* 20.8.2011 – Moč sedanjosti po Butterfly Moon

zajeta-slika

Kanalizirano skozi Natalie Glasson-17/04/11
Ko jaz govorim s prijaznim in ljubeznivim glasom in vibracijo, se obračam na vso človeštvo, če posamezniki  poslušate ali ne.  Moja energija se razširja do vsakogar in vsake duše na Zemlji,  ne glede na to, kakšno je vaše prepričanje ali razumevanje vaše sedanje stvarnosti. Moja največja želja za vse je, da se združite v veselju in sreči, kakor tudi ljubezni; To je iz vzroka, da bom jaz poslal ljubeče vibracije vsem brez izjem.
Obstajanje sprejemanja je močno izkušanje, ki lahko preoblikuje zavedanje osebe, dejanja osebe in stvarnost na Zemlji.  Navsezadnje je praksa sprejemanja praksa duhovnega razvoja, ker to, da bi se združili kot eno z stvarnikovim sprejemanjem  stvarnikove energije, je sama potreba.  Če vi gledate na vašo pot duhovnega prebujanja kot na stalen proces sprejemanja Stvarnika, potem boste začeli odkrivati sebe, vašo stvarnost in vse, kar je Stvarnik, bolj docela. Sprejemanje bi lahko bilo prakticirano na mnogo načinov, vendar kadar mi držimo osredotočenje na sprejemanje stvarnikove svetlobe, ljubezni in modrosti, potem smo ustvarili pot zase, ki je resnična, in nas bo eventualno vodila, da dovršimo integracijo z stvarnikovo dušo. Sprejemanje je prepoznati, dopustiti, priznati, razumeti in verjeti.  To bi lahko tudi pomenilo se strinjati, prevzeti, privoliti, sprejeti ali pokloniti se. Pomembno je prakticirati vse to z vašim osredotočanjem le na Stvarnika. Potem začnete odkrivati prisotnost Stvarnika, vendar ne le v Nebesih ali Univerzumu, ampak tudi znotraj vsakega človeka, znotraj svetov narave, znotraj situacij in znotraj sebe.
Da bi sprejeli vse okoli vas in znotraj vas v sedanjem trenutku, brez, da bi hoteli napraviti spremembe, ampak tako, da bi videli njihovo popolnost, je zelo lepa in močna praksa, ki lahko transformira vaše življenje. To bi se vam zdelo čudno za prenesti, da bi sprejeli vse tako, kot je to sedaj, in da bi sprejeli, kot popolnost to, da Stvarnik lahko manifestira premik v energijah ali transformacijo na mnogih ravneh, vendar je to res. Samo, ko mi resnično prepoznamo, priznamo in si dopustimo, da smo osredotočeni in ljubeči od vsega, potem mi lahko vidimo čisto resnico, da mi obstajamo znotraj,  in moč, ki jo nosimo.
To je pravzaprav podobno gledanju televizijskega programa, ko berete knjigo, ko se vaše osredotočenje premika med stvarnostjo televizijskega programa in stvarnostjo knjige, vendar vaše osredotočenje ni koncentrirano in vi se morda ne zavedate vsega dodatnega, kar vas obdaja, ne prepoznate, priznate ali sprejmete tega. Če bi se osredotočili samo na branje knjige in bi spodbudili sebe, da se osredotočite na vsako posamezno besedo v knjigi, preudarjali njen pomen, potem bi bili v polni meri prisotni in bi sprejemali v polni meri stvarnost, ki jo ustvarja knjiga z vsako novo besedo, ki bi jo brali. Vsaka beseda bi postala vaše sedanje  in edino osredotočenje. Vi bi doživljali vsak trenutek zgodbe v polni meri, brez odvračanja pozornosti od pretekle ali bodoče zgodbe. Vsak trenutek bi občutil posebno in popolno. To je moč sprejemanja. Skozi moč sprejemanja ste sposobni biti v sedanjosti  in jo priznati .
Živeti v sedanjosti oziroma obstajati s prakso sprejemanja pomeni uvideti, da vsak trenutek vašega življenja ponuja priložnost, da se povežete na najgloblji ravni s Stvarnikom.
Ko  ste vi resnično zmožni sprejeti to spoznanje, potem ste zmožni videti vsak aspekt ali osebo znotraj vaše stvarnosti kot prisotnost Stvarnika. To je podobno biti v igri, ko vsaka oseba igra s prisotnostjo in dušo Stvarnika, vsaka situacija znotraj igre drži energijo, manifestirano od Stvarnika, in celo vi kot glavna vloga delujete z energijo Stvarnika. Telo, ki ga imate, je enostavno kot vaš kostum, ko ste v igri. Vaš ego in osebnost so obleke in ličenje, ki ga  nosite, da bi razvili vlogo, ki jo igrate, vendar je gonilna sila vaše energije in bitja prisotnost Stvarnika. Če bi si lahko predstavljali, da je bil  dan, ki ste ga doživljali danes ali včeraj, na odru in da je Stvarnik igral vaš delež, vaše prijatelje in še vsakogar, ali si lahko predstavljate, da bi za kostumi in preobleko bili vi zmožni videti Stvarnika? Kako drugače bi vi delovali in mislili o drugih? Vi bi prepoznali, da je to pot, po kateri želi Stvarnik delovati v tem času skozi druge in bi sprejemali njihovo prisotnost ter bi bili morda celo veseli in srečni biti v njihovi prisotnosti. S prisotnostjo sprejemanja in vedenja, da je vse, kot naj bi bilo, bi bili vi zmožni videti z večjo jasnostjo in naučiti se tako veliko več o stvarnikovih energijah, ki obstajajo  znotraj in okoli vas. Vi bi lahko videli kvaliteto prijaznosti/dobrote v prijatelju in bi lahko zaprosili za stvarnikovo kvaliteto prijaznosti/dobrote, da bi se aktivirala znotraj vas.  Vi bi lahko opazili napad jeze pri drugemu in bi lahko priznali potrebo dopustiti Stvarniku, da razpusti/raztopi  vse aspekte jeze znotraj vas. Vse in vsak je tako močno povezan, tako da je to, kar vam drugi kažejo, pogosto namig sprememb, ki jih je treba narediti ali energij, ki morajo biti poudarjene znotraj vas.
