– Sporočilo z vesoljske ladje Alfa

Sporočilo komandirja Sohina, Saint Germaina, Ashtar Sherana in Jezusa, kanalizirano preko Kris-Won, dne 4. maja 2010

Pozdravljeni iz vesoljske ladje Alfa!

KRIS-WON: Jaz čutim nenaden porast temperature v sobi, kjer kanaliziram. Ob tem svečanem dogodku jaz čutim, da je tam več prisotnih poleg komandirja Sohina…

SOHIN: Pozdrav vsem. Zame je veselje, da vas tudi spravim v kontakt z nekaterimi mojih spiritualnih bratov. Najprej dajem priložnost mojemu bratu Saint Germainu.

SAINT GERMAIN: Jaz jemljem priložnost, ki mi jo daje moj brat Sohin in tudi naš brat Kris-Won, kot kanal, za vas, da dobite sporočilo, ki četudi kratko in jedrnato, je zelo pomembno v teh modernih časih, v katerih živimo.

Vi veste, da Gaia (Zemlja) spreminja njene posebne energije, oboje fizične, kakor tudi subtilne, da bi nadaljevala z njenim razvojem v planetarnem procesu vnebovzetja/vstajenja v višje stopnje vibracije. Mi vemo, da vi razširjate po internetu obsežna sporočila, kako in zakaj se dogajajo fizične spremembe na materi Zemlji, ki imajo izvor znotraj njene fizične oblike.

Zemlja popravlja rotacijo njenih osi, tako da bo ta popolnoma naravnost/premo in ne neznatno nagnjena, kot je to bilo doslej. Ta sprememba/modifikacija v njeni rotaciji, mora biti storjena počasi, ker bi drugače to povzročilo silovite potrese, kar bi bilo pogubno za mnogo skupnosti človeških bitij, za živali in za rastline. Četudi mati Zemlja postopno spreminja rotacijo, bo to brez dvoma neizbežno povzročilo nekatere

zemeljske premike in posledično poplave na nekaterih delih oble.

Bodite pripravljeni na te dogodke, ne z strahom, ampak z zaupanjem, da bo to nekaj, kar bo nujno za intervencijsko spremembo, na katero vsi čakate. Zavedajte se tega in se ne bojte, ker niste sami v tem. Mi smo v spremstvu armade in armade bitij svetlobe, ki vam bodo dala moč in pogum za premagovanje vseh sprememb, ki ležijo pred vami, z vero in upanjem, da bo iz vsega tega izšlo najboljše. Po nevihti bo posijalo sonce bolj intenzivno in sijajno kot kadarkoli.

Sedaj jaz stopam vstran in dajem prostor drugemu bratu, ki vam želi reči nekaj besed.

ASHTAR SHERAN: Jaz ogrinjam vse moje brate in sestre planeta Zemlja z odejo svetlobe in vam pravim, dopustite vse, kar se dogaja, da se zgodi. Mi bomo ob vaši strani tako, da nihče, ki ima nesebično zavest in skrbi za svoje preostale brate, ne bo nezaščiten, ko se bodo vršile strukturne spremembe na določenih točkah planeta.

Prav vsakega od vas, ki utira spiritualno pot, ga sledimo iz centralnih računalnikov na naših ladjah in v primeru, ko se najdete v resni težavi, primerno odgovorimo, da vas rešimo in premestimo v kraj, ki je varen in zdrav. Kljub temu vi veste, da se bo zgodilo na vašem planetu veliko sprememb, tudi vedite, da se vam ne bo nič zgodilo, da ste opazovani in zaščiteni z našo tehnološko opremo, nad katero boste, ko vam bo neki dan ta vsa predstavljena, osupljeni nad njeno sofističnostjo/nenavadnostjo in omembe vredno učinkovitostjo njenih operacij.

Ne bojte se ničesar, dragi prijatelji, ker vas vedno spremljamo, kamorkoli greste.

Na koncu dajem mesto zadnjemu od nas treh sopotnikov.SAMANA, SANANDA, YESHUA / JESUS: Ha ha! Hvala Kris-Won, ker boste napisali več imen, pod katerimi sem poznan. Dobro, v resnici bi bilo katerokoli od teh zadosti. JAZ SEM energija znana kot Sin, ne da sem edini sin Očeta, ker smo mi vsi otroci Boga, kot kreacije njega, ampak ker sem Jaz prišel do spiritualnega razumevanja, da sva moj Oče in Jaz eno in da ni nobene resnične razlike med njim in mano. Vsakdo, ki bo prišel do razumevanja te resnice, bo postal resnični Sin Boga, manifestiral tretjega od treh aspektov ali ravni božanskosti: Oče, Mati in Sin.

V njegovem aspektu OČETA,  je on Stvarnik vsega Kozmusa in vseh nešteto kreacij, ki ga naseljujejo. Govori nam skozi glas zavesti znotraj nas. Njegov aspekt MATERE je vse, kar nas obkroža v manifestaciji narave na planetarnih, solarnih, galaktičnih in kozmičnih ravneh. Ona nas naslavlja skozi ljubezen, kar je jedrni/osnovni princip za vsemi silami v Univerzumu. In v njegovem aspektu SINA, smo mi vsi delček tega aspekta, živa in zavestna bitja, ki vemo, da smo kreacije božanske volje in da se bomo en dan vrnili nazaj k viru, iz katerega prihaja vse, in vemo da JE vse ljubezen, vse dobro in vse svetloba, vse mnogovrstne in različne oblike.

Dobrota zaplodi dobroto. Vsa uglašena bitja med sabo privlači Zakon privlačnosti. Kjer se vas zbere dva ali več v mojem imenu, vedite, da bom tam, zlival nad vas svoj blagoslov, izdihaval moj dih v vaša utrujena srca od vaših vsakodnevnih bojev, ki so tako izčrpajoči in utrujajoči za premagovanje. Jaz vem to zelo dobro. Danes Sem prišel, ker ste me sami klicali, skozi vašo ljubezen in vaše želje, da služite božanskemu, se pripravljeni žrtvovati, če je to potrebno, da se prinese na površje nivo resničnosti, kar je sedaj zarodek Novega sveta, ki se pojavlja zahvaljujoč združenim naporom vseh vas.

Jaz vas objemam in blagoslavljam, ne enkrat, ampak tisočkrat.

Mir in ljubezen.

Komandir Sohin, Saint Germain, Ashtar Sheran in Jezus

Kris –Won je bil rojen na otoku Malorka (Španija) v Sredozemskem morju leta 1961, kjer on sedaj prebiva. Dar za kanaliziranje je dobil, ko je bil star 21 let, ko je pripadal spiritualni skupini v Palmi de Malorka. Potoval je dežele z starodavnimi kulturami nespornih spiritualnih vplivov kot so Indija, Mexiko in Egipt. Leta 1985 je osebno srečal indijskega mojstra Sathya Sai Baba. Njegova učenja in vodenje so globoko vplivali na njegovo življenje, tako da se je v zadnjih 10 letih posvetil prevajanju velikega dela učenj Sathya Sai Babe v španščino. Pozno leta 2009 se je priključil naši skupini prevajalcev in začel prevajati sporočila drugih kanalizatorjev. Kmalu po tem mu je vesoljska ladja Alfa začela narekovati njihova prva sporočila.

Objavljeno v The Light Circle Ezine dne 7.5.2010, ki ga izdaja ISIS http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.