* 12.4.2011 – Saint Germain “Nova Pot Luči” – večer spomladanskega ekvinokcija

Saint Germain

kanalizirano dne 21.03.2011,
Obstaja ena pot Luči za vse Vas, oh Ljubljeni.
To je resnica našega sporočila na ta večer, oh Ljubljeni; vse to, kar se dogaja danes po svetu okrog vas, je ena velika kolektivna katarza.
Vse to je nujno za božanski načrt, oh Ljubljeni. Ne gre se za nekaj kar je potrebno soditi ali nekaj kar nas je strah, oh Ljubljeni, ne verjemite tistim, ki vas hočejo še bolj prestrašiti.
Skrivnost Ljubljeni je v vas. Je edini način, da se lahko osvobodite od vsega kar se dogaja in predvsem pa, od vsega kar se govori okoli o tem kar se zdaj dogaja. Oh Ljubljeni, vedite, da je namen mnogih novic, kot dobro veste, da manipulirajo z vami. Bistvo je v tem, da se vi podredite  manipulaciji, niste še dovolj močni oz. osveščeni, da bi se potegnili ven iz tega.
Edino, kar lahko naredite je, da postanete močnejši v svoji notranjosti, z meditacijo in molitvijo. Z meditacijo se povežete z vami samimi, z vašo notranjostjo, z vašim najintimnejšim Jazom in z molitvijo se povežete z Bogom, s Kozmično Zavestjo, ki vsebuje vse.
Na ta način postanete močnejši. To je edino, kar vas vprašamo da naredite. Nič več, ker skrivnost kako postati svoboden od vsega tega je že vključena v vas. Vsak od vas jo ima v sebi z rojstvom.  Vsak lahko to naredi.
Torej poglejte, da vaš um ni razdvojen v nobenem smislu, ker ste vsi ena sama stvar, poglejte, bodite previdni na to kar vam vaš um narekuje. Zato, ker je on  v vas dosti bolj močan kot televizijske novice, je dosti bolj močan kot orožje in nuklearne eksplozije. Zato, ker je dosti bolj močan kot vse to,  je on vaša edina ječa, ni jih drugih. Vaš um je vaš edini vzrok za suženjstvo, samo v vas samih se lahko osvobodite.
Ljubljeni, najprej gojite in najprej iščite vašo notranjo povezavo in srečo, povezavo in srečo in veselje, ki ne morejo biti pogojeni z nobenim zunanjim faktorjem. Oh Ljubljeni, v trenutku, ko se dotaknete tistega prostora v vas, ste že doma, ne gre za to, da smo površinski ali da ignoriramo to kar je okoli vas.  Ampak mi vam to govorimo, da bi vaše spomladansko prebujanje bilo dejansko. Za dejansko prebujanje mislimo na notranji pogoj, pogoj duše, pogoj notranjega miru. Ko bo vse človeštvo doseglo notranji mir, ne bo več vojn, ne bo več nesreč, zato, ker bo dosti mirnih src ustvarilo mirno realnost. Vidite torej Ljubljeni, kaj morate delati.
Ne potrebujete vznemirjenosti in prizadevanj, če vas le te v zunanjem svetu utrujajo in so zasnovane na ideologiji, ki ločuje dobro od slabega. Tedaj je bolje ne delati teh prizadevanj. Izboljšanje človeštva lahko dosežete s pogojem, da prispevate nekaj pristnega, naravnega v vašem srcu. Če storite nekaj za izboljšanje stvari, vam mora priti iz srca, drugače tega ne delajte.
Tisto kar je za vseh težko je se pogledati v notranjost in videti svoje konflikte. To pa zato ker vaši notranji konflikti ustvarjajo globalne konflikte.
Oh Ljubljeni, tako je. Bilo je povedano in celo znanstveno dokazano že pred kakšnim letom, da obstaja medmrežno povezovanje. Obstaja ena zelo tanka vez, med notranjim in zunanjim, med blizu in daleč. To medmrežno povezovanje se je povzelo v enem stavku, ki je že slaven. V istem območju duhovne raziskave in ta stavek pravi: da je en metulj, ki ob zamahu svojih kril povzroči spremembo tudi v drugem delu sveta in to se odraža na realnost, ki jo vi živite zdaj tukaj.
