– 11:11:11 – Energije v Novembru 2009 – Nadangel Mihael

11:11:11Energije v Novembru 2009

Nadangel Mihael preko Celie Fenn, meditacija Marije Magdalene

Skupina delavcev za svetlobo je 1. novembra  2009 v Buenos Airesu, v Argentini ustvarila »sveto rožno mandalo«.

Ljubljeni delavci za svetlobo, ko postaja svetloba bolj intenzivna, vstopate v sveti trenutek. To je trenutek, ko se bodo začela odpirati zvezdna vrata in boste vi začeli uravnavati vašo zavest s kozmično kreacijsko matriko v pripravi za končne korake v vašem sedanjem razvojnem potovanju transformacije.

Ta 11:11 portal je zlasti močan, ker je to učinek 11:11:11. Trojne energije predstavljajo aktivacijsko točko za energije božanske Kristusove svetlobe. V tem času bo tam »eksplozija« žarenja/blestenja in vi boste začeli aktivirati Rožna zvezdna vrata ali portal, kar bo vaša povezovalna točka s kozmično zavestjo.

Najdražji, v tej zadnji fazi vaše transformacije, ste vi aktivirali vaš originalni načrt izpopolnitve v vaši DNA, uravnotežili vaše notranje moške in ženske energije in pripeljali vaše svetlobno telo v polno aktivacijo. Aktivirali ste pinelno žlezo in začeli proces transformacije žleze v njeno kristalno novo energijsko formo,  tako da ta lahko sprejema in odpošilja višje frekvence  kristalne svetlobe.

Sedaj začenjate razvijati »cvetne liste« rože znotraj vašega energijskega polja in oblikovati ali ustvarjati aurična »zvezdna vrata«,  kar vam  bo omogočalo dostop do kozmične svetlobe »Enosti« direktno in kot kolektiv. Ko začenjate oblikovati ta skladen vzorec lepote znotraj vašega energijskega telesa, tudi planet začenja ustvarjati ta zvezdna vrata preko regije, ki jo poznate kot južni pol.

Ljubljeni, to je kulminacija  misterja svete rože in dvojnega plamena in aktivacija gralnih kod. Sveta roža je simbol vnebovzete Kristusove zavesti, ker ta vkodira sveto resnico o tem, kdo ste vi  in vaš proces vnebovzetja.

Naj razložimo po tej poti. Gralne kode svetlobe aktivirajo potencial znotraj vašega fizičnega bitja, da bi nosil zlati plamen Kristusove zavesti. Ta je tudi simboliziran kot zlati kelih. Vi sami v vaših razsvetljenih fizičnih telesih ste »kelihi«, ki nosite zlato in neskončno svetlobo duha.

Sveti simbol za vnebovzeta Kristusova učenja je roža znotraj keliha. Ljubljeni, roža je vaš hrbtenični kanal svetlobnega telesa, ki kulminira v »rožo« življenja, rožna zvezdna vrata, kar vas povezuje z vašo božanskostjo in božansko kozmično zavestjo Kozmične kreacijske matrike.

Ta roža, ali v vzhodnjaški tradiciji, roža lotusa, se odpira, da bi ustvarila portal h kozmični zavesti, in to je bilo znano starodavnim ljudem, da bo del dizajna »božanskega človeka« ali človeškega angela. Veliko starodavnih spiritualnih praks je bilo dizajniranih  tako, da se dvigne moč navzgor po hrbteničnem kanalu svetlobe in odpre »cvet«, kar je bil sveti geometrijski portal, znan kot Rožna zvezdna vrata.

Ta rožni dizajn je bil vkodiran v velikih katedralah Francije, kot v katedrali Norte Dame, ki so izkazovale čast življenju in učenju  »naše gospe«,  ženski kristusovi svetlobi Marije Magdalene in njenemu partnerju Jezusu (Yeshua ben Josefu).

In  tako, ljubljeni, sveta roža rože življenja so kozmična vrata, ki jih začenjate oblikovati in razvijati v vaše dušno energijsko polje, ko ste vi in vaš planet prerojeni in prestrukturirani v veliko kozmično rožo. To je geometrija harmonije zvezdnih vrat, ki bo podpirala vaše vnebovzetje v kozmično srce in razum ter popolno ustvarjanje in izkušanje Nove Zemlje.

