– Sončni ognjeni izbruhi in napoved za 2. kvartal 2011

objavljeno 3.3.2011

djwhal-khul

Sporočila vstalega mojstra DJWHALA KHULA, kanalizirana preko Terri Newlon

SOLARNA AKTIVNOST IN ZAŠČITA AURE

(kanalizirano dne 24. februarja 2011)

Djwhal Khul tukaj. Tashi Delek

Dragi, ta teden želim govoriti nekoliko o solarni aktivnosti, ker vidim vrsto možnih hitrih ognjenih sekvenc, ki bi prišle kmalu. Solarne aktivnosti težijo, da bodo ustvarile razdore v magnetnem polju nad planetom in sigurno razdore v veliko energijskih poljih v splošnem, vključno v vašem lastnem, osebnem in ne da omenim razdore  v  magnetnih instrumentih, satelitih, radijskih valovih, mobilnih telefonih, aktivnostih baterij itd.

Kot posledica tega bo prišlo do vrste skoraj stalnih energetskih bombardiranj v avričnem polju – Jaz Sem omenil to v Three Star One uvodu, ki ga najdete na:

http://www.terrinewlon.com/Communing_with_the_Three_Star_One.html

Vendar v osnovi boste hoteli preusmeriti kakršnokoli obrambo, ki ste jo konstruirali v telesu, fizično ali čustveno ali mentalno, in ji, če boste hoteli, dali ponovno namen v vašem avričnem polju. Skoraj tako, kot bi videli jajčno lupino, ki ščiti zarodek. Torej, raje kot trdno/močno energijo okoli rumenjaka/jedra, boste hoteli močno/trdno energijo zunaj avričnega ščita. Vi lahko govorite vaši zavesti, prav brez težav, in jo preusmerite tja zunaj avričnega polja. Vprašajte celično inteligenco, da si spremeni/preusmeri namen. Morda bo to tog/neupogljiv vrat od nečesa. Vi boste hoteli neke vrste zaščite in jo postaviti na prvo linijo obrambe, na zunanji rob avre, in potem boste hoteli sprostiti vratne mišice in povezana tkiva ter omogočiti hrbtenici, da se vrne nazaj v prostor ali karkoli bo še. Lahko se preusmeri maščobne celice. Trdovratno razmišljanje se lahko preusmeri. Odklanjanje bi lahko bilo preusmerjeno. Morda agresivne verbalne tendence morda preusmerite v bojevanje z ljudmi – vi lahko preusmerite tisto energijo.

Torej v vsaki ravni, fizični, čustveni ali mentalni, vi lahko preusmerite energijo. To bo pomagalo vašemu lastnemu osebnemu energijskemu polju, da bo bolje uravnavalo magnetne razdore, ki prihajajo, in seveda, vedno je dobro, da greste stran od tistih stvari, ki vam ne služijo več tako dobro. Razmišljajte v pogojih preusmerjanja namena za to časovno obdobje.

Solarne aktivnosti bodo tudi vplivale na vremenske strukture, vode – vse vode in zrak. Včasih so zračna potovanja pod močnim vplivom, posledice so lahko poplave. Videti bo tudi nekoliko več notranjega ognja iz Zemlje, ki bo prihajal ven v obliki izbruhov vulkanov ali pa bodo potresi odpuščali pritiske itd. To je bilo dobro prerokovano za to časovno obdobje in zgleda, da se bo zagotovo to manifestiralo.

Dragi, razvedrite se z jačanjem vaše avre. Ohranjajte jo lepo in močno. Če imate naprave ali vibracijske eliksirje – vsaka vrsta orodij, ki jih imate, je tudi dobra.

Hvala vam. Pošiljam vam mojo ljubezen.

Djwhal Khul

© 2011  Vse pravice zadržane- Terri Newlon Inc.

Originalno sporočilo v angleščini najdete na spletni strani: http://www.terrinewlon.com/Solar_Activity_and_Aura_Protection.html

NAPOVED ZA II. KVARTAL (APRIL-JUNIJ)

(kanalizirano dne 22.2.2011)

Djwhal Khul tukaj. Tashi Delek.

Ta četrtletna napoved (april-junij) se začenja z retrogradnim Merkurjem v Ovnu (moško znamenje, ognjeni element), Marsom (vojni planet) v Ovnu in Novo Luno v čilem Ovnu. Vse to bo, ko bo Saturn (avtoritaren, uporen na spremembe) še retrograden v Tehtnici (umirjajoča, uravnotežena dejanja) do 13. junija.

Ko bomo mi vstopili v ta kvartal, bo tudi Sonce v opoziciji s Saturnom in več konfiguracij je, ki nakazujejo bojevanje ali prevrate, notranje in zunanje.

Kasneje v tem kvartalu bomo mi imeli tudi Wesak Polno Luno 17. maja in zelo pomembno “velika depresija” konfiguracijo, ki bo najbolj razodevajoča  od 13. junija do 8. julija. Dharma (namen v življenju) dan pade na Polno Luno v Kozorogu (žensko znamenje, zemeljski element) dne 15. julija.

Kot po navadi bom jaz podrobneje osvetlil možnosti in verjetnosti med kvartalom, da vam dam čas za pripravo in/ali da napravite drugačne izbire, ki služijo najvišjemu dobremu za vse. To je skoraj dan za dnem razgrinjajoča se napoved.

Informacija je znanje in znanje je moč. Vedeti, kaj nebesa razodevajo, vam omogoča, da ustvarjate zavestno in preidete negativne izide, kakor tudi, da se finančno in drugače pripravite.

Kot vedno, hvala vam in z mojo ljubeznijo

Djwhal Khul

terri-newlon

© 2011  Vse pravice zadržane- Terri Newlon Inc.

www.TerriNewlon.com;  Treniranje za moderne mistike; Kanalizirana učenja za vsakodnevno spiritualnost

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.