– Uporabite svoj obrok za meditacijo – SAINT GERMAIN

OBJAVLJENO  24.1.2011

heart_earth-violet-flame-saint-germain

Sporočilo vstalega mojstra SAINT GERMAINA, kanalizirano skozi Aruno Byers, dne 5. decembra 2010

Učenci (angl. Chelas – učenci, apostoli) morate postati zavedni vodenja, ki izhaja iz »nič mišljenja« v svojem lastni zavesti. Priložnost za to je, če ste v dnevnih aktivnostih spokojni (mirni in tiho). Spremenite le dnevne aktivnosti tako, da vanje vključite spokojno uro. Odgovori na vsa vprašanja bi lahko prišla od mojstra znotraj vašega telesa v vaš razum. Um si ne bo vzel odmora med svojim stalnim klepetanjem, razen, če ne bo nekaj pritegnilo njegovega kontrolnega pogleda nad dnevnimi aktivnostmi. Le v primerih popolne oddaljenosti od teh kontrolnih mentalnih diskusij je kontakt od bolj zavednega “bitja”  dosegljiv. Več časa, ki ga boste vložili, da se boste naučili o spokojnosti, tudi če ne zaprosite za noben nasvet, bi lahko poglobilo aktivno demonstracijo/nazorno izražanje zavesti.

Ali moji učenci ravnajo tako vsak dan? Ne, mnogi se ne. Ena ura na dan lahko spremeni vaše življenje vsem, ki ste prišli na ta planet izkušati. Ena ura lahko umiri vaš um za vedno, ampak le v tem spokojnem času. Vendar opazovanje resnice vseh pogojev življenja v tej uri, lahko odpre vrata, ki so bila zaprta na mentalni ravni in da vašemu srcu priložnost, da razsvetli ogenj zavesti k ljubezni  do Vsega, kar je.

Mnogi učenci delajo dobra dejanja s predstavo, da je to razsvetljena zavest. Dobra dejanja so ideja ega, za kaj naj bi skrbeli. To ni realnost v razsvetljenih pogojih. Dobra dejanja so samo en način prispevanja k življenju, vendar ne edini. Čas spokojnosti daje večji prispevek k vsemu življenju, kot, če sploh ne »delate« kaj takega. Če posvetite čas tej ljubeči zavesti, lahko naredite več za spremembo okoliščin, kot s katerokoli mentalno odredbo ali zahtevo. Samo kontakt z božansko zavestjo spreminja masovno zavest.

Lahko darujete eno uro ljubezni do Vsega, kar je? Če tega ne zmorete, pomeni, da um ne more opustiti svoje kontrole. Ali lahko to naredite dvakrat dnevno po pol ure? Ali lahko naredite to preden se dogodijo spremembe? Če to ne zmorete, se zbriše vaša zmožnost dognati, kakšno je vodenje mojstra znotraj vas med krizami. Kaos lahko poruši vso kontrolo razumskega telesa in zahteve ega lahko povzročijo, da temne okoliščine premagajo svetlobo. Mi ne bomo v kontaktu preko interneta med kaosom, zato boste potrebovali  direktno vodenje od mojstra znotraj vas.

Vi lahko meditirate, če imate manj želja po zunanjih aktivnostih. Ena od njih je lahko nadomeščena  s tem, da si vzamete čas za spokojnost.  Natrpani dnevi tudi potrebujejo dnevno spokojnost. Med kosilom bodite spokojni na način, da ne delate nič, ampak le jeste, in delajte to brez razmišljanja o čemerkoli. Ali lahko to naredite? Poleg tega med obedom štejte kolikokrat prežvekujete in dopustite, da to štetje nadomesti razmišljanje. Prežvekujte hrano počasi in popolno ter se v polni meri zavedajte, da se vsako žvečenje šteje v obzir. Ni potrebe, da dajete žvečenju kakršenkoli pomen, le uporabite ga, da se izognete aktivnemu dialogu razuma. Smatrajte ta čas za vaš čas spokojnosti  – ne za čas razmišljanja. Ni potrebno, da delate katerokoli drugo vrsto meditacijo, če to delate dvakrat na dan. Vi lahko naredite kosilo in večerjo za vašo meditacijo. Zveni nenavadno? Ali lahko zaprosim, da katerokoli predstavo, ki jo imate o meditaciji, zavržete?

Če ste budni in zavedni, brez razmišljanja, je meditacija. Ko žvečite, se sprehajate,  štetje, ne uporabljate razuma. Če ne uporabljate razuma, je meditacija. Ali lahko uvidite, da nobeno opravičilo, da ne meditirate zaradi zaposlenosti, ni sprejemljivo? Ali lahko uporabite čas, ko ste zaposleni z aktivnostmi, za meditacijo?  Ali lahko najdete toliko časa za komunikacijo s Stvarnikom?

Učenci, to ni ukaz, to je vodenje, ki vam lahko da boljše življenje in zmožnost vstajenja. Jaz potrebujem mnoge od vas, da meditirate, da se spremeni vibracijska frekvenca tega planeta. Hočete vstati? Hočete, da mati Zemlja vstane? Ali lahko prispevate eno uro vašega dne k temu soustvarjanju? Ena ura od 24-urnega dneva lahko zelo prispeva k vašemu lastnemu življenju. Ko postanete odmaknjeni od dialoga razuma, se odprete mojstru znotraj vas in  tako vam je lahko dano aktivno vodenje v vsakem trenutku, kaosu ali ne. Razbremenite razum njegovega dialoga in pridobite novice iz drugih kraljestev. Smatrajte to za današnje učenje/nauk o resnici.

JAZ SEM, KI SEM, vstali mojster SAINT GERMAIN.

Aruna Byers

aruna-byers

http://awakeningcoach.com/default.aspx

Originalno sporočilo v angleškem jeziku pod naslovom »Make Your Meal A Meditation

najdete na: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.