∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ 12.12.2014 – KORISTNE INFO

¨KORISTNE INFO¨

13_20141215080902680-550Drage Sestre in Bratje Luči…

Gradivo za ta tekst sem zbiral kar nekaj časa, zato ga verjetno ne boste prebrali v nekaj minutah, vendar vam vseeno priporočam, da si vzamete čas in ga v miru pregledate, kajti stvari so še vedno aktualne. Dejstvo pa je, da nam stvari tako dobro prekrivajo, da do resnice prihajamo z 20 in več letnim zamikom. Vendar na koncu vedno zmaga dobro, zato je tudi konec tega prispevka dober.

zid-1xom

KOLOIDNO SREBRO IN KOLOIDNO ZLATO

Pred letom in pol sem začel s proizvodnjo Koloidnega Srebra (v nadaljevanju KS) in da bi lahko opisal njegovo delovanje in učinke, sem iskreno povedano, kopiral informacije iz drugih spletnih strani. Danes pa lahko delim svoje lastne izkušnje v zvezi s KS. Sprva sem ga preizkušal sam in z njim imel veliko pozitivnih izkušenj. Kasneje pa sem dobival vedno več spodbudnih povratnih informacij od ljudi ki ga uporabljajo. Med uporabniki so najpogostejše mamice otrok katerim uradna medicina ¨ni znala¨ pomagati. Z vami želim deliti tudi dva težja zdravstvena primera, kjer se je KS izkazalo kot zelo uspešno.

V prvem primeru je šlo za moškega, ki je zaradi okuženega klopa pred devetimi leti zbolel za boreliozo. Preizkusil je številna zdravljenja a je kljub temu imel vročinske napade in bolečine v sklepih. Kmalu po tem, ko je začel jemati KS so prenehali vročinski napadi, prav tako bolečine v sklepih. Po sedmih mesecih kljub nerednemu jemanju, mu je osebni zdravnik uradno potrdil, da o boreliozi ni več sledu.

V drugem primeru je šlo za moškega, ki je imel na nogi preprosto glivično vnetje. Zaradi praskanja z nečistimi rokami, pa je prišlo do venske razjede. Ker se rana ni celila je možakar dva meseca dobesedno gledal svojo kost. Po mnenju splošne medicine je to neozdravljivo. Po terapiji s KS (dva meseca) se je rana popolnoma zacelila.

Glej spodnjo sliko…

golen1

Z nabiranjem izkušenj in sodelovanjem z drugimi proizvajalci sem proizvodnjo KS izpopolnjeval. Želim pohvaliti nesebično deljenje izkušenj kar v današnjem tekmovalno naravnanem svetu ni ravno pogosta vrlina. Z novim načinom proizvodnje je možna tudi izbira koncentracije (ppm) KS.

S klikom na spodnjo sliko si lahko ogledate video – mnenje zdravnice o učinkovitosti Koloidnega Srebra:

dr-o-srebru

KOLOIDNO ZLATO

zlatoOd sedaj naprej imam na razpolago tudi Koloidno Zlato. Več o tem s klikom tukaj. Postopek pridobivanja je veliko daljši, ker za proizvodnjo stekleničke KZ porabimo tudi do 15 ur. Poleg tega je tudi material precej dražji. Za več info me kontaktirajte na 041-483 792.

zid

TEČAJ TANTRIČNE MASAŽE

Z Vami želim deliti mojo izkušnjo iz tečaja Tantrične masaže v novembru. Zakaj? Ker verjetno marsikdo med nami tega učenja še ne pozna dovolj ali pa ima o tem določene predsodke. Da ne bi vstopili v to učenje z napačnimi predstavami, nam je Mojster že na začetku tečaja povedal naslednji vic:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Učiteljca vpraša Janezka
Imaš tri vrane na žici in kmet eno ustreli. Koliko  jih ostane’?
Nobena odgovori Janezek
Učiteljca. Premisli dobro !! koliko jih ostane?
Janezek: Nobena, ker vse odletijo
Učiteljica: Ni pravilen odgovor, vendar mi je všeč tvoj način razmišljanja
Janezek: Vas lahko jaz nekaj vprašam?
Učiteljica: Seveda
Janezek: Tri ženske čvekajo ob sladoledu. Ena ga liže, druga ga grizlja, tretja pa ga sesa. katera je poročena?
Učiteljica: Tista, ki ga sesa
Janezek: Napačen odgovor. Tista ki nosi prstan, ampak všeč mi je pa vaš način razmišljanja!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

S tem vicem nam je Mojster želel povedati: ¨Na Tantro niste prišli sexat, ampak pripravit telo na prebujanje energij, ki spijo v Vas.¨ Če aktiviramo spolno energijo, ki je najmočnejša energija v telesu, lahko na sebi ogromno naredimo, saj s tem prebudimo najmočnejšo kreativno energijo v telesu.

