———————— 22.10.13 – Neizogibnost sprememb in globoko sanjanje z Gajo – Celia Fenn ~ Archangel Michael

On Mon, 10/21/2013 – 05:15

tree-photo

Archangel Michael: The Inevitability of Change and Deep Dreaming with Gaia……A New Communion of Light, as channeled by Celia Fenn, October, 2013 at: http://www.starchildglobal.com

Ljubljena Družina Svetlobe,  zadnji meseci so bili intenzivni in burni , saj se je po julijskem Planetarnem novem letu odprl pritok nove Svetlobe skozi Zvezdna vrata v juliju in avgustu. Ti energetski premiki so prinesli spremembe na zelo globokem nivoju.

Ta sprememba je neizogibna, saj je del procesa Življenja in Razvoja. Ko se je Zemlja premaknila v peto dimenzijo v decembru 2011, se je otresla svojih togih omejitev starega trodimenzionalnega omrežja in se ponovno povezala s tokom Milosti Božanske Svetlobe iz srca Kozmosa. To pomeni, da je bilo vsako živo bitje na planetu Zemlja prav tako uravnavano z novimi frekvencami pospešene spremembe.

Spremembe so neizogibne. So del procesa življenja in rasti. So kaljenje spomladi in odpadanje listov v jeseni.  So prvi zeleni poganjki v snegu in bogastvo poletne žetve. Vse ima svoj trenutek v času,  v bogastvu in razcvetu fizičnega življenja.

Toda  poleg naravnih zakonov rasti in spreminjanja na Zemlji, obstajajo tudi spremembe na zelo globokih ravneh zavesti in kreacije. Nove Svetlobne Kode, ki vstopajo skozi Portale Zvezdnih vrat, pospešujejo in aktivirajo energije na ravni atomov in subatomov, ki bi jih lahko imenovali Božji delci. Ti nano delci so Božanska Kozmična Inteligenca kot se pojavlja v fizični stvarnosti. S tem ko se ti delci razvijajo in spreminjajo, povabijo k spremembi vse nivoje Stvarstva.

Tako bi lahko rekli, Ljubljeni, da se sprememba najprej zgodi na zelo globokih nivojih v tkanini Stvarjenja in v kolektivni zavesti Zemlje. Toda to spremembo boste čutili tudi vi v vaših fizičnih telesih  in v vaših kolektivnih izkušnjah kot skupnost.

Fizično telo in nova realnost

firedanceexton

Ko se zgodi globok premik,  začne vaše fizično telo proces prilagajanja novi realnosti in mreži višje zavesti. V to sta vpletena dva procesa. Prvi je zelo globoko čiščenje in odstranjevanje vsega, kar je težko, kar ima nizke frekvence, kar je toksično in omejujoče za vas in za druge. Morda boste opazili, da vaše telo potrebuje spremembe v prehrani, v telesni vadbi, v vzorcih spanja ali načinih izražanja. Ta proces »razjasnjevanja«  je nujen za naslednji korak, v katerem začne telo vdihovati svetlobo v celice.

Proces »dihanja svetlobe« je celični proces in se zgodi spontano v celicah, ko je telo na dovolj visokih frekvencah in pripravljeno za prestop/preklop. Na tej točki bo telo okoli 50% potrebnih hranil prejemalo od Svetlobe preko procesa znotraj celične sinteze in okoli 50% od fizičnih hranil.

Seveda se ta prehod zgodi samo, ko je telo čisto, ozemljeno in povezano s svetlobnim telesom.  Gre za spontan razvoj, ki se zgodi, ko ste pripravljeni. Na tej točki postanete »svetleči«, saj začnete izžarevati Luč in energijo iz svojih celic. To je prvi nivo prehoda od stare oblike, ki temelji na ogljiku, k novi, na kristalni svetlobni mreži temelječi obliki.

