———————— 14.12.2012 – PREHOD V VIŠJE DIMENZIJE IN MEDITACIJA ZA SLOVENIJO

172405_10150153977845030_750295029_8724868_3959114_o

.

Drage Svetilke in dragi Svetilniki Svetlobe…

.

Lahko, da se vam zdi to smešno, ampak to dejansko Smo, v kolikor je to naša Srčna želja. Lahko pa tudi ne in še naprej poslušamo novice, ki vzbujajo … ne bom niti omenjal in s tem dajal moč nepotrebnim energijam.

Raje bom dal pozornost tistemu, kar nas je pripeljalo do točke, na kateri smo sedaj, ki jo bom s tremi besedami opisal;

Radost, Ljubezen in Mir v duši.

Verjamem pa, da bi se vsi lahko še bolj potrudili, postali še bolj samostojni in še bolj usmerili pozornost v notranjo Svetlobo in svoje Srce, zaupali svojim vizijam, občutkom, šestemu čutu ali z eno besedo rečeno, opravljali svoje poslanstvo. In Že slišim Vaše misli ega, ki govorijo;

¨js n vem kako je moje poslanstvo… js ne morem pomagat če je tko… oni politiki tam so krivi da je tako in ………¨

Jaz mislim, da edina stvar, ki nas večina ne ve, je, da svoje trenutno poslanstvo že opravljamo. Kako? Tako, da dvigujemo kolektivno zavest, tako, da smo živi Svetilniki ali vzgled tistim, ki ne vedo, da smo v času, ko je naša zavest iz dneva v dan višja, naše misli in občutki iz dneva v dan močnejši in da je tema vsak dan bolj šibka. Da je to res, nam kažejo dogodki na ulicah/politiki.

Zato predlagam, bodimo čim bolj pozorni na misli, občutke. Vizualizirajmo in bodimo ¨le¨ Luč, brezpogojna Ljubezen, Modrost, Radost, Veselje ….. ker to kar bomo dali, to bomo pomnoženo tudi dobili nazaj, drugače ne more biti (zakon privlačnosti).

Predvsem pa se mi zdi to pomembno zato, ker je nalezljivo za ljudi, ki so v vaši bližini, naj so to vaši bližnji in tudi tisti, ki na banki stojijo v čakalni vrsti poleg Vas.

Mimogrede, kot verjetno že veste, so v petek 21.12.12 napovedani protesti in prav tako tudi meditacije za Slovenijo. V Ljubljani je že določena lokacija in ura. Dajem pobudo, da tudi v Gorici organiziramo Flash Mob Meditacijo in sicer npr. na ploščadi med gledališčem in knjižnico, 21.12.12, ob 18.50 in se s tem pridružimo meditantom v Ljubljani in … Več o taki vrsti meditacije si lahko preberete in pogledate na teh povezavah:

https://www.facebook.com/meditacija.zaslovenijo?fref=ts

IN

flash-mob

IN

sporocilo-upanja

.

Če se želite pridružiti ali pri tem kakorkoli sodelovati, vas prosim, da mi pišete na mail: jazsemkisem@gmail.com.

Meditacija enega človeka dokazano pomiri okolico v radiju 50 metrov. Več nas bo, dlje bomo segli…

Flash mode meditacija je javno zbiranje ljudi na javnem mestu znamenom meditiranja za mirno reševanje kakršnih koli kriz oz. nemirov.  V meditacijo bi se sedlo točno ob 18.50. Začelo se bo z udarcem na Gong in glasom OM in se končalo ob 19.10.

Z Ljubeznijo, Robi

Comments are closed.