Nova Zemlja

Nova Zemlja

 

V naslednjih straneh je pred tabo bogastvo gradiva višjih resnic, ki so v nekaj letih postale mednarodni fenomen. Tobi je danes energija z druge strani tančice, ki ga že peto leto kanalizira Geoff Hoppe. Skupaj z redom Sananda, St. Germainom, angelom Vstajenja, nadangeli in drugimi bitji Svetlobe govori našim srcem, našim božanskim Jazom in nas uči o dinamiki novega opolnomočenja in razsvetljenja. Vodi nas v povezovanje svojega Resničnega Jaza s človeškim delom sebe. Tobi je torej duh in del duhovne skupine, imenovane Karminski koncil.

Karminski koncil je duhovna energijska skupina, katere bistvo je poučevanje. Njeni pripadniki hodijo v nove energije in nove kreacije po vsem univerzumu, kjer ustvarjajo novo in sveto zavest, novo dimenzijo, ki še ni bila ustvarjena. Učijo se torej ravnati z novimi energijami in naučeno potem podajajo drugim. Tako nastaja vzorec sveta Nove Energije, v katerega gremo. Na en način je to bratstvo učiteljev, s katerimi je povezana frekvenca barve, ki bi ji rekli karminsko (“crimson”) rdeča.

Tobijeva družina je družina “shaumber”, ki dela s Svetlobo na oni in na tej strani tančice. Zaznamujeta jo globok namen in resnično razumevanje delovanja energij in delovanja kreacije. V družino spadate vsi, ki boste naslednje strani začutili kot svoje in seveda milijoni drugih, ki so jih doživljali prej, jih bodo doživljali jutri ali čez desetletja. Šaumbre so povsod po svetu in so v svojem bistvu spretne v ukvarjanju z ogromnimi količinami energije. V tem življenju si nakopljejo neverjetne izzive – z namenom, da bi več izvedele o delovanju energij, o premiku ravnotežja energij zemlje. Duhovna družina je to. Z njo je povezano ime, ki je vibracija – družina, ki ji pripadaš, je “shaumbra”. Je vibracija tebe, ki delaš z energijo, ki greš v najglobje izkušnje, ki kreiraš. Tebe, ki se premikaš v Novo Energijo Zemlje.

Šaumbre smo bili skupaj že mnogo življenj, potovali smo skupaj. Prvi del besede “shaumbra” pomeni dom in drugi – izkušnjo in potovanje in poslanstvo. Družina, ki je na potovanju skupnih izkušenj, torej. Tobi pravi, da smo se v biblijskih časih dobivali na skrivnih srečanjih – prepoznavali smo se po šalih določene barve; tako smo vedeli, da je čas za srečanje. Barva je bila karminasta (crimson). V nekaterih zemeljskih jezikih šaumbra danes zadeva del oblačila (beseda se je prenesla iz tistega časa). Z njo je povezana tudi šambala, skrito mesto v gorah Tibeta; podobna vibracija in podoben namen.

Zdaj pa vas vabim, da se odprete naslednjim vrstam in si dovolite začutiti energijo za besedami. Spodnje informacije so z mojo zavezanostjo ovenčani skopi povzetki prvih Tobijevih nagovorov iz časa od avgusta 99 do naslednje pomladi in so uvod v njegova učenja.

Dosti šaumber vas jasno ve, da ste bili v zadnjih letih vprašani ali ste prišli do izbire – želite na Zemlji ostati ali oditi. Vsak je bil vprašan drugače, na njegov način; v sanjah lahko, med vožnjo, branjem, morda med boleznijo. Do konca svoje pogodbe ste prišli, izpolnili ste to, zaradi česar ste na zemljo prišli. Lahko bi odšli Domov. Očitno ste ostali, ker ste vedeli, koliko je preostalega dela. Od te izbire ostati na Zemlji naprej se vam je dosti zgodilo. Težave in bolečine so bile del “načrta” v primeru, da ostanete. Neprimerne stvari, stvari, ki jih je bilo treba opustiti, so našle poti ven iz vašega življenja. Bil je težek, a pomemben del potovanja. Zdaj se je Zemlja spremenila, časi so drugačni – primerno je sprejeti polnost svoje božanskosti. Eni morajo naprej prvi, se prvi učiti in prvi integrirati svojo božanskost. Korak-za-korakom-proces se začne pri enem človeku, potem se bo razširil po Zemlji.

Karma vas ne določa na noben način več, tudi eno življenje ne. Svobodni ste biti stvarnik – zato ste toliko spustili zadnja leta. Spremembe. Preobrazbe. Občutki, da ne veste več, kje je Dom. Da stari načini ne delujejo več in da se ne morete povezati s Svetlobo. Odpovedali ste se udobju starega. Opustili ste vse, kar ste mislili, da ste bili ali ste postajali. Primerno je bilo tako, čeprav težko. Prostovoljno ste to naredili. Ker ste šaumbre. Na prehodu v leto 2000 se začenjate učiti o božanskosti in mi vam bomo pomagali razumeti, kdo v resnici ste. Vsak od vas bo prišel do najvišjega reda vašega namena, do najvišjega reda vašega potovanja številnih življenj na Zemlji. Vsem, ki vam bodo sledili, bo zaradi vaših izkušenj dosti lažje; ne bodo doživljali vaših stisk in težav. Zato častimo vsakega od vas. Dosti ste žrtvovali in se marsičemu odpovedali. Z nasmehom stojimo ob vas. Dovolite, da vas s solzami sreče operemo in očistimo vsega, kar mislite, da je manj kot popolnost.

Seveda, vi in drugi ste to že poskušali v preteklosti. V religioznih redovih ste skušali biti sveti in duhovni, mnogo religij ste ustanovili. Ampak do konca prejšnjega tisočletja na Zemlji ni bilo možno povsebovati te božanske energije. Tančica je bila gosta, Resnični Jaz v kokonu vseh vrst in zemljina vibracija ni bila primerna.

Avgusta 99 vas je bilo 8 mio tistih, katerih skupna značilnost preteklosti je vključenost v religije, duhovna iskanja in delo z energijami. Drugi ljudje imajo drugačne enkratne energijske lastnosti – sposobnost vas, ki čutite energijo za temi besedami, pa je nositi in držati velike količine Svetlobe, ki vam je bila do zdaj skrita. Shranjena je bila v mrežah Zemlje in nad njo. Tam je držala posebno ravnotežje med 3D in višjimi ravnmi. Ob koncu tisočletja se začenjate zavedati spremembe, v kateri ste oz. je pred vami. Na en način greste skozi tunel dimenzij, skozi energijsko preobrazbo, ki v glavnem zadeva preobrazbo strahov. V preobrazbi strahov pa nastaja ljubezen. Vse to ste počeli, ne da bi vedeli, kdo ste.

