Arhiv

MEDITACIJA ZA ČASOVNICO POVZDIGNJENJA / KONEC KORONAVIRUSA DNE 04./05. APRILA 2020

5.4.2020 ob 4:45 v Sloveniji

Glasbo prirejeno za meditacijo si jo lahko prenesete s klikom tukaj.

Asc Timeline

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo ter da trenutna časovnica ne gre v pravo smer. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno premaknemo časovni red dogodkov nazaj na našo optimalno časovnico planetarne osvoboditve, zato bomo izkoristili priložnost velike astrološke konfiguracije, konjunkcije Jupitra in Plutona, na dan 04./05. 04. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki bo utrdil optimalno časovnico Povzdignjenja1 za planet Zemljo.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Toda tokrat ne bodo dovolj samo ljudje, ki sledijo mojemu blogu. Potrebujemo bolj globalno sodelovanje, pridružiti se nam morajo vplivni ljudje.

Ta aktivacija je test za populacijo na površju planeta, v katerem bo vidno, ali bo zmožna manifestirati enotnost ali ne. Sile Luči bodo spremljale nivo sodelovanja, izsledke pa bodo uporabili za ene izmed odločilnih dejavnikov za načrte za Dogodek, ki se bodo odvili v bližnji prihodnosti.

Obstaja veliko duhovnih voditeljev z velikimi občinstvi in iskreno upam, da želijo, da se koronavirus izniči ter da se planet premakne na najbolj pozitivno časovnico. Če se želijo pridružiti tej meditaciji, lahko pošljejo email cobraresistance@gmail.com.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej aktivaciji, dejansko pomaga privesti Dobo Vodnarja bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za popolno odstranitev koronavirusa, za izničevanje vsega strahu, ki ga je ta epidemija ustvarila, za nevtralizacijo vseh načrtov, ki so jih temne sile imele s sprožitvijo te epidemije ter za prestavljanje planetarne evolucije na najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja, ki nas bo popeljala v Dobo Vodnarja.

Število ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo, je za pospeševanje tega procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

To meditacijo bomo izvajali ob točnem trenutku konjunkcije Jupitra in Plutona dne 04./05. 04. 2020, ki bo prvi trenutek, ko bo zares močna energija Dobe Vodnarja dosegla površje planeta:
Našo meditacijo bomo izvajali dne 04. 04. 2020 ob 22:45 uri po EDT času v New Yorku (05. 04. 2020 ob 04:45 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 21:45 uri po CDT času v Čikagu, 20:45 po MDT času v Denverju in 19:45 uri po PDT času v Los Angelesu. Evropa in Azija bosta ob trenutku aktivacije že v naslednjem dnevu, 05. 04. 2020 in meditacijo bomo izvajali ob 03:45 uri po BST času v Londonu, ob 04:45 uri po CEST času v Parizu, ob 04:45 uri po EET času v Kairu, ob 10:45 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 11.45 uri po JST času v Tokiu ter ob 12:45 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Navodila:

  1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

  1. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za premaknitev planeta na najbolj optimalno časovnico ter kot orodja za popolno odstranitev koronavirusa.

  1. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce3ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potujeskozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

  1. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vsa preostala žarišča koronavirusa na Zemlji, razkuži vsa okužena območja na planetu, zdravi vse paciente, izniči ves strah v zvezi s to epidemijo in ponovno vzpostavi stabilnost.

  1. Predstavljajte si, kako se tok dogodkov na planetu Zemlji premakne na najpozitivnejšo možno časovnico in se oddaljuje od vseh možnih epidemij, vseh možnih vojn in vse globalne dominacije. Predstavljajte si, kako bela, roza, modra in zlata Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu.Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. preprečijo širjenje virusa ter kako ga odstranijo s površja planeta.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o Meditaciji za Časovnico Povzdignjenja:

http://2012portal.blogspot.com

(https://zmagaluci.blogspot.com/)

Objavil Cobra ob 15:32

Opombe prevajalke:

Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji – časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

 

vir: http://zmagaluci.blogspot.com/2020/03/sirite-po-internetu-meditacija-za.html

Gautama Buda – 1 – Vnebovzeti Mojstrski Pokrovitelj Zemlje v letu 2020

main-qimg-32cdce1c06d0032f69eb575687a95693-c

Buda v letu 2020 – Buda ne pozna ega

Mati Marija (11. januar 2019)

»Leto 2020 bo zelo zanimivo, ker je za to leto izbran za Vnebovzetega Mojstrskega

Pokrovitelja Zemlje Gautama Buda. In Buda ne pozna ega.

Vedite, da v prisotnosti Bude ego ne more obstati, ker je srce (tedaj) povsem

preplavljeno s Svetloba In Ljubeznijo Bude.

