∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞ – 5.4.14 POT K PREOBRAZBI – ZAPRAŠEVANJE ATMOSFERE – CHEMTRAILS – NIČ SE NE DA UNIČITI, LE PREOBRAZITI

narava-550

za ogled članka v PDF formatu kliknite na spodnjo sličico

adobe-reader-editor-pdf-viewer-converter

Lep pozdrav drage Sestre in Bratje luči,

spodnje besede se nanašajo na trenutno aktualno tematiko, ki je dokaj znana, nekaterim bolj, drugim manj. Nekomu se bo lahko zdela vsiljena, tuja ali nepotrebna, vendar je tako, da postanemo pozorni na neko stvar šele takrat, ko to rabimo. Ko sem prvič prišel v stik z Gongi, me niso niti malo pritegnili, ravno nasprotno, predstavljali so mi mučilno napravo. Šele po določenem času, ko so mi bili predstavljeni na drugačen način, v popolnoma drugi situaciji, so pritegnili mojo pozornost do te mere, da so postali pomemben del mojega življenja. In povsod je tako. Vse ob svojem času.

Začel bom z odgovorom na enega od mailov:

»…Ojla!
Osebno ne vem točno, kaj se dogaja, čeprav me spreletava srh, ko opazujem nebo. Vem samo, da ko sem več časa zunaj, sedaj ko je več sonca, sem že tretjič zbolela (vneto grlo, da ne pomnim, prehladi, alergije, migrena, vročina iznenada). Rabim počitek. Ne vem, kaj je z mano, sem čudna ali kaj….«

Je tudi vam to kaj znano? Če vam je, potem predlagam, da nadaljujete z branjem, saj je namen tega teksta poiskati rešitve. V kolikor pa Vas ta tema ne zanima, lahko mirne volje zapustite to stran.
Namen tega pisanja je, da z vami delim moje mnenje in izkušnje, ter izkušnje drugih, glede kemičnega zapraševanja – chemtrails, ki se že nekaj časa vrši na našem nebu in drugih stvari, ki na nek način ogrožajo življenje na planetu. Res je, da tisto čemur dajemo pozornost raste, vendar sem mnenja, da če ljudje nismo obveščeni, tudi spremembe niso mogoče.

Želim povedati, da je nekaj dobrega tudi v obveščanju, tudi če gre za stvari, ki jih ne maramo slišati. Če bi si npr. vsaj na kratko ogledali kak film, kjer prikazujejo v kakih okoliščinah živijo živali, katerih meso nato pride v naše mesnice, ali že samo klanje teh živali, bi po vsej verjetnosti bilo precej več vegetarijancev na tem planetu in posledično bi po svetu gledali manj živalskih taborišč, kjer je končni cilj proizvodnja hrane za ljudi. Se pravi, da bi bilo gledanje teh groznih filmov v tem primeru na nek način koristno, zgolj kot informacija, kateri sledi sprememba. Pbl. tako velja tudi za novice, ki jih delim glede chemtrailov. Prav je, da se ljudje zavedamo tega kar se dogaja okoli nas, saj nas to pelje v spremembo.

Citiram tekst Civilne iniciative Modro Nebo:

Za uspešna zapraševanja neba tudi v prihodnosti, je ena ključnih in pomembnejših potez elite tudi zapraševanje našega uma skozi oglaševanja (turistični oglasi, avtomobilski oglasi,…), reklamni panoji, TV komercialni oglasi, filmi, risanke in še bi lahko naštevali. Ljudi čimbolj omrežiti z zlaganim stanjem neba in doseči, da bodo sprejeli stanje zapraševanj na nebu kot samoumevno, naravno in predvsem tako kot mora biti. Predvsem so na zelo tankem ledu otroci, ki bodo od rojstva zrli v umetno ustvarjeno nebo in naravnega ne bodo nikoli niti spoznali. To pomeni, da bo doseganje njihovih ciljev enostavnejše iz generacije v generacijo. Pa opazujte tudi sami in se na lastne oči prepričajte o resnici. Toliko reklamnih panojev kot je v Sloveniji jih menda ni nikjer v Evropi, zato to delo ne bo pretirano težko.