 

Pred breznom

Zadnje mesece je bilo težje, ker so vas zapuščali vaši vodniki. Do zdaj je bila vedno z vami skupina – nevidna družina in najboljši prijatelji – in to, zadnje poletje, se poslavljamo od vas. Same vas puščamo na robu brezna, ker tja, kamor greste, ne moremo z vami. V megli ne vidite na drugo stran, ne veste, kako daleč je treba skočiti in še manj – zakaj bi skočili. Na stran stopajo vodniki, ki so bili z vami življenje za življenjem, nebeški prijatelji, ki so vas obiskovali ponoči in mi, vaša družina Svetlobe, ki je Karminski koncil. Če smo preblizu, ne morete spoznati svoje božanskosti. In v tem novem položaju na dan pride – strah.

Razumite, da za prostor, v katerem ste, intelektualne zamisli niso več uporabne. Ne iščite navodil za prečkanje te globine na knjižnih policah – knjige o prehodu še niso napisane. Ne iščite varnosti v starih besedah in ne kličite vodnikov. Višja moč, ki je večja ljubezen, zdaj hrepeni po vašem klicu. Zaupajte!
a to gre: Niste še bili izzvani zaupati – sebi.
n verjemite, na nikogar se ne morete obrniti.
roces bo različen za različne ljudi. Ko vam bo težko, se spomnite, da gre samo za strah in za čustvo. Takrat moramo na stran stopiti vsi, ki smo bili do zdaj z vami.
a poti čez ta prepad pomaga samo zaupanje, izziv te spremembe je strah in namen te neizogibnosti je božanskost.

 

Vračanje Enosti

Poslušamo vašo srčno žalost in zmedo, ko sprašujete, če ste na pravi poti. Na popolni poti ste, samo v prvi vrsti spremembe, zato se dostikrat ne počutite tako kot drugi. Ne čutite več pripadnosti, tisti čudni v skupini ste, nimate vedno nekdanjega odnosa do drugih. Vsak od vas je izbral biti prvi v preobražanju energij.
aše življenje ne zadeva službe, ugleda oz. veljave ali denarja – nič od tega vam ni (bilo) pomembno.
a preobražanje v vaši notranjosti gre. Čustvene izzive slutite, pa greste kljub temu vanje.
kozi strahove greste in tako spreminjate stara čustva. Za to gre, to pot ste izbrali.
aša pot je soočanje z demoni, pot pretvorbe energij – strah, temo in praznino preobražate v ljubezen.
e prepoznavate sebe ne teme v okolici, pa vedno znova greste skozi.
o strah in temo spreminjate v ljubezen in sprejemanje in svetlobo, doprinašate k vsemu.
ega ne delate zase! Konfliktov si ne skreirate zaradi sebe.
remena, ki jim pravite norosti in čustvena neravnotežja, izbirate za dobro vsega.

Mnoga življenja ste živeli v dualnosti, v stalnem sporu teme in svetlobe, praznine in ljubezni – toliko časa, da ste dualnost sprejeli za svojo realnost. Dva obraza ogledala ste sprejeli in pozabili, kako zgleda Eno. Ne glede na to, kako ste se trudili biti svetloba, upoštevati pravila – zraven je vedno bila senca. V preteklosti vas je večina izbrala zelo strogo, nepopustljivo in disciplinirano religiozno ozadje, stroga pravila. To je bil vaš poskus živeti samo v svetlobi. Ampak v najglobjih urah meditacije in samosti, je bilo zraven vedno nasprotje – tema, praznina. Eone ste iskali…

Tako sta bila zastavljena Zemlja in univerzum: na začetku je bil ustvarjena ločitev, razkol od Enosti, od Vsega Kar Je. Ločitev energij naj bi in je pomagala k večjemu razumevanju ustvarjanja in energije. Posledice so bila nasprotja in ločitve, napetosti v zavesti in znotraj srca, v človeški družini, v odnosih z drugimi, v svetovni vojni. Sprejeli ste to zavest in igrali vloge obeh strani, delovali ste v temi in v svetlobi. Vaša zgodovina so šoki in učenja, razumevanja in izkušnje ljubezni in teme. Zato sta v vašem srcu še vedno bolečina in napetost.

Na naši strani tančice vsi, ki nismo šli skozi intenzivne človeške izkušnje, tega ne razumemo najbolj. Vas proučujemo in se učimo. Tudi upanja, ki ste ga ustvarili vi. Upanje je močnejše od teme, je notranje zaupanje, je vez z Virom in Ljubeznijo, most do spomina na Enost. Prav Upanje vam je pomagalo globje v dualnost. Pred vami Stvarnik ni poznal Upanja, ki zdaj poleg Ljubezni in Resnice predstavlja temelj Svetlobe.

Kar je zdaj novega, je zlivanje osnovnih energij Stvarnika. Enost je na Zemlji prvikrat na razpolago in razširja se na vse strani hkrati. Vedno se je vedelo, da se bodo nasprotne sile enkrat združile, ni pa bilo znano, kako in kdaj.
nost je posledica preobrazb v vaši notranjosti.
eveda bo za združitev energij v vsem univerzumu potreben čas, ampak tisti, ki to razumejo, bodo lahko v Enost vstopili – zavestno. Mnogi pa bodo še naprej izbirali dualnost in spore.

Vsi, ki čutite energijo za temi besedami, boste sposobni tega zlitja in poenotenja v svojem bitju. Ne bo vam več treba preobražati teme, ustvarjati konfliktov in jih reševati. Procesiranje energij ne bo več potrebno. Zdaj lahko sprejmete Enost.
nost lahko razumete, vključite v življenje in jo pokažete vsem, ki bodo prišli k vam.
ožno je združiti stvari! Možno je opuščanje stare zavesti dualnosti.

Seveda v Enost ne boste vstopili čez noč. Deli vas se še vedno obešajo na zavest dualnosti, sporov in ločitve. V zid ste se zaletavali, ker v vaši notranjosti Enost še ni bila možna, v sredini vseh stvari je še vedno obstajala zavest ločitve in nasprotij. Zdaj pa lahko izrazite namen za Enost. Dovolite jo.

 

Prebujanje Resničnega Jaza

Ko nas angele povabite v svoja srca, nastane nova in sveta energija, ki ni star energijski način, ampak čisto nova energija. Ta vibracija ljubezni je Nova Energija Novega človeka in poslej jo boste lahko stalno nosili s seboj. Novi energiji se prilagajajo:
 biologija – DNK, celice, molekule in organi sprejemajo stanje višje vibracije, telo se prilagaja, dokler stalno ne bo v njej
 čustva skušajo prebaviti Novo Energijo Enosti in tanjšanje tančice
 um se skuša držati starega navajenega, novo razsvetljenje v vas pa želi naprej v Novo Energijo; energijsko je to kot razkol, depresija, ko ne veš, kam.
se to je začasno. Samo simptomi razvoja in postajanja so to.

Stalno ponavljamo, kako mi, angeli, ČASTIMO VAS, LJUDI, da vas s tem opogumljamo. Dajemo vam vedeti, da je točka spremembe zelo blizu. Vabimo vas, da nadaljujte s posvečanjem Svetlobi, s potovanji in molitvijo in meditacijo in ukvarjanjem z notranjim jazom. Včasih bi bilo lažje prenehati in se vrniti Domov; pot je čutiti pretežka in kot da nima konca.
adaljujte s poučevanjem drugih, z držanjem energije, z odpiranjem novim dojemanjem.

