18.3.2012 – MNOGO – DIMENZIONALNA NOVA ZEMLJA PRIDOBIVA OBLIKO

cosmicsea

NOVE ZEMELJSKE ENERGIJE, MAREC 2012
Sporočilo  NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Celio Fenn
Ljubljena družina svetlobe, v tem času nam je v veliko veselje, da vas še enkrat pozdravimo, ko se vi premikate proti prvemu ekvinokciju/enakonočju leta 2012. Zares, stvari se na vaši Zemlji premikajo in spreminjajo  ter  na Zemlji se začenjajo čutiti prve nove energije novega vala svetlobe za leto 2012.
Mnogi od vas se morda počutite nekoliko slabotni, ko čakate na nov val energije in se morda počutite nekoliko na tleh, ko premišljujete o sedanjih dogodkih na Zemlji, zlasti na Srednjem vzhodu. Morda se vam zdi, da niste bližje idealom miru in harmonije, ki jih iščete. Ljubljeni, vedite, da je vse po  božanskem redu in v toku kreacije/ustvarjanja. Energije spremembe se premikajo naprej. Zemlja se usposablja, da bo pripravljena, da se ponovno poveže z 8. In 9. dimenzijo svetlobe, ter vzpostavljajo se in začenjajo delovati  sveti varuhov Zemlje (angl.: the Earth Keeper Councils) in sveti starešin/prednikov (angl.: the Councils of Elders), ki bodo odgovorni za novo Zemljo.
Zares, ljubljena družina svetlobe, po letu 2012 in prehodu Zemlje skozi portal svetlobe v decembru, bo Zemlja zaupana varovanju tistim od vas, ki ste izbrani in izvoljeni v prvi novi  svet Zemlje zemljinih varuhov in z njim povezanim  Svetom starešin/prednikov. Ta bitja bodo inicirana v 8. in 9. dimenzijo, kjer bodo delala s solarnimi sveti in galaktičnimi sveti svetlobe. Končno bo Zemlja zavzela njeno mesto kot “zvezda svetlobe”, katere razvojna pot je določena z božansko voljo in božansko ustvarjalno inteligenco  in tistimi, ki sledijo božanski volji.
Vi bi lahko vprašali, kako je to mogoče, glede na stanje politik na vaši Zemlji danes. Mi pravimo enostavno, da nova mnogo-dimenzionalna Zemlja pridobiva obliko in “stare” energije konflikta in dualnosti bodo imele malo pomena v bodočnosti, ki se manifestira. Frekvence dualnosti in konflikta pripadajo tretje-dimenzionalnemu svetu in ta izginja. Ta peto-dimenzionalna Zemlja temelji na toku in harmoniji in premikanju polarnosti/nasprotnosti v enotnost. Tisti v vaši zemeljski družbi, ki so napredni, si prizadevajo pripeljati nasprotnost v enotnost skozi dialog in diskusijo. To je pot nove Zemlje in bo postala prevladujoč način političnega življenja v prebujeni peto-dimenzionalni Zemlji.
Vendar, bolj pomembno, resnična moč za določanje bodoče poti Zemlje se predaja v roke Sveta varuhov Zemlje in sveta starešin/prednikov.  Ti posamezniki so poklicani in izbrani v višjih dimenzijah in imajo dostop do solarnih in galaktičnih svetov. Oni niso »jasni/razumljivi« za tiste v peto-dimenzionalni družbi, vendar oni so tisti, ki so mnogo-dimenzionalni in lahko dosežejo višje zavesti in ustvarjajo in manifestirajo glede na božansko voljo, kot je ta izražena v zlato roza galaksiji, ki se rojeva in oblikuje sedaj.
Zemlja prevzema svoje mesto, in zares, tako tudi vi, ko vi “slišite” povabilo, da dosežete višje oblike zavesti in zemeljskega vodenja. Vi boste postali zavedni vaših novih povezav do vašega prerojenega Sonca, ki ga mi sedaj imenujemo “Solaris”. 8.dimenzionalni svet Solarisa združuje planetarne svete vašega sončnega sistema in se povezuje z zvezdnimi in galaktičnimi sveti. Potem se boste vi povezali z 9. dimenzionalnimi sveti  zlato roza galaksije, Roza Dorada, kar je novo ime za zlato galaksijo, ki se oblikuje sedaj in je bila prej znana kot Mlečna cesta.
S temi vzpostavljenimi strukturami Zemlja vstaja v njeno novo “obrito« kot moder zvezdni planet, prvi planet znotraj galaksije, da bi dosegla popoln mnogo-dimenzionalni status in ki bi ji vladala Svet varuhov Zemlje in Svet starešin. Ti so izvoljeni od njihovih dušnih skupnosti na višji ravni zaradi njihove modrosti, zavezanosti in poguma.
