* 22.5.2011 – Rojevanje zvezdnega otroka v kozmični zavesti – Nadangel Mihael

higherportal
www.bluerayhealing.com
NOVE ZEMELJSKE ENERGIJE ZA MAJ 2011
Sporočilo  NADANGELA MIHAELA,  preneseno skozi Celio Fenn
Ljubljena družina svetlobe, z veseljem in zadovoljstvom vam še enkrat izrekamo  dobrodošlico v prostor svetlobe in višje zavesti. V zadnjih tednih ste šli skozi mnoge spremembe in sedaj se energija začenja uravnavati, ko ste se premaknili v globok mir in svetlobo Wesak Polne Lune! Ljubljeni, mi se dobro spominjamo časa, ko je Buda hodil po Zemlji in sidral božansko moško energijo ljubezni in prebujenega sočutja! Kako čudovito je to sedaj, da je bila ta energija ponovno prebujena v tistih od vas, ki hodite po poti višje zavesti in ljubezni.
Mi vemo, da za vas to ni lahko, ker na vaši Zemlji jih je veliko, ki še hodijo po starih poteh in si prizadevajo izražati energije apokalipse in propada ter skozi njihove besede in prepričanja aktivirati nekatere katastrofe. Ljubljeni, vedite, da jim to ne bo uspelo, ker se je Zemlja nedvomno premaknila v novo časovno linijo in se tisti, ki se z njo razvijajo, premikajo dalje v nova in višja stanja zavesti, ki izražajo božansko voljo in božansko ljubezen.
Mi bomo začeli to sporočilo tako, da bomo najprej govorili o božanski moški  energiji, ki se je aktivirala znotraj Wesak Polne Lune, in potem bomo mi govorili o zlatih ključih višje zavesti, ki jih sedaj lahko uporabljate tisti od vas, ki ste pripravljeni sprejeti te darove  duha za odprtje portalov ljubezni in miline.
BUDA POLNA LUNA IN BOŽANSKA MOŠKA ENERGIJA
Ta posebna Polna Luna leta 2011 je odprtje ali portal za energijo božanskih moških darov sočutja. Po premikih in spremembah na planetu v zadnjih 6 mesecih in kaosu, ki je sledil, je sedaj čas, da dopustite temu novemu toku energije, da prinese mir in sočutje v vaša srca.
Buda je bil poslan na Zemljo iz višjih dimenzij svetlobe, da bi bil sidro za božansko moško energijo sočutja in razsvetljenja. Ta energija je pomemben korak na poti razvoja in omogoča most iz ujetosti v materialne iluzije v jasnost višje zavesti. V tem času, ko stojite pripravljeni, da napravite premik iz 5. dimenzije v 6. dimenzijo magične zavesti, je nujno, da imate moč osvoboditi se prijema materialne iluzije, kar vi imenujete »ekonomija«, in vstopiti v magično zavest stalne kreacije, toka in obilja.
Ljubljeni, Zemlja je sedaj v polni meri prizemljena v 5. dimenzijo medsebojne povezave in božanske volje. S premikom v 6. dimenzionalno zavest se omogoči tistim od vas, ki ste pripravljeni začeti delati premike v višjo zavest magične ali kvantumske stvarnosti, začeti živeti v teh višjih kraljestvih magične jasnosti in kreacije.
Buda energija je most med temi dimenzijami svetlobe…prvi »zlati ključ« svetlobe je energija sočutja, kot je bila utelešena in zasidrana z Budo. Na Wesak Polno Luno je bila ta energija močno aktivirana z valovi kozmične svetlobe, izvirajoče iz Galaktičnega centra,  in to se je združilo z valovi božanskega ženskega sočutja, ki je bilo preneseno na platinasti Shekinah svetlobi ter iniciralo serije prebujanj in premikov, kakor iniciralo tiste, ki so pripravljeni uporabiti njihove zlate ključe, da se premaknejo v višjo zavest 6. dimenzionalnega zvezdnega otroka.
Ljubljeni, »zvezdni otrok« je magični otrok znotraj vsakega od vas. To bitje svetlobe, ki prebiva v vašem srcu in duši, in ki pozna veselje in čudo neomejenega kozmičnega obstoja. To je otrok časa sanj, ta del od vas, ki sanja in ustvarja iz kozmičnih žarkov svetlobe in zvoka. »Zvezdni otrok« ne more postati del vaše stvarnosti dokler ne prečkate mostu sočutja v višja kraljestva svetlobe. Potem bi vi lahko vstopili v ta ples svetlobe in postali mojster harmonične svetlobe in časa in celo začeli korake proti naslednjemu portalu 7. dimenzije, ko nekdo postane »oko Boga« v človeški obliki.
Ljubljeni, to so zlati ključi, ki so ponujeni vsem, ki ste pripravljeni. V tem času Wesak Polne Lune, so vam bili ponujeni ključi 6. dimenzije, da vstopite v kraljestva »zvezdnega otroka« in postanete mojster svetlobnih harmonij in mojster časa. Vendar najprej, ljubljeni, ob tej Wesak Polni Luni je bilo  potrebno, da ste integrirali v polni meri energijo sočutja in božanskega moškega. To se naredi z odpustitvijo vseh materialnih iluzij in spon teh iluzij ter s premikom v popoln mir in jasnost bitja. Če ste vi v času te Polne Lune meditirali in se osredotočili na te darove, so vam bili dani zlati ključi.
MOJSTRI SVETLOBNIH HARMONIJ

