– Nastaja nova Zemlja Sporočilo SaLuSa, kanalizirano preko Mike Quinseya, dne 1. oktobra 2010

mikequinsey

Mike Quinsey

Vse okoli vas, vedno več ljudi, kot kdajkoli, nenadoma ugotavlja, da imajo sposobnostI kanalizirati sporočila. Kot za katerokoli sposobnost, ki se nenadoma pojavi, je potreben čas, da se uravnate v to, in jasnost tega je odvisna od vaše ravni zavesti. Mi bi vas seveda spodbudili, da vztrajate pri kanaliziranju, in če boste uspeli, boste prišli v kontakt z bitji, ki bi lahko resonirala z vašimi lastnimi vibracijami. Mogoče je, da bodo sporočila, ki jih boste prejeli, osebna in za vašo lastno napredovanje, ker ne more vsak pričakovati, da bo prejemal sporočila za javnost. Ta sporočila bi lahko, na primer, prišla od vašega višjega Jaz/višje zavesti, vendar je potrebno na začetni ravni poskrbeti, da ne pritegnite nižjih entitet/bitij teme z nižjimi vibracijami. Od vas je za pričakovati, da ko se usedete s tem namenom, da zagotovite zaščito okoli sebe. Michael Quinsey vpokliče angele-vojščake (Warrior Angels), ki delajo z Nadangelom Mihaelom in vi bi težko naredili boljše, kot da sledite temu primeru. Nekateri od vas boste razvili vaše lastne metode, in kar je potrebno, je, da se obdate s svetlobo. Za primer, zlato bela svetloba je najbolj močna.

Sčasoma boste ugotovili, da se razvijajo tudi vaše telepatske sposobnosti. Telepatija bo postala bolj splošno prisotna. Mnogi od vas to že pogosto doživljate, ne da bi se zavedali, da se to že dogaja. To prihaja v obliki vedenja nečesa, o čemer se še ni govorilo ali se še ni zgodilo. Vi verjetno to imenujete intuicija in to je za kaj vam mi vedno svetujemo, da jo uporabljajte, kjer jo lahko. Ko vi srečujete nove ljudi,  je to občutek, ki vam govori »vsebine«, in to je zares prvi vtis, ki vam pove veliko o njih. Z vašimi razširjenimi ravnmi zavesti boste začeli doživljati »vedenje« o zadevah, ki so spiritualne narave, in to bo postalo vaše merilo, kjer vam bodo predstavljene druge informacije. Da bi nadaljevali razvoj, boste potrebovali odprt razum, tako da ne boste vnaprej obsodili situacije. Na ta način boste omogočili svojim vodnikom, da pridejo bližje k vam. Oni točno vedo, kaj vi potrebujete zaradi spiritualnega znanja. Dejansko vi ne potrebujete pomoči, ker vse nosite znotraj sebe, celo če je to v vaše podzavestnem razumu. Kakorkoli že, modrejša bitja vas lahko usmerijo v pravo smer in vi lahko pomoč vzamete od tam.

Doslej vas ni nihče spodbujal, da se razvijate telepatsko. Zares je bilo celo odkrito nasprotovanje do tega. To je običajno slonelo na strahu in skozi religiozna učenja, ki povezujejo to z zlim duhom.  Edina stvar, ki jo bomo potrdili, je, da je človek ustvaril skozi to zelo veliko negativnosti. Iz tega sledi, da,  v kar vi verjamete, postane za vas resnično, zato je za vas najboljše, da se ne osredotočite na takšne kreacije. Seveda obstaja zli duh, vendar ni nobenega razloga za zmerjanje z nekimi mističnimi zvermi. Negativne energije so vse okoli in celo zakopane v zemlji in del procesa čiščenja, ki se dogaja, je, da se jih transmutira/preobrazi. Nekateri od vas izvajate tako čudovita nesebična dela za dobro vseh in to je zelo cenjeno. Drage duše svetlobe se inkarnirajo za takšne namene in to postane njihovo življenjsko delo.

