* 15.5.2011 – Nadangel Mihael: Najhitrejša pot v samo-mojstrstvo

nadangelmichael_large


Preneseno skozi Ronno Herman v aprilu 2011
Ljubljeni borci za svetlobo, sedaj ni čas za bojazljive, sedaj je čas, da prenehate šušmariti//površno delati v spiritualnosti. Mnogi od vas ste bili nezavzeti v vaših prizadevanjih, da se prebudite do modrosti duše in vašega višjega jaz. Sedaj je čas, da zanetite vaše srce z intenzivno željo, da si prilastite samo-mojstrstvo in postanete iskalec duše namesto iskalec užitkov. Skrivnosti, kako iti skozi dramatične spremembe in kaos transformacije, se vam stalno razodevajo. Kakorkoli že, potruditi si morate in začeti vključevati pred neuspehom varne metode, ki so za vas na razpolago, če naj bi uspešno jezdili skozi grebene valov sprememb v teh nemirnih letih dalje. To je čas, da opustite staro – naredite pot za novo. Nadgrajevanje in prečiščevanje vsake fasete/iskre božje zavesti, kakor tudi vsake dimenzije, pridobiva gonilno silo, ko dragocena svetloba najvišjega stvarnika izžareva dalje na sam rob manifestirane kreacije znotraj  tega pod-univerzuma.
To je čas za vas in druge delavce za svetlobo, da boste razumeli, kje se uravnati v ta velik kozmični dogodek ekspanzije/širjenja in razvoja. Sedaj je čas, na katerega ste se pripravljali v tem in mnogih preteklih življenjih. Vi, zvesti posamezniki, ki se prizadevate pridobiti samo-mojstrstvo,  tako da bi morda postal svetovni služabniki svetlobe, ste sedaj potrebni bolj kot kdajkoli. Sedaj je čas, da napoveste: “JAZ SE BOM PRIZADEVAL/A POSTATI NEUSTRAŠEN PRINAŠALEC SVETLOBE, TAKO DA BI LAHKO PRIVLAČIL/A K MENI IN IZŽAREVAL/A OD MENE MAKSIMALNE KOLIČINE STVARNIKOVE SVETLOBE VEN V SVET IN V ČLOVEŠTVO.”
Ko boste delali tako, boste ustvarjali steber harmoničnih, višje-dimenzionalnih svetlobnih frekvenc varnosti okoli sebe, vašega doma in vaših ljubljenih. Ko boste pridobili zmožnost, da boste privlačili k vam večje in večje količine božanske svetlobne substance, bo vaša sfera vpliva zrasla in se razširila, da bi zaobjela vedno širša območja. Morebiti se boste združili s frekvenčnimi strukturami vaših spiritualnih  bratov in sester, ki so tudi sprejeli dolžnost, da bodo postali prinašalci svetlobe.  Veliko vas je že tam, ki ste že dosegli od Boga dane sposobnosti, in vi delate razlike.
Nemiri in upori na vašem planetu hitro rastejo in, kot se zavedate, se to pospešuje, tako da nobena dežela ali rasa ljudi ni na to imuna. Mi čutimo vašo skrb in ta je upravičena, ker je to kritičen čas za  Zemljo, človeštvo in vse žive stvari, ki prebivajo na planetu. Zato, dovolite, da vas ponovno spomnim, kaj je in kaj ni primerno za vas kot samo-mojstre kreacije. Mi vemo, da je to vaša največja srčna želja, da pomagate tistim, ki trpijo in so v stiski, in to je, kot naj bi bilo. Med vami so tisti, katerih misija je, da bodo direktno vključeni, če je to v zaščito, oskrbovanje, zdravljenje in pomoč pri lajšanju bede tistih, ki so premeščeni ali potrebni pomoči. Med vami so tisti, ki bodo poklicani v sredino nemirov, in tudi tisti, ki morajo napraviti kritične odločitve glede tega, katero najboljšo smer akcije podvzeti v različnih situacijah in dramah, ki se odigravajo na tekočih osnovah. Drugi bodo pomagali z delitvijo njihovega bogastva in tudi to je primerno. Kakorkoli že, večina vas, zlasti tisti od vas, ki ste si prilastili frekvence višjih dimenzij kot vašo stvarnost, ste nekako oddaljeni od teh stresnih dram. Zato je to bolj pomembno kot kadarkoli,  da ostanete centrirani v srce in osredotočeni v dušo, tako da lahko razširite maksimalno količino svetlobe, upanja in harmonije iz vašega solarnega centra moči navzven v kaotične astralne ravni zavesti in dol v srčno jedro vaše matere Zemlje. Vi, zvezdno seme, ste sposobni pomagati Zemlji, da se osvobodi iz ječe negativnosti, ko se ona prizadeva razsvetliti njeno breme in harmonizirati njeno avrično polje, da bi si prilastila njeno novo pozicijo znotraj sončnega sistema.
