* 15.11.2011 – Hilarion: Nove energije se ponovno umerjajo in dvigajo vibracije

hilarion

Sporočilo, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff dne 13. novembra 2011
(Originalno sporočilo v angleščini najdete na: http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm)
Ljubljeni,
dobro opravljeno! Vaše osredotočenje na portal 11-11-11 je pomagalo postaviti zasnovo za nov svet, ki je v procesu ponovnega umerjanja, dviganja vibracij in frekvenc. Praznujte  in veselite se tega dosežka, ker je to pomemben in odločilen korak v napredovanju proti novim začetkom, ki so sedaj postavljeni v stanje, da se manifestirajo na vašem planetu. Veliko je tega, kar čaka, da se razvije. To pač zahteva integracijo energijskih prenosov, ki ste jih in jih boste še prejemali. Vaša svetloba sije celo svetlejše in širše, ko se vi začenjate spominjati vaše resnične identitete.
Vse se razvija, kot je vnaprej določeno v božanskem načrtu za vašo osebno in kolektivno usodo. Z enotnim glasom je človeštvo poslalo jasno sporočilo Stvarniku, da je pripravljeno prevzeti odgovornost za svoj planet ter da ste pripravljeni podvzeti pozitivne in miroljubne akcije, kot jih vi  znate sedaj, ki so potrebne, da se začne proces zdravljenja in spremembe na vsaki ravni življenja.  Mnogo ljudi se začenja prebujati in te metamorfoze/preobrazbe se bodo nadaljevale v mesecih in letih, ki bodo prišla.
Vsak od vas izpolnjuje naloge, ki jih je vaša duša, preden ste se inkarnirali na ta planet, postavila kot prispevek in služenje. Vaša duša je bila željna prispevati energije, ki so bile potrebne, da se napravi prebujenje, s svetlobo vaše ljubezni in edinstvenosti, blesteče. Tam, znotraj vsakega od vaših fizičnih teles sledi sedaj obdobje prilagoditve, integracije in ponovne uravnave, kar bo imelo trajen učinek na vaša fizična telesa, ki so v procesu, da bodo postajala bolj napolnjena svetlobo.
Ko se to nadaljuje, se bodo dogajale tam,  znotraj vašega sistema, znane energijske fluktuacije/valovanja, ki naredijo, da vsak od vas včasih na visoki ravni razdraženosti, razočaranja in čustvenega nihanja,  izbruhne. To je del procesa, ki se dogaja med aktivacijo pramenov vaše RNK/DNK, kar se dogodi, ko se vaše frekvenčne ravni dvignejo in to je nekaj, na kar se mora nekdo le prilagoditi in z lahkoto premagati. Mi priporočamo poslušanje lepe harmonične glasbe, ki pomirja vaša bitja v takšnih časih. Nekaj poskušanja z različnimi tipi glasbe vas bo privedlo to tega, da boste izbrali tisto, ki vas bo pripeljala nazaj  v harmonijo in mir.
Na višjih ravneh poteka veliko aktivnosti, ko so se nove mreže Zemlje pripeljane v linijo in se ponovno uravnale. Mi delamo usklajeno z našimi galaktičnimi brati in sestrami v naporih, da zagotovimo kar najbolj gladko možno tranzicijo v nove zemeljske frekvence. Na Zemlji so se že zelo povečale elektromagnetne frekvence, ki jih je povzročila aktivacija velikih kristalov in združena/enotna človeška misel in ko se ta aktivnost povečuje, bo to povezalo višjo zavest človeštva vse okoli po svetu. To bo pospešilo razvoj novega človeka, ki je namenjen hoditi po površini Zemlje v novi zlati dobi.
Ta elektromagnetna mreža je namenjena, da bo izjemno dobrodejno vplivala na mnogo načinov. Pomagala bo razvoju visoke spiritualne povezave med vsem človeštvom in povezala bo človeštvo z Zemljo, ko se v svetlobi krepi njeno magnetno polje. Ta mreža bo uporabljena za komunikacije z višjimi dimenzijami, za zdravljenje in podporo. Porast v frekvenci bo nadalje odprl človeštvo v koncept enosti in to bo vodilo v mnoge dobrodejne in daleč segajoče spremembe za vse.
Mi praznujemo z vami pomemben svečani dogodek/priložnost.  Vzemite si čas za slovesnost in si izkažite čast, da ste del tega velikega dela.  Ko se energije nalagajo in bodo naložene gor, vedite, da smo mi vedno z vami in vas vodimo, podpiramo, zdravimo in vam pomagamo v vašem napredovanju naprej.
Pozdravljeni do prihodnjič…
JAZ SEM Hilarion
©2011 Marlene Swetlishoff
Na sliki: Marlene Swetlishoff
marlene_swetlishoff
©2011 Marlene Swetlishoff
Ti dve sporočili je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočili pošiljata kot celota in se v njih na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanju vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*
Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate  sporočilo dalje.
V slovenščino prevedla: Marija Batista
Dodajam nekaj spletnih strani do videov z lepo zdravilno glasbo. Preko teh spletnih strani lahko dostopite še do veliko drugih glasbenih videov.
1) Glasbeni videi Lexa van Somerena, ki bo nastopil tudi 4. decembra letos tudi v Cankarjevem domu v Ljubljani:
http://www.youtube.com/watch?v=PYgM9XfK3Sg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=G4tdNFCp1pI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KewfM7_EAmc
2) http://fredericdelarue.com/freemusic.html
(To glasbo si lahko brezplačno tudi naložite na vaš računalnik- traja več kot uro- priporočljiva je tudi za osebe, ki imajo raka.)
3) http://www.templeofsacredsound.org/
(Odprite stran na ENTER z enojnim  klikom in potem na ENTER ponovno odprite, vendar z dvojnim klikom, in pridete do komor z OM zdravilno glasbo, z AH in pa HU zdravilno glasbo ter poslušajte ter tonirajte/pojte te zvoke – priporočil v enem njegovih sporočil Djuwhal Khul.)
4) http://www.brainsync.com/shop/free-guided-meditation-online
(potrdil  v enem od svojih sporočil, da blagodejno vpliva na možgane vstali mojster Djuwhal Khul.)
5) Deva Premal
http://www.dailymotion.com/relevance/search/Deva+Premal+/1
Priporoča se uporaba slušalk, ki se priklopijo na računalnik.
Dodala: Marija batista

Comments are closed.