– KRISTALNO POLJE OD 10-10-10 Sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano skozi Jamesa Tyberonna

Padec Atlantide ponovno obiskan

V nadaljevanju je slovenski prevod  sporočila Nadangela Metatrona, ki govori, kako se je potopila Atlantida  in njenem ponovnem  vračanju  v procesu vstajenja, v katerem smo sedaj.  Sporočilo je zelo zanimivo. Ko ga boste brali, bodite pozorni na vse mogoče načine zaznavanja, saj boste lahko zaznali, če ste morda takrat živeli tam in kakšna je bila vaša vloga. Morda boste zaznali tudi, da morate kakšne energije, ki jih nosite v sebi iz tistega časa odpustiti oziroma to očistiti, pozdraviti. Možnost zaznavanja je odvisna tudi od tega, koliko že imate razvite sposobnosti  različnih načinov zaznavanja, zato ni sigurno, če ne boste občutili nič posebnega, da takrat tam niste živeli.  Jaz se živela takrat tudi tam in sicer v Atla-Ra in se pred potopom rešila v Egipt. Nekaj tega sem zvedela že prej iz osebnega kanaliziranega sporočila.

Ljudje so v tisti dobi  živeli v eni inkarnaciji tudi več tisoč let.  Tudi mi bomo  lahko v dobi, ki prihaja,  živeli veliko dlje, kot poprečno živimo v tem času, če bomo tako mislili, se prepričali ter v tej smeri  delovali (se bomo čistili; pazili, kaj mislimo in govorimo; pazili, kaj jemo in tako dalje), saj nove kristalne energije delujejo tudi v smeri, da se nam telo pomlajuje.

10. oktober 2010 bo zelo pomemben dan, zato se  v skupini ali posamično v meditaciji poskušajte  povezati z energijami, ki se bodo ta dan aktivirale v Arkansasu v ZDA.

Marija Batista

atlantida

KRISTALNO POLJE OD 10-10-10

Sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano skozi Jamesa Tyberonna

(original v angleščini na: http://www.earthkeeper.com/EKnews_6-6-2010.htm)

Pozdravljeni mojstri, Jaz Sem Nadangel Metatron, Lord svetlobe! Jaz pozdravljam vse v vektorju brezpogojne ljubezni!

In tako, kot se 10-10-10 hitro približuje, tako mogočni atlantidski tempeljski kristali okoli planeta valovijo v večjo moč. Smaragdni kristal zdravljenja, aktiviran z 9-9-9, se spravlja na  suvereno odličnost in služi kot začetni razdelilnik/kolektor za aktivacijo drugih v močno projekcijo kristalnega polja.

Na 10-10-10 (ob 10:10:10 uri dopoldne, dne 10. oktobra (po ameriškem času- opomba prevajalke)) bo smaragdni kristal, dolgo mirujoč pod Mount Maga, v Arkansasu, dosegel 50% njegove potence.

In  tako mi zopet jasno govorimo  o nastajajočem mega vrtincu Arkansasa, portalu kvantne kristalne frekvence. Za sedaj, v letu 2010, se bo ta vrtinec zavihtel na globalno vidno mesto z nadaljnjim odpiranjem dimenzionalne zapore, ki je zadrževala atlantidsko kristalno modrost, to od zlate dobe Atlantide, to od najvišje frekvence, pridobljene na vaši zemeljski ravni.

Zares, ta čas je prišel. In v letu 2010 se nadaljuje eksponentno strujanje  in širjenje  od velikih atlantidskih tempeljskih kristalov, ki so se držali preko 12.000 let pod dimenzionalno zaščito/ključavnico znotraj magnetnega kompleksa Arkansasa. Mnoge od vas je vleklo, da se udeležite odkrivanja te zapore, ker, zares, vi ste bili priča te poplave in nekateri od vas posledičnemu premiku teh osupljivih atlantidskih mojstrskih kristalov v to in druga območja. Nova kristalna doba je pri vas.

Diamantna faza kristalnega prehoda Zemlje se bo  uresničila na 10-10-10   v korelaciji/soodnosno na 10. dimenzijo in 12. čakrino resonanco. »Krater diamantov« v Arkansasu bo odpustil koherentno/med seboj povezano energijo diamantne resonance v kristalni vrtinec na 10-10-10, sprožil iz njega in prenesel do Mt Maga, in to bo nadalje aktiviralo diamantne kristalne regijah v Afriki, Južni Ameriki, Kanadi, Rusiji, Avstraliji in Aziji. Vse bo osnozvočno povezano.

Dragi, kristalna energija je vsemogočni vplivni vir, ki ima posledice daleč preko človeškega sedanjega razumevanja. Kristalna struktura je oblikovana z esenco frekvenčne svetlobne resonance, ki je mnogo-dimenzionalna in nepretrgana, obstoječa v materiji in antimateriji. To je metatroničen božanski načrt, ki daje vir vsej kreativni manifestaciji in oblikuje zelo matrično zgradbo vsake ravni obstoja. To je encim stvarnosti in vitalni izvir Kozmusa samega. Vsaka misel, ki jo imate,  se mora dvigniti v koherenten kristalni format, da se manifestira. Koherentna svetloba je kristalna energija, prava vitalnost,  iz katere se oblikuje integralna narava vseh svetov in  stvarnosti. Kristalna struktura oblikuje navidezne meje in delitve med dimenzijami, ravnmi in materični/antimaterični preblisk zavesti, v paralelnosti  in verjetnosti. Vse je kristalno.

Napredovanje vašega planeta, to, ki se imenuje vstajenje, je v bistvu konverzija/preusmeritev kritične mase teh zemeljskih predlog kapacitet sprejemanja od, povedano v vašem jeziku, analognih v digitalne,  iz črno-belih v barvne. Kristalna konverzija skozi antene 144-kristalnega omrežja izredno povečuje vaš zemeljski dimenzionalni sprejem od 3 dimenzionalnega na 12 dimenzionalni in preko. To je podobno spreminjanju vaših televizijskih anten od arhaičnega v satelitsko sprejemanje. To je kristalna doba.

Oporna kulminacijska točka je bila kozmična sprožitev. To je veliko energije za upravljanje. Vendar odpustite strah, dragi, sedaj, v tej novi kristalni eri, vi tega ne boste narobe upravljali.

Trije atlantidski kristali modrosti in zdravljenja, ki so nekdaj oddajali veličastno svetlobo  in nebeško energijo v Templju zdravljenja (The Temple of Healing), Templju enaga (The Temple of One) in Templju znanja (The Temple of Knowledge) v Poseidi,  so bili postavljeni pod dimenzionalno ključavnico v atlantidskih kristalnih poljih Arkansasa. Prvi od njih se je prebudil leta 2008, drugi pa leta 2009.  V letu 2010 se bodo ti nadalje aktivirali in uravnali s tempeljskimi kristali v Braziliji, Mount Shasta, Bimini in jezero Tiiticaca (Lake Titicaca).

Mojstri, Vijolični kristal zvoka (The Violet Crystal of Sound), lociran v Braziliji, se bo prebudil 10-10-10 skozi kolektor/razdelilnik Mt Maga. In v letu 2011 in 2012  se bodo dovršitve in aktivacije vseh kristalov finalizirale v stopnjevani meri.

Zares ti sedaj energizirajo Zlati sončni disk (The Golden Sun Disc) v Arkansasu in se uravnavajo z 12 strukturami enakih po vsem planetu in,  po zgledu 12 kristalnih glav, v oblikovanju sveto 13 strukturo. To od 13-20-33, vidite.

