* 6.6.2011 – Binarna sekvenčna vaja – Nadangel Mihael

senza-titolo-1-copia
Sporočilo NADANGELA MIHAELA, preneseno skozi Ronno Herman
Najdražji prijatelji, več let nazaj mi je dal ljubljeni Mihael informacijo o binarnem/dvojnem sekvenciranju in drugih tehnikah, ki naj bi jih jaz vključila v moje seminarje. Jaz sem učila ta proces vse od takrat, ob tem, da sem vključila v moja seminarska učenja stalen tok novih informacij. Nekaj mesecev nazaj mi je Mihael dejal, da je sedaj čas, da odstopim dvojno sekvenčno tehniko množicam. Odkar je bila binarna sekvenčna tehnika distribuirana preko enega od mesečnih sporočil, sem slišala od večjega števila ljudi, da želijo vedeti, kako izvajati ta proces.
Mihael mi je razložil, da so tisti, ki so bili vodeni, da se udeležijo naših seminarjev, med pokazovalci poti, ki so se na dušni ravni, pred inkarnacijo v to življenje,  strinjali, da bodo začeli ta in druge procese ob primernem času. Mnogi od nas smo potem, ko smo delali to dvojno sekvenčno vajo, izvajali neskončni dih vsaj enkrat dnevno. Jz sem ga pogosto delala večkrat dnevno, ker mi je to pomagalo pri centriranju in me energiziralo. Jaz skoraj vedno delam dvanajst ciklusno vajo neskončnega diha zvečer in preden grem spat grem tudi v mojo osebno piramido svetlobe, da integriram višje frekvenčne infuzije, ki jih prejmem periodično. Kot rezultat naših združenih naporov je sedaj odprt in dosegljiv neskončni portal/prehod, skupaj z portalom prosperitete, kar je integralni del osmega dimenzionalnega neskončnega portala. Tisti od vas, ki ste pridno delali, da bi odprli in dosegli portal prosperitete, ste prav tako igrali v procesu glavno vlogo. Kot rezultat bo množicam mnogo lažje doseči to čudovito raven energije visoke frekvence, tako da bi mi vsi lahko začeli žeti povračila univerzalnega obilja v vseh stvareh. Zahtevanje naše božanske pravice je integralni del procesa vstajenja. Mi smo dosegli kritično točko v našem procesu vstajenja in naši nebesni prijatelji delajo vse, kar lahko, da bi nam pomagali znotraj okvira univerzalnega zakona. Ko se svetovna ekonomija slabša in pospešuje kaos spremembe, se spodobi od vsakega od nas, da naredimo naš del pri odpiranju vrat poplave kozmičnega obilja. Mi vam ponujamo to blagoslovljeno darilo in vas prosimo, da se nam pridružite, pri pomoči Zemlji in človeštvu, da se premakne dalje z lahkoto in milino na tej pospešeni poti razvoja.
Z mojo večno ljubeznijo in angelskim blagoslovom,
Ronna
senza-titolo-2copia
Dvojni neskončni dih
OSNOVNA MEDITACIJA Z NESKONČNO/MIRNO TOČKO
Globoko vdihnite in osredotočite vašo zavest v solarni center moči (angl. Solar Power Center),ki ga sestavljajo timus/priželjc, srce in območje solarnega pleksusa. Predstavljajte si, kakorkoli že zaznavate, vaš solarni center moči napolnjen z božanskimi svetlobnimi delčki ustvarjanja. Ko globoko dihate, občutite energijo, ki se začenja graditi znotraj vašega telesa in potovati navzgor po vašem hrbtu oziroma po hrbtenici. Ta energija prežema medullo oblongato/podaljšani hrbtni mozeg, kjer sta povezana hrbtenica in najnižji del možganov, ki vsebuje živčne centre, ki kontrolirajo dihanje in cirkulacijo in se tudi povezuje z čakro vstajenja (angl. Ascension Chakra). Energija stvarnikove svetlobe se premika skozi čakro vstajenja in ven po zadnji strani glave v loku okoli šest palcev (15,2 cm – opomba prevajalke) nad vrhom vaše glave, ko ta pada navzdol pred vašim obrazom in vstopa v solarni center moči. Ta nadaljuje njeno potovanje dol po hrbtu/hrbtenici in izstopa iz telesa skozi korensko čakro (angl. Root Chakra), se pomika potem navzgor po sprednji strani telesa, ko se ta ponovno vrne v solarni center moči znotraj telesa ter pridobiva več energije, svetlobe in moči z vsakim dihom. Nadaljujte proces globokega ritmičnega dihanja, ko si predstavljate neskončni znak svetlobe/moči (v obliki številke 8 – opomba prevajalke), ki se boči dalje in dalje nad vašo glavo in globlje dol v Zemljo in vrača v vaš solarni center moči z vsakim ciklom ritmičnega dihanja. Nadaljujte s tem procesom tako dolgo, kot je udobno in vedite, da ko inkorporirate/vključite  več dragocenih diamantnih delčkov (angl. Adamantine Particles), bo to magično pospešilo proces čiščenja in razsvetljevanja vašega fizičnega nosilca vseh neskladnih energij in napolnilo praznine z substanco stvarnikove svetlobe. Vi boste tudi dostopali do več in več višjih dimenzionalnih miselnih oblik novega ustvarjanja, jih sidrali v vaše fizične nosilce/stvarnost in prav tako globoko znotraj Zemlje. Vaša ljubljena Zemlja bo imela od tega procesa veliko korist, ko boste delili te čudovite darove ustvarjanja z njo,  in obratno bo ona okrepila in harmonizirala njeno povezavo z vami, ko vi greste v posle očeta/matere Boga ustvarjanja raja na vašem domačem planetu.