Vaše delo ni nepomembno! Morda ni v naslovih vaših časopisov, na naslovnih straneh časopisov na naši strani tančice pa vaše preobrazbe so. Mi vidimo, kaj počnete! Kasneje enkrat vam bomo na naši strani pokazali vpliv vašega dela na življenja drugih ljudi in na celo zemljo. Pokazali vam bomo še, kaj ustvarjate na enem drugem mestu, ki še ne obstaja, pa ga pomagate ustvarjati.
amo še to brezno je pred vami – osamljeno obdobje mogoče, ampak končna faza potovanja.

Zdaj pa pojdimo k vašim začetkom, k Novi Energiji Božanskega človeka. K vam.
aš majhen del je res v zavesti Zemlje – drugi del, vaš Resnični Jaz pa je v mrežah Zemlje in v energijskih poljih drugih planetov. Pred prihodom na planet, je šla večina Resničnega Jaza v energijski kokon – pred njim je bilo ponotranjeno delo. Nanj so pazile legije vodnikov in angelov, skrbele so za njegovo delikatno ravnotežje. Lastnost Resničnega Jaza je vedno bil zunanji izraz, tokrat pa je bil na vrsti čas za odmor, za obrnitev vase, da bi Jaz odkril to, kar je lahko odkril samo v samosti.
aš manjši del je na Zemlji prevzel fizično obliko, vključno z dualnostjo, brez zavestne prepoznave sebe kot duha, kot Ljubezni. Tudi v najglobjih molitvah se niste spomnili, kdo ste.

Z novim tisočletjem se Resnični Jaz iz kokona vrača v Enost z vami in del vaše človeške energije (od DNK vse do celic) se temu upira. Častite in spoštujte ta odpor – ne se borit.
 tednih po tem, ko to berete, se spoštujte, častite vse pretekle vidike svoje človeškosti. Stvari v vaši okolici se bodo spremenile – vaši vpogledi in dojemanja. Božanski Človek postajate! Zadržali boste energijo in fizične ter nekatere čustvene lastnosti človeškega bitja in taki se boste zlili z angelom v sebi.

 

Božanski človek

Novi Božanski človek bo razumel in vedel stvari okrog sebe, o drugih ljudeh. Iz vas bo prihajalo.
 situacijah boste čitali energijo, čeprav ne boste vedeli, kako. Vplivali boste na svojo biologijo, se pozdravili tako, da boste izrazili namen.
 drugimi ljudmi boste komunicirali brez besed; enostavno in tiho jim boste govorili in tako spremenili izide situacij.
ožanski človek ne bo imel potreb, saj bo vedel, da vse primerno prihaja k njemu.
e bo se bal prihodnosti, živel bo v zdaj. Božanskost v človeku bo posrkrbela za vse.
e bo več skrbel za svojo človeškost ne za druge ljudi – sprejemal jih bo, kakršni so.
ival bo v zdaj, ustvarjal v tem trenutku. V zdaj bo ustvarjal čudeže. Ne bo skrbel, kaj je za vogalom.
aupal bo iz najglobjih ravni bitja, zaupal bo svoji duši, svojemu Resničnemu Jazu.

Zaradi eone dolge ločitve od Resničnega Jaza so v vas še šoki zapuščenosti in ločitve, žalosti in jeze in osamljenosti. Tako željena ljubeča mati in oče sta Resnični Jaz, ki se je tudi spremenil. Čas je za zlitje. Ključno vlogo ima človek, ki s čaščenjem vsega, kar je bil, s spoštovanjem svojega potovanja, lahko dovoli prihod Resničnega Jaza.
a vami, ki ste prvi, bomo šli ostali, tudi tisti, ki so do zdaj čuvali večji del vaše Svetlobe v kokonu.
e bo nam treba skozi vaše vrste težav, saj ste nam pot utrli s svojo žrtvijo.
ežko je opisati resničen scenarij, a resnica je, da pojma nimate, kaj ste dosegli.
ot Božanski človek – učitelj boste drugim kazali pot, jim pomagali razumeti proces, prizemljevali boste energijo, pisali knjige…

 

Dve Zemlji

V druženju z nami slišite dosti besed, vidite podobe, ampak pomembna je – energija.
o odprete srca Duhu, nastane Nova Energija, v katero vstopate vsi ljudje. Z novimi odkritji boste na novo pisali zgodovino, na dan prihajajo prastara religiozna besedila; realnost se bo spremenila, stresla se bosta akademski svet in zgradba religij. Niste se učili napačne zgodovine, vse je bilo primerno. Resnica pa je, da svojo zgodovino pišete na novo, ko preobražate izzive in s posledično svetlobo. Zgodovinske knjige niso napačne, samo presegate čas in dobesedno spreminjate izid dogodkov iz preteklosti.
 preobražanjem in opuščanjem šokov, jeze in bolečine – zdravite preteklost.

Dec 99 smo vprašali vašo dušo, vaše bitje: Ali želite nadaljevati potovanje držanja Svetlobe? Potovanje ustvarjanja energije nove kreacije?
prašan je bil vsak posameznik in Zemlja kot celota. To vprašanje je predstavljalo decembrsko merjenje energije, sledila mu je posebna naravnava zemeljskih mrež in to je začetek ločitve zemeljske realnosti .
emlja se je začela premikati v dve različni realnosti, ki bosta nekaj let v istem prostoru obstajali druga poleg druge. Dve sočasni resnici, sočasno dogajanje zahoda in vzhoda sonca. Čudno bo, če ne boste pripravljeni, skoraj neudobno za tiste, ki jim energijsko delo ni domače.

Zemlja Nove Energije bo za tiste, ki so pripravljeni skočiti čez brezno, se premakniti v prostor ljubezni in biti pionirji v novi energiji. Na Novi Zemlji bo energija tistih, ki so spustili karmo (možni so njeni ostanki) in svojo zgodovino napisali na novo. Zanjo bodo značilne drugačne energijske lastnosti.
očasno bo ostajala realnost tistih, ki zaradi karmičnih razlogov ne bodo izbrali Nove Zemlje. Zraven vas bodo živeli v drugi realnosti, v ločeni resnici. Delali boste skupaj, se pogovarjali, se srečevali v geladališču in na cesti – živeli pa v dveh različnih svetovih. Vaše energije se bodo razlikovale od njihovih. Na začetku bo neudobno, vleklo vas bo v star prostor, vendar vam vaše energije, mreže Zemlje in nova realnost ne bodo omogočile vrnitve.

Častite vsakega, ki izbere ostati v energiji starega sveta. Razumite, da večina ljudi še vedno gre skozi svoja razumevanja, in tako je primerno. Poleg tega nekateri predstavljajo sidro, saj bi hkratni premik vseh povzročil neravnotežje. Tisti v stari energiji nadaljujejo z ravnotežjem, s sidranjem.
ik pred začetkom leta 2000 torej začenjata sočasno obstajati dve realnosti, pri čemer ena ne ve, da se je druga spremenila. Ena ne razume, da obstajata dva svetova. In drugi svet je blagoslovljen z velikim razumevanjem, a tudi z veliko odgovornostjo voditi vse, ki iščejo pot nove energije. Ki želijo opustiti vse, kar jim več ne služi.