Ljubljeni, 6. dimenzija je kraljestvo magije in čara ali, če boste bolj znanstveni, kraljestvo kvantuma, ali kar je bilo znano pri prednikih kot sanjski čas. To je tisti prostor, kjer je »resničnost« fleksibilna in raztegljiva in kjer zavest in želja oblikujejo povod in vpliv na nižje dimenzije. Tisti, ki vstopijo na to dimenzionalno igrišče, morajo biti »čistega srca« ali bodo za vedno ujeti v »dvorano zrcal« njihovega lastnega pohlepa in jeze ter neskončno ustvarjali »karmo«. To je iz vzroka, ker je v tej novi stvarnosti most v višje dimenzije sočutje, ker so tisti, ki živijo v skladu z Zakonom sočutja, čistega srca in ne bodo zapleteni v iluzije pohlepa in moči.
Zvezdni otrok je čistega srca in poskuša raziskovati, tvegati in deliti darove duha. Tam ni ničesar za držati, za lastiti se ali za skrivati, ker je v kozmičnih poljih svetlobe, ki so igrišče zvezdnega otroka znotraj, vse odprto in čisto.
Za potovanje v poljih svetlobe je nujno, da ste tudi mojster harmonije. To enostavno pomeni imeti aktivirano vaše svetlobno telo in biti sposobni delovati iz njegovega centra v srcu.
Mojster svetlobnih harmonij je centriran v srce in prizemljen v zemljino zvezdno čakro in dušno zvezdno čakro. Mojster svetlobnih harmonij je sposoben ohranjati svetlobno telo v stanju harmonične resonance z božansko svetlobo in voljo ter z lahkoto absorbirati kozmično izžarevanje v svetlobno telo.
Mojster svetlobnih harmonij se vedno v polni meri zaveda energije in svetlobe  okoli njega ali nje in je sposoben vzdrževati ravnotežje oziroma ravnovesje v vseh časih.
Ko boste te zmožnosti obvladali in integrirali, potem boste zmožni z lahkoto jezditi na žarkih svetlobe in  potovati v kozmična polja zvezd. Vi boste sposobni pluti s kozmičnimi valovi in vi boste usposobljeni usmerjati kvantne tokove v stvarnost vaše izbire v procesih so-ustvarjanja s  svetlobo.

MOJSTER ČASA

Ljubljeni, ko vi vstopite v to polje zvezdne svetlobe in jezdite na kozmičnih valovih v 6. dimenzijo, je potrebno, da ste tudi mojster časa.
V višjih dimenzijah je čas tekoč in prilagodljiv. To ni  fiksna/stalna stvarnost, kot se to zdi v nižjih dimenzijah.
V kvantni ravni zavesti se boste naučili obvladovati mnogo tokov časa in biti zmožni obstajati v mnogih različnih ciklih in časovnih linijah ob istem času.
To ni lahka naloga za um, ki je bil navajen verjeti, da obstaja le linearni čas, kot ga doživljate na Zemlji. Vendar bodo mojstri časa spoznali, da ves čas obstaja v enem…v neskončnem sedaj in da se vse doživlja kot eno.
Različne  časovne linije so ustvarjene, da omogočijo otrokom svetlobe potovati in gibati se v mnogih dimenzijah zavesti. Čas je orodje ali ključ za vstopanje v različna stanja stvarnosti in zavesti. V 6. dimenzijah boste začeli, ko boste postali mojster časa, čutiti, kako se lahko premikate med temi različnimi tokovi božanske svetlobe in energije.