Po ironiji naključja, ta stavek tudi pravi: en metulj, ki zamahne s svojimi krili na Japonskem in to tolčenje kril, ta vibracija se čuti, se opazi tudi tukaj. Eh ja, je prav tako, oh Ljubljeni, ampak ta resničnost mora biti dobro razumljena, ker človeškemu umu je skoraj udobno si sposoditi ta stavek za se skriti, za se opravičiti…resničnost je Ljubljeni, da dokler en notranji konflikt ne bo viden, dokler en notranji konflikt vam dela nemir v vaši globoki notranjosti in ga ne rešimo, ta združitev energij od veliko drugih nezavednih, nerešenih notranjih konfliktov, od dosti drugih človeških bitij, na globalnem merilu privede do vojn. Vidite torej smisel tega kar se dogaja in vsako človeško bitje, če je resen duhovni raziskovalec, bi se moral pobrigati za raziskavo kateri so njegovi konflikti. Moral bi jih poslušati in potem jih razbliniti, preobraziti in prinesti mir, tam kamor je konflikt.
Ljubljeni, konflikt je zmeraj med vašim umom in vašim pravim bitjem, med nivojem pristnosti in nivojem, ki je sad pogojenosti: prinesite tja mir. To je delo, ki ga morate opraviti, ni ga drugega podobnega. Če ste kot osnovo delali to, boste torej prinesli tisti mir, ki je v vas v svet. Je drugače, če je eno dejanje videno kot reakcija, če je eno vaše dejanje ena reakcija na stanje stvari, ki so sojene kot negativne, tako bo vse to še povečalo svetovne konflikte, ki so že prisotni.
Ljubljeni, vidite torej kaj lahko storite za vaš osebni prispevek, da se vojne končajo. Drugače bodo še trajale. Je ena kolektivna katarza, lahko rečemo, da so tisti nezavedni konflikti, ki se niso ozdravili v veliko milijardah in milijardah ljudi prenašajo v nevralgične točke planeta in tam naredijo vojne. To je ena velikanska kolektivna zavest! Ta kolektivna zavest, ta stvar, ki prizadeva človeštvo, gredoč v novo dobo, bo morala biti zelo redimensionirana. Zato je torej obvezno da se naredi katarza, zato Ljubljeni vam rečemo ne se ustrašiti, ne imejte strahov, ki so v vas.
Sredstva obveščanja, različna duhovna gibanja, vzbujajo vaše strahove. Kdo pravi, da to pride narejeno pristno, za namen moči. Ampak mi vam pravimo, da to vzpodbujanje strahov prihaja preprosto iz nevednosti, zato vam rečemo: gojite tišino in naredite da bo vaša beseda, beseda miru. Postanite zavedni, postanite pazljivi kakšna vibracija je v vaših besedah, ker se lahko zgodi, da hočete izreči besedo miru, ampak je beseda brez vibracije, prazna beseda, ali tudi slabše ima konfliktno vibracijo, tudi če je uradno beseda miru.
Zakaj torej, Ljubljeni, vam rečemo da edina pot za preobraziti svet je tako notranja kot zunanja in da postanete zavedni: zavedni vsega kar se premika v vas in okoli vas, zavedni vloge, ki jo lahko igrate. Ne dopustite, da se vaš um vznemiri še več kot je normalno vznemirjen, z morjem informacij, ki prihajajo iz dvomljivih virov in ki govorijo o stvareh o katerih nimate direktne izkušnje.
Oh Ljubljeni, ne govorimo vam, da morate živeti izolirani od sveta in ne vedeti stvari, ampak preprosto vas vabimo, da dobro uporabite prihajajoče informacije, ne vzemite vse za dobro, zato – poudarjamo še enkrat – veliko informacij je ekstremno manipuliranih in protislovnih. Vabimo vas, da ste pazljivi, da sprejmete najpomembnejše informacije, ampak da jih poročate zmeraj in vendar pa vam samim, in da na osnovi tiste, ki je vaša izkušnja dejstev v vašem življenju vsakdana, zato ker če upate preizkusiti stvari in očistiti vaše osebne izkušnje, osvetliti jih z lučjo ozaveščenosti, to bo avtomatsko ustvarilo valove, pozitivne vibracije okoli vas, brez da bi niti dali vašo voljo, preprosto se zgodi, se zgodi ker ti živiš in vidiš. Živi, vidi in spusti in v odpuščanju postaneš zaveden.
Oh Ljubljeni, naredite to delo! Kdo izmed vas že ve, to kar vam pravimo. Za koga od vas je potrebno samo to, da sliši še enkrat, tako, da okrepi to v sebi, da mu je bolj jasno v sebi. Nekomu se zdi težko, zato ker je ena nova stvar ali pa ker prej nikoli ni pomislil, ampak vam rečemo oh Ljubljeni, da ni težko, samo ste še slabo vajeni delati to. Prihajate iz ene stare dobe kjer je bila nevednost  o nas samih prevladujoča v osebah, ampak zdaj v tem prehodu je vse možno. Ljubljeni, možno je da vi zamenjate določene umske navade, možno je da spontano večina vas in ne samo vi, ki ste del te skupine, ampak mislimo na celo človeštvo, večina vas se spontano usmeri proti temu, kar je osnova za vse pojave zunanjega sveta in ta osnova je vaše srce.