Zares, ljubljeni, tam je veliko navdušenja, ko so te nove strukture postavljene v prostor in povezane z novimi zemeljskimi mrežami. Mi vemo, da ste mnogi od vas mislili, da bodo bitja svetlobe prišla dol, na Zemljo, vendar vam mi pravimo, da ste to vi, ki boste vstali, da se srečate z bitji svetlobe v solarnih in galaktičnih svetih in zavzamete vaš prostor kot del zlate galaksije. Ko boste to naredili, boste tudi postali del družbe Zemlje na materialni ravni, pripravljeni prispevati in uživati v novi Zemlji, ki se rojeva. Mi proslavljamo, da Zemlja ni več “dojenček”, ki jo varujejo bitja iz zvezd Sirij, ozvezdij  Plejad in Arktur. Sedaj je Zemlja popolnoma zrelo in neodvisno zvezdno bitje, ki predstavlja energijo Solarisa v zlato roza galaksiji.
ZMAJI IN DELFINI
Ljuba družina svetlobe, ko boste vi začeli  to naslednjo fazo povezave in ponovne-povezave, boste tudi naredili intenzivne povezave s prebujajočo energijo zmajev in tudi energijo delfinskih mojstrov. Ti dve skupini svetlobnih bitij sta zlasti osredotočeni na ta del uravnav leta 2012 in sta v polni meri pripravljena za delo s tistimi od vas, ki ste pripravljeni.
Najprej, v 6. dimenziji se boste srečali ali se ponovno povezali z zmajevo energijo. Zmaji so višje dimenzionalni prenašalci “kozmičnega ognja” ali angeli ognja. To je zelo osnovna, vendar močna elementalna energija, ki bi jo vi lahko imenovali “nuklearna” energija, če ste na tem, da razmišljate o tem z znanstvenimi izrazi. Je osnovni “ogenj”, ki v prostoru drži holografsko matriko.
Zmaji so bili zgodnji prenašalci kozmične energije in so bili vaši “predniki”. Oni so dihali ogenj, ker so bili izrazi kozmičnega ognja samega. Ko se prebudite zmajevemu ognju, se ponovno povežete  z starodavno sposobnostjo delati s kozmičnim ognjem za soustvarjanje z božanskim. Ko se  vi bojite zmajeve energije, ta živi v vaši senčni strani in se lahko pojavi na razdiralne/uničevalne načine kot “eksplozija” precej negativnega ognja. To se dogaja v velikem obsegu, ko gredo ljudje v vojno in zlijejo ogenj en na drugega v obliki orožij, zlasti nuklearnega orožja, kar je skrajno negativna uporaba zmajeve energije. To je, kar se je zgodilo, ko so ljudje dostopili do zmajevega ognja iz znanstvenega vidika in poskušali vpreči to za negativne namene. Zares, mnogo sedanjega konflikta na Srednjem Vzhodu sloni na uporabi zmajevega ognja za vojno in na tem, kdo naj bi imel dostop do te moči. Zmaji sami so se prav tako razvili in so bili uporabljeni za negativne namene. Oni se želijo ponovno povezati s človeštvom in se nuditi v službi miru.
Zgodovinsko je odnos z zmaji temeljil na strahu in vodil k zlorabljanju in uničevanju. V tretje-dimenzionalnem svetu, kjer deluje zaznava v dualnosti, so bili zmaji prestrašeni in pripeljani v konflikt ter premagani. V peti-dimenzionalni novi Zemlji vi prepoznate polarnost/nasprotnost znotraj enotnosti in s tem se zmaji lahko ponovno pojavijo, ko se vi premaknete v mojstrstvo in višje dimenzije. V mojstrstvu vi lahko postanete jezdeci zmajev in usmerjate zmajev ogenj z zavestjo ter uporabljate njihovo moč v manifestiranju in ustvarjanju za najvišje dobro in glede na božanski načrt. To je pot, po kateri se želi zmajeva energija povezati z ljudmi, in ne po znanstveni poti, kjer je energija vprežena in uporabljena brez kakršnegakoli razumevanja svetega odnosa med duhom, zmaji in ljudmi.