Hvala vam, pogumne duše, ki se imenujete pokazovalci smeri ali predhodnica svetlobnih delavcev. Zlata pot je bila jasno ustvarjena in definirana. Vi ste tudi v procesu odpiranja linij komunikacije med nami, tako da bi mi lahko prenesli do vas vse informacije, ki jih boste potrebovali, da se boste hitro premaknili skozi proces vstajenja na naslednjo raven zavesti. Na ta način boste zapustili za sabo in ne boste pod vplivom drastičnih sprememb, negativnosti in kaosa nižjih, neuravnoteženih dimenzij, iz katerih množice se sedaj borijo, da bi vzplavale na površje. Prišel je čas, ko je vsak od vas zaprošen, da prinaša naprej in deli svojo lastno posebno modrost, shranjeno znotraj vašega svetega uma, katero ste prinesli z sabo iz daljnih prostranosti Univerzuma.
Tisti od vas, ki ste zvesto sledili našim učenjem, vam je ponujena, kar bi mi morda imenovali,  hitra pot v samo-mojstrstvo. Naša ljuba prinašalka sporočil, Ronna Herman, se je prijazno strinjala, da bo prevzela nalogo prinašanja naprej in dajanja vam na razpolago primerna, razširjena, univerzalna modrostna učenja, ki so bila originalno rezervirana za samo najbolj napredne novince v umikih in tajnih šolah modrosti. Vsi vi ste v sredini iniciacijskega procesa – na eni stopnji ali drugi. To je šola učenja in iniciacije, ki se dogaja vsak in vse dni, ko opravljate vaše dnevne naloge in se srečujete z vašimi dnevnimi izzivi. Vse, kar je bilo v preteklosti skrito, je sedaj prineseno v svetlobo zavedanja ali, da bo popravljeno, odstranjeno,  ali pa , v nekaterih primerih, povečano.
To je tudi čas za tiste od vas, ki ste čvrsto na poti, da začnete graditi bolj intimne odnose z vašimi vodniki in angelskimi učitelji iz višjih kraljestev. Mnogo faset/ravni vašega višjega jaz čaka na vas, da se integrirajo ta napredna učenja, skupaj z višjimi frekvencami svetlobe, ki so sedaj na razpolago za vas. Telepatska komunikacija z bitji svetlobe  iz višjih kraljestev je del  vaših originalnih  fizičnih, čutnih darov. To je čas, da si povrnete te talente in darove, ljubljeni. Mi vas prosimo, da študirate in meditirate na napredna modrostna učenja, ki jih mi nudimo tistim od vas, ki ste trdno na poti, dokler se ne vtisnejo v vaš um in postanejo del vaše višje zavesti. Čudoviti darovi in zmožnosti, ki jih pričakujete, bodo daleč pretehtali napore, ki jih boste vložili, da jih pridobite.
Več in več dragocenih duš ravnokar stopa na pot zavedanja, ko se začenjajo meniti za prišepetavanja njihovega dušnega jaz. Pogosto to inicira intenzivne temne noči dušnega procesa, ko se te soočajo z izkrivljenji v zavesti, ki so jih ustvarile, in je prinesena polna mera zakona kroga ali karme, da se prenaša. Kot se zavedate, to ni  kaznovanje, četudi bi se tako zdelo na začetku. To je priložnost za vsako osebo, da se obrne in pogumno sooči z njegovim/ njenim jazom ter popravi in harmonizira neskladne frekvenčne vzorce, ki jih je on/ona ustvarila.
