* 30.3.2012 – Sporočila o raznih dogajanjjih…

Lep pozdrav drage Sestre in dragi Bratje Luči

Glede na to, da zadnje čase so te objave kanaliziranj kar pogoste in prav tako so pogosta različna mnenja o pristnosti teh kanaliziranj za katera nimam odgovornosti, sem se odločil, da o tem povem svoje mnenje. Zakon privlačnosti pravi, da tistemu čemur damo pozornost, tisto rase. Res pa je tudi, da mimo določenih dejstev, ki se dogajajo ne moremo, zato drage Sestre in Bratje Luči predlagam to Odredbo – zahvalo, ki naj Vam bo v pomoč pri sprejemanju različnih informacij:

ZAHVALA  PRISOTNOSTI JAZ SEM

. . .

Vsemogočna Prisotnost JAZ SEM,
podari mi VESELJE IN JASNOST
da sprejmem informacije katerih ne morem spremeniti,
POGUM,
da spremenim tiste, ki lahko
in MODROST,
da prepoznam razliko
HVALA, HVALA, HVALA

Pozdravljeni vsi!
Na spletni strani The Galactic Free Press, ki jo dnevno obišče 60.000 ljudi,  v dnevnem pregledu z dne 26. marca 2012 (http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-daily-update32612-today-ships-are-abuzz-activity)
“Pozdravljena ljubljena bitja! Danes vesoljske ladje brenčijo od aktivnosti. To je dober znak, ker to pomeni, da smo mi blizu končnega sprožitvenega dogodka, o katerem smo govorili. Mi čutimo, da se bo to zelo verjetno zgodilo preden bomo vstopili v energije aprila. “
The Galactic Free Press dne 27.3.2012, (tukaj link) med drugim sporoča:
“Mi imamo močna gibanja danes. Energije so ekstremno visoke/močne. Od vsepovsod po planetu dobivamo poročila, da ljudje ne morejo spati, da so ekstremno utrujeni, da čutijo intenzivne energije na območju kronske čakre in nog in imajo nenavadne sanje”
“Kar se danes dogaja, je, da se staro magnetno polje začenja sesuvati, kar omogoča tistim, ki so povezani v novo zemeljsko mrežno polje, da se dvignejo gor in po poti skozi, da se popolnoma povežejo v energije enosti. Tisti, ki so v starih programih in ki so prilepljeni v to sesuvajoče omrežje, bodo doživljali porast paničnih napadov, zbeganost, kaos in jezo.  Ego prihaja ven vsepovsod in ljudje poskušamo, kar najbolje znamo, da ustavimo, kar se razvija. Kakorkoli že, to je enostavno nemogoče. Tukaj je resnično ljubezen in noben iluzijski ego ne more zaustaviti, preprečiti, ustaviti ali celo odložiti to, kar se sedaj razvija. Mi smo sedaj resnično neustavljivi. To je zato, ker te višje energije, ki so bile odpuščene, porivajo ego ven, ko teče ljubezen notri. To je neizogibno.
Ko se mreža še naprej razpušča, bomo mi uspešno dospeli v ničelno točko, kjer bo ponoven začetek. Mi svetujemo vsakemu od vas, da bodite sigurni, da delate, kar vi ljubite, ker vam bo to pomagalo ostati osredotočeni, ko gremo skozi ta večji premik in ta je VELIK!  Misel je tista, ki ustvarja vašo resničnost. Predstvljajte si veliko ljubezen. 5. dimenzija je enostavno veselje. Ostanite v vašem veselju…”
“Kot  je bilo odrejeno in narejeno, je ponovno zaganjanje sedaj v procesu za tiste, ki so pripravljeni zapustiti iluzijo za vedno in bo dovršeno 4. 4.2012.”
The Galactic Free Press v dnevnem pregledu z dne 28.3.2012 – (tukaj link) pravi, da danes mi vstopamo v razvpite 3 dni svetlobe ali teme, kot so nekateri širili dalje.
“Univerzalna tranzicijska vlada je pripravljena in vsakdo je prevzel tam prostor.”