Ljubljeni delavci za svetlobo, ko vi aktivirate sveto rožo, bo zares potrebno, da boste nosili najvišjo vibracijo miru in ljubezni. Vi ustvarjate znotraj vašega spiritualnega telesa ali oblastega energijskega polja, sveti geometrijski dizajn najvišje frekvence, razpoložljive človeštvu v tem času. Ta vzorec najvišje skladnosti je potrebno, da se prenese v prostor z fizično energijo skladnosti in integritete ali pa bodo postale energije neuravnotežene in se bodo zelo lahko zrušile v kaos. Če se to zgodi, najdražji, ne v paniko in ne postanite zaskrbljeni ali ne zaidite v depresijo. Vrnite se v vaš srčni center, kot smo vas učili, globoko dihajte, povežite se z zlati plamenom Kristusove zavesti in energijo brezpogojne ljubezni. Povežite se z sveto srčno energijo znotraj, uravnavajte vaše notranje moške in ženske energije skozi namen in vstopite v sveto zvezo z vašo dušo in duhom, kot smo vas učili. Tako se boste vrnili k vzorcem skladnosti, miline, lepote in integritete.

Ker, vi ste sveta roža, vi ste lepota in  skladnost in milina in strast. Vi ste božanska ljubezen, zavita v človeški formi.

V tem času 11:11:11, boste tisti od vas,  ki ste pripravljeni, začeli ustvarjati rožo ali  »razvijali cvetove« svetlobe, ki se bodo združili v rožna zvezdna vrata kozmične svetlobe in zavesti.

Sveta rožna meditacija za 11:11:11, ki jo je dala »naša gospa« Marija  Magdalena in njena vloga učiteljice Kristusove zavesti

Ljubljene rože svetlobe in ljubezni, prišli ste do svetega trenutka, ko ste pripravljeni, da postanete sveta roža. Prosim vas sedaj, da ste z  mano in dopustite blesteči Kristusovi energiji vstopiti v vaše bitje ter dopustite si odpreti Roži kozmične zavesti. To je bilo delo, ki sem ga jaz opravila z mojim ljubljenim z namenom dviganja vaše zavesti do točke, kjer vi lahko dejansko prevzamete božanske in kozmične vidike vašega bitja. To je ta točka, kjer vi veste znotraj vašega srca in duše in telesa, da ste nebo na Zemlji in  ste roža Kristusove svetlobe.

Tako, sedite zelo mirno in si dopustite dihati zelo globoko. Osredotočite se v vaše lepo in sveto srce in občutite tok božanske energije, ki se giblje skozi vas. Lepi ste, ljubljeni, tako globoko ljubljeni. Občutite, ko ljubezen teče skozi vsako celico v vašem telesu in vsakem vidiku tega, kar ste vi v kraljestvih svetlobe.  Vi ste tako globoko ljubljeni. Dihajte to ljubezen. Občutite to v vašem srcu. Najboljše je, če vdihujete globoko skozi vaš nos in izdihavate skozi vaša usta in pustite dihu življenja, da se premika skozi vaše telo. Ljubljeni ste.

Tako, sedite  na ta način in si dovolite dihati vsaj 10 minut. Po tem času naj bi bilo vaše telo mirno in vaš razum jasen. Sedaj se osredotočite  ponovno v vaše srce in zaprosite vaš višji JAZ, da uravna vaše notranje božanske moške in ženske energije. Začutite eksplozijo zanesenega žarenja/blestenja v vašem srcu, ki se giblje dol po vašem telesu skozi vaše spodnje čakre in v Zemljo, dol v zemljino zvezdo. vi ste prizemljeni in vi ste povezani z Zemljo.  Občutite ljubezen, ki teče iz vašega srca v Zemljo in nazaj v vaše srce. Dihajte to ljubezen v vaše bitje.