Višje in bolj prefinjene frekvence stalno bombardirajo vas in Zemljo. Kot rezultat ste mnogi od vas v sredini čustvene intenzivnosti in izkrivljenj astralne ravni, ki je sestavljena iz sedmih podravni četrte dimenzije. To so čustvene ravni zavesti, ki bi morale biti prinesene pod kontrolo in vrnjene v sprejeto raven polarnosti. To so nekatere od najbolj težkih nalog, ki jih boste vedno doživljali, ko boste na vašem potovanju vstajenja v peto dimenzijo ravnotežja in spokojnosti. To je čas čiščenja globokih, preostalih jedrnih energijskih vzorcev, ki jih morate odpustiti, da bi jih prilagodili višjim frekvencam svetlobe.
Vedite, ljubljeni, to je zlata priložnost za vas, da odpustite, enkrat za vselej, tiste zagozdene energije, ki ste jih  nosili z vami kot odvečno prtljago mnogo tisoč let. Soočite se z njimi, procesirajte jih/predelajte jih in jih vidite preobražene v čisto svetlobno substanco. V tem procesu se boste čutili lahkotnejši in bistrejši, ko boste prečkali pot do višje zavesti v kraljestvih čudovitih možnosti.
Tam, na vsaki faseti/ravni spiritualnega zavedanja in napredovanja, je na razpolago za vas množica informacij, ko so pogumni posamezniki pred vami bili sposobni doseči višje in bolj prefinjene ravni velikih hal modrosti in tudi pridobiti napredna učenja od bitij svetlobe. Mnogo informacij, prinesenih dalje, je koristnih in napolnjenih z ljubeznijo, vendar pa so nekatere od njih nejasne/zmedene in izkrivljene. Zato vas prosimo, da uporabljate vašo razsodnost glede tega, kaj sprejeti kot vašo resnico. Nekatere od informacij razširjajo predstave in vi se boste čudili, kako boste kdaj dosegli mnogotere ravni zavesti, ki so opisane. Potem, ko ste bili tako dolgo ločeni od vašega vira, ste sedaj vneti in željni vedenja vsega, kar je tam za vedeti, tako da bi lahko dosegli višine razsvetlitve tako hitro, kot je mogoče. Kakorkoli že, prosim zapomnite si, moji dragi prijatelji, vi morate na potovanju napraviti en korak naenkrat in se naučiti vsako lekcijo v polni meri, ko odpustite vse, kar vam več ne služi. Vi  boste potem vodeni skozi naslednja odprta vrata blestečega sijaja in vam bodo ponujene vedno širše ravni božje zavesti. To je nikoli končano potovanje. Tam bodo vedno novi testi, nove priložnosti in navdušujoče  nove avanture za doživeti.
Zemlja in človeštvo so sedaj v najbolj kritičnih časih, ker se vse, kar več ne služi najvišjemu dobremu, postopno odpravlja ali preoblikuje. Vi gradite/se ponovno povezujete z mavričnim mostom, kar vas bo vodilo v svetlo novo bodočnost za vas in Zemljo, kakor tudi ta sončni sistem in galaksijo.  To je odvisno od vsakega od vas, kako lahko in težko bo potovanje. Draga srca, prosim, držite v umu, da je vaš uspeh zagotovljen. Kakorkoli že, to je vaša izbira, kako dolgo boste rabili, da dosežete naslednji cilj potovanja.
Mi vemo, da se je lažje dvigniti nad katastrofe ali negativne situacije, če se to dogaja na pol poti okoli sveta. Vendar ni lahko, ko se to dogaja v vaši domači deželi, v vaši soseščini ali  ko to osebno prizadene vas, vašo družino in vaš dom. Potem pridejo resnični testi mojstrstva. Ali lahko ostanete centrirani znotraj vašega svetega srca in zaupate v vaše prijatelje iz višjih kraljestev, da vam pomagajo skozi temne noči kaosa v sončno svetlobo nove bodočnosti, ne glede na to, kaj se dogaja vam ali okoli vas?