Stara zemlja ne potrebuje kaosa in destrukcije, njena vibracija je visoka in nosi energijo opolnomočenja. Kljub temu nekatere ljudi spremljata žalost in melanholija, s seboj naprej bi radi peljali družinske člane. Večina ljudi pa se dogajanja ne zaveda.
aravnave magnetnih mrež bodo spremljali fizično neugodje in čustvena neravnotežja.

K vam, na Novo Zemljo bodo prihajali ljudje, ko bo čas, da ozdravijo ali bodo izbrali prehod v Novo. Stvari, ki jih boste potrebovali, bodo prišle same k vam. Ne boste skrbeli, če ste dobri/slabi, saj ste spustili karmo, na novo ste napisali svojo zgodovino. Z morebitnimi ostanki karme bodite v zdaj in v zaupanju; opazujte dogajanje. Živeli boste nasprotje dosedanjih življenj ljudi. Na začetku bo čudno ostajati miren, skušali boste kontrolirati stvari, strah vas bo, mislili boste, da morate kaj delati. Ko se bo vmešal razum, vdihnite in spustite, vedite in zaupajte svoji svetosti. Ko bodo stvari in ljudje prišli k vam, boste vedeli, kaj storiti/reči, kaj je primerno. Iz vaše notranjosti bo prihajala največja resnica, največja svetloba. Samo dovolite in bodite, pa se bo zgodilo!
ristusova svetloba v vas se želi znova roditi. Zato počutje zadnjih tednov, zato neudobje. Zapuščate staro zemljo… Konec prejšnjega tisočletja je torej pri mnogih zaznamovalo naslednje:

1. Žalost ob odhodu vodnikov in angelov – vaš prostor so držali in uravnovešali vašo energijo, premoščali razdaljo do tančice, držali ravnotežje do Doma. Značilni so občutki velike izgube in praznine – praznino zdaj lahko napolni Resnični Jaz.
. Po eonih napetosti in eonih ločitve je izpolnjen dogovor o združitvi teme in svetlobe kot posledica razumevanja in znanja ljudi. Vsi, ki delate s Svetlobo, lahko pridete do občutka vrnitve v Enost – občutite to energijo in pomagajte jo prinesti na zemljo.
. Decembrska meritev z druge strani tančice (leta 99) predstavlja začetek dveh Zemelj.

 

Več jasnosti o vas

Potencial tega življenja vseh, ki se prepoznajo v teh vrsticah, je bil vaše zdravljenje in rešitev in konec. In to vseh vaših življenj na Zemlji. Pa se čudite, zakaj je včasih težko (priti do razumevanja, sočutja in vpogledov v ravnotežje svetlobe in teme). To vaše življenje ni zadevalo službo in ne nujno ljudi; v tem vašem potovanju je šlo za ozdravljenje vse preteklosti in ponovnega opisa svoje zgodovine. Lahko ste utrujeni ali čutite posledice napetosti in sprašujete se – kam zdaj? Vsak od vas, ki čutite energijo za temi besedami, je spustil karmo (bi rekli vi) in na novo pišete svojo zgodovino (pravimo mi). Zadnja leta ste se v čiščenju, opuščanju in zdravljenju pripravljali na danes. Na to, da boste mentorji, ki boste okolici prinašali energijo Enosti – enosti teme in Svetlobe. Za vami so resne priprave vašega fizičnega telesa, uma in duha.

Vaše skupne lastnosti so še: majhni ste imeli fenomenalne lastnosti, ki jih niso razumeli tisti, ki so vas držali v rokah. Sijali ste in bili drugačni. Vedeli ste svojo moč, se zavedali dostih stvari, ki jih boste naredili v tem življenju. Vedeli ste, da ste angel, ki se pripravlja pokazat in zavedali ste se težkih izzivov za vas in Zemljo kot celoto. Zavedali ste se tveganja – bo Zemlji tokrat uspelo ali ne? Preroki so stavili, da ne. Vi pa ste vse do zdaj doprinašali energijo, ki je podpirala vstajenje.

V otroških letih 2,3, in 4 so bile vaše sanje drugačne. Z drugačnostjo ste strašili tiste v bližini in ti so izbrali pogledat v drugo smer. Nekatere od njih je bilo strah. V starosti 3,4,5 in več, ste zaradi svoje varnosti in zaščite izbrali pozabiti in zakopati del sebe – Kristusovo zavest, ki ste jo v taki moči prinesli s seboj. Zdaj, ko se zavest Zemlje deli in ločuje v različni zavesti, ko se premikate v Novo, pa je primerno spet odpreti vrata in dovoliti svoji moči, da se pokaže.
spelo vam je!
a prehodu v leto 2000 je jasno: Človeštvu je uspelo priti do čudovitega prostora.

 

Zaupanje

Začenjate že imeti prebliske, za kaj gre. Na začetku leta 2000 ni bilo (pričakovane) drame, samo olajšanje. Čas je, da se spomnete, kdo ste, svoje izvirne igre/vloge. Precej energije je zataknjene za pretekle vloge, čeprav ni več odra, ni več gledališča. Prebuja se resnični Jaz in navadite se nanj. Če človek ni pripravljen na zlitje, Resnični Jaz čaka. Tudi sto let bo še čakal. V zlivanju najbolj pomaga zaupanje, posebej ko ste pred skokom čez brezno skušani meriti, soditi, ocenjevati. V srce pojdite, v zaupanje, v opuščanje – v nasprotje nasvetov uma in klasičnih varovalnih mehanizmov zaščite Kristusovega jaza.
amo za to gre: Dovolite zaupanje.

 

Nova pomagala

V procesu zlivanja človeškega in božanskega dela v sebi, so vam na razpolago pomagala:
 palica – prenos resnične moči Višjega Jaza
 vzglavnik – drugačne sanje, konec naporov – osvežitev in opolnomočenje, vznemirjenje
 baterije – nova energija, hitra napolnitev, odpornost in trajnost
 ročna baterija – osvetli skozi temo in strah, pomoč pri vodenju drugih
 radijski oddajnik in sprejemnik – lažje sprejemanje sporočil in oddajanje vibracij ljudem in angelom
 rokavice – zdravljenje rok in celega telesa, primerna zaščita
 magnet – pritegne primerne stvari, pomaga najti izgubljeno in Nove načine
 očala – vidite skozi očitno, duh ljudi, čitate energije, razumete ravnotežje človeka
 sprehajalna palica – pomaga v ravnotežje, rast notranjega zaupanja (tudi sebi)
 kristal – Novo vedenje in Nova intuicija

 

Nova duhovna Energija

Šaumbre sestavljate razred Nove duhovne Energije Zemlje. Razred ni velik, saj malo ljudi stopa v Novo Energijo. Ni jih dosti pripravljenih postaviti novo arhitekturo – vi ste prvi, ki se učite Novega, pionirji ste. Vsi, ki sestavljamo Svetlobo na naši strani tančice, nismo nad vami in ne poznamo odgovorov na vaša vprašanja. Nimamo odgovorov, ki bi jih skrivali pred vami. Vi, pionirji, prihajate z odgovori. Ljudje zanimivo dojemate, tudi ravnate tako, kot da bog pozna odgovore. Če bi to bila resnica, vi zdaj ne bi bili, kjer ste.
ivanje na zemlji ni test.

