– Notranji premiki, zemeljske spremembe in privzemanje »Shekinah« svetlobe – Nadangel Mihael

delfini

NOVE ZEMELJSKE ENERGIJE ZA AVGUST IN SEPTEMBER 2010

Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Celio Fenn

Ljubljena družina svetlobe, ko ste se premaknili skozi energije Novega leta v julij in vrata Leva v avgust, ste vi doživeli ekceleracijo/pospešenje  vašega svetlobnega telesa, ko ste se pripravili za nov cikel razvoja, spremembo in rast v pripravi za večje zvezdno-vratne tranzite leta 2010, 2011 in 2012.  To je ustvarilo silne pritiske za notranje premike in spremembe, kar se je obratno odrazilo z nenadnimi in nepričakovanimi premiki in spremembami v zunanji stvarnosti in se je doživljalo kot zemeljske spremembe in osebne življenjske spremembe.

Mnogi od vas ste doživljali konec odnosov ali začutili potrebo, da se preselite na drugo območje ali napravite spremembo v novo obliko dela. Ti premiki so bili morda narejeni pod velikim pritiskom in zelo hitro ali pa boste morda čutili znotraj vas potrebo, da napravite takšne spremembe v naslednjih dveh mesecih, ko napredujete proti 10/10/10, prvim večjih zvezdnih vrat.

Ljubljeni, te globoke spremembe so odraz temeljnih premikov v vaši stvarnosti, ko vi postajate prilagojeni življenju v peti dimenziji in doživljate sebe kot multi-dimenzionalna bitja svetlobe v materialnem oziroma fizičnem telesu. Vaša višja zavest v višjih dimenzijah svetlobe dela nove izbire in te izbire odpirajo nove dohode podpor, izkušanja in razvojnih ravni in tako se vi premikate v notranje in zunanje prostore, kjer boste bolje nameščeni za izvajanje teh novih nalog.

Pomembno je, kako se vi odzivate na te spremembe, ker bo to določalo naravo vašega doživljanja v prihajajočem ciklu časa in prostora. Če vi ne sledite nagovarjanju višjega glasu ali če se upirate potrebi po spremembi, potem lahko postane življenje kaotično in težko. To ni kaznovanje, ljubljeni, ampak le napetost, ki je povzročena, ko sta višja zavest in nižja izven uravnave. To ustvari valove energetske »motnje«, kar se manifestira kot kaos in pripetljaj, kar ni v uravnavi s tem, kar vi hočete manifestirati. Najboljši način za ravnanje s takšnimi energijami je, da si poiščete miren prostor znotraj vašega srca,  dokler ne zaznate, kaj je potrebno in zahtevano za vas in katere akcije so potrebne in katere so odveč v tem času. Vi boste vedno vodeni nazaj v uravnavo z vašo višjo zavestjo. Vi ste multi-dimenzionalni mojster svetlobe in mi vas prosimo, da se vedno zapomnite, da odgovori na vsa vaša vprašanja ležijo znotraj vas, v tem mirnem prostoru neomejene modrosti znotraj vašega srca, ki je zakladnica vaše duše in duha!

Ljubljena družina svetlobe, ko vi delate s temi intenzivnimi notranjimi premiki, vi istočasno tudi opažate velike spremembe na sami Zemlji, ko ona izraža njene lastne spremembe v multi-dimenzionalno bitje. Zemlja sama je del velikega premika/spremembe in ona se na novo uravnava za njeno novo vlogo kot planetarna »zvezda«, dom za vstala bitja svetlobe v fizični obliki.  Da bi se to zgodilo, mora ona postati človeštvu znana kot bitje s potrebami v velikem sobivanju znotraj omrežja življenja. Ona je sedaj v procesu ponovnega povezovanja  z srci človeštva skozi kolektivno kristalno srčno omrežje. Ona deli njene potrebe z nakazovanjem, kaj je potrebno, da se vodi človeštvo nazaj v uravnavo z višjo voljo in namenom za planet in njen razvoj.

Dramatični izzivi klimatskih in očitnih «naravnih« katastrof je način komuniciranja planeta, da se mora človeštvo uravnati s potrebami planeta. Velike poplave v Pakistanu so rezultat načinov, na katere je bila Zemlja napačno izkoriščana s slabimi agrikulturnimi metodami in razvojem. Dežela ni več zmožna absorbirati in izpiti monsunskega deževja in rezultat so poplave, ki povzročajo veliko trpljenja človeškim populacijam. V Rusiji so opustošajoči požari prispevali k intenzivni vročini in problemom dihanja zaradi dima milijonov ljudi. Tudi ti požari so bili rezultat slabega upravljanja dežele, ker je bil velik del območja, ki je bilo prej mokra dežela, izsušen za poljedelstvo in razvoj, ter je postal suh in dovzeten, da se vžge bolj z lahkoto. Izgubilo se je ravnotežje in človeštvo je povsod v stiski.