Namen mojega obiska danes je pomagati človeštvu v sprejemanju prisotnosti spiritualnih/duhovnih naravnih  kraljestev oziroma energij narave. Pogosto, ko vi hodite znotraj kateregakoli naravnega območja, čutite, da ste okrepljeni, povzdignjeni in zdravljeni. Jaz vem, da se to lahko pogosto zgodi v zelenih območjih, ker prisotnost barve deluje, kot vizija in energijsko zdravljenje. Prisotnost narave lahko prinese mir in svobodo fizičnemu telesu in umu, to nas lahko povleče v prisotnost in nam pomaga, da enostavno sedimo in hodimo z namenom sprejemanja, odpravljanja nereda v naših energijah oziroma odpuščanja temnih energij. Če bi bili sposobni uporabiti vaše naravne zmožnosti, da bi videli skozi vaše srce ali tretje oko energijske strukture in duše, ki obstajajo znotraj območij in kraljestev narave, bi vi videli mavrico lepote. Naravna kraljestva na Zemlji so podobna templjem. Zbrana energija Stvarnika je tako močna, da ta stalno raztaplja negativno energijo in krepi tiste v njihovi prisotnosti, da se povežejo na globlji ravni z Stvarnikom. Obstaja veliko vrst različnih aspektov spiritualnih kraljestev narave, ki obstajajo na Zemlji in nosijo ogromno moč zaradi njihove čistosti in povezave s Stvarnikom.
Dopustite si odkriti to zase, ko boste sedeli v kateremkoli območju narave, ki ga čutite kot pravšnega in udobnega za vas, z osredotočenjem in namenom sprejemanja – vi bi lahko začeli sprejemati zdravljenje oziroma negovanje/oskrbo vašega bitja. Tam, na Zemlji, se dogaja tako veliko bolečine in trpljenja, vendar človeštvo začenja uvidevati, da mora narediti spremembe in spodbosti transformacije oziroma zdravljenje skozi njihove lastne energijske in duhovne moči.
Jaz, Butterfly Moon, želim priti dalje z sporočilom od kraljestev narave, da vi niste sami, ker so duhovi in duše kraljestev narave tudi na Zemlji, da se učijo in razvijajo, kot se vi, ter nosijo odgovornost za blaginjo Zemlje in vseh njenih lepih manifestacij.
Ona predlagajo, da začnete delati z njihovimi energijami, da bi okrepili moč zdravljenja in ljubezni na Zemlji, kakor tudi pomagali vaši povezavi s kraljestvi narave in povečali vašo občutljivost  do energij Stvarnika.
Najprej, to je njihova želja, da vi vstopite v katerokoli vrsto območja narave, majhnega ali velikega, in si dopustite  za trenutek sedeti v miru ter pridobivati meditativno stanje.
Ona želijo, da vi držite namen sprejemanja Zemlje in vaše stvarnosti, kakšna sta sedaj v tem sedanjem trenutku. Ne razsojajte, ampak se spomnite vseh situacij, ki se dogajajo v vaši stvarnosti in na Zemlji.
Potem bi oni želeli za vas, da se spomnite vseh pozitivnih, čudovito lepih bivanj in doživljajev vaše sedanje stvarnosti in Zemlje kot celote. Vi bi lahko začeli graditi pozitivne in ljubeče energije znotraj vašega bitja.
Zaprosite, da se prisotnost zdravljenja, ljubezni, moči, ravnotežja in harmonije znotraj kraljestva narave, ki vas obdaja, pritegne bliže do vas. Bodite odprti z osredotočenjem na sprejemanje.
Vi bi lahko občutili to energijo kot obarvano energijo, ki se gradi okoli vas in preliva v vaše bitje. Ko občutite, da ste prejeli obsežen vir svetih energij, kraljestvo narave želi, da izrazite to iz vašega srca ter si predstavljate svetlobo, ki obdaja Zemljo kot spiralasta energija, se preliva in pronica v Zemljo in tudi v vašo stvarnost.
Zaprosite, da vsa območja narave vse okoli Zemlje sprejmejo to zdravilno energijo in jo zberejo globoko v Zemljo ter jo potem izžarevajo ven z magnitude Zemlje, kot da je to zdravilna meglica za vse, da jo pritegnejo.
Skozi to prakso vi delate z zemljenim kraljestvom narave in pomagate, da njegove energije moči in zdravljenja podpirajo človeštvo na tej stopnji prehoda.
To je moč sprejemanja in bivanja v vaši sedanjosti na mnogih ravneh.
Mi smo tukaj, da vas vedno podpiramo,
Butterfly Moon
Butterfly Moon obstaja znotraj vilinjskih kraljestev in vibracij.
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.omna.org/17-04-11-Butterfly_Moon.html
Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.