– Neobičajni mrki velikega križa – Metatron

Dragi!
Pošiljam vam prevod kanaliziranega sporočila, ki se nanaša na energije obdobja, ki se je začelo s polno luno 26.6. oziroma že z poletnim solsticijam in bodo trajale do začetnih dni avgusta. Čeprav  se va bo zdelo, ko boste brali, da ste s čiščenjem že zamudi, tega se še vedno lahko lotite. Želi vam veliko uspeha.
Lep dan!
Marija

mrki

Sporočilo Nadangela Metatrona, kanalizirano skozi Jamesa Tyberonna

Pozdravljeni, dragi, Jaz Sem Metatron, Lord svetlobe. Jaz vas pozdravljam vse v brezpogojni ljubezni, zares ljubezni, ki jo boste vi skozi naslednjih nekaj tednov potrebovali!

Vi vstopate v enega  najbolj močnih in intenzivnih energijskih topilnikov, ki so se doživljali na planetu v mnogih tisočletjih in z njim povezana  temperatura je pred tem, da drastično poraste. To je diamantna triada in za ohrabrujočim »OM valom«, s katerim vas je počastil Kozmični svet svetlobe (the Cosmic Council of Light), je namen.

V prihodnjih petih tednih bo prišlo do treh zelo pomembnih astroloških dogajanj (od 26. junija do 4. avgusta). Ta so:

–         Lunarni mrk na Polno Luno – 26. junij

–         Sončen mrk – 11. julij

–         Uravnava petih planetov v juliju – Veliki križ

Lunin mrk na Polno Luno, dne 26. junija, je izredno močan in bo postavil ogrodje. Zares je ta polno-lunin mrk obojestransko nabrušen meč in bi bil lahko gonilna sila za velike spremembe na pozitivno, če je pravilno razumljen in glede na to koristno uporabljen. Njegova intenziteta bi lahko tudi raztrgala vaše avrično polje in vas namestila v navzdol obrnjeno spiralo. To je odvisno od vas, glede na to, če reagirate nepotrpežljivo in čustveno ali pa modro izkoristite te resonance za kreativnost in notranje čiščenje.

Kot je to značilno za vse topilnike, bo ta uporabljal intenzivno vročino za čiščenje.

Mi vam pravimo, da so sedanji solsticij in nad nami viseča diamantna triada velikega križa med najbolj močnimi energijami, ki so se čutile na planetu tisočletja in veliko vaših znanstvenih astrologov je to prepoznala… in tako morajo tudi modri med človeštvom.  Zares, konfiguracija petih planetov in povezani koti predstavljajo izredno redko in izredno edinstveno frekvenco, ki lahko nudi  predlogo (angl. template) za velikodušne spremembe, vendarle znotraj resonance, ki bi lahko tudi bila zares kaotična.

Med tem časom je dobro, da skrbno pretehtate vaše akcije. Bodite pazljivi v vašem obnašanju in se izjemno potrudite, da boste vzdrževali integriteto vašega avričnega polja. Premislite preden spregovorite in ne popustite slabim čustvom, takšnim kot so jeza, sovraštvo, depresija, krivda ali dvom, da prevzamejo vašo energijo. V tem talilniku ne bo težko narobe upravljati tako komunikacije kot čustva in posledice bi lahko bile zelo škodljive za odnose in stanje uma.  Boljše je, če uporabite te ostre energije, da se usmerite vase in opravite pregled za skritimi navadami in ovirami, ki se morda še skrivajo znotraj. Ni nobenega boljšega časa za odpustitev tega. In dragi, skoraj vsi vi imate čiščenje še kljub vsemu za opraviti. Bolj pogosto, kot ne, so v dualnosti oni, ki ne priznajo katranastih preostankov negativnih potez, tisti najbolj potrebni preiskovanja, vključno tisti od vas na spiritualni poti. Spiritualni ego mora zlasti biti prečiščen, če je vestno preiskan, v tem topilniku.

Vidite, z lahko opaznimi ovirami, se je večina vas iskalcev ukvarjala. Kar sedaj ostaja, so ostanki, ki jih je vaš ego mirno pometel pod preprogo in so skriti v temi, v globoko zakopanih predelih.