Druga skupina svetlobnih bitij je skupina angelskih, delfinskih mojstrov, ki so višji izraz kitovske/delfinske energije Zemlje. Prišli so iz galaktičnega centra oziroma velikega centralnega Sonca, preko zvezde Sirij in ozvezdja Plejad. Njihov namen je, in je vedno bil, voditi razvoj vrst na Zemlji, zlasti pojavljanje/nastajanje človeških, angelskih vrst. Kiti so mojstri holografskega inženiringa in kjerkoli je tam potreba za večji revolucionarni premik ali ponovno umerjanje, so oni tam, da pomagajo. Celo, ko Zemlja vstaja v novo in neodvisno vlogo v njenem sončnem sistemu in galaksiji, delfinski mojstri še naprej pomagajo v procesu rojevanja.
Delfinski mojstri in angeli utelešajo kozmično kristusovo zavest. Ta teče z zlato energijo kozmičnega Kristusa in oni tudi utelešajo turkizni in škrlatni/ fuksija žarek kristusove ljubezni. Energija delfinskih mojstrov je izražena v plesu, glasbi in veselju. Ta je gibljiva in tekoča ter svetla, lepa in harmonična. Ko vi utelešate energijo delfinskih mojstrov, vi postajate takšni, kot so oni – gibljivi, mili, veseli in sposobni reagirati z milino in hitro. Če ni nobene spremembe smeri v toku, je to problem. Vi ste enostavno sposobni se premikati s to energijo.
S pomočjo zmajev in angelskih delfinskih mojstrov se bo ogenj ustvarjenja in razvoja vrst na Zemlji še enkrat uravnal z božansko voljo in božansko ustvarjalno inteligenco. To bo zagotovilo, da bodo te energije uporabljene le za višje namene v novi Zemlji.
MARČEVSKO ENAKONOČJE KOT TOČKA RAVNOTEŽJA
Z vsemi temi spremembami, ponovnimi povezavami in ponovnimi umerjanji je verjetno, da boste vi občutili nekatere od učinkov  teh valov v različnih dimenzijah. Prvič, ljubljeni, mogoče je, da boste zaznali občutek nepovezanosti, ker čeprav to, kar je bilo pomembno prej, sedaj ni več. Ali projekti, za katere se je zdelo, da bodo šli gladko, bi se lahko nenadoma zaustavili. Vi bi tudi lahko ugotovili, da tudi odnosi in prijateljstva trpijo zaradi podobnih vrzeli/prekinitev in nepovezanosti. To je enostavno aspekt ogromnih sprememb, ki so bile dane/nameščene v prostor. Vi ste lahko prepričani, da bodo v nekaj tednih stvari ponovno tekle gladko.
Spomladansko enakonočje samo bo točka ravnotežja za vas in vaše življenje. Ta bo predstavljal trenutek, ko boste sposobni najti notranje ravnotežje in mir ter se ponovno povezati v nov tok vaših življenj. Mnogi od vas boste našli nove smeri in nove poti, ko boste vstopili v vaše nove vloge, zlasti tisti od vas, ki boste delali z sveti varuhov Zemlje in sveti starešin.
Kar zadeva fizično telo, bodo tam tudi nekateri simptomi. V preteklosti so bili simptomi občuteni v glavnem kot rezultat spremembe centra in ravnotežja od solarnega pleksusa do srca.  Sedaj, ko vi vstopate v to novo fazo, boste ugotovili, da fizično telo dejansko postaja lažje, da je bolj napolnjeno s svetlobo in lažje v teži. V tej fazi bi se vi lahko občutili zelo težke v vašem telesu, vi bi se lahko počutili izčrpane in imeli bi lahko težave s spanjem. Vi bi lahko tudi imeli težave s hrano in pri iskanju hrane, ki se ujema z vašim novim občutkom vašega fizičnega telesa. Tudi to bo minilo, ljubljeni, ko se boste navadili na lažjo naravo vašega mnogo-dimenzionalnega telesa.
Kmalu se boste počutili napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove priložnosti in izzive, ki se bodo predstavili proti sredini leta, ko se premikate proti levovim vratom na koncu julija!
Mi vam želimo mnogo veselja in ljubezni v prihajajočih tednih in mesecih in  praznujemo z vami manifestacijo nove Zemlje!

celia-fenn-1

© 2011-12 Celia Fenn in Starchild Global; http://www.starchildglobal.com;
To delo lahko svobodno kopirate, distribuirate ter izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter  spremeniti, preobraziti ali graditi na tem delu. Ob katerikoli ponovni  uporabi ali distribuciji morate jasno navesti drugim licenčne pogoje tega dela. Katerikoli pogoj se lahko spremeni, če dobite dovoljenje od nosilca pravice kopiranja.  Kakšen drugi namen uporabe mora biti odobren od avtorice.
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete preko povezave The Multi-Dimensional New Earth takes Shape.” The New Earth Energies March 2012. Archangel Michael through Celia Fenn.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.