Ljubljeni, ne poskušanje na silo pospeševati procesa, temveč poslušajte vaša telesa in njihove potrebe. Če še niste pripravljeni na prehod, boste še vedno potrebovali več tradicionalnih metod hranjenja, dokler vaše telo ne bo pripravljeno. Celo po prehodu bo potrebno, da imate nadzor nad stanjem hranil in nivojem energije, da zagotovite vašim telesom možnost ohranjanja novega energetskega vzorca in izžarevanja.

Ko enkrat naredite premik, boste ugotovili, da je za vas postalo težko biti v neposredni bližini ljudi in v okolju, ki je toksično in onesnaženo. Vaša nova energetska struktura je oblikovana za Novo Zemljo in zahteva čist zrak, svetlobo in hrano in s svetlobo izpolnjeno harmonično okolje.

Ta premik v fizično energetskem delovanju boste čutili tudi na čustvenem in mentalnem nivoju. Vaša čustvena in miselna energija bo lahko nekaj časa nestabilna in bo v večjem obsegu nihala, ko vaš sistem integrira napredujočo svetlobo, ki potuje skozi živčni sistem in vpliva na hormonski sistem in na možganske celice. Lahko se vam zgodi, da se zalotite v hitrih in močnih čustvenih reakcijah v nekaterih situacijah. Samo vedite, da bo nekaj časa trajala prilagoditev napredovanja v vašem sistemu.

Ljubljena družina, že pred časom smo vam pokazali, kako se ozemljiti v zvezdni čakri Zemlje in centru Zemlje in kako čutiti povezanost s Kozmičnim Srcem.  To je bistvena vsakodnevna praksa na poti k integraciji svetlobnega diha in napredovanja svetlobnih impulzov  v živčni sistem.

Ko se ta proces dopolni, se boste počutili povezani v novem občutku sebe in svoje moči kot mojster Svetlobe. Imeli boste več zaupanja v svoje sposobnosti za udejanjanje obilja z uporabo Božanske svetlobe in oblikovanje le tega v soustvarjanju z Božanski Izvorom.

Zemeljska skupnost in Nova Realnost

Ljubljena Družina Svetlobe, tako kot vsak od vas posebej doživlja in izkuša napredovanje Svetlobe, se to dogaja tudi kot kolektivna izkušnja in izraz v globalni skupnosti. V peti dimenziji je vidik medsebojne povezanosti osnovno vozilo za manifestacijo kolektivne ali globalne realnosti. Tako boste ugotovili, da ste se premaknili iz kulture narodov v globalno ali planetarno civilizacijo, v kateri so nacije preprosto del planetarne mreže.

Naj pojasnim natančneje. V preteklosti je vsaka oseba razmišljala o sebi predvsem kot o pripadniku specifične nacije z nacionalno identiteto, ki ga je definirala. Prav tako ste se identificirali s problemi vašega naroda ali države. Sedaj, ko postaja Zemlja planetarna kultura ali globalna nacija, ki je povezana, vsi problemi zadevajo cel planet, vsako nacijo in vsako osebo. Obstaja nova identifikacijo z Zemljo za razliko od identifikacije z delom nje.

Novi indigo in kristalni otroci to že vedo in so »vmreženi«  v življenje kot globalni državljani, ki presegajo vse prostorske in fizične omejitve. Nova Zemlja bo pomenila priznavanje enega Planeta namesto mnogih narodov. To je naslednji korak v kolektivni evolucijo globalne skupnosti.

To seveda ne pomeni, da bo ta globalni kolektiv kontroliran, manipuliran ali dominiran od katerekoli moči ali skupine. Na prehodu 2012 je bila odgovornost za Zemljo prenesena starešinam Koncila višjih dimenzij in Koncilu skrbnikov Zemlje. To so svetlobni koncili, ki določajo smeri in razvoj vašega planeta. Z njimi delate, ko meditirate za spremembe, za mir, za končanje trpljenja in za ustvarjanje Nove Zemlje. Vsaka oseba, ki je poklicana za Skrbnika Zemlje, bo čutila potrebo pomagati kjerkoli ga Planet kliče.

To dejansko pomeni, da vlade postajajo administratorji na fizičnem nivoju za odločitve in usmeritve, ki so oblikovane na višjih nivojih s strani Svetlobnih koncilov. Tako boste spoznali mnoge presenetljive premike glede načina, kako posamezne vlade rešujejo globalne probleme.