Ponovno vam posredujem linke dveh videoposnetkov v katerih je prikazana Tantrična masaža, zaradi katerih je večina prisotnih prišla na tečaj. Vsi smo komaj čakali, da doživimo to masažo, vendar nam je mojster to prikazal šele v nedeljo popoldan, torej zadnji dan tečaja. Prvi in drugi dan smo prebujali telo s pomočjo masaže celega telesa, ter z Lingam in Ioni masažo, pri čemer smo veliko pozornosti posvetili tudi Točki G. Zakaj? Ker s pomočjo te masaže odstranjujemo blokade, ki ženski onemogočajo doživeti Sebe. Spodaj sta opisana dva primera, ki mi jih je na mojo prošnjo posredovala Liisa, ki je skupaj z mojstrom  Somanado vodila tečaj. Ženski sta si v obeh primerih s pomočjo masaže Točke G ter ostalih Tantričnih prijemov, pomagali spremeniti pogled na spolnost in doživeti sebe v polnosti.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ženska na spodnjem videu je začela s Tantro pbl. 2 leti nazaj. Do takrat, ko je prvič prišla, da bi se učila Bhairava, ni nikoli doživela orgazma med spolnim odnosom. Izkusila je le bolečine in se je počutila povsem neuspešno glede spolnosti nasploh! Ni bila povezana s svojo žensko naravo in ni bila senzitivna. V resnici ni uživala v spolnosti in ni občutila nikakršnega gibanja energije med odnosom.

Vendar pa je v obdobju nekaj mesecev razvila sposobnost da začuti orgazem Tantrične energije. Odprla se je svoji seksualnosti in v tem izjemno uživala. Sedaj je sposobna doživeti globoke izkušnje in jih tudi nuditi moškemu, kot tudi med masažno, seanso. Sedaj je sposobna čutiti energijo.

masaza-1

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tudi ta ženska je imela podobno izkušnjo. Ko je prvič prišla v Bhairavo, je bila energetsko in čustveno povsem zablokirana. Dolga leta je bila v neuspešnem razmerju. Celo bala se je komunikacije z ljudmi in je do njih bila socialno zelo zaprta. Začela je z 11 dnevnim tečajem terapevta Tantričnega maserja in doživela popolno preobrazbo. Postala je odprta, vitalna in žareča v nekaj mesecih. Sedaj je zelo senzitivna za energijo in zlahka okusi užitek in orgazem.

masaza-2

Ker veliko ljudi, ki so videli posnetek ni verjelo, da je možen tak odziv telesa, Vam bi omenil še to, da je Mojster na tem tečaju v pričo nas izvedel masažo na eni od udeleženk tečaja brez dotika telesa, kar smo nato poskusili in izkusili tudi sami na naših partnerkah in obratno.

zid

SEZNAM ŽIVIL, KI VSEBUJEJO GSO?

Spodnje sporočilo nam je danes poslalo več bralcev. Prejeli pa smo tudi mail s strani organizacije Greenpeace Slovenija (sem na njihovi listi), ki spodnjo informacijo demantira.

Hočem reči, Greenpeace pravi, da oni te (ali tovrstne) raziskave niso naredili.