FIZIČNE SPREMEMBE V TELESU

Ljubljeni, ko se vi premikate skozi te spremembe, boste občutili nekatere fizične spremembe. Najprej bodo te spremembe aktivirale zelo močno pinielno žlezo/epifizo oziroma češariko, hipofizo in ščitnične žleze, Tisti, ki boste vstopili v 6. dimenzionalne načine bivanja, boste začeli doživljati biokemične in celične spremembe v endokrinem sistemu/žlezah z notranjim izločanjem in v območjih možganov, ki se ukvarjajo z zaznavanjem, prenašanjem podatkov in sprejemom.
Dejansko, ljubljeni, boste vi spreminjali vašo zmožnost sprejeti podatke in svetlobne prenose iz višjega uma Boga. To pomeni, da bodo prvič spremembe v epifizi, ki bodo omogočale širši sprejem kozmične »pasovne širine«. V fizičnih pogojih bi to lahko pomenilo občutke pritiska in glavobole ali mišične bolečine v zadnjem delu glave, spodnjem delu lobanje in v ramenih.
Dalje, hipofiza se bo začela ponovno strukturirati in vi bi morda doživljali občutke omotice, meglenih vizij, tujih šumov/glasov v ušesih in vrtoglavico. Možgani se ponovno uravnavajo,  ne le, da bi sprejeli nove podatke, ampak tudi začeli prenašati podatke na višjih ravneh preko svetlobnih prenosov skozi oči in zvočnih prenosov skozi grlo na ščitnici. Torej, tudi ščitnica bo prizadeta zaradi teh premikov in sprememb. V teh primerih boste mnogi od vas doživljali gripi podobne simptome z bronhitisi in težavami s sinusi ter prav tako probleme v zvezi z ravnotežjem ščitnice, kot so navali vročine, nizka energija ali hiperaktivnost.
Ko boste začeli postajati mojster časa, boste morda tudi začeli doživljati »časovna prekrivanja«. V tem procesu bi lahko imeli intenzivno doživljanje preteklih življenj ali bodočega življenjskega doživljanja, kar bi se moralo razrešiti in integrirati v katerokoli doživljanje, ki si ga zadate/se ukvarjate z njim v sedanjem času. Ključ za ukvarjanje s temi epizodami ni v tem, da se preveč zapletete v preteklo življenje samo, ampak da prepoznate, da so ti »časovni premiki« ali »časovna prekrivanja« vaša lastna pot integriranja podatkov, tako da se lahko z lahkoto premikate med vašimi različnimi časovnimi linijami in tako da ste svobodni na potovanju čez kozmične valove kot mojster časa.

OKO BOGA

V času junijskega solsticija in proti začetku novega planetarnega leta, ki je konec julija, boste mnogi od vas začeli uporabljati naslednje zlate ključe, da bi vstopili v 7. dimenzionalno svetlobo, kjer boste postali »oko Boga« v arhetipskem jeziku.
Starodavni Egipčani so razumeli, da je »Oko Boga« prostor ali stanje zavesti, kjer bitje postane portal za prenos božanske svetlobe in božanske volje. Na tej točki bitje več ne jezdi na valovih svetlobe, ampak postane leča, skozi katero je osredotočena svetloba. To zahteva popolno mojstrstvo svetlobe in časa ter zmožnost prenesti in prizemljiti božansko svetlobo.
Bitja, ki bodo postala »oko Boga«, so tista, ki bodo sidra za manifestacijo nove Zemlje. Ko se božanska svetloba osredotoči skozi leče takšnih posameznikov, se okoli in skozi njih manifestira božanska volja in omogoča božanskemu, da manifestira in ustvarja skozi čisto ljubezen in svetlobo.
Ljubljeni, na tej stopnji manifestacija ni »moja volja«, ampak »tvoja volja« in bitje služi le kot portal za božansko voljo in manifestacijo brez kakršnihkoli pričakovanj in želj. To je delo vstalega mojstra v človeški obliki, tistega, ki ve, da je človeška oblika v njeni najvišji frekvenci prenosnik za prenose božanske volje in miline.
Tako, ljubljena družina svetlobe, za tiste, ki bi radi rasli in se razvijali v svetlobo, je v mesecih, ki ležijo pred vami, veliko za veseliti se. Čas, ki vodi do uravnave 11/11/11, bo za mnoge od vas., ki ste pripravljeni in ki ste poklicani, da boste del tega novega prebujenja in odpiranja, močan čas rasti in razvoja.
Za tiste z nižjo zavestjo bo to še naprej težak čas, ker bodo stare iluzije nižjih dimenzij še naprej ustvarjale stres in disharmonijo v tistih, ki nimajo nobenega razumevanja v proces, ki je vključen. Za vas, ki rastete in se razširjate v svetlobi, bo vaše delo nositi sočutje v vašem srcu, tako da se ta ljubezen lahko dotakne vseh tistih, ki se še morajo prebuditi v stvarnost Nove Zemlje in ustvarjalne potenciale vsake osebe.
Mi vam želimo veselje in ljubezen v vaših avanturah s svetlobo, harmonijo in časom!
Nadangel Mihael
Originalno sporočilo v angleščini najdete na http://www.starchildglobal.com/, na povezavi pod naslovom: Birthing the Starchild into Cosmic Consciousness”. The NewEarth Energies for May 2011. Archangel Michael through Celia Fenn.

celia-fenn-1

© 20011-12 Celia Fenn in Starchild Global; http://www.starchildglobal.com; To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate ter izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter  spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerikoli ponovni  uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen  uporabe mora biti odobren od avtorice.
To delo ima licenco pod Creative Commons License.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.