Buda je zelo zanimivo bitje, ker je Bitje Čiste Zavesti. In kot tak je popolnoma razvit in

uravnovešen

Buda je 50 50 (ne 70:30 ali 60:40 …) – to pomeni da izraža 50% Božanskih Moških in

50% Božanskih Ženskih Lastnosti Je popolno zlitje obeh Božanskih polarnosti

(Božanskih polarnih kvalitet,

Glavni vrlini ki jih izraža Buda sta Sočutje in Modrost

Sočutje je dejavnost Ljubezni – tj. Ženska Božanska lastnost

Modrost je dejavnost Luči` Razsvetljenja – tj. Moška Božanska lastnost

Rečeno je, da v prisotnosti Bude ego izgine v Morje Večne Pozabe,

Zato imate V letu 2020 veliko priložnost, da se V svojih molitvah in meditacijah vsak dan

povežete z Budo ter v največji možni meri presežete svoj ego – to pomeni da vselej, ko

ste soočeni z izzivi vsakodnevnega življenja v zunanjem svetu ljudi, pravočasno ustavite

reakcije in vmešavanje ega.

Tako vse bolj in bolj vstopate v stanje, ko svojemu egu enostavno ne boste dali več niti

enega diha svoje življenjske energije «

———————————————————————————————————–

Pozdrav od Bude

Gautama Buda (fc, November 2014)

»Zapomnite si naslednjo Resnico:

‘Ohranjajte mir v sebi

in Mi (Bitja Luči) bomo izbojevali bitke za vas!

Zdaj je ta Čas, ko celostno obnavljate že davno prekinjeno povezavo s svojo

Prisotnostjo ‘JAZ SEM’. z obnovitvijo te povezave se bodo vsi odnosi` ki jih imate z

drugimi ljudmi` stvarmi In življenjskimi situacijami, dvignili na višji nivo. Začeli boste

gledati z drugačnimi očmi, v vsem boste Videli več lepote, pomena. Toliko časa je

preteklo od kar ste pozabili na svoj Izvor.

Vsak dan se spomnite naslednje mogočne, starodavne Resnice in si jo Čim večkrat

ponavljajte:

ENA Prisotnost, ENA Moč,

ENA inteligenca!

Ta Prisotnost` ta Moč in ta Inteligenca je Bog e v vas in v vsem. Recite in občutite z vsem svojim bitjem.

‘Obstaja samo Ena Prisotnost,

Ena Moč, Ena Inteligenca` Ena Popolnost,

ki se izraža skozi mene,

– skozi vsakega človeka

– In skozi vse Življenje na Zemlji!

Vse ostalo je iluzija, ni resnično!

Nato bodite nekaj trenutkov v tišini. OM.«

VIR Radiant Rose Academy PREVOD Tomaž Pritekelj NB www.jazsem.net

Nauki in Sporočila vnebovzetih Mojstrov

– BOŽANSKA MATI

Božanska Mati je v nas. Njeno bivališče je bela štirilistna čakra, prva oziroma osnovna čakra, na spodnjem koncu hrbtenice. Ta Sveti Ogenj je naša Življenjska sila. Je energija, ki se dviga, da se sreča s Svetlobo, ki se spušča po Žarku Luči, kot je prikazan na sliki sheme Božanske Prisotnosti. Energija Boga Očeta se spušča po Žarku Luči in Sveti Ogenj Matere se dviga iz osnovne čakre. Torej prejemamo od Očeta zgoraj in od Matere spodaj. Oče zgoraj vsebuje Mati in Mati spodaj vsebuje Očeta.

V današnjem času se Božanska Mati spet izraža na planetarnem nivoju. Išče svoje otroke in jih želi ozdraviti od vseh bremen. Kultura Matere je bila kultura Zlate dobe v Lemuriji in na Atlantidi.

Po Atlantidi je Mati zakrila Svoj obraz in Njeno ime se ni smelo več izgovarjati vse do določenega kozmičnega trenutka. Izražala se je le delno. Stari svet jo je zavrgel a novi svet začenja spet zaznavati Njeno sijočo Podobo.

Materina Svetloba

Začetek postopka osvobajanja Zemlje sega nazaj v Lemurijo – Materino deželo in sam Materin Plamen. Zemljani imajo ogromno karmo v zvezi z Materinim Plamenom. Do sprevrženja uporabe Materinega Plamena je prišlo v Lemuriji (na območju, kjer se danes nahaja San Francisco in kalifornijska obala). Sprevrženje Materine Svetlobe je odprlo pot za onečaščenje templjev, padec svečenikov in svečenic ter zlorabo spolne energije in sprevrženjem življenjske sile. Končno dejanje tega je bilo umor najvišje predstavnice Matere v Lemuriji. Resnični vzrok za potop Lemurije je bilo onečaščenje Materine osebe in njenega Plamena.

Vse od takrat se je Zemlja počasi bližala Vodnarjevi dobi, v kateri bo Materina Svetloba spet dvignjena v vseh ljudeh – v moških in ženskah. To bo ponovno vrnilo spoštovanje do žensk in čaščenje Božanske Matere. To bo omogočilo dvig Materine Svetlobe iz osnovne čakre in njeno ponovno združitev z Očetovo Svetlobo, ki se spušča iz Prisotnosti JAZ SEM. V naslednjih 2000 letih se bo zavest na Zemlji dvignila tako visoko kot še ni bila od konca zadnje Zlate Dobe v Lemuriji.

