– Sporočilo Matere Sekhmet o nuji tega trenutka v našem času

objavljeno 20.2.2011


sekhmet3_1


Nujno sporočilo, kanalizirano skozi Susan Leland, 18. februarja, 2011.

Pozdravljeni! Jaz, Sekhmet, stojim pred vami z mojo armado Paschat vojščakov, da vam povem o nuji tega trenutka v vašem času. Gre se glede svobode! Gre se za obdržanje tiste malo svobode, ki jo vsak posamezen prebivalec planeta Zemlje ima v tem času in glede povečanja in razširitve tistih svoboščin, ki so bile počasi in sistematično odvzete vsakemu in vsem od vas. Svoboda je vaša rojstna pravica kot civilistu planeta Zemlja, kot je zares to rojstna pravica vseh kraljestev Matere Gaia. Mi vas prosimo, da zavzamete stališče in sodelujete z nami in stojite pokonci s tistimi pogumnimi posamezniki v državi Wisconsin v ZDA. Oni imajo pogum in srce in globoko željo po svobodi, da stojijo zunaj v ledenem mrazu, ne le eno uro ali dve, ampak dneve, do konca ter oni bodo s tem nadaljevali. Stojte z njimi!

Stojte z vsemi tistimi v deželah Srednjega vzhoda, ki so bili napadeni z silami teme, ki se obupno poskušajo obdržati na položajih. In vi bi jim morda dali moje sporočilo. Vi jim lahko poveste, da smo jaz in moja armada na pohodu in ta se bo končal z svobodo za vse na svetu in vse njene prebivalce! Ljubljeni, to je čas, ko vse stvari prihajajo v svetlobo, zgodbe iz novic, občutki in okrepitve, ki prihajajo notri do vseh in vsakega posameznika od vas. In tako smo mi zaprosili, da bi bila kot simbol dana na spletno stran pesem od Wisconsina za vas, da jo poslušate in za to, da vas inspirira. Pošljite jo ven! Pošljite jo ven in če imate spletno stran, jo dajte gor. Pošljite jo tistim, ki imajo spletne strani, in jih prosite, da jo objavijo kot solidarnostno misijo za celotni planet.

Naj stopimo skupaj kot eno! Ne dopustite le, da ohranjate plamen svobode, da svetlo gori, ampak dopustite tudi, da ta plamen dobi moč, dokler povsod ta plamen, njegova svetloba ne gori, kot še nikoli ni bilo videno doslej oziroma občuteno na planetu Zemlja od pravega začetka, preden je padla tančica. Naj stojimo pokonci skupaj v pogumu! Naj spravimo naša srca, naše razume in naše duhove v to misijo! In naj bomo vsi solidarni s temi pogumnimi posamezniki v snegu, s temi posamezniki v pesku in vročini, kjer letijo krogle. Mi smo eno! Mi smo vsi skupaj družina! In tako je to!Namaste!

»SVOBODA!!!« “FREEEDOOOOOOM!!!!”

** Pesem »On Wisconsin« najdete tukaj – spodaj na spletni strani:http://www.ashtarontheroad.com/urgent_sekhmet_on_freedom.html

Susan Leland, www.AshtarontheRoad.com © Ashtar on the Road publikacije 2011. Vse pravice zadržane.

Povzeto iz spletne stranihttp://www.ashtarontheroad.com/sekhmetandherlegacy.htm je Sekhmet pokončna levinja, ki je bila globoko spoštovana v starodavnem Egiptu, kot zavetnica zdravnikov in zdraviteljev. Vodila je templje zdravljenja in učila svečenike in svečenice močnih starodavnih tehnik in načinov zdravljenja. Zaradi njenega znanja, ki je bilo že takrat starodavna modrost in njihove učinkovitosti, je bila zelo mogočna in njeno ime je zapisano v egipčanskih zapisih. Na planetu Zemlja in drugih planetih je bila v mnogih družbah in civilizacijah, kjer ni bila prepoznana kot Sekhmet, ker je delala za sceno.

Sekhmet je sedaj z nami in nam pomaga zgraditi most do vstajenja s prinašanjem dalje visokih frekvenc starodavnih modrosti, z nadziranjem tranzicij,…

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.