Sedaj, ko vi uživate nežno v tej lepi ljubezni, občutite energije božanske miline vse okoli vas. Zadržujete se v milini in lepoti in zaupate povsem, da vas podpira in vodi božanska luč znotraj. Tako, sedaj si dopustite začutiti  kanal v vaše svetlobno telo, ki vas uravnava z vašo hrbtenico. Dopustite si povleči energijo ljubezni navzgor po tem kanalu, skozi srčni kanal in navzgor v kronsko čakro. Na tej točki  boste začutili, ko se pinelna žleza aktivira v eksplozijo svetlobe in ljubezni in ta svetloba bo potovala navzgor ter odpirati se bodo začeli cvetovi rože.

To bo najbolj lepa in zamaknjena izkušnja, če ste pripravljeni sprejeti božansko ljubezen, ki se bo izlivala skozi vas in v vaše srce in dol v Zemljo.  In vi boste začutili rožo,  ki se odpira vse okoli vas. Okoli vas se bodo vrtinčile barve, občutili boste gibanje, ko se vaša duhovna sfera restruktuira v svete geometrijski vzorce svete rože.

Najdražji otroci svetlobe, vedite, da ste ljubljeni. Vedite, da bo ta lepa roža svetlobe nosilec duha in duše, ki  vas bo dvignila v kozmično zavest. Mi slavimo z vami odprtje rože…rože ljubezni. Občutite, kako vas bo to restruktuiranje odprlo v kozmično kreacijsko matriko, veliko maternico vse kreacije. Vi boste razpoznali, kot jaz poznam, vašo lastno božansko esenco in postali boste eno z božansko svetlobo kreacije.

Ljubljeni otroci svetlobe, to je bilo moje delo in moj namen z mojim ljubljenim. Midva sva uspela. Za sedaj sva tukaj, da vam dava te enostavne besede, ki bodo začele netiti dovršitev zaporednosti gralnih kod v tiste, ki ste pripravljeni sprejeti njihovo lastno transformacijo in vzplavanje v nov zemeljski način bivanja. Za naju je to trenutek velikega veselja, ko vidiva dovršitev tega, kar sva prišla napraviti 2.000 let nazaj. In midva se veseliva ne le za to, da se dokončuje  najino delo, ampak tudi delo mnogo drugih, ki so služili božanskemu načrtu za vaš razvoj in vnebovzetje v rožo svetlobe, kar ste vi.

Tako, na koncu te meditacije, vedite, da se je proces začel. Dihajte globoko in si dopustite vrniti vašo pozornost v vaše srce. Ponovno dihajte globoko in dopustite, da vaše zavedanje ponovno vstopi v vaše telo.

Ljubljeni, vedite, da boste, ko se ta roža odpre v vaši duhovni sferi, občutili in doživeli veliko spremembo. Čutili se boste varne, čutili se boste ljubljeni, čutili se boste povezani s svojo lastno ljubeznijo in vedeli boste, da je vse dobro, ne glede na to skozi kaj se morate premakniti. Čutili boste svetlobo v srcu in uživali boste življenje, ko boste čutili bogastvo in obilje božanskega blagoslova okoli sebe.  Vi ste resnično doma z svojim ljubljenim!

Toda, kot vam je rekel naš najdražji nadangel, boste morali hoditi sedaj v popolni najvišji integriteti in resnici, karkoli je že vaša resnica. Govorite vašo resnico in živite vašo resnico. Morali boste biti prebujeni in zavedni in razsodni. Morali boste biti odprti in  ljubeči in pošteni. Ker, da bi sprejeli rožo svetlobe v svojo duhovno sfero, se je treba izročiti življenju etične čistoče in integritete in vse, kar ni v najvišji integriteti za vas, bo ustvarilo takojšno neenotnost in disharmonijo, kar bi se lahko uravnalo le z vrnitvijo v stanje milosti in ljubezni ter harmonije, ki je rezultat življenja v najvišji integriteti, resnici in ljubezni.

In tako, mi vas zapuščamo z velikim veseljem v naših srcih!

Vi ste ljubljeni. Vi ste lepi. Vi ste božanska svetloba. Vi ste sveta roža!

 

 

© 2009-10 Celia Fenn in Starchild Global

To delo je licencirano pod  Creative Commons License

To lahko svobodno kopirate, distribuirate, izdajate in izvajate dela pod naslednjimi pogoji:  Navesti morate avtorjevo dobro ime, ne smete uporabljati tega za komercialne namene ter preobraziti ali graditi na tem delu.

http://starchildglobal.com

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.