– Kratko sporočilo Jezusa in Marije Magdalene

objavljeno 11.3.2011

Jezus  10.3.2011 skozi Judith Coates Oakbridge.org

jezus

Ljubljeni, jaz kot vaš Kristus želim spregovoriti skozi vas, da bi vplival na zdravljenje na tej ravni. Zato v spremembah, ki prihajajo, in izzivih,  h katerim greste, glejte na to in ne dostopite  k njim s položaja, ki pravi “Bolje, da se zaščitim”, “Bolje, da si pripravim konzervirano hrano”, Bolje, da si zagotovim oskrbo z vodo”, Bolje, da spravim v red  moje zlate kovance”, “”Bolje bi bilo poskrbeti, da imam jaz dovolj odeje”. Ne glejte na stvari iz položaja strahu, ker vam ni treba. Vedno – jaz vam zagotavljam – bo za vas poskrbljeno.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Marija Magdalena: Vi ste v procesu rojevanja

marija-magdalena

Preneseno skozi Mercedes Kirkel, 16. februarja  2011

Ljubljeni,

Jaz vas ponovno pozdravljam z ljubeznijo in odprtimi rokami.

V tem času je veliko dogajanja in to še ni očitno oziroma to še ni razkrito. To je še v temi in ne pomeni, da je to temačno in ima kvaliteto teme. Celo bi vi lahko rekli, da, ko je seme v zemlji, preden se razpoči v svetlobo, se zelo veliko razvija in se spreminja,  ko  se zarodek pomika proti svojemu rojstvu.  Vi se premikate v  novo rojstvo novega časa  in ste že v tem procesu. Vaš svet se spreminja in v njem bo veliko, kar bo na novo rojenega. Rojstvo se ne začenja v trenutku, ko se otrok pojavi iz maternice. To se začne v trenutku zamisli in celo to je nadaljevanje prejšnjih življenj in inkarnacij vašega dušnega potovanja. In tako se je to rojstvo razvijalo življenja in veke in sedaj ste vi ter vsa bitja na Zemlji noseči s to novo dobo spremembe.

In podobno procesu človekovega rojstva, to ni vedno všečno in udobno. To bi lahko bilo, če ste uravnani v to, predani v to, kar hoče priti dalje. In če se upirate temu, je to pogosto težko. Rojstvo je neka vrsta končevanje vašega prejšnjega življenja. Zlasti s prvim otrokom rojstvo prinese dramatično spremembo v življenja staršev in označuje konec njihovega življenja v svetu, osredotočenem v odrasle, ter začetek družinskega življenja, ki vključuje otroke. Podobna je ta sprememba, v katero ste vsi vključeni, konec, kakor tudi nov začetek.
To bo postalo bolj očitno v tem naslednjem obdobju časa. Vi boste videli več in več končevanj, ko se vsakdanje strukture v vaši družbi umikajo in pripravljajo pot za nove. Če samo gledate na to, kot na končevanje in kolaps/propad, bi to bilo lahko zastrašujoče. Še vedno je to cikel življenja v tretji dimenziji, kjer je rojstvo, življenje, smrt in ponovno rojstvo. To je nadaljujoči se cikel, ki je odvisen od vseh delov, da obstaja. Tako je vaša smrt potrebna  za ponovno rojstvo novega. Mnogi od vas ste se učili, da je rojstvo veselo in da je smrt nasprotna, nekaj proti čemer bi se naj borili, kot v bitki. Vaši zdravniki pogosto govorijo o izgubi bitke, ko nekdo umre. To ni pravilno razumevanje širše slike, ker je smrt enostavno prehod v nov začetek še nekje. Vsaka oseba umre, ko je njegova duša zaključila z temi okoliščinami in pripravljena, da se premakne dalje. To bi lahko bilo, ker so se te duše naučile svojih lekcij in izpolnile svoja pričakovanja v tej inkarnaciji, Ali bi morda to bilo, ker so fizična telesa teh duš izčrpana do točke, da jih telo več ne podpira, da nadaljujejo v tej obliki. Ali pa so morda izbrale na dušni ravni podpirati širši proces, večjo dinamiko, skozi prehod ven iz zemeljske ravni v določenem času.

Mnogo ljudi v tretje dimenzionalnem svetu tudi verjame, da obstaja samo fizična realnost. Ta ideja je podprta z vašim znanstvenim modelom dvomov v vse, kar ni mogoče, da bo dokazano na fizični ravni. Ta točka pogleda tudi prispeva k stanju strahu okoli smrti, k videnju smrti kot absolutnega konca. Vendarle vi poznate tudi druga naziranja, druge kulture, ki so imela in imajo drugačna razumevanja. Konec koncev  boste vi vedeli z gotovostjo na neki točki, da je smrt samo prehod v življenje v drugi obliki. Kakorkoli že, pri tem je neka vrsta prijema-22 do tega, v tem boste  vi samo vedeli to, ko boste šli preko tretje-dimenzionalne zavesti. In vsi vi boste naredili to na neki točki. Nekateri od vas že delate tisto in mnogo več se vas bo odpiralo do tega čez naslednji dve leti in preko. To je nekako podobno otroku. Ko so otroci zelo majhni, oni ne morejo dognati stvari, kot jih bodo oni sposobni kot starejši otroci, kot najstniki, kot odrasli in kasneje. Vendarle so oni neizogibno vodeni tam. To je programirano v njihovo DNK. In isto je res pri vseh vas. Vaša rast v višje dimenzije je programirana v vaše bitje. To se naj bi zgodilo v tem življenju ali v bodočih življenjih, vendar to je, kamor ste vi vsi vodeni.