Mnogi sprašujejo: »Kaj lahko mi naredimo, da bi pomagali?« Najprej, postanite primer in izžarevajte vašo svetlobo za vse, da vidijo in uživajo v njej. Pridružite se skupinskim meditacijam in tudi preživite tako veliko časa, kot je mogoče, v nebesni svetovni piramidi v peti dimenziji ter dodajte vaše edinstvene energije in vašo ljubezen/svetlobo, da se uporabi v najvišje dobro. Prizadevajte si povleči k sebi maksimalno količino kozmične svetlobne substance, medtem  ko postanete sidra za diamantne delčke božanske svetlobe na območju, kjer živite. Predstavljajte si velike kristalne piramide svetlobe, ki so jih oblikovale mnoge skupine delavcev za svetlobo, v peti dimenziji, kjer se vi vsi združite skupaj v vaših meditacijah z namenom graditve največjih kozmičnih valov svetlobe, kot je mogoče. Valovi, dizajnirani za najvišje dobro vseh bodo pometali čez vsako deželo, ko bo šel čas mimo, prebujali množice – čistili, razsvetljevali negativne energije, ki so se oklenile vsake dežele in njenih ljudi. Vedite, da je vsaka dežela in rasa edinstvena, ker so bile ustvarjene z različnimi lastnostmi, željami, možnostmi in izzivi. Vsak od vas je bil strateško postavljen v območje, kjer bi lahko bil v največje služenje in napravili največ dobrega. Vi imate znotraj strukture vaših možganov/duše vibracijske semenske kristale, ki pomagajo vam, vaši deželi in vašim rojakom/rojakinjam  doseči svetlobo resnice, modrost in zaščito.
Moji ljubi bojevniki za svetlobo, mi vas prosimo, da ne zaprete vaših srčnih centrov. Ne premaknite se v strah in občutek brezupnosti. Na Zemlji in v višjih kraljestvih poteka veliko dogajanj, ki so preko vašega razumevanja. Spomnite se, kako pogosto smo vam povedali » ven iz kaosa se pojavi nova kreacija«. Mi vas ne prosimo, da omalovažujete velikansko tragedijo, ki se je pravkar zgodila,  in trpljenje, ki ga bodo doživljali mnogi.  Vendar to ne služi nobenemu, če postanete ujeti v negativnosti, strah, pekel tretje/četrto-dimenzionalne iluzije. Ne dopustite vašim miselnim oblikam in energiji, da vas pomika v nižje vibracijske strukture, kar dodaja več negativne energije v oblak teme. Namesto tega pošljite vašo močno ljubezen/svetlobo, hitečo kot na krilih, v sredino kaosa in v srca tistih, ki razširjajo kaos,  in potem opazujte, kako temo počasi prekriva svetloba.
Mi obljubljamo, da vas bomo dvignili in podpirali z našo ljubečo energijo in vam pomagali skozi celo najtemnejše čase. Prevladala bo svetloba in ljubezen vsega stvarstva, vzdolž  z vašim neustrašnimi, neomajnimi prizadevanji. Jaz sem za vedno vaš ljubeči prijatelj in zaščitnik.
Jaz sem Nadangel Mihael
**Preneseno skozi RONNO HERMAN * STAR*QUEST* 6005 CLEAR CREEK DRIVE, RENO, NV 89502 USA * Telefon/fax: 775-856-3654 * Email: RonnaStar@earthlink.net
*Jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela
*Kopirajte  svobodno in delite dalje* Za knjige, Nadangela Mihaela, trakove in informacije o tečajih, nudenih skozi ta kanal, prosim obiščite:
www.RonnaStar.comwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.ronnastar.com/latestApr11.html
V slovenščino prevedla: Marija Batista
ronna-herman

Comments are closed.