Na ta dan jih je bilo v Arkansas veliko poklicanih in mnogi bodo prišli, da bodo sodelovali v tem prebujanju, kot del nekdanjega dogovora, svete obljube, katere čas je končno prišel. Mnogi, ki so bili poklicani,  so že tam, da živijo znotraj kristalnega vrtinca, ki bo v polni meri v svoji vlogi leta 2012. In tako so bili na preostale portale trojnih datumov poklicani tisti od Zakona enega  (The Law of One), ker v tem času kristali ne bodo napačno uporabljeni, oni vam ne bodo odvzeti s silami  temnega pohlepa.

Sedaj ni na vas, da bi aktivirali kristale, ni na vas, da bi sidrali vrtinec, preje je na vas, da se uravnate znotraj te dovršitve, znotraj te aktivacije, znotraj tega nebesnega sidranja kvantnega kristalnega polja. Poklicani so bili tisti znanstveni svečeniki, kristalni mojstri Alta-Ra in skrbniki Poseidon templja Zakona enega.

Mojstri, veke ste čakali na ta čas, na to dovršitev in tisti od Alta-Ra, tisti od kristalnih templjev Poseide,  boste slišali klic budnice. Mojstrski kristali zlate dobe Atlantide zdaj odpirajo mavrico dimenzionalnega dostopa, ki pospešuje vašo planetarno in osebno vstajenje. To je obdržana obljuba, sveta dovršitev.

Zares vi lahko dostopite do prijaznih energij in modrosti Atlantidskih kristalov zdravljenja in znanja eterično. Za vas ni  povsem nujno, da ste tam,  znotraj Arkansas vrtinca, prisotni s fizičnimi telesi, da bi prejeli in bili udeleženi v tej aktivaciji. Še vedno je koristno za tiste od vas, ki prejemate klic, da obiščete vrtinec in se sprehodite čez kristalna polja. Tiste od vas, ki si izbirate, da obiščete svete dežele Arkansasa, boste lahko našli osebne kristale, prepojene z energijo zlate dobe Atlantide. Zares dovoljenje je zagotovljeno in kristali se vam ponujajo za ta  in nešteto namenov.

Ti skrbniki iz zvezd oziroma ozvezdij Sirij (Sirius), Arktur (Arcturius) in Plejad (Pleiades) prav sedaj pripravljajo oder in čakajo, da se jim pridružite. Pošljite vašo energijo, pošljite vašo svetlobo in namen najvišjega dobra v to, kar se imenuje Mojstrski modri kristal znanja (The Master Blue Crystal of Knowledge).  Ta je nekoč vladal v modrosti in svetlobi v Templju znanja (The Temple of Knowledge) in tako boste mnogi od vas ponovno videli to jasno  v svojem razumskem očesu, zares boste vi čutili to v vašem srcu in spustili solze veselja.

ATLANTIDA, IZGUBLJENA VEZ PANGAEA

Atlantida je zares zgubljena vez Pangaea, lociranega v sredini Atlantika. Mi bomo podelili z vami njegovo zgodbo v podrobnostih v nadaljevanju. Vendar, mojstri, zavedajte se, niso bili izgubljeni vsi veliki tempeljski kristali Atlantide. Zares nekateri od vas ste bili vključeni v njihovo reševanje.

Prvi tempeljski kristal, ki je bil ohranjen je bil Modri kristal znanja. Ta je pod zemljo, pod kronsko čakro centra vrtinca, imenovanega Talimena Ridge, v sveti udrtini, ki je bila ustvarjena dolgo nazaj. Modri kristal znanja stoji pokončen 48 čevljev v višino (okoli 14,6 m – opomba prevajalke) in 12 čevljev v premeru (okoli 3, 65m – opomba prevajalke). Ta pulzira in izloča mavrico srebrne, turkizne in kobalt modre barve, ko se ta aktivira po svetem dogovoru. Ta nosi mnogo-dimenzionalno modrost in znanje vekov. Drugi, ki je bil ohranjen, je bil Smaragdni kristal. Ta je sedaj pod Mt Maga, srčnim centrom kristalnega vrtinca Arkansasa. Ta je približno 20 m v višino in 5 metrov v širino.

ATLANTIDA: RESNIČNA LEGENDA PADCA

Dragi, ti kristali so bili rešeni pred uničenjem in sedaj vam je ponujen spomin zakaj. Takšna sijajna kristalna bitja ponujajo vsem vam tako veliko. Širjenje, sveta dovršitev se nanaša na VSE! Sedaj je čas, da se spomnite, kdo ste bili, zato, da postanete vse, kar vi ste, v tem prebujajočem času, tem povratku v kvantno kristalno polje Atlantide, ker to je bil zlat čas, sijajna epoha, ki je bila zapeljana do njenega neprimernega konca. In tako vam bomo povedali resnično zgodbo te smrti.

Vidite, Atlantida je obstajala preko 200.000 let. Ogromna večina atlantidskih časov so bile epohe svetlobe! Le končna faza, obdobje od 17.500 let pred Kristusom (v nadaljevanju: p.K.- opomba prevajalke)  do 10.500 let  p.K.  je bilo po vaših časovnem izražanju, temna doba, vendar ena bogatih v lekciji.

ZLATA DOBA

Mi vam pravimo, da je bilo zlato obdobje Atlantide resnično najvišja raven svetlobne zavesti, ki je bila kdajkoli dosežena na zemeljski ravni  v katerikoli napredni civilizaciji – višja kot LeMuria, višja kot Mu, višja kot Rama, višja kot Ignacious. To je postalo nekako modno, da smatrate LeMurio kot, da je bila to utopična civilizacija, in četudi so oni dosegli relativno kratko trajajočo fazo visoke zavesti, večina v tej dobi ni bila resnično v fizičnih telesih, preje v devam podobnih eteričnih stanjih in se niso soočili s težavami, zahtevanimi za fizično zemeljsko stanje. Zares LeMuria ni nikoli dosegla visoko napredne ravni, ki je obstajala v zlati fazi Atlantide od 40.000 let p.K. do 18.000 let p. K.. To je bil čas, ko so bogovi hodili z ljudmi in so vsi poznali veselo izražanje, to je bil posvečen čas, ko ste mnogi od vas hodili kot zvezdni otroci, ter ste pozneje izbrali biologijo in lekcijske cikle ponovnih inkarnacij na modrem planetu, imenovanem Zemlja. Tako, ko vi premišljujete o Atlantidi, NE spominjajte se le njene žalostne smrti!  To je bila, vendar kratka faza,  sijajnega predpotopnega sveta. Še vedno to ne bi bilo smelo biti pozabljeno, ker bi bilo  tako zelo veliko lahko pridobljenega z razumevanjem finalne faze, in dragi, to je čas, da se ga zapomni.

ATLANTIDSKI HOLOGRAM

Tako mi  govorimo o nekoč mogočni Atlantidi  in mi govorimo vsem vam, ker Atlantida je velika hologramska lekcija, in tistim, katerih čas se je ponovno vrnil, ker spomini Atlantide niso le zdravljenje. Zares, za nekatere je to potrebno zdravljenje, potrebno čiščenje, vendar je za druge to tudi prijetna okrepitev. To kliče nazaj v spomin čas, ko ste vi hodili v znanju. Ne glede na vaše neštete vloge v Atlantidi, dragi, je 70% vseh v tem času na planetu, doživljalo fizično življenje tam in Atlantida vas sedaj kliče.