“Prav sedaj se procesirajo vse informacije, da se bodo delile z vsemi od vas v pregledu naslednji dan”.
Preko naslednjih dveh linkov si lahko ogledate nekaj posnetkov vesoljskih plovil oz. NLP (angl. UFO) po svetu. Videti jih je tudi ob Soncu.
(tukaj in tukaj link)
Preko spodnjega linka se vidi, da je mehiški obrambni oddelek razkril resnico o NLP-jih.
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/mexican-defense-dep-discloses-truth-about-ufos
David Wilcock na spletni strani http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1 objavlja nove ugotovitve.
Med drugim piše:
“Mnogovrstni notranji viri, katerih kredibilnost in resnicoljubnost  je bila preverjena za vsakega posebej, so sedaj potrdili, da so množične aretacije tisočih ključnih pripadnikov v tej veliki svetovni tajni vladi teme pred tem, da se zgodijo.
Zelo tajna, zelo dobro koodrinirana operacija – delala bo v dobro človeštva – je pred tem, da se premakne.
“Dobri fantje” v Pentagonu delajo sedaj v polnem političnem in logističnem sodelovanju s pomembnim zavezništvom 134 držav – da bi pripeljali krivce pred pravico in osvobodili naš planet”.
»Eden najbolj šokantnih delov dokaza je zelo javna razdvojitev med sprtimi frakcijami Iluminatov – namreč med bančnim velikanom JP Morgan in federalnimi rezervami (Federal Reserve)  in (proti) okultnimi močmi, ki so tajno okupirale in prevzele kontrolo nad Vatikanom.«
»Mi bomo tudi raziskali šokanten dokaz, da je bil 20. marca 2012 potres v Meksiku (stopnje 7.4) delo človeka – z zlobnimi nameni, ki ga je povzročila skupina, ki ve, da je njihov čas potekel.«
Na spletni strani http://the2012scenario.com/2012/03/dutchsinse-calls-recent-mexican-7-9-quake-manmade/#more-106629 lahko tudi  preberete, da je bil potres v Meksiku 20. marca delo človeka. Tam so načrtovali naftno vrtino. Tam, v epicentru,  je bila na spomladanskih počitnicah tudi hčerka  predsednika ZDA Baracka Obame.
Na spletni strani http://www.smh.com.au/national/desert-shaken-earthquake-strikes-central-australia-20120324-1vqfr.html so poročali, da je bil 23. oz. 24. marca v  južni  Avstraliji, v kraju Ernabella, ki je redko naseljena z samorodci, čuden potres z stopnjo 6.1, kar je visoka stopnja za Avstralijo. Nobene škode ni bilo. Domnevajo, pa da je bila tam ena od baz skrite vlade teme in je bila uničena.
Na spletni strani  http://nesaranews.blogspot.com/2012/03/phoenix-call-world-is-dumping-dollar.html pišejo, da se vse “opečne države” (Kitajska,..) dogovarjajo oziroma so se že dogovorile, da bodo jutri vrgle/se znebile ameriškega dolarja. To bo imelo velike posledice za cel svet…
Na spletni strani  http://kauilapele.wordpress.com/2012/03/26/benjamin-fulford-3-26-12-over-200-senior-bankers-arrested-last-week-as-new-financial-system-goes-online-overall-things-are-looking-very-good/#more-9992 v sporočilu z dne 26.3.2012 piše Benjamin Fulford med drugim:
»Nov finančni sistem je že na internetu in obilno financiranje je ali že ali pa bo kmalu na razpolago po informacijah predstavnikov družine zmajev (dragon family). Ti viri pravijo, da se je zaključna odstranitev kriminalne tajne vlade teme že začela, zares z aretacijo preko 200 bankirjev na višjih položajih in odstopi 450 bančnikov oz. vodilnih predstavnikov finančnih ustanov samo zadnji teden.