Ljubljeni, te »zemeljske spremembe« so zemljino izražanje njenih globokih potreb za človeštvo, da se ponovno poveže na zelo globoki ravni s svetimi principi življenja, kar definira peto dimenzijo – povezavo vseh oblik življenja v sveto omrežje. Če Zemlja trpi, bo trpelo človeštvo. Če človeštvo razvija bolj nežne, ljubeče in  povezane odnose z Zemljo, potem bo človeštvo doživljalo povezavo in podporo od Zemlje in od narave. Ljubljena družina svetlobe, to je vaš namen in vaše delo v tem naslednjem ciklu časa. Duhoven razvoj, ki ste ga vi doživeli, je bil, da vas premakne v višjo zavest, kjer bi vi lahko doživljali sebe kot človeka, pa tudi kot del kolektivnega stvarstva, ki je planet sam.

Vedite tudi, da je izziv za vas v tem ciklu razvoja, da premaknete sebe ven iz odnosa »strahu« v teh zemeljskih spremembah v odnos ljubezni in hvaležnosti za možnost, ki je dana, da se ponovno uravnate in uspevate v novi povezavi in odnosu s planetom. Ljubljeni, ne bojte se katastrof, ker Zemlja ni jezna, niti vas ne poskuša kaznovati, ona išče le povezavo in razumevanje. Ona je čuteče in ljubeče bitje in tako kot se vi ljubeče ponovno povežete z njo, tako boste vi čutili njeno globoko ljubezen in mehkobo, ki vas podpira.

Ker, ljubljeni, ta lepa energija, ki jo mi kličemo »Shekinah«, esenca Božanske ženske ali Božanske matere, leži znotraj Zemlje same, kakor tudi je prenesena iz Kozmičnega centra in srca Božanske kozmične matere. Shekinah energija se dviga iz Zemlje, da bi zaobjela in podpirala tiste, ki živijo odprto in povezano s temi lepimi in ljubečimi vibracijami. Velika  mati vas bo držala v svojih rokah in vas oskrbovala, če boste dovolili, da vas njena ljubezen zaobjame.

Najdražja družina svetlobe, najboljši način, da se odprete v te povezave je, da preživite miren čas v samoti z namenom povezovanja s Shekinah svetlobo. Barva te svetlobe je platinasta, srebrno belo-zlate barve, ki nosi razvojne svetlobne kode za novo zemljino svetlobno telo. Vi lahko tudi sodelujete v zemeljskih obredih, ritualih in meditacijah, ki so dizajnirane, da olajšajo to povezavo v Zemeljsko mater in Shekinah svetlobo. Seveda, ta svetloba živi znotraj vsakega od vas. Ta je mehka, nežna, ljubeča in podpirajoča in ko je aktivirana znotraj, vam to omogoča, da boste doživljali ta občutek nežnosti in podpore prav tako v zunanji stvarnosti. Shekinah svetloba znotraj vas se bo povezala z Shekinah svetlobo znotraj Zemlje, da bi ustvarila novo povezavo, ki temelji na ljubezni, nežnosti, spoštovanju in oskrbovanju.

Ljubljena družina svetlobe, to zahteva le, da boste tisti od vas, ki ste zavestni in prebujeni in se zavedate vašega multi-dimenzionalnega bitja, vodili človeško kolektivno zavest v to smer in ustvarili potrebne notranje premike.  Tako, kot se premaknete v notranjo mehkobo in ljubezen in najdete znotraj Shekinah svetlobo, tako  se boste premaknili v nov odnos z Zemljo, ki vam bo omogočal pluti brez napora v obilje, veselje in stanje hvaležne harmonije in povezave z Zemljo.

Višji in globlji: Novo stanje miline

Ljubljeni, mi smo vam omenili prej nujo, da ste bolj »prizemljeni«, ko vi vstajate v nove dimenzije zavesti. Višje se premikate, bolj je treba, da se prizemljite in zasidrate sebe v peto-dimenzionalno materialno stvarnost. To pomeni, da spoštujete vaše fizično telo kot tempelj svetlobe za vašo dušo in duh. To tudi pomeni spoštovanje vašega okolja in vašega doma, kot izraza vaše božanske esence in kot svetega prostora. Ni važno, kje se najdete, to je vaš sveti prostor. In vedite,  da,  ko se boste povezali bolj globoko s Shekinah svetlobo, se boste našli premikati se v  bolj lepa in prav tako bolj oskrbovalna fizična okolja. Vi boste njih ustvarjali iz svoje notranjosti kot izražanje Shekinah energije oskrbovalne ljubezni in nežnosti.

Vendar, vedite tudi, ljubljeni, da bodo ti novi cikli energij tudi bili izraženi znotraj vaših odnosov. Vi boste čutili potrebo doživljati odnos na mnogo globlji, bolj intimni in duševni ravni in to bo naznanitev, da vas Shekinah svetloba premika v prostor občutljivosti in nežnosti, kjer bo vaša želja, da bi pomagali svoji lastni dušni rasti, kakor tudi tisti od drugih. To bo šlo skupaj s potrebo, da se povežete na zelo globoki dušni ravni, na zelo prizemljeni in intimni ravni, ki je izražena skozi fizično skrb in povezavo in izražanjem globoke ljubezni in hvaležnosti.

