* 26.2.2012 – OGLEDALO KRISTUSOVE ZAVESTI BREZPOGOJNE LJUBEZNI

jezus-a

Sporočilo  MOJSTRA JEZUSA

Kanalizirano skozi Natalie Glasson – 12-02-2012
Stopam pred vas z neskončno ljubeznijo, JAZ SEM Mojster Jezus. Vedno sem počaščen, ko lahko delim z vami modrost in govorim neposredno z vašo dušo. Pošiljam svetlečo zlato Kristusovo Zavest, da vas zaobjame in poveča vašo energijo. Ta dan se v vas obilno povečuje energija Stvarnika in je najsvetejši dan kot del vašega duhovnega razvoja.
Sedaj je potrebno neprestano osredotočanje na povečanje vaših energij, kakor tudi na resnično poznavanje vseh aspektov vašega bitja. Ali se zavedate vseh energij, ki jih ustvarjate in ki vibrirajo kot vaše bitje?
V resnici je sedaj na Zemlji toliko težje biti polno zavesten, zato želim poudariti, kako pomembno je, da se zavedate  in ste  zavestni energij, ki sestavljajo vaše celotno bitje v vsakem trenutku. Če se zavedate svojih energij in vibracij, se zavedate svojih energetskih moči, prednosti, kakor tudi svojih ponavljajočih se energetskih navad. Z vsakim posameznim dnem se spreminjate, zato je bistveno, da  ostanete osredotočeni in pozorni na svoje energije, na ta način se lahko zavedate tistih energij,  za katere želite, da jih Stvarnik poveča.
Prizadevam si, da bi spoznali orodja, ki obstajajo v Ašramu svetovnih učiteljev na notranjih ravneh. To je orodje, ki je sestavljeno iz svetlobe Kristusove Zavesti in je videti kot ogledalo. Vi imate sposobnost, da prosite za to ogledalo, da se spusti v vašo realnost in vam je v oporo medtem ko meditirate ali sedite v miru. Nato je potrebno izgraditi energijo ljubezni znotraj  vašega telesa in za vaše telo in jo izžarevati neposredno v ogledalo.
Mogoče bi želeli vedeti, kako to narediti, jaz verjamem, da najčistejša oblika ljubezni prihaja iz čustev in razuma v obliki hvaležnosti. Če ste hvaležni za vse, kar ste, za vse kar imate, za prisotnost vaših vodnikov in Stvarnika v vašem bitju, boste ugotovili, da se vibracija ljubezni preprosto razvija iz vašega bitja. Če lahko izvajate prakso ustvarjanja prisotnosti in miselnega stanja hvaležnosti, boste ugotovili, da ljubezen z lahkoto dostopa v vaše bitje in da imate mnogo ljubezni, da jo delite z drugimi brez posebnega razloga. To bi pomenilo, da lahko ostajate v stanju ljubečega izražanja kadarkoli to želite, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas.
Kot vajo za dostop in izražanje ljubezni , si predstavljajte, kako je vaša ljubezen, ki teče v ogledalo Kristusove Zavesti izjemno močna. Ogledalo Kristusove Zavesti bo povečalo in razširilo ljubezen, ki jo izražate tako, da bo poslalo energijo, ki ste jo ustvarili in jo voljno izražate, nazaj v vaše bitje. To bi lahko bila zelo globoka praksa brezpogojne ljubezni do sebe. Bolj kot se posvečate brezpogojni  ljubezni do sebe, bolj boste odkrivali, da vas ta ljubezen zdravi in pomlajuje na fizičnem, čustvenem, mentalnem in energetskem nivoju. Celo vaša realnost in izkušnje se lahko spremenijo s tem, da preprosto ljubite sami sebe. Mnogo ljudi se tega zaveda, pa si še vedno ne dovolijo izvajati prakso procesa brezpogojne ljubezni do sebe zaradi strahu in zaradi perspektive, ki jo imajo v glavah.
Ogledalo Kristusove zavesti bo omogočilo energijam, da stečejo v vaše bitje, raztopijo negativne navade ali ponavljajoče vzorce in vam pomagajo, da se izmojstrite v procesu sprejemanja kako tudi dajanja ljubezni.