In klic ni le za tiste od vas, ki ste pripadali Zakonu enega, tu je tudi klic za Aryane (the Aryans), za Sinove Beliala (the Sons of Belial). Zares, mnogi od vas ste doživljali življenjsko dobo v obeh ideologijah. Vas to preseneča?

POTOP 17.500 let p.K. – NAVZDOL OBRNJENA SPIRALA FINALNE FAZE

To je čas po drugem potopu, ko se je utopična zlata doba pogreznila  in se je Atlantida razcepila v 5 otokov. Trije glavni otoki so bili poznani kot Poseida, Aryan in Og. Dva manjša otoka sta bila pod predpisi Aryana in sta bila poznana kot Atalya in Eyre. In tako so bili v dneh po drugem propadu Atlantide dobri vladni predpisi pri kraljestvu preneseni, rečeno z vašimi izrazi, v fazo konfederacije državnih vlad, ki so vladale vsakemu od otokov. Aristokracija, ki je razvila to, je bila sestavljena iz dveh nasprotnih ideologij. Dve glavni sestavini teh idelogij sta bila »Zakon enega«, ki je baziral pretežno na otoku Poseida in »Sinovi Beliala«, ki je baziral na otoku Aryan. Otok Aryan je bil najbolj naseljen in je uveljavljal vpliv in politično kontrolo nad otoki Og, Atalya in Eyre.

Poseida je bila najmočnejši vrtinčast portalni kompleks v času Atlantide. Poseida skupina  je  dajala nastanitev Templju zdravljenja, Templju zvoka, Templju enega, Templju regeneracije in Templju znanja. Poseida je nastanila največ glavnih centrov za zahtevnejše zdravljenje. Nameščeni so bili na Poseidi zaradi njihove prednostne  lokacije znotraj geodetskih omrežij in  njihove bližine do blagodejnih elektromagnetnih energij, ki so se spiralile navzgor iz zemeljskega jedra. Neverjetno močan izvir zdravljenja je dotekal na Poseido zraven Templja zdravljenja in  njegovo poznavanje je spravilo v svet mit o »studencu mladosti«, ki je usahnil  v blizini domorodnih ljudi Floride. Ta še doteka v oceane poleg Bimini.

Visoki ljudje,  zlata rasa Atlantide, ki je imela izvor v ozvezdju Plejad,  so bili osrednji v Poseidi. Tak človek je bil poprečno visok 10 do 12 čevljev (3- do 3,6 m – opomba prevajalke). To so bili nežna rasa velikanov, ki so bili vključeni  v kulturne, umetniške in izobraževalne posle v srcu Atlantide. Poseida je bila tudi glavni stan in jedro kristalnega energetskega omrežja in med-dimenzionalni  sistem tunelov. Tukaj so bili najbolj napredni, kompleksni in lepi kristali. Oni so bili tvorba prebivalcev ozvezdja Arktur in prebivalcev zvezde Sirij, živi amalgam/zmes mnogih kristalnih form, prepojenih s platino in zlatom. Kristali so bili nameščeni  v veličastne templje, nekatere zgrajene iz marmorja, druge iz kristalnih ploskev berila, korunda in diamanta. Poseida je bilo tudi glavno mesto otoka in se je imenovala smaragdno mesto. Atlantidčani so imeli dovršeno  zmožnost (s tehnologijo iz ozvezdja Arktur) gojenja kristalov vseh struktur in esenc s pospešeno rastjo znotraj podzemnih kristalnih postelj Arkansasa, Tibeta in Brazilije – vse to so bile atlantidske kolonije, dosežene skozi med-dimenzionalni tunelski sistem.

Po vsej Atlantidi so bili močni omrežni kristali, imenovani pozerji (angl. posers), triangulirani/nameščeni trikotno in povezani skozi zlato-bakreno palico pod sferično kupolo, ki bi lahko bila kotna, da bi sprejela specifične zvezdne, sončne in gravitacijske energijske valove. To je bil sistem, ki je dajal energijo domovom, uradom, medijem, gledališčem, proizvodnim koncernom, medicinskim centrom, šolam in poslovni dejavnosti. Pozer sistem je bil pripuščen v vse strukture z sprejemajočimi kristalnimi enotami različnih obsegov. Pozer sistem je bil tudi sposoben sprejeti specializirano odbito svetlobo in oskrbovati z njo položni energetski sistem za uporabo  v med-dimenzionalnem tunelskem sistemu in dovajati kristalno svetlobo v prevodne zemeljske tokove, da se dvigne frekvenca v pol-zavednem elektromagnetnem plazemskem polju dobrohotne energije, sposobnim ohranjati spiritualne frekvence.

Velik kristalni satelit, ki se omenja kot druga luna Atlantide,  je plaval zgoraj na nebu in je sprejemal, ojačeval in odbijal prečiščeno energijo nazaj v kristale za različne dobrodejne namene. To je služilo obojem, pozerjem in mojsterskim kristalom, ki so jih uporabljali v templjih. Specializirana energijska polja so bila projicirana v agrikulturna območja in območja za gojenje kristalov, da bi se okrepila in pospešila rast, kakor tudi v univerze, bolnišnice, šole, urade, tovarne in delovna mesta, da se je ustvarjal občutek dobrega počutja in poživitve za delavce in študente. Mi bomo govorili več o tej »drugi luni« kasneje v tem poskusu.

Templji so bili tedaj presenetljiva dela svete geometrije in osupljive arhitekture. Veliko velikih templjev je bilo zakritih s kupolo projicirane kristalno ojačane svetlobe nekako podobno žarečemu polju moči. Te so bile različnih barv in so žarele v dan in noč. Razločevale so se glede na namen tempeljskega kompleksa. Nekateri templji so projicirali kupole in polja vibracijske svetlobe in resonančne zvočne frekvence, ki so krepile občutke in čakre, druge so krepile dovzetne sposobnosti razuma za učenje in druge omogočale mnogo-dimenzionalno zavest, komunikacije in transport. Dodatno, največ pomembnejših mest je imelo v zlati dobi Atlantide kupole kristalnih moči energijskih polj nad njimi.

Po drugem potopu je imelo le glavno mesto Poseida celotno kupolo kristalne energije in ta je bila neverjetne smaragdno zelene barve.

Pred potopom leta 17.500 p.K. je imelo največ večjih mest , vključno Meruvia, glavno mesto Aryana,  tako močno kupolo čez svoj obseg. Ta na Aryanu je bila nežno rubinasto rdeča.

V zlati dobi Atlantide so bile piramide tri ali štiri stranske, odvisno od njihove uporabnosti, in v splošnem narejene iz marmorja, granita in kompleksnih kristalov. Tri-stranske piramide so se uporabljale  kot antene,  ki so pritegnile in ojačale energije in napajala z njimi pozer omrežje, ki je dajalo energije domovom, tovarnam in ustvarjalo energetska polja za različno uporabo. Kristalni satelit se je uporabljal za odbijanje kotnih zvezdnih  energijskih valov v to triangulirano/trikotničasto omrežje.  Tam je bilo preko 100 teh triangulirano piramidastih omrežnih kompleksov. Postavljeni so bili v koncentričnih triangulacijskih strukturah vse okoli planeta. Vzpostavili so hemisferno mrežno omrežje kristalne in  elektromagnetne energije in razdeljevali območja Atlantide, Amerike, Afrike, mediteranske Evrope in Južne Amerike v različne demografske centre -za oskrbovanje z energijo naselitvenih centrov in za moduliranje vremenskih struktur  in plimovanja. Območji Mongolije in Tibeta sta bili tudi del tega kompleksa, povezani z med- dimenzionalnimi položnimi tuneli. Vendar je bilo največje grupiranje tega v domovini Atlantide.