Ob napredovanju energij boste sprva soočeni z mnogimi nepričakovanimi presenetljivimi dogodki.  Vse se spreminja. Toda postopoma boste začeli zaznavati obrise nove realnosti v obliki Svetlobe, ki se začenja kazati v odzivih in odgovorih tistih, ki vodijo Zemljo na fizičnem nivoju.

Ko opazujete te spremembe, ne dovolite, da vas prevzema strah, le preprosto dopustite sebi sprejeti dejstvo, da globoke spremembe oblikujejo Novo Realnost, ki je v harmoniji z Božansko Ustvarjalno Inteligenco. Stare brazgotine in travme Atlantide so preteklost in sedaj se ni česa bati. Prihodnost pomeni širitev Svetlobe, Radosti in Obilja v Novi Realnosti.

Ponovno poudarjamo, da sta prišli indigo in kristalna generacija sem, da vodita pot v to Novo Realnost. Oni bodo strastni, skrbni in napolnjeni z ognjem in lučjo za udejanjenje Nove Realnosti. To je njihovo poslanstvo in Zdaj je njihov Čas. Med njimi se bodo pojavili mnogi mladi vodje, ki bodo pomagali voditi planetarno skupnost iz omejene ekonomske ječe mentalnih konstruktov  uma v Novo Realnost možnosti drugačnih načinov življenja, izmenjave in uresničevanja vsega, kar je potrebno za življenje na Zemlji.

Globoko sanjanje z Gajo… Nova Skupnost Svetlobe

newearthishere

Ljubljeni, poleg vseh velikih sprememb, obstaja še en vidik vas, ki se tudi spreminja. V preteklosti ste bili omejeni z naravo vaše družbe v starem energetskem omrežju. Bili ste ločeni od Zemlje in Neba in živeli svoja življenja v »zaprtem krogu«  miselnih in čustvenih idej ter občutkov, ki so omogočali, da ste bili kontrolirani od tistih, ki so manipulirali medije, ki so vnašali te ideje.

V procesu prebujanja ste sposobni izstopiti iz zaprtega kroga matrice in razširiti svojo realnost v multi dimenzionalno zavedanje, ki zaobjema Nebo in Zemljo.

Prav o tej razširjeni zavesti želimo sedaj govoriti. To je zavest, ki vstopa globoko v Zemljo in globoko v Kozmos. To je zavest, ki prebuja vašo povezanost z Galaksijo, pa tudi z Zemljo.

Ko se razširjate v Novi Realnosti, boste ugotovili, da naenkrat »sanjate« z Zemljo. Začeli se boste zavedati, da ste del Gaje in da vam ona govori  na nivoju zelo globoke zavesti preko slik in občutkov. Čutili boste z njo in sanjali z njo.

Nekateri boste morda naprošeni, da pomagate pri globokem zdravljenju Zemlje na prostorih kot je Fukishima na Japonskem, ali da pomagate delati z gozdovi, ali pri čiščenju oceanov in zraka, tako da se lahko Nova Zemlja pokaže. Tisti, ki ste poklicani za ta dela, boste Bojevniki Svetlobe, ki bodo usmerili namero v preobrazbo starih prepričanj in vzorcev iz Atlantide v vzorce Nove Zemlje.

Spet drugi med vami  bodo naprošeni, da preprosto sanjajo z Gajo in sanjajo Novo Zemljo Obilja, Ljubezni, Lepote in Jasnosti. Da sanjajo Čisto Nebo, Čiste Oceane in jezera, zdrava drevesa in gozdove ter rastline in vsa živa bitja v sožitju z Ljubeznijo in Spoštovanjem. To so izvorne sanje v nastajanju, ko se zdravi travma Atlantide in se udejanja Nova Zemlja.

Želimo vam Radost v vaših globokih sanjah o Novi Zemlji in Novi Realnosti.

© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global

Prevedla:  Alenka

Comments are closed.