Potujete na nova področja, ki jih še Duh ne razume. Razumevanje teme in Svetlobe, do katerega ste prišli po preteklih življenjih, ni bilo test. Gradila se je nova energija! Na poti nikoli niste bili sami in vse vaše molitve smo slišali. Vendar včasih nismo imeli odgovorov in čutili ste se zapuščeni. Ostanki stare energije bodo še z vami, vendar vidimo, da začenjate razumeti Novo Energijo.

Lastnosti Nove Energije so:

– Telo želi biti zdravo. Vsaka celica je uglašena na ozdravljenje, zato pojdite zdravljenju s poti. Telo zna pozdraviti sebe – vi oz. vaš um tega ne zna. Um ne razume procesa in to tudi ni njegova vloga. Nobene pozitivne misli, obredi, discipline niso potrebne – samo vaše dovoljenje in dovoljenje duha. Telo je božansko, celice so božanske. Pozdravite se s tem, da dovolite. Tako drugim pokažete, kako se dovoli.

– Izzivi uma. Um ste zelo razvili, a ni ravno dober, ko gre za dogajanje in procese noter v vas. Um ostaja center za procesiranje, ne pa ga sabotirat, ker ga ne morete. Potrebovali boste veliko kapaciteto uma in njegovo večjo fleksibilnost. Odprite nova področja uma – tako da dovolite.

– Čustva kot zanimivo nadomestilo za Duha. V Novi Energiji bodo gonilna sila, dovolila vam bodo odgovore, sprožala bodo akcije in reakcije. Čustva ste uporabljali za odigranje drame, za občutenje in razumevanje veselja in teme. V Novi Energiji ne bo treba razumeti teme/svetlobe, saj se je vrnila Enost. Čustva so prosta in začnejo lahko s čisto kreacijo. Iz čustvenega centra prihaja ogromno energije – gorivo vaših kreacij, vašega diha v Novi Energiji. Čutili boste nove povezave, nova partnerstva – dovolite, da se zgodi. Neobičajna izkušnje in odgovore boste imeli, lahko tudi zunaj ravnotežja. Razumite, da začenjate delati z Novo Energijo.

Uporaba Nove Energije vam bo predstavljala izziv, saj ne poznate njenih lastnosti, drugačne so. Pomagalo vam bo, če jim boste dovolili vase. Pokličete jih, na razpolago so vam. Nova Energija je bistvo Resničnega Jaza, ampak poklicati jo morate in jo uporabiti. Pokličite več fizične energije, več vedenja, več intuicije, več zdravljenja… Pokličite vse, kar potrebujete. Potem dovolite, da se zgodi. Opisana energija je Kirstusova energija – energija čistosti, odpornosti in ljubezni. Na razpolago vam je, uporaba pa je odvisna od vas.

 

Stara pomagala

Čas je, da jih blagoslovite, častite in opustite. Stara pomagala v Novi Energiji ne bodo delovala, ne bodo primerna. Mnoge bo naslednji predlog vznemiril, ampak – ne zanašajte se več na kristale, rožne vence, dišeče palčke…, na stvari, ki so vas pripeljale do sem. Ne naslanjajte se na sporočila drugih. Kot Božanski človek ste izzvani pogledati vase in izraziti Kristusovo energijo, ki je v vas…
poštujte in ljubite stare knjige in stara pomagala, ampak opustite jih.
dgovorov na vaša vprašanja ne boste našli v starih načinih in učenjih.
ekateri se ne bodo strinjali, nekateri ne bodo želeli opustiti starih pomagal in tudi to je primerno.

Tisti, ki boste delali z Novo Energijo, boste naleteli na mnoge izzive in na mnoge nagrade. Življenje se vam bo spremenilo, vendar ne tako, kot predvidevate. Za opuščanje stare energije bodo potrebni izzivi, a v njih so blagoslovi. Opustiti bo treba idejo starega utrujenega nezdravega zmečkanega jaza in vstopiti v Novo Energijo, ki se enostavno pretaka skozi vas. Vse, kar potrebujete, bo samo prišlo k vam. Postali boste vir za druge, saj cilj tega razreda je biti učitelj – ko pomagate drugim v opolnomočenje, boste prišli do svojega.

 

Nedelanje

Delo prav tega vašega življenja je tako zelo pomembno, ker ni šlo samo za vas. Bremena so bila dolgotrajna in težka, tako dolgo ni bilo sadov. Ker ni šlo samo za vas! Mnogi s seboj še danes prenašate bremena preteklih življenj in to ne samo življenj na zemlji, ampak tudi življenj iz drugih prostorov. V steno se zaletavate, frustrirani ste, ne razumete, zakaj se dogajajo stvari, kot se dogajajo. En dan ste na vrhu sveta in naslednji dan v globinah brezna. Čudite se depresiji in prosite Duha, naj vam jo vzame. Čudite se naporom, zakaj vam je težko biti z ljudmi, včasih celo samo poslušati njihove besede, zakaj bi najraje bili sami.

Duh, pokaži mi moj namen, moj razlog bivanja!, prosite spet in spet.
dgovor je: Ne delajte ničesar!
ristusovo seme kali in poganja – opazujte pojavljanje fenomenalne Nove Energije.
Če boste od Nove Energije pričakovali nekaj po svoje, boste zmedeni, frustrirani. Na kolenih boste naprej spraševali, kaj naj bi zdaj vedeli o sebi. Nedelanje!, bo stalen odgovor. Opazujte, mirujte in dovolite pojavljanje novih energij. Eone časa ste delovali na poljih svoje duše – težko vam bo ne zalivati, ne gnojiti, ne kontrolirati. Kristusovo seme kali samo – ne ocenjujte in ne razlikujte prav in narobe. Stara energija je to. Nova Energija je nova in mogočna in naučili se boste ravnati z njo. Jaz Kristusa gre ne more v vaše življenje, če hitite s sklonjeno glavo, okopavate, gnojite, orjete, zalivate in molite.
ič ne delajte – opazujte in veselite se dogajanja.

Ko se boste naučili bolj sprostiti in popolnoma zaupati, ko boste spustili obrambe in dovolili stvarem, da so, boste deležni nepričakovanih dogodkov. Občasno bo lahko kaos, skušali boste vskočiti in kontrolirati. Samo za prilagajanje bo šlo in primerno bo tako. Čas je, da zaupate Svetlobi. Opazujte dogodke, novo fenomenalno ravnotežje, pojav novega zavedanja in novega opolnomočenja, ki prihajajo v vaše bitje. Kristusova zavest želi postati vaša Svetloba.
e slutite ne globine ljubezni in globine kreativnosti, ki sta v bitju, katero postajate.
amo ne počnite nič. Samo spustite kristale, stare knjige, nihala, blagoslovljena pomagala, ki so vam služila v stari energiji. Sponzavate že, da z njimi ne resonirate tako kot včasih. Ničesar niste naredili narobe, samo ne potrebujete več ravnotežja moči. Če bi res prisluhnili, bi slišali, kako vam kristal pravi, da prevzemite svojo moč. Karte in čarte čutite drugače… Ne pravimo, da niso primerni. Nova Energija spreminja vse v vašem življenju. Spreminja se vse, na kar ste se včasih zanašali. Tudi ljudje in služba…, vse, kar doživljate, je primerno.