Štiri-stranske piramide so bili pravzaprav tempeljski kompleksi, postavljeni kot pravi oktaedri in so se uporabljali za zdravljenje, učenje, regeneracijo in spiritualne namene. Ti niso bili triangulirani. Običajno so bili postavljeni na vrhove hribov ali vzdolž  obalnih linij, da bi sprejemali oboje, zemeljske in nebesne energije. Dežele spodaj centralne ravni so bile izkopane, da se omogoči navzdol obrnjenim piramidam v oktaeder dizajniranih konstrukcij na ta način obojestransko energijsko povezovanje, navzgor in navzdol.

»Zakon enega« možnost Poseide so bili goreči spiritualni ljudje in so se prizadevali za enakost med ljudmi in poenotenje Enosti. Četudi je bilo veliko tehnologije in kvalitete življenja izgubljene v prejšnjih dveh razpadih Atlantide (prvem, 58.000 let p. K. in drugem, 17.500 let p. K.) je tehnologija še ostala na napredni ravni. Navzlic temu je harmonija, ki se je doživljala v zlati dobi Atlantide,  šla spiralno navzdol po razpadu na otoke 17.500 let p. K., ko so se otoki razvijali v ločeno vladane entitete, kar je privedlo do zelo raznolikih ideologij v začetnem kaotičnem in težkem obdobju ponovne obnove,  takoj po razpadu.

POSEIDA IN ATLA-RA

Visoko vzgojena in razvita sekta znanstvenih svečenikov je imela tehnično modrost in strokovno znanje upravljanja kristalnih energijskih omrežij. Ogromna večina Alta-Ra je bila visoka zlata rasa, vendar so bile tam tudi člani bronaste, bele, LeMurian rjave in delfinske rase. V tistem času so bili tam še delfinska bitja, ki so hodila po dveh nogah, verbalno komunicirala in dihala zrak na podoben način kot človeštvo. Sekta znanstvenih svečenikov se nam  je predstavljala kot Atla-Ra. Atla-Ra je še vzdrževala najvišje standarde zavesti in so bili zmožni nadaljevati vibriranje na zelo visokih frekvencah zavesti, na in preko ravni 12 dimenzionalne svetlobe&energije,  ter ostati zelo čisti  in resonirati z resničnim konceptom »Enosti« Stvarnika/Boga.  Oni so ohranili višje dimenzionalni – telepatski stik z naprednimi brati iz ozvezdja  Plejad, ozvezdja Arctur, ozvezdja Andromeda  in zvezde Sirij.

Atla-Ra svečeniki  so bili visoko spoštovani in tradicionalno oddeljeni, nad & izvzeti iz vladnih kontrol, in tako so držali znanje in obdržali višji menedžment  kristalne tehnologije pretežno v modrih in dobrohotnih  rokah sekte, četudi so bili tam vključeni  tudi tehniki in kristalni inženirji  od prebivalcev Poseida, ki niso bili v Atla-Ra sekti. Znanstveni svečeniki Atla-Ra so bili tako moški kot ženske in so bili sposobni velikih življenjskih razponov, oboje, skozi regeneracijo moči razuma in skozi tehnologijo istega v Templju pomlajevanja. Mnogi so preživeli življenjsko dobo v isti biologiji 6.000 let, nekateri do 12.000 let! Tako je bila tehnologija ohranjena skozi to sveto sekto. Med to sekto je bilo veliko briljantnih duš. Entitete, ki jih vi  poznate kot Galileo, Isaak Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel, Ronna Herman in DaVinci so bili med Atla-Ra. Tyberonn in Oneronn sta bila del te grupe  znanstvenih svečenikov, ki so živeli zelo dolge življenjske dobe.

Mnogi od vas, zlasti vaši umetniki, ste čutite klic glavnega mesta Atlantide, lociranega v regiji Poseida, za vrnitev.  Imenovalo se je smaragdno mesto zaradi sijoče zelene kupole, projektirane čez mesto. Nekateri vaših umetnikov so dejansko napravili upodobitve mesta, ki so prav točne. To je bil pravi čudež arhitekture, kulture in inženiringa z daleč najbolj lepimi metropolami, kot so kdaj obstajale na planetu. To je jemalo dih. Mesto, tudi imenovano Poseida, kot se je imenovala država, je bilo sestavljeno iz serij koncentričnih okopov in obkroženo z tekočimi morsko zelenimi kanali. Bilo je polno lepo konstruiranih templjev, univerz, gledališč, muzejev. V samem centru je bil hrib in na vrhu hriba  veličasten in osupljiv Tempelj Poseidon, ki je bil viden od povsod v svetem zelenem mestu. Znotraj templja je bil masiven zlati kip  Boga morja, ki je kazal njega, vozečega šest krilatih konj, napravljenih iz ekstra zemeljske platine. Kip je bi okrašen z žlahtnimi dragulji  vseh barv in tipov. Tempelj je bil osmerokoten in vzdolž vsake od osmih sten so bile zgrajene konveksni/vzbočeni ograjeni prostori z platformo za osupljive kristale, ki so stali dvanajst čevljev (3,7 m- opomba prevajalke) visoko in so se svetili kot transparentni diamanti. Poseida je bila najmanj poškodovana med vsemi večjimi mesti Atlantide po razpadu na otoke, vendar je bila še na zelo visoki frekvenci in kvaliteti življenja.

ARYAN IN INDUSTRIJSKI KOMPLEKS

Aryan je bil največji od otokov in najbolj naseljen. Aryan je bil komercialni center in je pridobil največji vpliv iz ekonomske, agrikulturne  in vojaške perspektive. Po 2. potopu je bil Aryan bistveno poškodovan in ponovno je bilo treba zgraditi kaotične odseke infrastrukture. V tem procesu so začele državo kontrolirati elite, premožna bela rasa, ki je  prevzela kontrolo ekonomije, vojaških sil in otoško državno vlado, četudi je bila večina prebivalstva bronaste ali rdeče rase. Iz Aryana je zrasla koruptivna,  močno razumska aristokracija, ki je poskušala blokirati »Zakon enega« in izkoriščati  atlantidsko tehnologijo za kontrolo sveta skozi izkoriščanje kristalne energije za oborožitev in uporabo genetske znanosti za razvoj in pridržanje manjvredne rase, da bi služila kot delavci in vojaki.

Genetski inženiring je bil osnovan  v  Meruvii, na Aryanu. Originalno se je uporabljal za dobrohotne namene, za poskušanje izboljšati fizične nosilce za tiste, ki so se inkarnirali v fizična telesa, ki so mutirala v pol človek – pol žival grozote. Genetska dela so  bila procesirana in razvita na Aryanu in so se uporabljala za odstranjevanje priveskov, krempljev, peres ter plazilskih kož in lusk. To se je delalo v Templju čiščenja, nekakšnem specializiranem medicinskem centru. Mi ponovno poudarjamo, da so bile med zlato dobo Atlantide, njegove uporabnosti  povsem dobrohotne. Narejeni so bili strašanski genetski napredki in v odgovorno in etično uporabo  je prišlo veliko razumevanje kloniranja in prilagajanja fizičnih omejitev za izboljšave.

