– Zaupajte vodenju in intuitivnim impulzom

hilarion21

Sporočilo mojstrice HILARION, prenešeno skozi Marlene Swetlishoff dne 5. decembra 2010

Dragi delavci za svetlobo, nadaljuje se veliko čiščenje in vsak od vas dosega velike pridobitve/izboljšave ter napreduje, tudi če vi morda še niste opazili teh manifestacij v vaših dnevnih življenjih doslej. Bodite prepričani, da se to dogaja in da se vaš process vstajenja nezmanjšano nadaljuje. Kozmične energije žarijo na Zemljo in vse in vsakdo na Zemlji se neusmiljeno čisti, zdravi in rekalibrira/umerja v celoto in popolnost njenega originalnega božanskega načrta. To se bo nadaljevalo, ljubljeni, in če verjamete to ali ne, bo to za vas postalo lažje in enostavno zato, ker ste vi vstrajali v vaših disciplinah in naravnanosti, da bi bili najvišje in boljši kot ste.

Vaši bratje in sestre okoli vas se bodo znašli, ko se bodo prebudili dalje, nekako težje, vendar bo pred njimi pot luči in čiščenja, ki ste jo podvzeli vi, ki ste jo označili vi, kar jim bo lahko olajšalo njihovo pot, kot če ne bi bilo to tako. Resnično ste vi mogočni vojščaki svetlobe in mogočne sile največje moči v Univerzumu in ta moč je ljubezen. Ko bo prišlo obdobje počitnic, si vzemite ta čas, da samo STE in uživajte energije in mir ter dobrohotnost, ki jo je obilno v tem času leta. To je čas veselega praznovanja večje svetlobe, ki prihaja obširno nazaj na Zemljo in v srca vsega človeštva.

Zaupajte vodenju in intuitivnim impulzom, ki pridejo do vas. Vedite, da je vsak od vas božansko voden, da hodi po s voji poti v najvišji integriteti in po moralnih standardih, ki bodo postali moralni kažipot v dneh, ki prihajajo, ker ne glede na to, kako močno ste bili testirani, sta bila vaša globoka in vztrajna ljubezen do Stvarnika in božanskega načrta za Zemljo vedno vaša gonilna moč in motivacija. Vi boste kmalu občutili lahkotnost bivanja in občutki veselja bodo vaš dnevni spremljevalec, ko boste vi šli v vašem spiritualnem potovanju v dogodivščino tisočih življenj! Univerzum gleda z začudenjem in spoštovanjem nad sijaj, ki se sedaj razgrinja, in se bo še naprej razgrinjal v mesecih pred vami.

Držite vaše glave pokonci, ljubljeni, vi ste vstrajali v vaši svetlobi in najvišji integriteti. Vi ste z ljubeznijo spravili vse disfunkcije , katere ste našli znotraj sebe, nazaj v celotnost združenega polja vašega višjega bitja. Vaša svetloba sije svetleje in svetleje in mi vas vse z lahkoto zapazimo in vidimo iz višjih kraljestev in ves čas dodajamo k vaši svetlobi, ker, ko vi rastete v vašem svetlobnem kvocientu in kvocientu ljubezni, se tudi vpliv tega razširja navzven v vse smeri ter vpliva na vse znotraj vaše sfere vpliva. Ta sfera vpliva, ki jo vi držite, pokriva sedaj širši teritorij in primerno je, če si vsak od vas predstavlja sebe izžarevajočega svojo svetlobo dalje v koncentričnem krogu radija 1.000 milj ( okoli 1.609 km – opomba prevajalke) okoli od vašega doma. Dragi, vzemite si to k srcu in v zavest. Vi ste v tem sedanjem času močni preko vašega vedenja.

Še naprej hodite v svoji luči vsak dan in govorite vašo resnico na vaš miren in ljubeči način. Več resnice, ki pride dalje iz notranjosti vsakega srca in duše na planet, večja svetloba lahko pride vanj nazaj. Na Zemlji se dogajajo v teh časih mogočni dogodki in zbiranje skupaj v enotah v složnosti in z namenom bo izponilo vedno večje čudeže. Mi smo vedno z vami.

JAZ SEM Hilarion

©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno posredovati drugim, v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

V nadaljevanju vam podajam še nekaj afirmacij in knjige The Golden Promise Ronne Herman (www.Ronnastar.com), v kateri so sporočila Nadangela Mihaela. Uporabljate jih lahko, kot začutite. Lahko jih tudi prilagodite lastnim potrebam.

  • JAZ SEM v srcu Boga in Jaz prinašam dalje ideje in znanja, ki nikoli prej niso bila prinešena na Zemljo. Jaz sem okrapljen/a s kristusovo zavestjo in Jaz ne bom pustil/a nikogar poseči vame oziroma mojo voljo za pravo akcijo.
  • JAZ SEM otrok Boga in le to, kar je čisto, dobro in iz ljubezni me lahko prizadene. Jaz imam moč skozo mojo prisotnost JAZ SEM, da vodim, ščitim in vzgajam tiste, ki jih ljubim. JAZ SEM popolna ljubezen v akciji in Jaz bom uporabljal/a obzirnost in neobsojanje v delovanju s tistimi okoli mene. Naj moj božanski JAZ sije skoznje.
  • JAZ SEM mojster/ica mojega sveta. JAZ SEM zmagovalna iteligenca, ki vladam temu. Jaz pošiljam dalje v ta svet mogočno, izžarevajočo inteligentno energij od Boga. Jaz odrejam, da ustvarja ta energija le popolnost in vleče k meni obilje Boga, ki bo vidno v mojih rokah in za mojo rabo.

Napisala in prevedla: Marija Batista

Comments are closed.