Ne borite se, ne obupujte – nič ne delajte. To velja za krajše obdobje, a morda daljše kot mislite. Miren čas opuščanja naj bi bil to. Potem bo prišlo novo razumevanje, kako uporabiti novo opolnomočenje. Vendar bo drugače od vsega, kar vam pride zdaj na misel.
ovo opolnomočenje vam bo govorilo, vodilo vas bo, del vas bo postalo. Napori ne bodo potrebni – tam bo, da vam služi. V to stanje se boste premaknili po obdobju nedelanja.
omemben je miren um – um, ki dovoli. Dovoljujoče bivanje…
edelanje. Dovolite Duhu, resničnemu Jazu, Kristusovemu Jazu, da noter v vas opravijo svoje.

Prvi znak vstopanja Nove Energije bo začetek razumevanja in občutkov zavesti v vseh stvareh okrog vas. Nagovorili vas bodo skala, stol, insekt. Takrat boste vedeli, da se premikate skozi obdobje nedelanja v čas realizacije in nove kreativnosti.
e boste več spraševali, kaj naj bi počeli ali vedeli. Ne boste se več obračali na nas ali na druge ljudi. V pravem trenutku boste vedeli, kaj narest, do mogočnega vedenja boste prišli.

 

Štiri resnice Duha

1. Duh ne pozna izida vašega potovanja na Zemlji. Kljub religioznim učenjem, ki ste ga (bili) deležni, ponavljamo: Bog ne ve, kaj se bo zgodilo. Malo strašljivo, a ne, da je vsak posameznik in nihče drug tisti, ki kreira svoj trenutek, svoj dan. Ne Bog! Bog ljubi prav vsakega zemljana in ne bi pričakoval vaše žrtve, če bi izid že bil znan.

2. Bog nima načrtov in ne pričakovanj. Bog ne pozna dobro, slabo, prav, narobe. Zakaj se ljudje potem tako ostro sodite? Samo za (vaše) izkušnje gre. Po vsem, kar počnete ali greste skozi, Kreacija dobiva pomembne povratne informacije. Samo ljubezen in razumevanje sta in nobenega testa ni, nobenega pričakovanja. Enostavno Je.

3. Bog ne angeli ne moremo nič narediti namesto vas. Slišimo vaše molitve in prošnje na pomoč, tudi to, naj spremenimo situacije v vašem življenju. In ko se kaj primernega zgodi v primernem trenutku, se ljudje zahvaljujete – nam! Sebi se zahvalite za vse, kar se vam dogaja. Tudi če bi vsi na tej strani tančice želeli, ne bi mogli posredovati. Okrog vaše zavesti ovita elektromagnetna odeja nam otežuje dostop. Zato vam tudi strahovi ponoči nič ne morejo.

Ko boste res razumeli, da vsa vaša moč izvira iz vaše notranjosti in je že tam, boste razumeli, da samo vi vplivate na svoje situacije. Ničesar ne moremo narest namesto vas. Ja, res obstaja višja moč in, ja, ta višja moč je v vas. Vzemite svojo moč nazaj in jo živite. Začnite uporabljati božanskost, ki prihaja v vaše bitje, da spremeni in vpliva na vašo kreacijo.

4. Karma in pogodbe vas ne vežejo več. Pogodbe so izpolnjene, karma opuščena, tudi njeni ostanki zdaj odhajajo. Na koncu naj bi se Kristus vrnil in sodil… Resnica je, da ko se Kristusova energija vrača v vaše bitje, so vsi deli vaših preteklih življenj osvobojeni, Zemljo zapuščajo in odhajajo Domov. To tudi Gajo osvobaja strahovitega bremena vaših prejšnjih življenj. Zato se občasno čutite prazni in osamljeni, tisti, ki ste jih že spustili…

Na vrsti je resnično delo, ki ste ga prišli narest. V prehodnem obdobju dovoljevanja in opuščanja, pa telo in čustva čudno čutijo. Pripravljate se na sprejem božanskosti v svoje bitje. Čutite lahko pomanjkanje strasti, nepovezanosti z nekdanjo sabo ali Svetlobo, z drugimi ljudmi. Praznino, osamljnost, hladne občutke. Ne skušajte reagirati – ostanite v prostoru ljubezni in dovoljevanja. V energijo Nove Zemlje greste. Vsi na tej poti družine, ki je “shaumbra” doživljate iste občutke in čustva. Ampak kmalu boste doživeli nekaj novega. Čas prihaja, ko boste razumeli delovanje stvari in v tem razumevanju boste vedeli, kako biti pravi stvarnik. Kreirali boste ljubeče, razumevajoče, tekoče.

Izbrali ste priti na Zemljo.
zbrali ste tančico.
zbrali ste ločitev od Duha in izbrali ste dualnost.
ato ste šli skozi težave, zato niste razumeli, kdo ste.
u ste, da Kreacijo osvobodite vsega, kar preprečuje njeno razširjanje in rast kot še ne doslej. Zato je bilo potrebno globje razumevanje, do katerega ste v vaših izkušnjah prišli – vi.
 končnih fazah vašega potovanja ste.

Nedelanju sledi dovoljevanje vsega, opazovanje, kako stvari res delujejo. Dovoljevanje bo poseben izziv za tiste, ki so navajeni smeri in ciljev in potiskanja. Namen pa bo stopiti nazaj in dovoliti proces, ne vplivati. Dovoliti težave bližnjih, dovoliti bolezen, čeprav se sliši težko. Nič vplivanja na izid in nič potiskanja. In temu bo sledila integracija.
ačeli boste sprejemati božanskost v sebi, skupaj z razumevanjem in modrostjo, kako jo uporabiti.

 

Posebno darilo

Vaša prejšnja življenja, vodniki, angeli in nadangeli se učimo od vas. Zagotavljamo vam ljubezen in noter v njej so zdravljenje, čaščenje in spoštovanje. In je hvaležnost. Vabimo vas, da nadaljujete s potovanjem; tako daleč ste prišli. Vaš naslednji korak, “shaumbre”, je prinašanje božanskosti vase. Tako blizu vam je; tančica med vami in vašo božanskostjo je tanka kot papir.
Če bi le lahko videli, kar vidimo mi in svojo pot in delo razumeli tako, kot mi na tej strani tančice razumemo pomembnost vašega dela – bi svobodno odprli srce.