Ljubljeni, vidite torej kako lahko hitro postanete žrtve koga, ki vam maha pred vami s stvarmi in s tem odvrne vašo pozornost od kjer naj bi bila, torej v vas samih. Ker Ljubljeni, če bi vsako človeško bitje bilo pozorno na to kar živi v svoji sedanjosti, bi vojne izginile. Ne bi bilo več projektov prepojenih s strahom, ne bi bilo več neuporabnih veščin in človeštvo bi živelo na en bolj enostaven in srečen način. To bo tisto, kar se bo zgodilo v novi dobi. Zdaj vi živite v polnem prehodu, prehod katerega so mnogi napovedali dosti bolj turbulentnega in žalujočega, od tega kar se dejansko dogaja. Oh Ljubljeni, čeprav je hudo, ni pa niti minimalno primerljivo na to kar je veliko prerokov videlo, to pa zato, ker so se mnoge luči že prižgale na svetu, ne samo luči upanja, ampak luči Miru, luči Ljubezni, luči resnice in na podlagi tega je bilo storniranih veliko nevarnosti iz vaše skupnosti.
Varnost je bila narejena na vašem planetu. Kozmične nevarne vibracije, ki so bile pred kakšnim letom pripravljene napasti zemljo so se napotile na druge dele vesolja in vi iz vašega stališča se lahko počutite srečni ker ste ušli nevarnosti. Torej ne se mučiti s katastrofalnimi scenariji, ker dobro veste Ljubljeni kako deluje zakon privlačnosti: več kot vi mislite na katastrofe, bolj se bodo katastrofe dogajale. Torej je zelo možno, da so se podobe katastrof razporedile pred vašimi očmi z vrednostjo resnice, ampak v tistih trenutkih ne verjemite vašemu umu, ponudite vesolju to podobo katastrofe in napišite nanjo izbrisano. Vsak od vas naj ima svoj način za boj proti tem strahovom, ki domujejo v vaši podzavesti. Vsak od vas naj ima svoj način, igriv in ustvarjalen za ubiti te pošasti.
Lahko je, oh Ljubljeni, in – bodite pozorni – ker, če večina vas začne vizualizirati scenarije katastrof, bo zelo verjetno da bodo one privabljene prav zaradi zakona privlačnosti. Bodite torej pazljivi in pošteni z vami samimi, ne goljufajte: goljufati pomeni dati zmeraj krivdo drugemu, pobegniti od vaše odgovornosti do vas samih.
Oh Ljubljeni, ne skrbite, žarek bele Luči je bil že en čas poslan na človeštvo. Mi delamo za vas in z vami, mi četa izvoljenih duhov, smo z vami in Jaz, ki vam danes zvečer tu govorim Sem predstavnik vse te ljubeče čete in sem prišel že prejšnji mesec vam govoriti, Jaz Sem Saint – Germain.
Oh Ljubljeni, veliko stvari bo še človeštvo moralo videti in prenesti preden bo prehod na novo dobo očiten, kot nekaj jasnega in stabilnega. Nepričakovani razpleti in nenadne spremembe v vseh sektorjih običajnega življenja bodo možni v bližnji prihodnosti, ampak to mora biti pravilno razumljeno, gre se za nosečnost, gre se za porodne krče, ki jih ima zemlja za roditi novo človeško vrsto, izvoljeni rod na kozmičnem in interplanetarnem nivoju, nova človeška vrsta bo imela pomembne naloge.
Ampak, da se to zgodi, je potrebno očistiti veliko starih stvari in s tega zornega kota, vam moramo povedati, da se nedavni dogodki vpisujejo v božanski načrt splošnega čiščenja, ki ne more biti več prekinjeno.
Ne sodite tirane, niti tiste, ki se povzdigujejo na branilce pravice, ne sodite niti sužnjem, niti tistim, ki so aktivno dejavni, vsak opravlja svojo nalogo, v tem splošnem božanskem načrtu. Vsak opravlja veličastno svojo nalogo. Problem je samo da vi, zato ker ne vidite še božanskega načrta, nimate še popolne vizije stvari in zato zapadete v obsojanja, v ustvarjanja mnenj, ki lahko postanejo pogojne za vas in za tistih, ki se znajdejo okrog vas.
Nehajte torej s sojenjem in imejte mir v vaši notranjosti, obrnite se na gojenje tistih malih stvari v vašem vsakdanu, ki vas trdno držijo privezane na življenje vašega življenja v miru in dostojanstvu, to je vse.