V kaosu rekonstrukcijskega obdobja je prišel genetski inženiring  pod kontrolo grupe Belial in potem očrnil v koruptivnih uporabah požrešnosti in moči. Genetski inženiring se je začel uporabljati za temne namene v ustvarjanju rase delavcev-sužnjev in  hibridov/mešanice človeka  in živali. Prav tako kot v nacistični Nemčiji se je to preneslo v množice kot razvoj »čiste rase«. Dejansko se veliko genetskih znanstvenikov na začetku ni zavedalo, zakaj se je njihovo raziskovalno in razvojno delo uporabljalo, dokler to ni bilo zanje bistveno prepozno, da bi to ustavili. Nekateri od vas ste, kot rezultat tega dela, nosili  v sebi veliko krivdo do današnjih dni.

ZAKON ENEGA IN SINOVI BELIAL

Ta uporaba preko genetskega inženiringa ustvarjenega razreda služinčadi  je vodila do velikih nesporazumov med pripadniki Zakona enega in Sinovi Belial.  Slednji so postali tako zatopljeni in zakrknjeni v materialistične ambicije industrijske mašinerije, da so izgubili vidik spiritualne etike, ki je prevladoval preko kontinenta Atlantide v zlati eri. Dejansko je bilo ustvarjeno stotine tisočev hibridnih mutantov, da bi delali na poljih, in ustvarjeni so bili spački s kontroliranim razumom, da bi kot roboti izpolnjevali zapovedovanje njihovih »mojstrov«. Agri-industrijska družba Aryan je postala prav odvisna od njih. Duše so postale ujete v klonirana telesa, imenovana »stvari« in »drugi« z genetskimi lobotamijami in odpravljenimi seksualnimi in čustvenimi zmožnostmi. Mnogi, ki so bili ujeti v spačkasta/pošastna ali malo inteligentna človeška androgina/dvospolna telesa ter še vedno nosijo te strašanske bolečine, da so zaprti v fizična utelešenja, ki ne omogočajo nobenega naprednega učenja, spiritualno rast ali čustveno izražanje.

Za več tisočletij sta ti dve ideologiji ostali od vodilnih zaklenjeni  glede na ta sporna vprašanja in vladne agencije so bile v stanju občutljive mrtve točke. Prebivalci Poseide  so bili daleč bolj kulturni in nežni po naravi, da bi se borili z Aryani in so iskali načine, da bi jih izobraževali in spiritualno vplivali nanje, da naj spremenijo njihove poti.  Prebivalci Aryana, ki so po številu s 3:1 presegali prebivalce Poseide, se niso drznili napasti Poseide, da jim ne bi ta prekinila dobave kristalne energije, s katero je  državo oskrbovala.

KOLONIALNE VOJNE

Vmes je prišlo do vojaških izbruhov  med  od Aryana kontrolirano atlantidsko vojsko, ko so nekdanje kolonije Atlantide, locirane v mediteranskih območjih, pretrgale tradicionalne vezi in razvile  njihove lastne neodvisne vlade.  Kolonije, zlasti tiste v Grčiji in Turčiji so opazile spremembo od utopične Atlantide do vojaško fašistične države, kontrolirane od Aryana,  in so iskale, da se odcepijo. Čeprav  so Aryani imeli vojaško moč, se mediteranske države niso podredile in so regionalne  kolonialne vojne divjale dalje, s tem, da nobena stran ni mogla dominirati druge. Frakcije znotraj Aryanov  so vedno bolj poskušale uporabiti kristalno energijo, da bi premagali nasprotnike. To je bilo močno odklonjeno od prebivalcev Alta-Ra in »Zakona enega« Poseide.

Aryani so večkrat brezplodno poskušali ustrahovati prebivalce Poseide, vendar je bil vsak poskus zadušen. Prebivalci Poseide so jim  vrnili milo za drago z zaustavitvijo energije in so jih negirali. Prebivalci Aryana so odgovorili z ustavitvijo oskrbe s hrano in proizvedenim blagom. Zagotovljena je bila velika brezizhodnost.

ATLANDITSKI ZDRUŽITVENI KONGRES

V veliki varljivi shemi, preoblečeni kot načrt za poenotenje/združitev, so Aryani  dostopili  do prebivalcev Poseide s formiranjem prenovljenega nacionalnega kongresa, ki bi uredil njihove rastoče, napete razlike in prinesel harmonijo v Atlantido. Predstavniki pripadnikov Zakona enega so bili poslani v kongres skupaj s predstavniki  Sinov Belial. Kongres je bil oblikovan iz enakega števila predstavnikov obeh strani. S kratkim ukazom je bila potrjena federacija z obljubo večje harmonije. Zdelo se je že več desetletij, da bi obljuba spremembe in izboljšave  morebiti lahko prišla skozi Nacionalni kongres. Prebivalci Poseide so bili opogumljeni in mnogi od njih so opustili njihovo pažnjo.  Prebivalci Atla-Ra so postali pozorni na motive in so začutili prevaro.

Na začetku je Nacionalni kongres izboljšal odnose in veliko manjših površnih zakonov, ki so obljubljali enotnost, je bilo poslanih v uporabo. Še vedno  so ostale primarne točke nasprotovanj, genetsko zasužnjevanje in upravljanje kristalne energije,  nerazrešene.

Kakorkoli že, znotraj pripadnikov Sinov Belial se je dvignilo hipnotično karizmatično  vodstvo, ki je zapeljalo množice v Atlantidi v prepričanje, da so oni odgovor za povrnitev Atlantide v njeno zlato dobo prominence in obilja. Vodje te skupine so bile duše, ki jih poznate kot Hitler in Himmler, zares, največja nacista vaše 2. svetovne vojne. Oblikovane so bile velike militaristične legije in pridobile ostrino v pretkanem političnem prepričevanju in moči. Uporabljali so hibridne mutante za ustrahovanje tistih, ki so jim nasprotovali  na Aryanu in Ogu in v eni priložnosti je bilo to jalovo poskušeno v Poseidi.

V močnem Aryanovem kontingentu so bili mojstri manipulacije in medija. Oni so znali dobro predstavljati mišljenje brez utemeljitev, kar je zamaskiralo njihove resnične namene  in so obljubljali vzajemne kompromise. Propaganda je na zunaj  zgledala prav izvedljiva in je prepričala mnoge, vključno z zmerneži, in nekatere pripadnike  Zakona enega v njihovem upanju za harmonijo.

In, kar se je zdelo, da bo velika priložnost za rešitev problema, je bil predlagani zakon  grupe Belial, da se prenese genetski inženiring, doslej pod kontrolo države Aryan,  pod federalno kontrolo, in obratno, da se prenese kristalni pozer sistem pod kontrolo vladne agencije. V okviru velikega nacionalnega natančnega pregleda je prišlo do velike diskusije in razprave. Prišlo je do glasovanja in predlog ni uspel v nacionalnem glasovanju.

IZDAJSTVO

Kakorkoli že, premeteno vodstvo Beliala  je ponudilo prisilni kompromis, ki je dopuščal, da je bil zakon sprejet na podlagi, da bi svet, ki ga sestavlja 5 predstavnikov Poseide in 4 predstavniki Aryana, vodil novo vladno agencijo za federalno kontrolo kristalne energije. Glede na dejstvo, da je bila predstavnikom Zakona enega dana navidezno večinska kontrola v sestavi sveta, je prebivalcem Poseide zgledal načrt zelo obetajoč. Zakon ni dopuščal, da se zgodijo kakršnekoli spremembe brez večinskega konsenza Sveta,  vendar pa je bilo vključeno opozorilo,  da,  ko bi Atla-Ra ostala v ministrskih vodilnih  pozicijah, potem ne bi bila več izvzeta iz vladnih kontrol. Vključen je bil program usposabljanja, ki bi dovoljeval inženirjem iz obeh strank zunaj Atla-Ra, da bi trenirali in se učili kompleksen inženiring.