Delavci za svetlobo opravljajo velikansko delo in mnogi so prišli iz višjih dimenzij,  v katere so že vstali. Zato, četudi se na zunaj ne  se zdi, da bi bilo mnogo dokazov za to, da je tako, bi bili vi brez njihove pomoči v slabšem položaju. Mnogo let so se prizadevali prinesti več svetlobe na Zemljo in so uspeli odpreti ljudem oči k resnici. Vi se morate premakniti naprej in odvreči mišljenje, ki je bilo ustvarjeno skozi tisočletja časa, ki je dušilo izvorno mišljenje. Čas, da ste vodeni, je minil, razen če vi želite ostati oklenjeni v prepričanja, ki vas bodo držala nazaj. Mi iz Galaktične federacije  smo del razodetij, ki so vam odprla vaše oči v obstoj življenja onstran vaše Zemlje. Civilizacije, ki jih predstavlja federacija so svetlobna leta  daleč od vas, vendarle pa z lahkoto prihajajo v stik z vami zaradi med-dimenzionalnega potovanja. Še ne tako dolgo nazaj se je mislilo, da je povsem nemogoče, vendar pa je sedaj ideja srečanja z nami razširila vaše razumevanje. Za začetek je bolj pomembno, da veste, da ste mnogi od vas izvorno prišli iz zvezdnih držav. Vi nič več ne mislite o sebi, kot edinstveni obliki življenja ali da ste edina kreacija Boga. Univerzum je prepoln življenja in to je prepoznano kot človeku podobno.  Na dušni ravni ste vi vsi prišli iz Vira.

Bolj,  ko vi sprejemate čudeže okoli vas, bolj bo opazna roka Boga. Človek bi se lahko igral z genetiko in vašo DNK, vendar čeprav lahko ustvari telo, on ne more in nikoli ne bo mogel ustvariti duše, ki bi telo oživela. Vi ste božja iskrica, ki je nespremenljiva, neuničljiva in ima neskončno življenje. Vi ste  bili poslani ven iz Vira, da bi izkušali karkoli je bila vaša izbira in izvorno imate vi brezmejno moč ustvarjanja zase. Ko se vzpenjate  nazaj navzgor skozi dimenzije, se vam bo ta moč povrnila z vašo razširjeno zavestjo. Kakorkoli že, najprej morate vi spopolniti vaše potovanje na Zemlji. Preostaja pa tako malo časa. Ste pred tem, da se vkrcate  na zadnjo epizodo, ki bo videla konec dualnosti in vse se bo eventualno spremenilo glede nato, kar vi poznate kot sedanjost. Nastaja nova Zemlja  in z vstajenjem se ji boste vi pridružili v vsej njeni lepoti in sijaju.

Čakanje je bilo dolgo, toda sedaj se bodo resno začele spremembe  in na Zemlji se bo naselil velik mir. To je, za kar ste hrepeneli in iskali zaman. To je bilo dejansko preko vašega dosega za časa, ko so Iluminati v svojih rokah čvrsto držali svojo moč, ker je bi njihov namen prav nasproten s podpihovanjem vojne in opustošenja. Vse to se bo kmalu končalo z zaključkom tega cikla in potem boste naredili velik korak na poti vstajenja. Zato to ni sedaj čas za izgubljanje poguma ali doprinašanje k zunanjim napetostim, ker oni se ne bodo več dolgo vtikali v vaše zadeve.  Z lahkoto preskočite karkoli se zgodi in vztrajajte s pogledom naprej.

Jaz sem SaLuSa iz zvezde Sirij (Sirius) in vedite, da napovedi, ki se tičejo nas, so več kot točne, vendar naj bi to bilo pričakovano, ker ljudje povlečejo nase v to vključene vibracije. To se pogosto dogaja, ko so spremembe blizu in kot rezultat so napovedi včasih razdrobljene. Še enkrat, uporabljajte svojo intuicijo, da boste razločili podobna sporočila nasproti tistim, ki so brez dvoma napačna in pomenijo, da so namenjena zavajanju.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey.

Moj elektronski naslov je:   michael.quinsey@mypostoffice.co.uk

Spletni naslov: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/new_et_open_pg.htm

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.