– Sporočilo Nadangela Mihaela, kanalizirano skozi Michelle Coutant, dne 31. decembra 2009

Napotki za odpuščanje in kreiranje

Spodnje sporočilo je posredoval Nadangel Mihael tik pred začetkom Novega leta 2010. To sporočilo je še vedno zelo aktualno in napotke, ki jih je dal takrat,  lahko uporabimo vedno, še zlasti pa  ob pomembnih datumih, kot so Polna luna, Nova Luna in drugi, ki so za leto 2010 navedeni v prevodu  sporočila na spletni strani: http://www.pozitivke.net/article.php?story=20100507194034448&query=Marija%2BBatista

Sporočilo Nadangela Mihaela, kanalizirano skozi  Michelle Coutant, dne 31. decembra 2009

V tem trenutku SEDAJ, smo mi v najbolj naklonjenem trenutku, trenutku, ki ste ga mnogi od vas čakali že kar nekaj časa, navzlic temu, da so bile vibracije tega trenutka že razpoložljive vsem vam. Vi niste verjeli, da ste sposobni sprejemanja teh vibracij in inkorporirati/vsesati te vibracije ter koristno uporabiti veličastnost teh vibracij. Mi vam povemo, da prav vsak od vas ima zmožnost in sposobnost kreirati in razvijati vaša življenja in izkušanja, ko vi dostopite in izkoriščate te povečane vibracije.

Te vibracije, ki razsvetljujejo vaš planet, so najbolj visoke. To so  vibracije ljubezni, modrosti, vztrajanja za tiste, ki ste pripravljeni preiti razdalje, da inkorporirate/vsesate te blažene vibracije, s katerimi ste bili obdarjeni. Za tiste, ki ste pripravljeni, bo preteklost odpadla z lahkoto in milino in omogočala prostor za najvišje vibracije ljubezni, da napolni vaše bitje v samo jedro vašega svetega srca. Ko odprete vaše srce in omogočite tem vibracijam ljubezni, da napolnijo vaše bitje, bo vaš božanski jaz prinesel dalje na površje preostale vibracije, ki čakajo na zdravljenje. Vsak od vas ima še veliko za zdraviti. To ne more biti drugače v kraljestvu dualnosti. Ko odprete svoje srce, da sprejmete vibracije ljubezni, si postavite namen, da odpustite vse, kar več ne služi vašemu najvišjemu dobremu in najvišjemu dobremu vseh. Vi boste ugotovili, da je najbolj koristno, da si naredite seznam vsega, kar si želite odpustiti in  še drugi seznam za vse, kar si želite ustvariti v prihajajočem letu.

Razumite dragi, da boste odpustili to, kar ste izbrali, in ustvarili to, kar ste izbrali. Vaše misli so najbolj močne.  Vaše kreacije prihajajo sedaj do vas bolj hitro in se manifestirajo v vašo realnost. Bodite zelo jasni glede tega, kaj si želite ustvariti v prihajajočem letu, ker boste najbolj verjetno ustvarili te misli in želje. Osredotočite svoje misli na to, kar si želite ustvariti. Osredotočite svoje misli na to, kar je »prav in lepo« v vašem svetu. Osredotočite vaše misli v najvišje dobro zase in za mater Zemljo, za vse človeštvo in vse življenjske oblike. Ko nosite te misli za ustvarjanje najvišjega dobrega, boste dvignili navzgor sebe, boste dvignili navzgor mater Zemljo in vi boste vzdignili navzgor človeštvo in vse življenje z vami. Usluga, ki jo delate za vso kreacijo je preko vaših misli in predstav.  Dovolj je reči, da boste neki dan razumeli, da ste bili del najbolj velikega eksperimenta, da ste bili eden tistih, ki ste »stali v vrsti za« in še stojite »v vrsti za«, upajoč, da boste imeli možnost doživeti to, kar doživljate v tem trenutku SEDAJ.

Cenite ta čas, ljubljeni, to je čas velikega učenja, velikega odpuščanja preteklosti. To je priložnost, da »poveličate vašo preteklost«, ko vi razumete in inkorporirate/vključite lekcije in modrost preteklosti v vašo sedanje dnevno doživljanje/izkušanje. Napišite si to, kar ste si izbrali odpustiti. Ko vi sprejmete lekcije, ki ste si jih naučili, kot dano darilo, vi »ponovno napišete vašo preteklost«.  Čas je fluiden/nestalen in raztegljiv, odprta vrata, vhod do čiščenja, odpuščanja in preusmerjanja vseh narobe ustvarjenih miselnih oblik, ki so se transpirirale/prihajale na dan v vaši preteklosti. Če vi »vidite« vašo preteklost kot popolno v lekcijah, ki so vam bile ponujene, inkorporirane/vključene v vaše izkušnje in naučene, se vam te lekcije ne bodo ponudile ponovno ter bodo postale velika darila, biseri modrosti, blagoslovi ljubezni in veselja. S tem razumevanjem in vedenjem, boste odpustili vse negativnosti preteklosti, obdržali lekcije in modrost z ljubeznijo, veseljem in odpuščanjem zase in vse druge in vi boste počastili vašo preteklost, dragi.