V delu z vami opažamo, da ko gre za sprejemanje, niste najbolj dobri. Dosti ste dali in prosili za tako malo. V zadnjih letih ste se odrekli osebnim odnosom, kar vam je trgalo srce. Odpovedali ste se materialnim dobrinam, obilju, da vam pozornost ne bi uhajala. Celo delom zdravja ste se odpovedali in delom telesa. Vse to zato, da bi prišli do novega razumevanja o novi energiji, v katero začenjate stopati. Tolikim stvarem ste se odpovedali… Vzemite si zdaj nekaj minut in sprejmite darilo.
si navedeni – vodniki, angeli in nadangeli – vam prav zdaj dajemo darila.
prejmite to, kar je resnično vaše. Sprejmite naše darilo – Ljubezni.
dprite se in dovolite in dihajte našo Ljubezen…, prav zdaj…

P.S.
sak šaumbra se je prijavil za mesto v prvi vrsti.
sak od vas je rekel: Vse bom naredila, da bom služila.
semu se bom odpovedal, da bom služil.
semu se bom odpovedal in vse bom bila za dobro Vsega Kar Je.
n uspelo vam je.

 

Ne moreš razočarati Boga

Ne moreš razočarati Boga! Mnogi ste že kdaj čutili, kot da ste na tak ali drugačen način razočarali Boga. Da niste storili dovolj, da ste šli v napačno smer… Dragi šaumbre! Ne morete razočarati Boga, pravi Tobi. Ni kazni in nič ni prav ali narobe. Še karme ni, dragi prijatelji. Ustvarili ste to – karmo. Karmo kot drugo besedo za greh, drugo besedo za strah, drugo besedo za nerazumevanje, drugo besedo za stalno vračanje na Zemljo. Vi ste to ustvarili in postavili v staro energijo. Karme ni. Boga ne moreš razočarati.

Povedano drugače: Bog, ne moreš razočarati. Na začetku novega tisočletja gre za zaupanje temu, kar si. Morda tvoj odraz v ogledalu ne izvablja zaupanja. Mogoče zaradi vseh zadevnih ocen neuspešnosti, ki si jih prevzela nase in na svojo dušo, sebi ne moreš več zaupati. Misliš, da ti bo spet spodletelo, da boš spet razočaral. A res je, da Boga ne moreš razočarati. Ti si Bog. Ti si Duh. Si šaumbra, ki enostavno biva in deluje. V vas vidimo čudovita bitja, ki ne razumejo, kdo so, ki sebe vidijo živeti v malih hiškah, v starih hišah. Vidimo čudovita bitja, ki so pred eoni let zapustila Dom, da bi šla na Zemljo izkušati nekaj, kar še ni bilo izkušeno. Zemlja ni kaznilnica – je prostor izkušanja. Zemlja ni prostor, kjer se kaznuje. Ne moreš razočarati Boga.

 

Nova hiša

V hiši živiš, shaumbra, v hiši, ki je simbol tvoje zavesti, tvoje biologije in tvojega človeškega jaza. Že lep čas si v tej hiši in stara postaja. Ozri se in videla boš, da so tepihi zguljeni, zadnje čase imaš težave z vodovodno napeljavo. Električna napeljava je čudna, nekaj miglja – veš, da ne more prevajati energij, ki zdaj prihajajo skoznjo. Že večkrat popravljena streha spet pušča, pohištvo, ki si ga imel tako rad, ni več udobno. Slike na stenah niso več primerne – ne vibriraš več z njihovimi sporočili. Tla v kuhinji zgledajo kriva. V kuhinji, ki si jo tako ljubila, kosi opreme odpovedujejo eden za drugim. Vrata po hiši škripajo in v nekdaj topli hiši je prepih. Sprašuješ se, kdaj boš našel čas in sredstva, da vse to urediš. Nespečen premišljuješ, kdaj boš popravil garažna vrata in odtoke, zamenjal okna in svetila. Žalostna si zaradi vsega tega. V tej hiši nisi več tako vesela; ta hiša je stara energija.

Stara energija je to, shaumbra. Sprašuješ se, zakaj moraš živeti tukaj. Izrazila si že namen, naj se hiša uredi, naj postane taka, kot je nekdaj bila. Nespečemu ti je ponoči res nerodno in mučno ob zvokih in zmedi, ki ti ponoči ne da spati, še čez dan te utruja. Hiša s svojim stanjem moti tvoj spanec, včasih celo slišiš glasove. Zakaj jaz, Duh? Zakaj prav moja hiša razpada? Ne spim in utrujen sem čez dan. Za kaj gre?

In zdaj te jaz, Tobi, z družbo na tej strani tančice vabim, da se skupaj sprehodimo po hiši… Če ogled začnemo pred hišo, pred vetrolovom lahko opaziš obvestilo: “obnavljanje hiše, pozor, pozor”. In pomisliš lahko: Zato me je toliko ljudi zapustilo; videli so opozorilni znak in ne obiščejo me več. Posebej zadnje mesece nisi bila pozorna na to, kaj se dogaja z zunanjostjo hiše. Zunaj se namreč gradi nova hiša, božanska hiša. Ne pri sosedih, ne na koncu ulice, ampak čisto tu in na vrhu tvoje stare hiše; tako velika je, da je nisi opazil. Naj ti zdaj pokažemo tvojo Novo hišo.

Nova hiša je kot grad, vendar stene niso trdne – svetlikajo se in bleščijo. Kot steklo so, čiste, a ne trdne. Elemente prav primerno zadržujejo zunaj, dovoljujejo pa prehod energij. Ta Nova hiša, zgrajena čez in nad staro hišo, ne potrebuje osvetlitve. Njena svetloba izvira iz njene notranjosti. Novo hišo osvetljuje vir iz njene sredine. Ne potrebuje oken in vrat, vse je odprto. Samo primerne energije Ljubezni lahko vstopajo. Nova hiša nima strehe, saj vse, kar prihaja vanjo, prihaja z nebes, iz Vsega Kar Je. Napeljava je popolnoma drugačna, izvira neposredno iz kozmične mreže in ne potrebuje fizičnih cevi kot včasih. V Novi hiši so vse stvari, ki jih potrebuješ kot človek, samo da so tam samo takrat, ko jih potrebuješ. Ne rabiš pa ogrevanja ne zračenja – vse stvari v Novi hiši se spontano uravnotežujejo same. Tvoj novi grad, tvoja Nova hiša je zelo zelo velika – sobe lahko sprejmejo poljubno število gostov. Dosti obiskov bo in znak pri vhodu bo sporočal “dobrodošli”, ne “pozor”. Obiskovali te bodo, da bi se naučili o Božanskemu Človeku, o opolnomočenju Jaza. Tisti, ki so navajeni jemati energijo, ne bodo prišli do tvojih novih vrat, samo tisti bodo prišli, ki jih zanima opolnomočenje sebe.

Tvoja Nova hiša se prav zdaj gradi. Zato te bolijo sklepi. Zato čutiš, kot da ne spadaš več na staro mesto. Zavestno si v procesu premeščanja. Dogaja se marsikaj, česar se ne zavedaš. Dosti se gradi, kar boš lahko proučevala kasneje. Si arhitekt svojega gradu. Ta prostor v Novi energiji si ustvarila s svojim namenom, z mnogimi življenji služenja. Tudi glavni dobavitelj si. Med nočnim spanjem usmerjaš energije, pomagaš zlivati, oblikovati izgled in občutek Nove hiše. Toliko se dogaja, ti se pa čudiš, zakaj se počutiš, tako kot se.