1932719In še odlomek iz članka Sanje Lončar:

Zagotovo je zanimivo vprašanje, koliko lahko prenese človeško telo. Osebno pa mi je še bolj zanimivo vprašanje, koliko prenese naš razum, ki še vedno trdi, da je vse v redu, da bodo drugi poskrbeli za nas, da strokovnjaki vedo, kaj počnejo, da zagotovo ne more biti tako hudo itd. Strup samoslepljenja se mi zdi veliko bolj nevaren od težkih kovin. Za to, da so nam poškodovali telo, morda nismo sami krivi. Za to, da ne želimo poslušati lastne zavesti in verjamemo zgodbicam zgolj zato, ker je tako bolj priročno, pa smo nepreklicno odgovorni. Kakšen odmerek strupene brezbrižnosti še lahko prenesemo?

S klikom tukaj pridete do gradiva, ki je povezano s to tematiko, katerega skorajda vsak dan osvežujem. Novic na tem področju je ogromno, preveč, da bi utegnil vse objaviti, poleg tega priznam, da nekatere novice niso za širšo javnost, ker bi lahko povzročile preveč preplaha.

No, kaj dogaja?

Najprej razčistimo pojme:

Contrails – “condensation trail” – kondenzacijske sledi, so črte utekočinjene vodne pare, ki jo na večjih višinah ustvari letalo ali raketa. Sledi ostanejo vidne nekaj minut.

Chemtrail – je sestavljanka iz besed »chemical« (kemičen) in »trail« (sled). Sledi ostanejo dalj časa in se nato razširijo. Chemtraili ali “kemični repi” so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali, ki po analizah neodvisnih raziskovalcev vsebujejo škodljive snovi za človekovo zdravje in okolje. To so kemične snovi v koncentracijah, ki daleč presegajo dovoljene, pa tudi z genetskim inženiringom pridobljeni biološki agensi, ki naj bi omogočali manipuliranje z DNK. Chemtraili tvorijo umetne »oblake«, ki naj bi prav tako omogočali manipulacijo z vremenom. Operacija razprševanja chemtrailov oziroma aerosolov, razpršenih kovinskih delcev je globalna in že nekaj časa intenzivno poteka tudi v Sloveniji.

Našo atmosfero kemično zaprašujejo (chemtrails) letala zveze nATO (ni tiskarski škrat : ), za katerimi stoji seveda denar, trenutno sveta vladar. V njih naj bi se pojavljali aluminij, barij, biološki agensi, virusi in bakterije in še in še. S pršenjem kemičnih in bioloških substanc v atmosfero se želi manipulirati z vremenom in z ljudmi. Ljudje opažajo simptome, ki jih prej ni bilo (glavoboli, pretirana utrujenost, simptomi gripe brez vročine, suho grlo, pekoče oči in razdražene sluznice…).

Oni, Svetovna mafija (Illuminati), nočejo, da bi se mi spiritualno razvijali, da bi bili svobodni. Hočejo nas imeti pod kontrolo, ampak to je nemogoče, če mi zvišamo našo zavest. Zaradi tega hočejo na vsak način zaustavit naš razvoj.

Kako? Na mnogo načinov:

– z GSO (gensko spremenjenimi organizmi).

– z rušitvijo finančnih sistemov.

– s chemtraili. Le-ti vplivajo na zdravje in kontrolirajo vreme, obenem pa se s sistemom HAARP & chemtrailov ustvarjajo neurja, orkane, suše, poplave in potrese

– s fluoriranjem vode in s fluorom v zobnih pastah. Znano je, da so kemijske spojine fluorida dodane v pitno vodo zapornikom, da se jih zadržuje v polsnu in preprečuje pri zoperstavljanju avtoritetam

– z umetnimi sladili (aspartam, xylitol, sorbitol, manitol …) + nova kemikalija hujša od aspartama – za ogled članka kliknite tukaj