Japonska dela zaključno papirno delo, potrebno za ustanovitev mednarodne ekonomske agencije za planiranje z začetnimi zmogljivostmi financiranja 10 trilionov $ oziroma sredstvi, ki so okoli 200 krat večja od tistih, ki jih posoja vsako leto Svetovna banka  – po japonskih vladnih virih.
Generalna struktura finančne tajne vlade teme sveta in njegovih voditeljev je bila tudi sedaj prikazana kartografsko do nekega obsega. Na primer identificirani so bili vodje Rothschild družinske distanije. Švicarsko vejo družine vodi David de Rothschild iz Geneve, francosko vejo Guy de Rothschild, nemško vejo članica družine Rothschild, ki je tudi hči Hitlerja, to je Angelina Merkel, ter vejo v Veliki Britaniji Evelyn de Rothschild.
V ZDA je bančlni velikan JP Morgan fronta Rothschildov.
Družinsko združenje Rockefeller uporablja Goldman Sachs in  Citibanko kot njihovi glavni finančni fronti.
Banka Amerike je fronta italijanskega črnega plemstva, ki deluje za Vatikanom in mafije, vodena delno preko Petra Hansa Kolvenbacha, nekdanjega črnega papeža. Zlonameren papež 16. je tudi član satanske skupine na višjem položaju. Kemično in farmacevtsko množično morilsko divizijo vodi družina Du Pont.«
“Kakorkoli, pogled na proračun Pentagona za prihajajoče leto kaže, da so se odločili za velike vire za financiranje  enot rezervnih čet znotraj ZDA. To ne pomeni, da se pripravljajo postaviti povprečne Američane v FEMA kampe, kot se bojijo mnogi. Nasprotno, oni se, glede na pentagonske in CIA vire, pripravljajo za množično odstranitev agentov tajne svetovne vlade teme in namestnikov.”
“Propagandni mediji  tajne vlade teme so peljali napačno/varljivo zgodbo o nuklearni nevarnosti Severne Koreje, celo, ko je ta država že oznanila, da je prenehala z razvojem  nuklearnega orožja. Tajni dnevni red za srečanje  50 držav je bil, da se ukrade 200 ton zlata, ki je v južno korejskih skladiščih. Tatvina ne bo dovoljena, tako bodo predstavniki tajne vlade teme morali zapustiti srečanje praznih rok.”
Na spletni strani  http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/arrest-warrants-breaking-united-state%E2%80%99s-new-hero-vladimir-putin-russia-issues-international pišejo, da je bil bogati finančnik ujet, ko se je pripravljal poslati finančno pomoč tako imenovani opoziciji v Rusiji, ki se je v zadnjih časih v tisočih zbirala po ulicah Rusije in govorila laži in napačne informacije med volitvami.
“Sedaj ima gospod Soros malo prostora, da nadaljuje njegove umazane igre z špekulacijami, ki so opustošile celoten globalni finančni sistem  v sodelovanju z  Rothschildi / Rockefellerji in drugimi šakali.”
“Upoštevati je treba, da je Soros uporabljal finančne derivate s pomočjo bank V Luxenburgu, kar je prepovedano po pogodbi, imenovani v EU Bazel II.”
Putin je nedavno srečal šefa zveznih rezerv ZDA, Bernankeja, in jim dal jasno vedceti, da Rusija ne bo sprejela takšne uporabe  finančnih derivatov, ki jih ustvarjjo ljudje kot Soros in drugi, ker bi to vodilo v socialno destabilizacijo po celem svetu. Putin bo začel preganjati te kriminalce in njihove sokrivce – bankirje Rothschild, Rockefeller.
Vse mogoča sporočila ves čas prihajajo in jih sploh ni mogoče vseh prebrati. Kako se bo dogajalo v prihodnje pa bomo videli….Upajmo, da bo šlo mirno in gladko…
Želim vam vse dobro!

Comments are closed.