BINARNO/DVOJNO SEKVENCIRANJE
Z uporabo dihalnega procesa neskončne/tihe točke mi aktiviramo 4., 5., 6. 7., neskončni/8. portal in 9. dimenzionalni, angelski portal, in se na ta način povežemo v mnogotere čakra točke našega celotnega entitetnega bitja ali božanske Jaz sem prisotnosti. Mi kot bojevniki za svetlobo več ne ločujemo ali zmanjšujemo našo svetlobo in z uporabo neskončnega diha smo mi sposobni zanetiti binarni sekvenčni sistem kozmičnega ustvarjanja preko mirne točke našega solarnega centra moči: grla, timusa, srca in solarnega pleksusa. Začenši z 2 in podvajanjem do 512 mi razprostiramo/razširjamo svetlobo s podvajanjem te ali z binarnim sekvenciranjem, s čemer se število podvaja: 2 – 4 – 8 – 16 – 32 – 64 – 128 – 256 – 512.
Koristi odpiranja neskončnega portala in uporabe meditacije “mirne točke” so mnoge: vaše galaktične čakre se uravnajo z vašimi fizičnimi nosilci, povečajo tok prane, kar služi za revitalizacijo telesa, pospeši proces graditve naših svetlobnih teles, povezanih z našo Jaz sem prisotnost.  Mi tudi gradimo našo zaščitno “bubo” svetlobe, s čemer se v polni meri zaščitimo pred negativnimi vplivi nižjih dimenzij in tako obstajamo kot opazovalci tekočih dram znotraj tretjega/četrtega dimenzionalnega okolja. Na ta način smo mi okrepljeni za bivanje na tej Zemlji, vendar ne le zato, ker mi povečamo naš svetlobni kvocient, da bi projicirali več in več brezpogojne ljubezni/svetlobe v Zemljo in človeštvo, ampak, če mi tako delamo, se resnično pridružimo vrsti bitij svetlobe v višjih kraljestvih in zunaj časovnega/prostorskega kontinuuma.
“Mirna točka” je pavza med izdihom in naslednjim vdihom z vašim osredotočanjem na solarni center moči. To je trenutek čistega ustvarjanja, končen trenutek in v njej smo mi v popolnem “božjem trenutku”. Vi boste morda hoteli prakticirati to mirno točko neskončnega diha, da bi se navadili tega procesa. Da bi poudarili ta trenutek mirne točke, boste morda želeli povleči vaše trebušne mišice navznoter in si vzeti komaj zaznaven glasen dih. Ko boste delali tako, bo to zaprlo krožno potovanje neskončne energije znotraj vašega telesa in razširilo to skozi vaš fizični nosilec, kar je najbolj koristno, in bo pospešilo transformacijski proces. Mnogo ljudi je vprašalo, kje v solarnem centru moči bi moral zrak vstopiti pri vdihu in izstopiti pri izdihu. To se spreminja od osebe do osebe. Ko boste to prakticirali, bo zrak avtomatsko vstopil in izstopil na primernem mestu znotraj vašega solarnega centra moči. Ne poskušajte izsiliti tega in energija bo našla primerno pot. Ta je vedno bila tam in čakala na nas, da “udarimo” vanjo.
V pavzi tihe točke med vsakim izdihom in vdihom boste vi morda želeli kratko glasno vdihniti in potegniti notri vaše trebušne/želodčne mišice, da bi poudarili to mirno točko. Na mirni točki vsakega diha štejte (eno številko z vsakim dihom): 2 – 4 – 8 – 16 – 32 – 64 – 128 – 256 – 512. Po vsakem številu se v tem stanju zadržujte sekundo ali dve in potem nadaljujte s procesom vdiha, dokler ne dosežete števila 512. Vi boste morda želeli dovršiti nekaj več neskončnih dihov pred vrnitvijo v vaše normalno dihanje. S tem procesom mi sidramo 8. dimenzionalna neskončna vrata in 9. dimenzionalna, kjer prebiva naša angelska družina. Redni neskončni dih bo moral postati vsakodnevna praksa (vsaj enkrat na dan in več, če je mogoče; kakorkoli že, potrebno vam je narediti binarno sekvenčno vajo enkrat.)
“Mirna točka” ali energija “ničelne točke” je vir vsega v tem Univerzumu. S prakticiranjem  in izpopolnjevanjem neskončnega diha in meditacijo ničelne točke, boste varno dostopali do božjega diha in najbolj močne energije v Kozmusu.
ronna-herman
Ronna Herman

© 1998-2010 Ronna Herman, Star Quest  Vse pravice zadržane. 775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive
www.RonnaStar.comwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.ronnastar.com/binarysequencing.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.