Ta trenutek v času Novega leta 2010 je najbolj blažen trenutek, da razmislite o vaši preteklosti, da opazite lekcije, ki so vam bile poklonjene, da pridobite modrost in odpustite preostale negativnosti z lahkoto in milino, mnogo ljubezni in veselja. Premislite nad odpuščanjem sebi in ljubeznijo do sebe. To je najbolj pomemben korak v procesu, dragi. To je en korak, ki ste ga mnogi od vas spregledali, sicer pa, kako bi vi oprostili in  ljubili druge, če si niste oprostili in naučili ljubiti najprej sebe. Preživite čas v meditaciji, bodite »odpuščanje sebi«, bodite » ljubezen do sebe«. Osredotočite se le nase. Ko razširite vaše zavedanje v resnično razumevanje odpuščanja sebi in zavedanje ljubezni do sebe, se bo vaše zavedanje razširilo navzven in vključilo druge v tem širjenju odpuščanja in ljubezni.  To ne more biti drugače. Mi smo vsi ENO; mi smo vsi Vse, kar je. V razumevanju, odpuščanju in ljubezni do sebe,  mi razumemo, oproščamo in ljubimo vse druge.

V tem trenutku SEDAJ, boste spoznali, da je najbolj prikladno kot kreatorjem vaših doživljanj/izkušanj, da si zapišete, kar želite ustvariti v tem novem letu.  Bodite precizni in bodite kar najbolj jasni v svojih namenih, ker se vam na ta način vaše kreacije manifestirajo bolj hitro. Vedite, da boste ustvarili to, kar ste si namenili, ko ste to nalogo opravili. Potrebujete samo zaupanje in predajte to procesu, vedoč, da ste ENO z vso kreacijo. V njej je le obilje in obilje je vaša božanska pravica. Da verjamete drugače vas je vodil  človeški razum in miselne oblike kolektivne zavesti, v kar ste bili porinjeni in ste pripeljali dalje v svojo stvarnost kot pomanjkanje, omejitve in  pičlost. V višjih kraljestvih je samo obilje in vi imate sedaj na razpolago svetlobo in vibracije višjih kraljestev. Zahtevajte to in si manifestirajte to, kar služi vašemu najvišjemu dobremu in v najvišje dobro vse kreacije.

Ko se začenja Novo leto, uživajte v ritualu, ko prižgete papir, na katerega ste napisali vse, kar odpuščate in si predstavljajte, kako te vibracije izginjajo iz vaše realnosti in s tem omogočajo, da pride notri novo. Vi lahko postavite papir, na katerega ste napisali vaše želje in te, ki jih želite ustvariti za prihodnje leto, na vaš oltar ali vaše sveto mesto. Prižiganje sveč je najbolj primerno v tem času, ker naznanja nov začetek, nove kreacije. Vi lahko pustite to v prostoru vašega oltarja, kolikor časa želite. Vedeli boste, ko je bo seznam novih kreacij energetsko sprejet v svetlobo novega leta.

Uživajte ta trenutek SEDAJ, dragi. Obstaja samo SEDAJ in ta SEDAJ je najbolj čudovit, sveti. To je čas, ki ga boste najbolj cenili vsem vašem  planetarnem doživljanju/izkušanju. To je trenutek velikega triumfa, velikega učenja in čas velike modrosti, moči in poguma, ki se bliža za vsakega od vas. To je čas vračanja v ljubezen svetega srca, ko se vračate v sijajno in božansko bitje, kar ste sedaj in ste vedno bili. Vi ste to le pozabili in čas je, da se tega spomnite, ko se radujete v vsem sijaju vašega svetlobnega telesa in vašega božanskega bivanja v VSEM, KAR JE.

Obstaja le VSE, KAR JE in Jaz sem tukaj, da vas vodim in vam pomagam, ko se vi spominjate in stopate dalje, da prevzamete vaš pravi prostor v večnem VSE, KAR JE.

Jaz sem Nadangel Mihael in jaz vam prinašam te resnice.

To sporočilo lahko prosto kopirate in širite. Prosim upoštevajte njegovo celovitost in dodajte dobro ime Nadangela Mihaela in  Rev. Michelle Coutant ter omogočite zvezo na: www.transformingradiance.com.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.