Na začetku se je zdelo, kljub opreznosti Atla- Ra, da bo sistem deloval in prinašal boljšo harmonijo.

Kakorkoli že, znotraj dveh let so vojne v Mediteranu prihrumele nazaj v polni eskalaciji in zdelo se je, da uporne kolonije pridobivajo prednost. Narasel je pritisk za uporabo kristalnih žarkov za vojne namene pod preobleko nacionalne varnosti. Razprava, debata in glasovanje je prišlo na dnevni red vladajočega Sveta. Nacionalna varnost je nabirala glasove in narobe naravnan občutek manipulativnega patriotizma je pridobival po deželi.

Potem se je prevara prevalila v učinek. Na velik šok in razočaranje prebivalcev Poseide  je eden predstavnik Zakona enega v Svetu, preobrnil svojo pozicijo. On ni bil niti od Atla-Ra, niti od zlate rase.  On se je dvigal politično kot karizmatični vodja, zaupljiv pogajalec, ki je imel zaobljubljeno pripadnost  Zakonu enega in je pridobil njihovo polno zaupanje. On je bil tarča in zapeljan s strani predstavnikov Aryana in je bil padla žrtev svojih ambicij.

Posledično je ta občutil veliko kesanje in je preživel poznejša življenja v poskušanju narediti poravnave za te napake – ker resnično on ni predvidel katastrofičnega konca in si je dopustil, da je šel slepo v kompromis pod obljubami moči in položaja.

Dragi, takšna je iluzija moči. Vidite, ko nekdo pridobi moč, takšno, kakršna bi se morda zdela prava, vendar ni prava, ampak pa je pogosto lahko  iluzija ega. Vsak na poti mojstrstva se mora morebiti odločiti med močjo in ljubeznijo. Celo tisti, ki ga imenujete Hitler, je mislil, da bo scenarij mojstrske rase omogočil boljšo bodočnost za Zemljo. Z enim najvišje fizično utelešenim bitjem, eno »mojstrsko« raso, v katero bi se inkarnirale vse duše, bi se zmanjšale bolezni  in odstranile radikalne delitve. Celo tisti, ki ga imenujete Juda v vaši svetopisemski prispodobi,  je mislil, da z pripustitvijo Jezusa ben Jozefa v pridržanje, naj bi bil on prisiljen, da uporabi njegove  božanske  moči, da razodene njegovo mojstrstvo svetu!  Zares, paradoks je, da kar vi imenujete »moč«,  je pogosto polarno nasprotje ljubezni. Ali vidite, kako ego in moč lahko varata? Ali vidite?

Tako je skozi »uzakonjeno« vladno kontrolo uporaba kompleksa in omrežja kristalne energije prišla pod vladno  kontrolo,  pod Sinove Belial in na žalost ni  moglo biti preokrenjeno.

DRUGA LUNA ATLANTIDE

To, kar je bilo znano kot »druga Luna Atlantide«, kristalna pozer omrežja in ognjeni kristali, so prišli pod vladno kontrolo in njihova uporaba se je spremenila, ko je znanje programiranja Aryanov raslo. Atla-Ra so bili na začetku zmožni odlagati uporabo, vendar so bili sčasoma postavljeni v nemogoč položaj.

Torej, kot smo omenili preje, to, imenovano druga Luna Atlantide, je bil dejansko masivni kristalni satelit. To je bila konstrukcija  prebivalcev  ozvezdja Arktur in so jo upravljali svečeniški znanstveniki Zakona enega. Kristalni satelit je bila velikanska brez-človeška sfera briljantnega inženiringa, ki je bil velik približno pet milj (8 km – opomba prevajalke) v premeru.  V uporabi je bil od zlate dobe Atlantide in je služil nešteto dobrohotnim namenom. Ta je ojačeval in kontroliral različne kristalne žarke, ki so jih pošiljali dalje ognjeni, zdravilni in energetski kristali. To je bil nekakšen kompjuteriziran  makro čip, ki je lomil, jačal in odbijal močno prečiščene/izboljšane žarke energije za uporabo v agrikulturi, vremensko kontrolo, kontrolo plimovanja, zdravstvene templje, regeneracijske templje in razširjene položne energijske sisteme, generirane s kristalnim pozer sistemom. Ta se je pojavil na nebu, nad Atlantido,  kot zlata polna Luna v času jesenskega enakonočja in tako je bil znan kot druga Luna Atlantide. Mavrični kalejdoskopski  energijski val antigravitacijske plazme se je vrtinčil okoli te sfere in se pogosto pojavil kot, kar vi sedaj imenujete, aurora ali severni sij. Satelitska kristalna Luna ni obkrožala Zemlje, premikala se je kot programirana, samo-usmerjana, stalno spreminjala položaje, da bi izvajala njene  neštete naloge preko Atlantide, Afrike in vzhodne morske obale Brazilije.

Ko je kristalni omrežni kompleks legalno prišel pod federalno kontrolo Aryana, je skupina Beliala integrirala v inženirsko  skupino svoje lastne tehnologe in hitro nadomestila njihove ključne oddelčne  vodje z njihovimi lastnimi.  Atla-Ra je poskušala blokirati njihove poskuse, da bi reprogramirali satelite za vojaško uporabo in razlagala, da bi preobremenjevanje satelita raztrosilo  antigravitacijsko polje, ki ga manevrira, in prišlo bi do katastrofalnega zrušenja. Znanstveniki Aryana so razkrinkali trditev. Nekaterim  Atla-Ra znanstvenikom so grozili in so bili odstranjeni, drugi so začeli skrivnostno izginjati. Mnogi prebivalci Poseide so se čutili prestrašeni in brez moči, ko je vladajoči Svet dopustil, da je satelit postal »strateško obrambno orožje«. Gotovi so bili, da bo deloval, kot je bil programiran, in da bo prinesel hiter konec upornim vojnam.

Znanstveniki Beliala so z odobritvijo Sveta reprogramirali obvoz sistema in začeli pošiljati uničevalne termalne svetlobne žarke, da  bi  inicirali  vulkanske izbruhe in množične potrese proti kolonijam in narodom, ki so odklonili popuščati njihovim zahtevam. Vse to je bilo ciljano na območja, kjer je sedaj Grčija in Turčija, in je povzročilo velika opustošenja. Zares je to dalo gorečim Aryanom borbeno prednost, ki so si jo tako prizadevno želeli, in oni so radostno povečali uporabo tega, z pomočjo večine prebivalstva.

ZAČETEK KONCA

Kristalna Luna je začela »preobremenjevati«, slabiti antigravitacijsko polje, ki jo je držalo plavajočo. V Atla-Ra so razumeli posledice tega, kar bi  se lahko kmalu zgodilo, če se programiranje poruši, vendar so bili njihovi apeli Svetu še naprej prezrti.

Po več mesecih podaljšane vojne uporabe se je satelit začel nenavadno odklanjati in spreminjati položaj  in začeli so se pojavljati energetski izpadi. Neutrudni poskusi, da se to popravi, so bili neuspešni.  Prebivalci Atla-Ra so bili zaprošeni, da ponudijo pomoč in to popravijo. Večina je odklonila. Nekateri so se strinjali, da poskusijo  in stabilizirajo to, da se prepreči grozeča katastrofa. Vsi poskusi so propadli. Svet je odklonil predloge, da  bi satelit sežgali in onemogočili, da bi se ta zrušil, ter minimilizirali učinke vpliva, tudi, če bi se.