Ne glede na to pa ni najmanjšega dvoma o tem, da spodaj omenjene firme kar naprej uporabljajo take ali drugače oporečne in kompromitirane sestavine. Tako da se jih velja izogibati, kot se moramo tudi sicer izogibati umetnim, nenaravnim in procesiranim izdelkom prehranske industrije, pa če vsebujejo GSO ali ne. Kajti lahko ste prepričani, da vsebujejo spodnji izdelki – tudi če morda ne vsebujejo GSO – natrijev glutaminat, aspartam, HFCS (koruzni sirup z visoko vsebnostjo fruktoze), gluten, sojo, rakotvorna rastlinska olja industrijske pridelave, nezdrave količine rafinirane kuhinjske soli, ki je za razliko od himalajske, kamene ali neprečiščene morske soli zelo škodljiva, razne hormonske disruptorje, sintetične arome in umetna barvila ter najraznovrstnejšo drugo kemijo, težke kovine, aluminij in ne nazadnje kopico snovi, namenoma izdelanih za povzročanje zasvojenosti s hrano.

Poleg tega so to umetne packarije prehransko-zastrupljevalne industrije, ne pa hrana. Najslabše od najslabšega! Tudi niso iz lokalno pridelanih sestavin in ne podpirajo naše trajnostne pridelave ter slovenske samopreskrbe s hrano, za katero si moramo vsi čimbolj prizadevati.

Ne nazadnje se Big Fooda pogosto poslužuje tudi naslednjega trika: sestavine, n.pr. sojo, kupijo v državah, kjer GSO ni treba deklarirati (recimo v Severni in Južni Ameriki). Ker na tej soji nič ne piše, da je gensko spremenjena, jo izdelovalci uporabijo, kot da ni, saj če nekaj na izdelku ni napisano, tega oni domnevno “ne morejo” vedeti. Potem podatka tudi sami ne deklarirajo na svojem končnem izdelku in se pretvarjajo, da je s hrano vse v redu. Skratka, naredijo se neumne in se pretvarjajo, da na končnem izdelku “ni ničesar za deklarirati”.

Čeprav je v EU GS živila v skladu z zakonodajo potrebno jasno označevati, se zaradi takšne nepoštene prakse ta pomembni podatek o vhodnih snoveh “izgubi”. Proti temu se lahko zavarujete tako, da ne kupite NIČESAR, kar ni izrecno opremljeno z izjavo, da notri GS sestavin ni. Če samo nikjer ne piše, da so notri, to ni dovolj in lahko računate, da vsekakor so.

Vedno, ko hrana ni eko, ste lahko tudi prepričani, da stlačijo noter vse najslabše in najcenejše, saj ti izdelki idealna priložnost, da se znebijo vseh manjvrednih odpadkov, ki bi sicer romali v smeti. Pa še pri eko hrani ni avtomatsko vse v redu. Oznaka eko/bio/organsko ne zagotavlja, da v živilu ni slabih sestavin, kot so eko margarina, eko sladkor, eko rakotvorna rastlinska olja, eko fruktoza in vse ostalo. Eko pač ni vse. (Kot nekoč že zapisano – če bi bile cigarete, granate in cianid “eko”, to vseeno ni garancija, da so te reči za nas dobre in zaželene.)

Zato vam je spodnji seznam lahko vseeno v pomoč. Je lep primer škodljivih in nenaravnih izdelkov prehranske industrije, zato se teh živil  (in vseh sorodnih izdelkov drugih izdelovalcev, ki tu niso omenjeni, imajo pa ravno tako prste zraven), velja za vsako ceno izogibati. Seznam je koristen tudi zaradi zbirke imen najbolj zloglasnih izdelovalcev, kot so Kraft, Unilever, Kellogg’s, Nestle, Pepsi Cola, Coca Cola, McDonald’s, Heinz, Canmpbell, Hellman’s, Knorr, Danone itd. To so največji sovražniki vašega zdravja, ki se jim je treba striktno izogibati. Najbolj pa tistim, ki imajo nenehno reklame na TV. V pripravi je že članek o preprostih pravilih zdrave prehrane, ki jih je sestavil svetovno znani avtor, novinar in profesor na Berkeleyu, Michael Pollan.