Ko začnejo enkrat odnosi vključevati to raven izražanja, potem boste vi zares doživljali lepo novo raven podpore in nežnosti znotraj vaših odnosov. V tej novi energiji nežnosti in ljubeče podpore bo vzcvetela resnična brezpogojna ljubezen. Vi boste začeli raziskovati prave globine in višine božanske brezpogojne ljubezni, kolikor bi bila lahko ta izražena skozi človeško zavest in znotraj človeškega telesa.

MEDITACIJA ZA SPREJEMANJE IN URAVNAVANJE SHEKINAH SVETLOBE

Prvič, sedite ali ležite udobno in stopite v stanje globoke sproščenosti. Dihajte globoko in potem osredotočite vašo pozornost v srčno čakro ter se povežite s svetlobo znotraj vašega srca, božanskim plamenom ljubezni. Vizualizirajte številko osem centrirano navpično v srcu. Sledite energijskemu krogu dol v Zemljo, ki povezuje zemljo z zemljino zvezdno čakro pod vašimi stopali in se potem povezuje s kristalnim srcem Zemlje. Občutite globoko ljubezen in podporo in potem povlecite  energijo nazaj navzgor skozi zemeljsko zvezdno čakro in v vaše srce. Dihajte globoko. Potem premikajte energijo navzgor skozi dušno zvezdno čakro in  gor do srca Kozmusa in srca velike Matere vsega ter začutite ljubezen in podporo. Sedaj povlecite energijo nazaj dol v vaše srce, ki povezuje dva kroga številke osem. Sedaj vi povezujete Nebesa in Zemljo znotraj vašega srca in vašega bitja.

Sedaj vizializirajte številko osem na horizontalni ravni iz vašega srca. Na levi strani je krog svetlobe lepe škrlatne/fuksija barve, ki vibrira z žensko kristusovo svetlobo. Prinesite to svetlobo v vaše srce. Na desni strani je krog svetlobe globoko turkizne barve, ki predstavlja moško kristusovo svetlobo. Prinesite to svetlobo v vaše srce. Kjer se dva kroga srečata je središče številke osem. Pustite, da se turkizna  in škrlatna/fuksija barva mešata skupaj in nastaja vijolični plamen. Dihajte globoko!

Dopustite, da se Vijolični Plamen razširja navzven skozi vaše telo, skozi vsako celico, preobraža z Vijoličnim Ognjem višje zavesti in  ljubezni ter se premika v svetlobno telo.

Sedaj postaja Vijolični Plamen čisto zlat in omogoča, da kristusova zavest prežame vsako celico vašega telesa ter izžareva skozi vaše svetlobno telo. Sedaj odprite kanal iz dušne zvezdne čakre in kronske čakre v vaše srce in dopustite, da platinasta Shekinah svetloba vstopi v vaše srce. Začutite nežne, vendar ljubeče visoke frekvence, ki aktivirajo Shekinah svetlobo znotraj vas!

Sedaj je platinast plamen zaneten znotraj vašega srca in energije Shekinah plamenov vzplamtevajo dalje z njenim lepim belo zlatim žarenjem. To napolnjuje vaše svetlobno telo in vaše fizično telo z najvišjim izrazom božanske ljubezni in nežnosti. Vi obstajate v božanski svetlobi Boga in v ljubečem objemu Božanske matere.

Zadržite se v tej energiji tako dolgo, kot si želite in potem usmerite vašo pozornost v vaše srce. Trikrat vdahnite globoko in usmerite vašo energijo v fizično telo. Odprite  vaše oči,  ko začutite, da ste polno prisotni in prizemljeni v fizičnem telesu.

ENERGIJE SONČNEGA SISTEMA V SEPTEMBRU

V tem mesecu pade Nova luna na 8. september v Devici. To je močan zemeljski znak in je dober čas, da se prizemljite v fizične energije Nove Zemlje.

Polna Luna v Tehtnici in ekvinokcij/jesensko enakonočje padeta na 23. september. Ekvinokcij energija vedno določa čas za Zemljo, da zapluje v novo sezono, in prinese vanjo nove elementalne zemeljske energije. V severni hemisferi bo to jesenski ekvinokcij, na južni pa bo to pomlad. To je dober čas za obrede za spoštovanje prihajajočih sezonskih energij in da se uglasite z sezonskimi modeli sprememb na Zemlji. Tako, ljubljeni, mi vam želimo polno veselja in ljubezni v vaših nadaljujočih avanturah življenja na planetu Zemlja!

JAZ SEM Nadangel Mihael

© 2010-11 Celia Fenn in Starchild Global; Nekatere pravice pridržane.
To delo je licencirano pod  Creative Commons License. To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate, izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter  spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerokoli ponovni  uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen  uporabe mora biti odobren.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.