  To pomeni, da bi morali biti brez strahu ter zaupati v višje dobro in višji namen. Če niste “čistega srca” in podobni nedolžnemu otroku, vi tvegate, da boste naleteli na iluzije in prevare, ko se ego razum bori z naravo magične oziroma sanjske resničnosti, za katero ta nima nobene referenčne točke.
Ko vi vstopite v magična kraljestva šeste dimenzije, se vi še enkrat prebudite do kreativne moči mitov, arhetipov in povesti. Vi razumete, da so to kreativne substance vaše resničnosti in vi razumete, kako sta “verovanje”” in “sanjanje” načina, s katerima je pretkana materialna resničnost iz povesti in mitov arhetipskih kraljestev.
Ljubljeni, ta prostor, v katerega boste vstopili, je močan in ko boste začeli to potovanje, boste doživljali fizične spremembe. V začetku bi lahko občutili ekstremno “izčrpanost” in utrujenost. Resnično, kar se dogaja, je, da se vaši možgani potapljajo v “theta” valovno dolžino  v budnem stanju. Sedaj vaše telo doživlja “theta” kot speče stanje, zato, ko vi vstopite v šesto dimenzionalni sanjski čas v budnem stanju, vaše telo misli, da spi, in zato se doživlja ekstremna “težkost” in občutki “utrujenosti”, ko telo postaja začasno zbegano ob tej spremembi.
Potem tudi bi vi  lahko postali mentalno zbegani, ko se vaši možgani premikajo med beta, alfa in theta stanji možganskih valov v budni zavesti. Vi bi lahko doživljali lucidne/jasne sanje v tem dnevnem času ali bi postali pozabljivi, dezorientirani/zmedeni ali omotični, ko se vaši možgani uravnavajo v  ta nov “spremenjen vzorec”, da vam omogoči premikanje med dimenzijami in procesiranje informacij, zbranih v vseh teh prostorih, tako da bi imeli čvrsto razumevanje o različnih plasteh resničnosti.
Da, ljubljeni, resničnost postaja mnogo-plastna, kakor “sendvič”!  Znotraj plasti “resničnega sendviča” vi začenjate krmariti med dimenzijami z jasnim občutkom kaj kam spada ali v katero raven oziroma plast resničnosti in kaj so sanje, iluzije ali zablode.
Zares, ljubljena družina nove Zemlje, ko vi postajate mojster tega novega dimenzionalnega dostopa, boste našli močno povezavo do kraljestev obilja in manifestacije. Vi se boste naučili, kako manifestirati vašo srčno željo, oboje, osebno in kot kolektiv, z doseganjem magičnih kraljestev šesto dimenzionalnega časa sanj.
Mi vam želimo veselja in obilja ter ljubezni v času, ki leži pred vami, ko nova Zemlja vstaja v manifestacijo!
Originalno sporočilo v angleščini je na spletni strani: http://www.starchildglobal.com/newearthenergiesseptember2011.html

celia-fenn-1

© 2011-12 Celia Fenn in Starchild Global; http://www.starchildglobal.com;
Creative Commons License
To delo je licencirano pod  Creative Commons License.
To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate ter izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter  spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerikoli ponovni  uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen  uporabe mora biti odobren od avtorice.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.