Ostanite informirani in zagrizeno neprocesirani. Bojkotirajte pohlepne zastrupljevalske gigante. Podpirajte domače male kmete ali pridelajte hrano sami. In povejte naprej!  © Zdravje Povej Naprej


SEZNAM PODJETIJ, KI UPORABLJAJO GSO (gensko spremenjene organizme)

1- Snickers
2- Juhe Campbell
3- Riž Uncle Bens
4- Čaji Lipton
5- Mars M&M
6- Twix
7- Milky Way
8- Cadbury čokolada, kakav
9- Ferrero
10- Nestle čokolada
11- Čokoladni napitek Nestle Nesquik
12- Coca-Cola, Pepsi, Sprite
13- Pepsi-Co Pepsi
14- 7-Up
15- Kellogg’s
16- Omake Knorr
17- Piškoti Parmalad
18- Začimbe, majoneze, omake Hellman’s
19- Začimbe, majoneze, omake Heinz
20- Otroška hrana Nestle
21- Hipp
22- Otroška hrana Similac
23- Jogurti, kefir, sir, otroška hrana Danone
24- McDonald’s restavracije s hitro prehrano
25- Kraft čokolade, čips, instant kava, otroška hrana
26- Ketchup, omake Heinz
27- Unileverotroška hrana in drugi produkti

—————————————————————————————————————

Raziskavo je naredila skupina Greenpeace in naj bi bila namenjena medicinskem osebju.

Pa še tole: slovenska oblast ne skriva več, na njihovih spletnih straneh najdete tole…(FAO in WHO sodita med mednarodne teroristične organizacije (pandemske gripe, cepljenje s spornimi cepivi, depopulacija, GSO hrana, to so njuni rezultati)http://www.arhiv.mkgp.gov.si/si/delovna_podrocja/codex_alimentarius/

Codex Alimentarius | Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

www.arhiv.mkgp.gov.si

VIR: http://wearechange.si/seznam-zivil-ki-vsebujejo-gso/

zid

PRIPOROČLJIVO BRANJE:

Če v prihajajočih praznikih želite obdariti svoje bližnje predlagam, da jim podarite nekaj koristnega. To je tudi lahko dobra knjiga. V nadaljevanju Vam ponujam nekaj idej:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Knjige Anastasija – več info tukaj

Iz predgovora:  Zdaj je bralcem končno na voljo prenovljena in izbrušena različica legendarne prve knjige Anastasija. Prepričan sem, da bo očarala tako stare kot nove bralce in da bo prinesla novi zagon vsem pionirjem, ki se trudijo oblikovati možnost zdravega, čistega in resnično sonaravnega bivalnega okolja za prebivalce Slovenije – ne le za ljudi, ampak tudi za rastline in živali. Vedno se srečujemo z vprašanjem: Kje začeti? Nikjer drugje kot tukaj in zdaj.  Rodovne vasi so v prvi vrsti skupnosti, zato se je že zdaj vredno učiti sožitja, zdrave komunikacije, sodelovanja, prilagajanja, nesebičnosti. Če se naučimo ekoloških odnosov, bomo lahko zametke ekološkega, rodovnega naselja začeli graditi celo v bloku sredi mesta. Ko se bomo bodisi v mestu ali na vasi naučili sobivati z ljudmi, nas bo narava vse skupaj veselo sprejela k sebi in nam pomagala graditi raj na zemlji, o kakršnem govori Anastasija. Začetki so vedno najtežji, ampak tudi najslajši. Učenje se začenja preprosto: le poklekniti moramo pred poganjke mladih sadik na okenski polici … in poslušati.

Anastasija je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto, pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je  prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili, in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje, lekturo in soprevod  je prispeval Nara Petrovič, prav tako je napisal spremno besedo; korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

KNJIGA O KOLOIDNEM SREBRU – SLO

SREBRNI NABOJ NARAVE – več info tukaj

Sedanj na voljo v slovenščini ena izmed najsodobnejših knjig o koloidnem srebru mednarodno priznanega avtorja Dr. Howard W. Fisher B.Sc, B.Ed, D.C

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

KNJIGA O KOLOIDNEM SREBRU – IT

Josef Pies, Uwe Reinelt – več info tukaj

Il grande libro dell’Argento Colloidale per la salute delle persone, degli animali e delle piante

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

-Knjiga Alana Besednjaka

Knjiga Moj polet

Moj polet vsebuje dejstva našega bivanja v vesolju – ki so osnove (in še veliko več) za osebno rast in razvijanje duhovnosti  -,  avtobiografijo, analizo današnje družbe in preproste napotke za boljši jutri. Moj polet združuje znanost in duhovnost, išče povezave in ne razlike. Moj polet je hkrati moder, strokoven, čustven in zabaven – ravno takšen, kot je življenje samo.