– s cepivi

– s privatizacijo vode

– z zemljiškimi prispevki in zakoni, ki ti takoj vzamejo nepremičnino

– v Nemčiji in Avstriji naj bi dali davek na sonce lastnikom sončnih kolektorjev

– z davkom na deževnico

– s čipiranjem ljudi

– s TV programi. To je način, kako ti lahko zaklenejo um in ti s frekvencami kvarijo zdravje (vsadijo bolezen, farmacija pa služi). Če svojemu miselnemu telesu dovolite, da se poveže z neskladji, pa naj je to iz objav v časopisu, na radiu, televiziji ali pa iz medsebojnih pogovorov, v hipu upočasnite nihajno frekvenco svojih elektronov

– z mobilnimi telefoni, WI-FI in stolpi za mobilno telefonijo. Radijski oddajniki, preko njih spuščajo frekvence, ki zavirajo evolucijski skok, kvarijo zdravje, oni pa pri tem še služijo. Če imaš doma WI-FI ali DECT telefon, zamenjaj priključek na internet s kabelskim in zamenjaj DECT telefon z žičnim

– z digitalni števci za elektriko. Vsak nov digitalen števec je t.i. Smart meter in ko pošilja signal brezžično dejansko ubija, saj z rušilno močjo WI-FI uničuje DNK. Ste dobili obvestilo o zamenjavi števca? Nekateri smo bili presenečeni, ko smo opazili, da imamo v bloku digitalni števec, o nevarnosti teh števcev preberi na spletu. Ti števci so del zadnje verige kontrole, saj z njimi lahko vidijo kaj uporabljaš v bivališču, katere programe gledaš na TV itd

– z alopatsko medicino, ki uporablja sredstva ali način zdravljenja, ki je drugačen od delovanja človeškega organizma. Le-ta je krmiljena s strani svetovne mafije preko organizacij, kot so FDA, WHO itd. Meniš, da zdravilo za raka ne obstaja? Že pred mnogo leti so ga znali ozdraviti. Vendar je svetovna mafija vse prikrila, zdravnike pa … Dolgotrajno bolan pacient je največji zaslužek. Kako da imamo danes tako veliko “kroničnih” obolenj? Se Vam ne zdi čudno?

– šolstvo: s programiranjem in preobremenjevanjem otrok z nepomembnimi in ne resničnimi podatki (zgodovina) in posledično zatiranjem njihove ustvarjalnosti. S klikom tukaj si lahko ogledate video, ki prikazuje šole kjer otroci z navdušenjem pridobivajo znanje

– volitve – zmeraj so nam ponujeni kandidati, ki so usmerjani s strani iluminatov. Vse njihove predstave bi izgubile svojo vlogo, če ne bi bilo volivcev. Volivci jim dajejo moč in podporo. Torej?

IN?

KAKO LAHKO TO SPREMENIMO?

JAZ SEM sprememba, ki se odraža v svetu…

– Spremljajmo alternativne novice, vendar nas te ne smejo prestrašiti ali zapeljati do te mere, da se ukvarjamo le z njimi, pravzaprav niso niti pomembne. Zavedajmo se, da je 90% teh novic spisanih s strani Iluminatov, kot sredstvo za vzbujanje strahu, torej njim v prid! Strah je njihova kontrola. 90% interneta in vseh svetovnih medijev je v rokah Iluminatov.

– Poiščimo stik z naravo, hodimo bosi po zemlji. To je stik naše duše z materjo Zemljo, ki ima tudi zavest, s tem se prizemljimo in oddamo nepotrebno.

– Izvajajmo zrenje v Sonce – Sončna joga (zadnjo uro pred zatonom ali do uro po vzponu sonca z bosimi nogami stojimo na zemlji in zremo v Sonce, začnemo z nekaj sekundami, nato postopoma podaljšujemo zrenje). Za ostale informacije pobrskajte po spletu.

– Imejmo radi Sonce. Namreč, Sonce je zavest, prav tako kot Zemlja in daje energijo za spremembo, sončna očala pa preprečijo tok svetlobe skozi hipofizo do epifize (tretjega očesa). Bodimo pozorni na namerno propagando, kot je mazanje s kremami proti soncu polnimi bisfenola in drugih kemikalij, ki ustvarjajo nove rakave bolnike za njihov zaslužek. Če se človek postopoma sonči, ne potrebuje nobene kreme. Sonce pa že v 1h pospravi z večino celic raka, sonce je zdravilo in ne naš sovražnik.