Stara hiša ni porušena, ni zravnana z zemljo. Novi grad je ogromen, ti pa si navajena živeti v majhni hiši. Nova hiša objema staro – ščiti jo in pomagala ji bo preživeti. Tvoja izbira je bila in strinjali smo se, da stara hiša ostane nedotaknjena. V njej so spomini, v njej bo muzej človeka stare energije, v čast vseh, ki so to doživeli. Kadarkoli se boste lahko vrnili v staro hišo, ampak razumeli boste, da je stara. Stara hiša bo vedno držala stari prostor.

 

Veža blagoslovov

Vaša sveta besedila napovedujejo konec Zemlje, kar je mnoge do zdaj strašilo. Dosti strahu je povezanega s temi napovedmi. Napisano je, da se Jezus bo vrnil, da Kristus bo prišel nazaj in vsi umrli bodo vstali od mrtvih, da jim bo sodil. Dosti žalosti in stiske nosite zaradi napisanega. Lahko, da tega ne verjamete, ampak v vaših najglobjih delih je strah pred končno sodbo.

Kar je pred vami umrlo, so vaša prejšnja življenja – vidiki vaše lastne duše, ki je do zdaj živela na Zemlji. Prav do zdaj se ti vidiki niso mogli premakniti naprej. Sveti spisi so delno točni – samo Kristus in umrli se vračajo drugače. V energijskih spremembah ob začetku leta 2000 in ob odprtju vrat, ki so vsebovale zavest tvojega resničnega Jaza, Jaza Kristusa – se Kristus je pojavil. Šaumbra! Jaz, Tobi, te vabim v simbolični obred tega, kar doživljaš. V človeški dimenziji ti je to težko sprejeti, ampak ogromno entitet čaka nate. Vidiki tvoje duše so, ki obstajajo v tvojem življenju in v Zdaj. Nate čakajo, da se odpreš in dovoliš skalitev Kristusovega semena. Deli tebe so bili do zdaj vezani na zemljo, niso se mogli polno vrniti Domov, dokler ti kot človek ne najdeš Izgubljenega Kristusovega Otroka v sebi.

Predstavljaj si zdaj veliko vežo… Vežo, ki je tančica, prehod med zemljo in Vsem Kar Je… Tu si, človeški vidik tega življenja, človeški vidik, ki kreira in se premika skozi tunel vstajenja. Začenja se mimohod vseh entitet vseh tvojih preteklih življenj, entitet, ki želijo, da jih opustiš in spustiš, da svojo energijo iz zemlje odnesejo v Vse Kar je. V tem mimohodu te vsak vidik tebe, vsak del tvoje duše, tvoje preteklosti pogleda v oči. V tem pogledu v oči te prosi, da razumi, zakaj je delal, kar je v preteklosti počel, prosi te za odpuščanje, za sočutje. Da ga odrešiš sodbe, te prosi. To je v resnici tvoj in njihov sodni dan.

Deli tvoje preteklosti gredo eden za drugim mimo in ni pomembno, če jih jasno vidiš. Njihova energija je tu. Ni ti treba ločiti obrazov ali njihovih posebnosti iz prejšnjih življenj. Njihova energija je zdaj s teboj kot posledica dela, ki si ga opravila. Zaradi tvojih zavezanosti so tu. Od mrtvih vstajajo, iz starih grobov se dvigajo. Na ta dan so čakali, čakali so, da jih opustiš. V vrsti gredo mimo tebe, vsak te pogleda v oči in prosi za odpuščanje. Zahvali se ti za tvojo vztrajnost, za tvoje delo v tem življenju, s katerim si omogočila vstajenje svoje duše.

Blagoslovljen dan je to zate in za vse, kar si bila. Blagoslovljen dan opuščanja in zahval. Entitete, ki so tvoja pretekla življenja, se lahko vrnejo Domov, nazaj v enost z dušo. Pa si se čudil, zakaj je delo tega življenja tako težko. Vso energijo preteklosti si nosila s seboj… Ko se preteklost pomika mimo tebe, ko se jim zahvaljuješ in jih blagoslavljaš, gredo mimo tudi tvoji predniki. Tudi tvoji stari starši in prastari starši in vsi, ki so del tvoje biološke dediščine, gredo mimo; tudi z njimi si povezana. Ko se tvoja DNK spreminja in se Kristusova zavest pojavlja iz spanja, se tudi tvoji predniki – ki so ti – pomikajo mimo. Skozi vežo gredo, zahvaljujejo se ti in prosijo za opustitev, da se lahko vrnejo v enost tvoje duše.

V naslednji skupini entitet, ki gredo mimo, je tvoja tema, ki ti sledi in te zasleduje vsa življenja. Žalost in strah je povzročala, izzivala te je, ti povzročala najtežje nočne more, natemnejše ure tvoje duše. Mimo gre, ker tudi ta tema – si ti. Tudi tvoji “temni angeli” so bili s teboj, ja. Saj ne misliš, da si samo bitje svetlobe? Bitje Vsega Kar Je, si. “Temni angeli” so držali ravnotežje za tvoje vodnike in angele. Tvoji “temni angeli” zdaj korakajo mimo… Tisti, ki so ti v različnih obdobjih življenj nosili škodo, žalost in grozo in smrt in uničenja. Mimo tebe hodijo. Osupla jih opazjuješ, saj jih navzlic temi, ki so ti jo nosili, zdaj obdaja prstan svetlobe, aura ljubezni. Njihova prisotnost v tvojih življenjih je bila primerna. Pomembnemu namenu so služili; morda jih bo del tebe celo pogrešal. V svojem bistvu veš, da so tvoji “temni angeli” igrali pomembno vlogo in držali ravnotežje.

Tvoji vodniki so šli in zapuščajo te tudi njihove sence. Vse to te pušča samega, brez vodnikov, brez njihovih senc. Samo ti si. V prebuditvi Kristusove zavesti in opustitvi vseh svojih preteklih življenj in po opustitvi “temnih angelov” ostajaš sama. In to zdaj zagotavlja idealno energijo za vstop Resničnega Jaza. Čas je, da vse to dovoliš, da poslušaš in si v največjem prostoru zaupanja, ko se to dogaja. Za izkušnjo gre, ki jo v naslednjih dneh in tednih lahko čutiš, gledaš, kako se bo manifestirala. Ena generalka je bila tole, da si dobil občutek. Ko se bo dogajalo na tvojih globjih ravneh, boš razumel, kaj se dogaja okrog tebe. Nič posebnega ne delaj, samo dovoli ljubezni Duha, da vstopi…

Dragi šaumbra. Dobro si pripravila svoj vrt. Zdaj boš začela doživljati sadove svojega dela. In tako je.

prevajala Bernarda Pavko, danes Jasta Prava (www.jasta.si)

Comments are closed.