-560+ strani

-Trde platnice (3mm)

-Trda vezava (šivano in lepljeno)

-Format papirja A5 (210 x 148 mm)

-Papir slovenskega porekla

-Bralni trak za lažje branje

-Zavit v plastično reciklažno folijo

moj-polet

zid

SLOVO Z GONGI

Z vami želim deliti videoposnetek slovesa od 23-letnega dekleta, ki se je odločila, da zaključi utelešenje na Zemlji. Pogreb se je odvijal na ljubljanskih žalah, dne 29.10.14. Tri dni prej me je mama pokojnega dekleta poklicala in izrazila željo, da bi z zvokom Gonga spremljal slovesnost z namenom pospremiti dušo na poti v Luč. V ta namen sem sestavil tudi Odredbo (tekst na koncu videoposnetka), katero sem v mislih ponavljal tekom cele slovesnosti. Začutil sem, da bi poleg Gonga bila lahko prisotna tudi flavta, zato sem na pomoč poklical Andija.

Kljub temu, da se pred pogrebom nismo ničesar dogovorili, ker nihče ni vedel kako in po kakšnem vrstnem redu se bo slovo odvijalo, je vse skupaj spontano steklo. Še narava je sodelovala, zvok Gonga so zaznale tudi ptice na sosednjih drevesih in ga s svojim petjem skoraj preglasile.

To je bilo moje drugo slovo z Gongom. Ljudje takega slovesa niso vajeni, zato nisem pričakoval tako pozitivnega odziva. Po pripovedih so ljudje, žalujoči ob zvokih Gonga začutili globlji mir. Mislim, da je bila s tem izpolnjena namera pomagati odhajajoči duši na poti v Luč.

Posnetek objavljam z dovoljenjem mame pokojnega dekleta.

Če je vsak, ki si je ogledal video, vsaj prebral Odredbo na koncu posnetka, verjamem, da je pomagal duši dekleta na poti v Luč.

slovo-z-gongi1

zid

CHEMTRAILI

Članek o chemtrailih sem dodal na stran že aprila, problematiko več ali manj poznate, zato Vas sedaj samo obveščam, da dodajam novi video o biologinji, ki je imela pogum objaviti skrite resnice in je po objavi videoposnetka izginila. Do članka pridete s klikom tukaj.

zid

Genetski Armageddon: Največja grožnja človeštvu

armagedon

zid

ZA ZAKLJUČEK… DA VAS SPOMNIM, KAKO POMEMBNE SO MISLI, ČUSTVA IN OBČUTKI

Spodnji video med drugim lepo prikazuje povezavo med čistostjo, občutkov in čustev. Če bi vsi ljudje ostali povezani z svojim notranjim otrokom, bi svet bil veliko bolj čist in prijazen.

dojencek

IN NE POZABIMO DA:

¨PREHAJANJE OBDOBJA TEMNIL SIL

STOPNJA ČISTOSTI MISLI, ČUSTEV IN OBČUTKOV, KI JO PREMORE VEČINA, DOLOČA TOČKO, NA KATERI JE ČLOVEŠTVO KOT CELOTA V VESOLJU IN ČASU¨. Anastasija

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

¨S SVOJIMI MISLIMI IN ČUSTVI USTVARJA ČLOVEK SVOJE ŽIVLJENJE IN SVET V KATEREM ŽIVI. ČE ŽELI V SVOJEM ŽIVLJENJU NEKAJ TRAJNO SPREMENITI, MORA PREDVSEM SPREMENITI ZASNOVE, NA KATERIH JE ZGRAJEN NJEGOV MISELNI SVET¨.

ARHANGEL RAFAEL

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

¨POVEM VAM, DA SO VAŠA ČUSTVA NAJMOČNEJŠA STVAR V VAŠEM SVETU, ZATO MORATE BITI POZORNI NANJE IN JIH OBVLADATI TODA NIHČE NE MORE ZARES OBVLADATI SVOJIH MISLI, ČE PREJ NE OBVLADA SVOJIH OBČUTKOV, KER SO OBČUTKI NOSILCI VAŠE MOČI¨…    JAZ SEM 3 STR. 46

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

NAMASTE

ROBI

Comments are closed.