In v tej naslednji fazi  se ženska energija krepi za vse od vas. Del te se bo manifestiral v vašem odnosu do Zemlje. Vi boste začeli smatrati njo kot del vas, vašo mater, na zelo resničen način. Začeli jo boste ljubiti, vaše srce se bo odprlo do nje, vi boste skrbeli za njo na naraven način. Istočasno bo začela cveteti vaša lastna ženska energija in to bo imelo za rezultat mehčanje pri srcu. To je dejansko nova vrsta moči, ki prihaja vanj. To je kot zgradba, ki je v vetru. Če je zgradba toga/okorela ta pogosto prinese več škode kot struktura, ki dopušča več prožnosti. In vi boste opazili ženske dele sebe,.kakor tudi se bo ženska v splošnem premaknila v bolj vodilne vloge. To ne bo izključevalno, ker bo to prijetna in podpiralna delitev med možmi in ženami, med moško in žensko energijo, v vodenju. In del tega bo zato, ker bo moč uporabljena v služenju življenju, raje kot za zatiranje drugih za lastno korist nekoga.

To  je čudovita doba, ki prihaja,  in jaz vam pravim te stvari, da bi vam pomagala držati vizijo, voditi ladjo in zaupati skozi izzive spremembe, bolečin porodnega procesa. Žena med porodom bi lahko bila neverjetno izčrpana, vendarle ona nadaljuje in najde rezerve, da bi dala več, kot ona misli, da je bilo možno, ker ona pozna izid in je enosmerno odločena, da gre skozi vso pot, dokler se otrok ne rodi. In tako vas jaz vse vzpodbujam, da držite vizijo, da podpirate sebe v procesu, da pomagate sebi in drugim z ljubeznijo in modrostjo skozi to rojstvo.
,

Jaz vas zelo ljubim in podpiram.
JAZ SEM Marija Magdalena

Avtorska pravica 2011 Mercedes Kirkel, www.intotheheart.org Vse pravice zadržane. Prosim kopirajte in delite dalje ta članek pod pogojem, da se ne spremeni informacije, da se ne napravi izvlečka ali kaj doda sporočilu ter da se doda dobro ime avtorstva in moj elektronski naslov (aloha@intotheheart.org) in naslov spletne strani (www.intotheheart.org) ter ne zaračuna nobenega denarja. Sporočilo se lahko objavi v časopisih, revijah ali javno tiska s privolitvijo Mercedes Kirkel.

Mercedes Kirkel je kanal in spiritualni vodja, ki prinaša na Zemljo sporočila in napotke od Marije  Magdalene, Isis, Lady Marije, Nadangela Mihaela, Jezusa in drugih bitij svetlobe. Ona sedaj pripravlja knjigo pod naslovom Sporočila Marije Magdalene.

Da bi prejeli tekoča sporočila od Marije Magdalene in drugih bitij svetlobe skozi Mercedes pojdite na http://www.intotheheart.org/ in zaprosite, da vas dodam v listo elektronskih sporočil.

Mercedes ponuja delavnice in privatna srečanja v Santa Fe, New Mexico ter je tudi na razpolago na daljavo (preko telefona in skypa) ali za potovanja na vašo lokacijo.  Za več informacij  pojdite na  www.intotheheart.org ali navežite stike  preko aloha@intotheheart.org *

Originalno sporočilo v angleščini najdete na http://www.intotheheart.org/Mary_Magdalene_Santa_Fe_New_Mexico.html .

___________________________________

MARIJA MAGDALENA je živela v Palestini v istem času kot Jezus in opravljala določena ezoterična dela skupaj z njim.  Marija Magdalena je dvojni plamen mojstra Sanande oziroma  mojstra Jezusa.  Marija Magdalena se predstavlja tudi pod imenom LADY NADA in je čohan ali nadzornik osmega žarka svetlobe, znana, kot morska pena zelene barve in  je vdana čiščenju in prečiščevanju energij. Ona je članica Odbora za karmo in pomaga mnogim pri razreševanju njihovih negativnih dejanj. Ona nosi energijo boginje, izžareva žensko energijo Stvarnika z namenom prinašanja ravnotežja med ženskimi in moškimi kvalitetami Stvarnika v vse, zlasti pa na Zemljo. Ona ima zaradi mnogih aspektov in dušnih vplivov Stvarnika specialno zmožnost videnja resnice duše znotraj vseh.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.