Pogosto, ko se osredotočite k brezpogojni ljubezni do sebe, nezavedno blokirate energijo ljubezni, četudi je vaš lastni izraz ljubezni. Spregledate dejstvo, da se to zgodi včasih zato, ker v tem življenju ne uporabite ljubezni Stvarnika, ki  teče v vaše bitje. Ljudje si ljubezen pogosto narobe razlagajo kot navezanost ali kot proces, ki ustvarja bolečino. To je zato, ker ljubezen povezujejo z odnosi in romantično ljubeznijo. Stvarnikova Ljubezen ne izhaja iz navezanosti in vam ne bo nikoli povzročila bolečine, je preprosto energetska vibracija ali zavest, ki je vedno zgolj ljubeča. Človeštvo se mora začeti zavedati, da je vredno čiste ljubeče energije Stvarnika, da je človekova božanska pravica, da sprejme te energije, še posebno, ko pritekajo iz čistega ljubečega Stvarnikovega aspekta v človeku samem. Ko pošljete ljubečo energijo v Ogledalo Kristusove Zavesti, boste začeli zdraviti in obnavljati svoje energije na mnogih nivojih vašega bitja, najpomembnejše pa je, da boste raztopili v sebi tisti vidik sebe, ki noče sprejeti brezpogojne Stvarnikove ljubezni. Bistveno je razumeti, da ljubezen, ki jo pošljete v ogledalo, ne potrebuje namena, večji vpliv ima, če se preprosto  osredotočite v ustvarjanje energije ljubezni.
S tem, ko vam bo ogledalo Kristusove Zavesti  pomagalo izražati in sprejemati ljubezen, vam bo hkrati tudi povečalo ljubezen, ki jo ustvarjate ter prineslo v  vašo pozornost novo razumevanje sebe in svoje energije. Ogledalo nosi vibracijo Kristusove Zavesti, zato bo usmerilo vašo pozornost samo k  ljubečim delom vašega bitja ali na področja, kjer je potrebno vnesti večjo ljubezen.  To je čudovita priložnost, da se naučite več o sebi in svoji energiji in se zaveste čudovite vibracije v vas, ki jo lahko povečate, da ustvarite več prisotnosti v vašem bitju. Morda se boste začeli zavedati lepote svoje duše, se spomnili
prijaznih dejanj, ali videli sebe kot vašo resnico. Bolj ko boste raziskovali svojo lastno vibracijo ljubezni, bolj boste raziskali Stvarnikovo vibracijo ljubezni in ponovno postali eno s Stvarnikom.
Z vibracijo ljubezni se bo pojavilo mnogo čudovitih lastnosti. Ob nastopu 12-12-12 in 21-12-12 boste zaznali, da imate bogastvo energij, s tolikimi božanskimi in svetimi lastnostmi, vibracijami in sposobnostmi, ki bodo vse povečane z lučjo in ljubečo dušo Stvarnika.
Spodbujam vas, da pokličete Ogledalo Kristusove Zavesti  iz Ašrama svetovnih učiteljev na notranjih nivojih. Preprosto recite:
– Voden/a s pomočjo Mojstra Jezusa želim izkusiti in delati z Ogledalom Kristusove Zavesti za razvoj prisotnosti Stvarnikove ljubezni v meni, tako da lahko izrazim in sprejmem to ljubezen, da ozdravi moje bitje na vseh nivojih. Naj Ogledalo Kristusove Zavesti poveča ljubeče lastnosti, vibracije in znanja mojega bitja in mi omogoči doseči ustrezno razsvetljenje v najprimernejši obliki. Hvala.
– Dihajte svetlobo Mojstra Jezusa v svoje bitje, ko dopuščate, da se Ogledalo Kristusove Zavesti oblikuje pred vami.
– Razširite vibracijo ljubezni v svojem bitju in jo pošljite v Ogledalo. (Če imate težave predstavljati si ogledalo, lahko vadite pred resničnim ogledalom in prosite Ogledalo Kristusove Zavesti, da se pojavi v njem. )
– Ko se energija gradi, se zavedajte prejemanja energije ljubezni ob vdihu in izražanja/širjenja ljubezni ob izdihu.
– Ko ste enkrat sposobni resnično začutiti prisotnost Stvarnikove ljubeče energije v sebi, samo zaprosite za najprimernejšo razsvetljenje ali uvid, ki ga lahko delite, za povečanje energije ali za več ljubezni na nekaterih področjih vašega bitja ali vaše stvarnosti. Vzemite si čas, da raziščete in razumete vašo ljubečo energijo.
Upam, da boste ugotovili, kako je to orodje lahko izjemno v pomoč v vašem prizadevanju za raztapljanje s Stvarnikovo ljubeznijo v vas. S tem, ko si prizadevate za odkrivanje Stvarnikove Ljubezni znotraj vas,  jo lahko manifestirate v vašo realnost in na Zemljo, da se ustvari Doba Ljubezni.
Z Ljubeznijo  Mojster Jezus
Natalie Glasson
natalie_glasson
Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light) Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org
Originalno sporočilo v angleščini je na:
http://www.omna.org/12-02-12-Master_Jesus.html
V slovenščino prevedla:  Alenka Benčina

Comments are closed.