Vendar naj vam to ne vzame poguma in ne čutite, kot da vas obsojamo, ker boste vsi od vas zares vstali, preje ali kasneje. Vendar je znotraj tega topilnika velika priložnost, da najdete, kar je skritega in izvedete potrebno čiščenje. Tisto, kar je v senci, bo v tem času razodeto,  in tisto, kar ni bilo z lahkoto opazno v drugih bivanjih, v drugih fazah »sedanjega«  življenja, bo vidno, če je takšno samo-iskanje resnično želeno in prizadevno izvršeno. In mojstri, čeprav bodo takšne preiskave zahtevale pogum in ponižnost, so povračila velika. Zares, mrka in veliki križ vam dajeta možnost, da greste skozi pomembna odprta vrata v višje in bolj prvotno različico resničnega sebe.

Tako, mi vas spodbujamo, da iščete skrite ovire, se z njimi soočite in jih odpustite na lunin mrk. Mi vas podpiramo in vam poudarjeno priporočamo, da intenzivno meditirate na lastnosti, ki jih želite doseči na sončni mrk, ker je možnost  za ustvarjanje v fazi sončnega mrka prav zares tako povečana. To je perfekten čas za odločitve in presenetljivo za umetniško izražanje ali  za uresničevanje želja.

Izkoristite vmesno fazo takrat med mrkoma, da se odločite, kdo vi resnično ste.  Kaj naj bi vi tukaj delali, kaj boste delali v letih tega bivanja, ki vam preostajajo. Vidite mojstri, energije obdobja, v katerega vstopate, vam ponujajo možnost, da vstopite v stanje globoke »zamaknjenosti«- v stanje preko razuma, v energijo preko tega, kar vi imenujete preudarjanje. In za mnoge od vas je zamaknjenost stanje, v katerega niste resnično vključeni – takšna je kontrola, ki ste jo dali notranjim pripovedovalcem. V resničnem smislu ponuja diamantna triada tistim od vas, ki lahko utišate um, možnost, da bolj z lahkoto začnete vzvišeno vibracijo tihe modrosti brezskrbne zamaknjenosti in resničnega mojstrstva, to je stanja daleč višjega v frekvenci, kot je ta v pozornosti. Vas to bega? Mi vam rečemo, da obstaja identiteta vaše resnične božanskosti, ki je nad razumom in to je vidik vaše duše in to je daleč bližje vaši resnični zamaknjenosti. Zares um je enostavno družabnik zamaknjenosti relativno do 3. dimenzije in mi vam namigujemo, da v naslednjih 4-5 tednih raziščete ta vidik bolj globoko, ker se vam odpira mnogo vrat. Vi ste sposobni investirati vašo zamaknjenost v višje ravni angažmana v tem času in čeprav bi vas lahko to presenetilo, vaš um privablja to priložnost, v vseh njegovih vidikih kreativnosti, ker ta pozna, da je tam raven, ki je zares nujna za vaš razvoj v višje dimenzije.

Diamantna triada, veliki križ in mrka so poti do 10-10-10 v tem vašem letu 2010. Dobro izrabite ta čas in napravili boste kvantni skok. Kot smo vam rekli, kar leži pred vami, je težka energija za vas, da jo obvladate, vendar se jo zares da prenesti in možne so velike pridobitve. Kozmični svet svetlobe vam je v preteklih dneh poslal val energije, ki se je imenoval »OM val«. Vključite se v to energijo. To vam bo dobro služilo, ko boste krmarili naslednjih pet tednov.

Dragi, vedno držite v umu, da je ta energija ekstremno intenzivna in je zares mogoče, da vas vrže iz centra, če se ne boste pazili. To je diamantna triada in vam lahko dobro služi ter ponuja kvantni skok, če  boste zavestno izkoristili to energijo in  ohranili avrično integriteto.

Bodite mirni, bodite potrpežljivi, bodite kreativni, bodite modri in vzgajajte sebe in druge.

Jaz sem Metatron in jaz delim z vami te resnice.

In tako je to…

To sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Pošiljanje na spletne strani je dovoljeno, dokler informacija ni spremenjena in je  navedeno dobro ime avtorja in spletna stran. To ne bi smelo biti objavljeno v časopisih in revijah ali tiskano brez izraženega dovoljenja Varuha Zemlje (Earth-Keeper). Za dovoljenje lahko zaprosite na Tyberonn@hotmail.com

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.