– Družimo se z veselimi ljudmi, kajti radost in veselje zvišata frekvenco. Imamo svobodno voljo, da se odmaknemo od ljudi, ki kritizirajo, opravljajo in ustvarjajo nemir.

– Igrajmo se z otroci in živalmi.

– Odvrzimo strah, občutke krivde, vse kar nas obremenjuje.

– Pomembno je, da se nahajamo v sedanjem trenutku, ne spuščamo se v preteklost, ne razmišljamo o prihodnosti, samo tukaj in zdaj imamo polno moč delovanja.

– Poskrbimo za pravilno prehrano, za spojitev z višjim jazom celice potrebujejo tudi holesterol. (Vam je sedaj jasno zakaj ga mafija znižuje ljudem s statini – Statini so ena izmed najbolj pogosto predpisanih zdravil, ki uspešno znižujejo nivo holesterola)

– Telo potrebuje minerale in vitamine (vendar ne umetne) – Codex Alimentarius jih zato znižuje in prepoveduje, mafija načrtuje prodajo mineralno-vitaminskih pripravkov le še na recept in še to v 100x manjših koncentracijah

– CO2 je potreben za pravilno delovanje možganov, znižuje tudi segrevanje zemlje na naraven način (svetovna mafija ga znižuje, mi pa plačamo še davek v njihovo korist). Ker je že preveč znanstvenikov dokazalo, da CO2 ohlaja in ne segreva ozračja, je pred kratkim morala to priznati tudi NASA

– KIS, kaj več o uporabnosti kisa kliknite tukaj. Za nevtralizacijo kemičnih snovi v zraku lahko uporabimo kis, najbolje od 9% dalje, in sicer na sledeče načine:
– s pršenjem v zrak (s pomočjo pršilke)
– ob poletnih mesecih: kis zlijemo na asfalt (kis hitro izhlapi na vročem asfaltu) ali namočimo brisače, ki jih obesimo nekje na soncu
– v zimskem času je najbolj učinkovito izparevanje, in sicer kis natočimo v posodo in kuhamo na plinskem štedilniku zunaj, lahko tudi na ognju
– kis usmerjajte mentalno, kjerkoli vidite na nebu kemijo

– Obvezno čistimo telo od težkih kovin (pektin, vitamin C, Zeolith vulkanski prah, EDTA – Ethylene diamine tetra-acetic acid (kislina) je kemična spojina, ki odstranjuje iz telesa svinec in druge težke kovine in sicer tako, da se prilepi na njih preko kemične reakcije – helacije, na tak način se te kovine izločijo iz organizma kot vse odpadne snovi)

– Koloidno Srebro. Lahko ga pijemo kot preventivo, saj je naš imunski sistem, tudi če smo povsem zdravi, zaradi snovi v zraku napaden. Tudi v primeru da zbolimo, je dokazano, da pomaga pri hitrejši ozdravitvi, saj dobesedno požira bakterije, viruse in glivice. Več o Koloidnem srebru tukaj

– Orgonski Androidi (topovi) in Orgoniti. – Delovanje chemtrailov lahko nevtraliziramo tudi z Orgonskimi napravami. Več info tukaj

– Posegajmo po alternativni medicini: homeopatija, kitajska medicina, ayurveda itd.

– Zavedajmo se, da je naš cilj spojitev z Višjim Jazom, le s človeško spremembo se vse zgornje lahko zaustavi

– Meditirajmo, Odrejajmo in poiščimo stik z Višjim jazom – Prisotnostjo JAZ SEM. V ta namen so ustvarjene Odredbe, do katerih pridete s klikom na spodnje slike:

1-650

&

2-650

Jaz Sem mnenja, da v kolikor bi zgornje Odredbe samo enkrat z zavedanjem vsi  ponovili, nATOvim letalom iz ¨neznanega razloga, ne bi uspelo niti vzleteti….