Pot Vnebovzetja je zlitje naše zavesti s štirimi Božanskimi Silami, ki so nujne za naš obstoj. To so Oče, Mati, Sin in Sveti Duh kot štirje Stebri Templja v nas. Gautama Buda nas uči, da je vzrok vsega trpljenja ločenost od Notranje Svetlobe zaradi želja zunanjega jaza. Serapis Bey nas uči, kako se povezati z notranjo voljo Bitja. Njegov nauk je temeljni kamen na naši Poti. Brez Bele Svetlobe ne moremo doseči integracije in celovitosti svojega bitja.

(‘Mojstri in Sedem Žarkov – 4 / BELI’, str. 185)

Vrnitev Božanske Matere

Gautama Buda

»Spomnite se radosti ob najdenju štiriperesne deteljice. Ona predstavlja štiri dele Božanstva v naravi. Triperesna deteljica predstavlja Troedini Plamen: Očeta, Sina in Svetega Duha. Ko najdete štiriperesno deteljico, ste našli Mati. In ko najdete Mati, dosežete kristalizacijo Božjega Plamena v Zemljo. Čistost Matere sprosti Moč Očeta, Modrost Sina in Ljubezen Svetega Duha.

To je čudež Življenja. Svetniki in bodhisattve potrpežljivo čakajo prihod Matere, da prinese celost Božanstva v izraz. Pripravljeni so vzdržati vrnitev karme, vsak delček energije, ki so jo kdajkoli sprožili. V svoja štiri nižja telesa sprejemajo osebno in planetarno karmo. In v Ognjeni Vrtinec v svojem srcu položijo vse energije, ki so potrebne očiščenja, medtem ko vztrajajo v vsem, kar zahteva Zakon za izpolnitev obljube prihoda Matere.

Stecite Ji naproti in Jo pozdravite. Posujte Ji pot z rožami za dobrodošlico. Glejte, kako majhni otroci nabirajo rože za Njen prihod. Poslušajte, kako pojejo, ko delajo šopke predanosti Materi:

*

Mati, ljuba Mati,

ljubim Te zares.

Hvala Nebesom,

da Te nam je podarilo.

Tvoja smejoča Prisotnost,

ki se spušča z Višav,

je ljubka podoba

Angela Ljubezni.

*

Pogumen bom

v zastrašujočih preizkušnjah.

Kako lahko kdajkoli zaidem,

ko si mi Ti tako blizu?

Mati, o Mati,

naj Tvoja Svetloba sije!

Pridi in nas blagoslovi s Srečo

o Božanski Angel.

Na Tvoj Klic se ti ves predam –

moje življenje je Tvoje.

Stecite, da pozdravite Mati, ki prihaja po poti. Glejte Jo v daljavi, kako se spušča z gora, preko hribov in dolin. Prihaja, da zbere Svoje otroke. Prihaja, da sprejme vsakega posebej in vse v Svoj ljubeč objem.

Mati prihaja brez razlikovanja, da nahrani Svoje otroke. Vsi otroci so zanjo brezmadežni, so dragocene rože Boga Očeta-Matere. In Njena Ljubezen do Boga naredi vsakega otroka, rojenega iz Njenega Srca, rožo v Njenem šopku.

Ko pozdravljate Mati, Ji poklonite rože, ki ste jih nabrali. Radostna in zadovoljna jih bo vzela v Svoje Srce. Položila jih bo na Oltar Kristusa/Bude kot dar otrok njihovemu Božanskemu Očetu.

Mati posreduje tok od Očeta v Duhu k Otrokom v materiji ter od Otrok nazaj k Očetu. Ona je posredovalka Njegove velike Modrosti in vrača nazaj k Očetu edinstveno nedolžnost Otrok.

Imeti in ohranjati Dar Matere je vredno urjenja v potrpežljivosti. Zato potrpežljivo, potrpežljivo kličite za preobrazbo vsega v svojem bitju in svetu, da ji to poklonite v Čistosti. Ker z vsakim korakom na stopničkah Kristusovih/Budovih Posvečenj se bližate Njenemu Ognjenemu Središču, Maternici Zvezdne Matere, in vstopite v Posvečenja Mojstrstva Petih Skrivnih Žarkov.

V potrpežljivosti Zakona, JAZ SEM Buda za vekomaj.«

(‘Mojstri in Sedem Žarkov – 4 / BELI’, str. 188)

Ko častimo Prisotnost Božanske Matere v sebi, dvigamo kundalini energijo in se povežemo s Kozmičnim principom Matere.

*

LJUBLJENA MOGOČNA PRISOTNOST JAZ SEM!

Naj občutim tok Materine Svetlobe skozi svoje telo,

tako sijoče Svetlobe,

da se v njej izniči vse, kar ni od nje

– takoj zdaj in za vekomaj.

*

Več o Božanski Materi je v knjigah:

Mojstri in Sedem Žarkov – 4. Žarek / BELI