Zdaj bi pa radi dodali nekaj zelo posebnega kar zadeva dogodke, ki so prizadeli Japonsko.
Oh Ljubljeni, dobro veste, da je tresenje zemlje povezano s spremembami, ki se dogajajo. So prav zemeljske spremembe, to je vse v pravem vrstnem redu, ampak tu kar je pomembno ni toliko govoriti o potresu, ampak o nesreči nuklearke. Oh Ljubljeni govorimo vam eno stvar, ki bo za del vašega uma absurdna, ampak je prav tako. Tista ponorela nuklearka je zrcalo vse jeze človeške vrste. Vidite, Ljubljeni, tisti pojav, ki sproža tako veliko skrbi je potrebno videti kot zrcalo. Če ga vidite kot eno zrcalo, ga lahko izkoristite kot priložnost za delo na vas samih. Tisto jedro, ki vsebuje vse tisto radioaktivno materijo je zrcalo človeške vrste, ki vsebuje veliko jeze. Tista jeza, ki je zasidrana v podzavesti, ki je potlačena. Jeza s katero ne veste še, da imate opravka.
Kakšen psiholog vam reče, da morate jezo upravljati, kdo vam govori naj gojite ljubezen kot protistrup jezi in potem obstaja veliko naukov v vaši kulturi in družbi na ta račun. Resnica je, da če pri 6,9 milijarde oseb, seštejemo skupaj vse njihove jeze, je to ena velikanska jeza in to je nuklearka, ki oddaja radioaktivni material. Te nuklearke so bile zgrajene zato ker mnoga človeška bitja so se oddaljila od pristnega jedra in na mesto pristnega jedra se je zamenjalo jedro jeze. Le to jedro se je izražalo kot preusmerjena, zavožena moč, ne kot resnična osebna moč, ampak preusmerjena moč, želja po denarju in podobne stvari. Zato ker v resnici, kot vi dobro veste, te nuklearke ne resnično služijo. Obstajajo že pripravljene cela vrsta tehnologij za novo dobo, za proizvodnjo čiste energije s veliko nižjimi stroški in ki ne obogatijo nobenega žepa, to vi že veste.
Da bi bila človeška vrsta pripravljena sprejeti te nove tehnologije, je potrebno metabolizirati ( pretvoriti ) jezo. Vsak od vas naj se sooči s svojo jezo, vsak od vas naj se briga, da jo posluša in naj si sam sebi naredi svojo katarzo. Naj jo katartizira, morda naj jo da v eno sliko, z uporabo barv lahko katartizirate jezo, ustvarite lahko nekaj edinstvenega, nenavadnega ali tudi uporabnega. Na ta način in na dosti drugih načinov jeza postane moč ustvarjalnosti. Lahko usmerite tisto energijo, lahko jo živite. Lahko jo sprejmete in jo preobrazite in tako ne bo več skupinskih mor kot to, ki se zdaj dogaja na Japonskem in ki vključuje celo človeško vrsto, nobenega izpuščenega.
Dokler je, oh Ljubljeni, v vaši duši tudi ostanek misli, ki krivi nekoga, ki niste vi –  to pomeni, da ne dosegate cilja. Pomeni, da izgubljate priložnost rasti za vas samih, zato ker vsa stara doba se je opirala na gmoto zmot in igro moči, ki so bili osnovani na dejstvu, da je bolj udobno kriviti nekoga drugega kot pa biti odgovorni za svoja dejanja.
Ljubljeni, danes zvečer je to sporočilo luči namenjeno dvem našim ciljem:
Eden od teh je, da vam damo udobje in drugi je ta, da vas okrepimo. Eden od teh je, da vas malo razvajamo in da se pobrigamo za vas, drugi pa je ta, da vas stimuliramo, da hodite s svojimi nogami.
Vidite to so dve plati Ljubezni, materinska in očetovska: tista zadrževana in razvajalska in tista pretresljiva in dejavna, mi smo prisotni tu danes z obema. Vsak od vas lahko tu dobi navdih za katero čuti, da je bolj primerna zanj. Lahko razume bolj materinsko plat in se čuti spremljan in varovan, se počuti varen. Lahko pa razume to bolj kot vzpodbudo da bo delal na sebi, tako za narediti temelje za en nov svet, tako noter kot zunaj.
Oh Ljubljeni, lahko bi še marsikaj tu rekli, ampak bi se premaknili v zelo specifična polja duhovnega iskanja.
Zmeraj smo z Vami
in Vas zasipamo z blagoslovi,
Om Shanti Shanti Shanti
Kanalizirala Renata dne 21.03.2011, med večerom s skupino v Cavaionu VR.
Sporočilo se lahko deli in razpošilja vsakomur, ki bi lahko bil za to zainteresiran.

Comments are closed.