SPREMEMBA LOKACIJE KRISTALOV

Tyberonn in Oberonn sta zbrala notranjo skupino zvestih znotraj Atla-Ra in Zakona enega, da bi naredili načrt za krožno razvezavo in neizbežno spremembo lokacije ognjenega in energetskih kristalov  na različne »varne« lokacije pred grozečo zrušitvijo mojstrskega satelita. To je bilo narejeno z tehnologijo in pomočjo tistih iz zvezde Sirij B.

Sprememba lokacije dragocenih kristalov je bila zelo rizična in je zahtevala skrbno planiranje in visoko stopnjo tajnosti. Moralo je biti storjeno pred zrušitvijo »druge Lune« in brez vedenja vladajočega Sveta.

Sočasno so drugi zanesljivi člani Atla-Ra delali silovito na hitrem in zanesljivem zbiranju kristalov, ki so snemali podatke, kristalnih glav in vtisnjenih zgodovinskih posnetkov za varno namestitev v Yukatanu, Aleksandriji in Gizi. To je bilo le delno dovršeno. Zelo veliko ni bilo mogoče, da bi se rešilo.

Atlantida je imela številne  kristale za oskrbo z energijo, nameščene preko vseh 5 otokov in vzdolž specifičnih prenosnih poti podzemnega labirint sistema. Atla-Ra je vedela, da,  ko bo enkrat modulirana »materina oskrba« kristalno luninega satelita izgubila svoje anti-gravitacijsko polje, se bo ta zrušil v ogromni eksploziji in njegova zrušitev bi posledično zadimila opustošenje na večjih in pozer energetskih kristalih ter povzročala sekundarne eksplozije nuklearnega razreda znotraj ur ali dni zrušitve.

Atla-Ra in prebivalci iz zvezde Sirij so hoteli zajamčiti, da mojstrski kristali ne bi bili uničeni ali uporabljeni za nadaljnje negativne namene in da bodo shranjeni za čas, ko bi jih lahko človeštvo uporabilo, za kar so bili namenjeni. Oni so razumeli, da bi bila energija, ki je potrebna za njihovo transportiranje, po zrušitvi izgubljena, in zahtevana je bila  ta nujna možnost.

Sedem velikanskih primarnih kristalov in dva neznatno manjša, vendar neverjetna kristala iz ozvezdja Arktur, so bili premeščeni znotraj obsežnega transportnega sistema podzemnega tunelskega sistema s pomočjo iz prebivalcev iz zvezde Sirij B. Trije ogromni primarni kristali so bili premeščeni v atlantidska kristalna polja Arkansasa, dva sta bila premeščena v podzemne kristalne farme Brazilije, v območje Bahia in Mineas Gerais, eden je bil nameščen v podzemno udrtino pod Mount Shasto in velik ognjeni kristal je bil nameščen pod zemljo, v udrtino pod Bimini Bank v Sargasso Sea. Dva sveta arkturijanska kristala sta bila premeščena v udrtine pod območje Tiajuanaco, Bolivia, pod jezerom Titicaca (Lake Titicaca).

Vseh devet je bilo postavljenih pod dimenzionalno ključavnico. Bistveno jim je bila skozi  tehnologijo prebivalcev  zvezde Sirij zmanjšana moč, da so prešli v energijsko mirovanje. Ducate drugih kristalov je bilo izgubljenih.

Ostanek, rečeno v vašem ljudskem izražanju, je zgodovina, grenka izgubljena zgodovina vaše perspektive glavne smeri. Resnični paradoks izgubljene zgodovine je, da ta vsebuje najbolj koristne lekcije!

Zares, po nekaj mesecih izkoriščanja kristalne energije  za tehnologijo termalnega »smrtnega žarka«, se je veliki kristalni satelit preobremenil, njegova antigravitacijska blazina je oslabela in ta se je zrušil s pospešeno hitrostjo masivnega kometa v strašno eksplozijo, ki je opustošila največ otoka Og in kritično zmanjšala tektonsko ploščo, izparevajoč masivne dele substance. Veliki kristalni satelit se je zdrobil v bilijone delčkov kristalnih črepinj, ki sedaj polnijo globoke jarke Atlantika. Izbruhnili so masivni oblaki prahu in dima in skrili Sonce. Valovi potresov in cunamiji so opustošili otok in poslali velike valove preko dveh tretjin Aryana. V nekaj minutah so preostale energetske postaje eksplodirale z močjo nuklearnih bomb. Ostanki eksplozije ene takšnih kristalnih energetskih postaj bi bili lahko videni ta dan v območju severovzhodne Brazilije, imenovane »Sete Cidades«.

Atlantida in vzhodna obala Brazilije ter zahodna obala Afrike so bili opustošeni s poznejšim potresi. Panika in opustošenje so si sledili 3 tedne, ko so se preostala suha območja stresala in se je kopno sesulo v morje. Most na kopnem, ki je povezoval Poseido in Og do Yukatana je ostal na začetku  nad vodo in je bil dejansko napolnjen z stotinami tisočev prebivalcev Atlantide, ki so skrajno vznemirjeni poskušali zbežati v strašni paniki, ki je spremljala beg/eksodus. Vsaka vrsta plovila, ki je šla po morju,  je bila napolnjena s preživelimi prestrašenimi begunci.

In potem so se  v enem raztreščajočem hlipanju ostale pokrajine sesule navzdol v morje. Odmaknjena morja, ki so postala znana kot velika poplava, so povzročila ducate ogromnih cunamijev,  ki so se razlili preko Južne Amerike, Afrike in Evrope.

To je scena, ki je mnogo, mnogo življenj mučila in temnila spomine mnogih od vas, ki ste bili zares del tega. Dragi, čas je, da pustite, da to gre.

NAMEN IN NAJVIŠJE DOBRO

Tako veliko vas verjame, da se vse dogaja, kot se naj bi zgodilo, kot je to »namenjeno«, da bo. Dragi, to ni vedno primer. Stvari se dogajajo kot se dogajajo, kot garnitura mnogih potencialov.  In zares, iz višje perspektive se dogodki dogajajo, kot je »nameravano«, da se zgodi, in mi poudarjamo besedni namen. Vi ste ustvarjalci vaših dogodkovnih horizontov. Toda dragi, dogodki se ne dogajajo v najvišje dobro, dokler vi ne ustvarjate najvišjega dobrega. Padec Atlantide ni bil najvišje dobro in ne bo,  dokler vi  ne pretvorite tega kot tako.

Če bi se vse dogajalo v najvišje dobro, se vi ne bi ponovno inkarnirali. V dramatični šoli hologramske »stvarnosti« boste vi krožili in ponovno krožili,  dokler se vi ne naučite tega. Razumete dragi?

Čas in verjetnost sta lepa iluzorna paradoksa…In to je zakaj vam mi pravimo, da je zlata doba Atlantide dejansko dogodkovni horizont iz vaše prihodnosti, ki ste ga vi povlekli v vašo dozdevno preteklost!

KRISTALI  ARKANSASA

In tako sedaj preskočimo 12.500 let naprej in poglejmo na vlogo atlantidske kolonije, ki jo vi sedaj imenujete Arkansas.

Arkansas je bil posebno izbran, da bo dajal bivališče trem večjim mega kristalom iz več razlogov:

1)    To območje je bilo že v uporabi  kot kristalni rudnik in žetveno območje. Kot rezultat tega je bil že vzpostavljen eden primarnih med dimenzionalnih  tunelov od Poseide in na razpolago so bili transportni kompleksi za transport kristalov na to območje. Atlantidčani  so razvili tehnike, ki so bile upoštevane za zelo pospešeno rast kristalov, in že prej so obstajale globoke jame, ki naj bi bile povsem zunaj dosega rudniških koncernov.