¨S svojimi mislimi in čustvi ustvarja človek svoje življenje in svet v katerem živi. Če želi v svojem življenju nekaj trajno spremeniti, mora predvsem spremeniti zasnove, na katerih je zgrajen njegov miselni svet.¨ Iz knjige: Nadangel Rafael sporoča.

– Zakaj besedici JAZ SEM? obstajata božanski JAZ in človeški jaz. Živeti iz Prisotnosti JAZ SEM pomeni, ne več uporabljati zunanjo energijo, ampak samo tisto, ki je v nas. Tako ne more več nastati pomanjkanje ali kakršnakoli odvisnost….. Jaz, ki so vam ga posredovali starši, je ustvaril vašo zunanjo osebnost in ima svoje središče zunaj vas. Dokler ne boste sami spoznali, da je vsa energija v vas, boste črpali zunanjo energijo. Pot v Prisotnost JAZ SEM pa vas bo vodila k lastnemu izvoru, tako da ne boste več odvisni od mnenj drugih ljudi in odnosov. ¨OSNOVNI NAMEN UPORABE ODREDB JE VZPOSTAVITI IN OKREPITI STIK S SVOJIM VIŠJIM JAZOM.

– REDNA UPORABA ODREDB – Z močjo Odredb, ki jih odpošljemo, se sprostijo Tokovi Luči, Življenja in Ljubezni iz Božjega Srca ter naredijo vtis v atmosfero Zemlje, še posebno tja, kamor so bili poslani. Nato se vrnejo nazaj k tistemu, ki jih je poslal. Potrebni so čas in prostor za tiho meditacijo, čas in prostor za molitev ter čas in prostor za odrejanje. Vse troje lahko uporabimo v duhovnem služenju (doma, sami, v skupini)… Z močjo Besede je ustvarjena Zemlja in z močjo Besede si lahko pridobimo nazaj svojo svobodo.

– Mooji o Jaz Sem, o božanski Prisotnosti v nas. Za ogled videa in prevoda kliknite tukaj

– Izvajajmo Vrtenje (33x) – Z vrtenjem spravimo v gibanje naše čakre. Pobiramo izgubljeni energetski točkovni pol, ki smo ga tekom dneva izgubili, nazaj v notranjost. Samodejno sprožimo proces zdravljenja. Izostrimo naše čute. Do podrobnejšega opisa z videoposnetkom pridete s klikom tukaj

– GONG-ajmo. Mislim, da bi morala vsaka družina imeti doma Gong. Najbolje bi bilo, če bi Gong zamenjali s televizijo. Zvok je orodje za transformacijo. Zvok lahko prodre skozi katerokoli stvar, premika molekule in preureja realnosti. Več o moči Zvoka tukaj – Plejadanci sporočajo.

Naštetih veliko načinov, s katerimi si lahko pomagamo, Vi pa vzemite tiste, ki so Vam najbolj domači.

Zavedajmo se, da se kontrole lahko rešimo le s človeško spremembo, nobeni protesti, nobena pisma vladi (svetovni mafiji) ne bodo pomagala. Ljudje si moramo pomagati sami in vsak zase mora delati na ponovni združitvi duše, stikom z Višjim Jazom (Prisotnostjo Jaz Sem).

Ljubi sočloveka in spoštuj svobodno voljo vesolja. Ne delaj drugemu to, kar ne želiš, da drugi delal tebi. Za našo prihodnost gre. Vzemimo jo v svoje roke. Mi vsi smo eno.

ČE GLEDATE NA NAPAKE IN OMEJITVE LJUDI OKOLI SEBE, boste začeli sami izražati to, na kar se usmerjate. NI VAM TREBA VEDETI VSEGA O SENCAH, DA BI RAZUMELI SONCE.

Viri:
–    Stoyan Svet
–    http://www.skrivnosti-sveta.com/
–    Civilna Iniciativa Modro Nebo
–    Sanja Lončar

Pri zbiranju in oblikovanju gradiva sodelovala Melita

NAMASTE, Robi

Comments are closed.