* 25.6.2011 – Klic za prebuditev: Galaktična federacija, 23. junija 2011

ascension

Mi smo danes tukaj, da izpeljemo, kar smo namigovali preje. Mi bi vam radi podali primer o tem, do česa bo prišlo v prihajajočih tednih. To je znanilec o tem, do česar bo prišlo zaradi dogodkov, ki se bodo pojavili zaradi teh prejšnjih korakov.
Ko bodo dnevi izpostavljali vetru gotove vzorce sestavljenih zgodb in preobrnjenih resnic, bo tam vrsta obtožb, ki se bodo razodele, da so neresnične. Te novice bodo prinesene v ospredje za preiskavo/razmišljanje in rezultat bo, da je bil tam tekoči trak izliva besed, v katerih so neresnice dosegle svoj vrh in oblikovale omrežje fantazije, v katerih jih tako veliko živi.
To bi se lahko izkazalo za zelo vznemirljivo za mnoge ljudi in na nek način to bo. Kakorkoli že, ko bo resnica prišla v njihovo realnost, bodo ljudje tudi občutili trzalo znotraj sebe, da prisluhnejo temu, kar je povedano pod površjem. To bo privedlo v igro, v energijsko sporočilo starodavno znanje, ki ga bodo nekateri ljudje prepoznali, nekateri pa le občutili domačnost s tem.
Kolikokrat že vam je nekaj prišlo v vašo pozornost in vam je potem postalo znano, da imate povezavo do tega na način, ki ni le domač, ampak to zbuja znotraj neke občutke in vam pravi, da je čas, da posvetite pozornost temu, kar prihaja iz toka informacije, ki je rojena iz tega začetnega subjekta/povoda?
Mi vam povemo, da bodo v prihajajočih tednih posejana semena, ko bodo pognojena in bodo prinašala sadeže, kot nobeno drugo drevo, ki ste ga videli. Drevo življenja bo prineslo tako veliko sadja, kar bo prišlo iz čistosti semen, in sadje bo tako sladko na dolgi rok, kot bi bilo napovedano obilje/darilo, ne samo za telo, ampak prav tako za dušo. Ta semena bodo prinašala to sadje v energiji SEDANJEGA trenutka.
Jaz vam bom dal primer. Jaz sem Saint Germain, ki prihajam v tem trenutku s Federacijo in vam dajem nekaj novic. Naprej bo prišla skupina ljudi, ki bo povedala svetu, z nobenimi nezanesljivimi izrazi, da bodo videli pred njimi, kar so samo oni, do te točke, občutili, da bo nekaj, kar je bilo prikazano v filmih in povedano ven iz knjig, resnično. Ta subjekt/povod bodo viden bolj kot izmišljotina nezemeljskih bitij, katerih bi se bilo treba bati ali ki so prišli z veliko moči, ki bi jo uporabili proti vsakomur, ki stoji na njihovi poti.
Jaz vam povem prav sedaj, da so vse to bile bajke oziroma miti za podpiranje strahu o tem, kar je namenjeno, da pride do človeške rase. Strah, ki je bil vnesen v prostor, ne bo obstal. V soočenju z velikanskim obsegom ljubezni in miline, ki se bo kazala svetu, strah ne bo mogel obstajati. Resnica o tem, kar pričakujejo vaše oči in srca, bo tako prepoznana, da se bodo celo najbolj indoktrinirane/vcepljene ideje, prinesene na strahu, razblinile, ter bo videna in občutena le resnica.
Mi vas vzpodbujamo, da pogledate v svojo notranjost o tem, kar vam bo prikazano. Dopustite se s tem, kar boste videli, priti v stik z družinsko povezavo. Vi, ki berete to, boste imeli povezavo z tistimi, ki to ne berejo. Ta povezava naj bo za razširjanje besede, da sežete ven do tistega poleg vas, ki v strahu izreka njegovo neslišno resnico. Tisti, ki niso v stiku z njihovimi notranjimi jazi, kakor tudi tista bitja, ki bodo napravila ta stik, bodo dovzetna za pogled ljubezni, energijo resnice, ki jo boste prenesli do njih. Vi boste prinašalec resnice, ki bi jim lahko pomagala odpreti se njihovi banki zakladov, ki so jih držali zaklenjene znotraj.
Mi bomo vsi prišli do vas odprto in bomo vsem vam prinesli sijaj ljubezni, ki ne more biti napačno razumljen. Pot za nas, da pridemo, bo očiščena in v tem trenutku prepoznanja bo mnogo znanega in pozabljenega. Mi bomo prinesli ljubezen najglobljega spoštovanja do tega, skozi kar ste šli. Vi boste videli, da se bo v časih, ki prihajajo, to zgodilo in prišlo bo do gladke ponovne graditve vašega sveta. To se vse začenja v vaših srcih in dušah, moji dragi. Mi smo vsi v tem skupaj in to bo na ta način od sedaj dalje. Tako je vedno bilo in sedaj boste vi videli, kako veliko ste vi dodali k temu v času vašega sanjanja in v bogastvu tistega, kar vi resnično ste.
Bodite pripravljeni in pričakujte, da vam bo zrcalna kapa pokazala, kdo resnično ste in kako ljubljeni ste vedno bili.
Hvala vam, draga Galaktična federacija in Saint Germain.
Z ljubeznijo, Nancy Tate
Originalno  sporočilo v angleščini najdete na:
http://treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/June2011/GF-STGermn6-23-11.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista
Veliko drugih sporočil  iz Galaktične federacije  v angleškem jeziku v zvezi z razodetjem, razkritjem in prvim kontaktom najdete med drugim na spletnih straneh:
http://soundofheart.org/galacticfreepress/news
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel
http://stevebeckow.com/,
sporočila tudi v HRVAŠKEM jeziku in drugih jezikih pa od nekaterih sporočevalcev na spletni strani:
http://www.galacticchannelings.com/.

Comments are closed.