2)    Že prej je bilo razumljeno, da bi lahko vrtinec v prostoru na območju Arkansasa igral pomembnejšo vlogo v planetarnem vstajenju leta 2012.  Tam je edinstvena geologija kremena, diamantov, magnetovca (podoben je mineralu magnetitu – opomba prevajalke), železa, apnenca  in masivne votline, ki dajejo perfekten inkubator za kristalne plantaže. Kristali so bili zasajeni  in  so rasli v Arkansasu že tisoče let pred potopom.

3)    Prisotnost magnetnih kovin v kristalnih posteljah je olajšala spraviti veličastne atlantidske kristale v speče stanje znotraj prej obstoječih zmogljivosti.

4)    V podzemlju Arkansasa obstaja zelo dobrohotna kolonija modro-barvnih  LeMurijanov, kakor tudi podzemna baza prebivalcev zvezde Sirij. Obe sta v sporazumu, da sta skrbnika za speče kristale.

Sedaj so trije kristali, nameščeni v Arkansasu,  preprogramirani v omrežno mrežo, ki osnozvočno povezuje preostalih pet ogromnih mojstrskih kristalov, nameščenih v Braziliji, Shasta, Bimini in dva izbrana modrostna kristala, nameščena pod Jezerom Titikaka. To so specializirani kristali zdravljenja, modrosti, energijski in transportni kristali, ki so jih uporabljali v Templju zdravljenja, Templju zvoka in svetlobe, Templju znanja, Templju enega,  Thothovim templju, Rubinastem templju ognja in Templju regeneracije.

Kristali so bi specifično nameščeni v območjih najvišje pomembnosti za novo Zemljo, ki se bo pojavila v vstajenju  leta 2012.  To so območja, ki so bila z lahkoto dostopna skozi atlantidski med-dimenzionalni tunelski sistem, ki se naj  bi pojavil kot mega vrtinčaste neskončne točke v vaših sedanjih časih. Smaragdni kristal božanske ženske deluje kot sprožilec, kolektor,  v katerem vsi drugi tempeljski kristali reagirajo.

Ti so definirani, locirani in nameščeni z aktivacijskimi datumi, kot sledi:

Arkansas:

(1)  Modri kristal znanja  8-8-8

(2)   Smaragdni kristal zdravljenja 9-9-9

(3)  Platinasti kristal komunikacije 11-11-11

Bimini Bank:

(1)  Rubinasti ognjeni kristal energije 12-12-12

Brazilija:

(1)  Zlati kristal zdravljenja in regeneracije 9-9-9

(2)  Vijolični kristal zvoka 10-10-10

Mount Shasta:

(1)  Kristal multidimenzionalnega vmesnika 9-9-9

Tiajuanaco- Lake Titicaca, Bolivija:

(1)  Sončev- Lunin kristal svetlobe 9-9-9

(2)   Sveti kristal Thotha 12-12-12

In tako vas mi spominjamo, da sta se v letu 2008 vrnila v funkcionalnost Modri kristal modrosti in znanja, dne 9-9-9  so se prebudili v aktivno projekcijo Smaragdni kristal, Zlati kristal in OM kristal. Smaragdni kristal božanske ženske je potem prevzel vlogo sprožilne točke vseh mojstrskih kristalov.

Zato se zavedajte, da bo na 10-10-10, dne 10. oktobra 2010, 144 – kristalno omrežje zagnano v osem do štiri procentno aktivnost  in zaporedno aktiviralo in nadalje sprožalo program časovne dinamike za preostale mojstrske kristale. Vsak bo odprl portal na trojni datum.

Vsak bo vezan na aktivacijo 2 preostalih 12 zvezdnih faset/ploskev 144 omrežja, dvojnega penta-dodekaedra. Prvih 10 od teh 12 omrežnih faset  bo v polni funkciji na 10-10-10.

NAPAJANJE IN REPROGRAMIRANJE

Učinki, ki jih bodo imeli ti kristali, bodo na začetku prav subtilni, vendarle bo ta subtilna moč nemudoma razločna za tiste, ki so sposobni razločevati energije. Posledice bodo večji občutek dobrega počutja, zlasti znotraj vrtincev v Arkansasu, Jezeru Titikaka in Braziliji. Vsak, ki bo obiskal te vrtinčaste loke kristalov, bodisi v fizični ali eterični fazi, mu bo ponujena možnost okrepitve z znanjem in potenco njihovih kristalnih kod. Vendarle se zavedajte, da morate imeti dovolj svetlobnega kvocienta, da bi absorbirali to Mer-Ka-Nic frekvenco.

Prva faza predstavlja modrost in druga faza bo eterično zdravljenje Atlantide in povezava v novo zlato dobo človeštva.

Med Brazilijo, Jezerom Titikaka, Arkansasom in Mount Shasta se bo oblikoval zlat romb in v letu 2020 bo ta postal petokraka zvezda, ki bo oblikovala globalno omrežje z vsemi neskončnimi točkami na planetu.

Prebujanje kristalov, začenši v Arkansasu, bo odprlo vrata za sprejemljive dimenzije, kar označuje vrnitev zvezdnih bratov. Vrnitev je napačno imenovanje, ker resnično, oni vas niso nikoli zapustili. Raje, človeštvo je izgubilo frekvenčno zmožnost, da jih zaznava.

SKLENITEV

Atlantidski kristali odpirajo eterična vrata, dimenzionalne portale, ki bodo omogočali človeštvu z življenjem na ogljikovi osnovi, da se medsebojno sooča s tistimi od bio-plazmičnega življenja. Vi morate razumeti, mojstri, da vi obstajate v obojem znotraj mnogo dimenzionalnih vzporednic. Zares, vi ste Sirijani, vi ste Plejadčani  in vi ste  Arkturjani  in mnogo več!  Vi ste vsi mnogo dimenzionalne iskrice mojstrskega stvarnika Boga! To je res! Vrata se bodo nadalje odprla to leto 2010 v kristalnem vrtincu Arkansasa in tisti od vas, ki se povezujete v mojsterske kristale, boste lahko doživljali svojo lastno mnogo-dimenzionalnost, prav veselo, brez težav, pravočasno, ko boste razvili svetlobni kvocient in brezhibnost, da to naredite tako.

Dragi, znotraj energije vrtinca v Arkansasu, ležijo kristalne energije, ki jih nihče od vas ni še doživel od zlate dobe Atlantide 20.000 let nazaj.  Znotraj kvantne kristalne frekvence lahko vi zdravite to, kar mora biti pozdravljeno, odpreti to, kar mora biti razširjeno in ponuja izredno uravnavo v znanje izrednega navdušenja. Znotraj te dvigajoče se energije se boste vi lahko povezali z živo kristalno močjo, ki bo pomagala vaši Mer-Ka-Na širjenje v mnogo dimenzionalno božanskost – v svoje božanstvo/božanski Jaz! To je res, dragi, in ta čas je SEDAJ.

Mojstri, to je konec začetka! Sanjači se prebujajo!

Jaz sem Metatron in vi ste zelo ljubljeni!

…in tako je to.

james-tyberonn-kanalizator

James Tyberonn – kanalizator

To Tyberonnovo sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Sme se distribuirati in deliti dalje  s priznanjem avtorja in avtorskih pravic. To ne bi smelo biti objavljeno brez izraženega dovoljenja. Za nadaljnje poizvedbe stopite v kontakt z Anne na:  Tyberonn@hotmail.com.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.