* 27.3.2012 – POTRDITEV ARETACIJ IN SPREMEMB

Lep pozdrav drage Sestre in dragi Bratje Luči

Glede na to, da zadnje čase so te objave kanaliziranj kar pogoste in prav tako so pogosta različna mnenja o pristnosti teh kanaliziranj za katera nimam odgovornosti, sem se odločil, da o tem povem svoje mnenje. Zakon privlačnosti pravi, da tistemu čemur damo pozornost, tisto rase. Res pa je tudi, da mimo določenih dejstev, ki se dogajajo ne moremo, zato drage Sestre in Bratje Luči predlagam to Odredbo – zahvalo, ki naj Vam bo v pomoč pri sprejemanju različnih informacij:

ZAHVALA  PRISOTNOSTI JAZ SEM

. . .

Vsemogočna Prisotnost JAZ SEM,
podari mi VESELJE IN JASNOST
da sprejmem informacije katerih ne morem spremeniti,
POGUM,
da spremenim tiste, ki lahko
in MODROST,
da prepoznam razliko
HVALA, HVALA, HVALA

ashtar3
Govor, ki ga je imel ASHTAR, vrhovni komandir vesoljskega ladjevja Galaktične federacije svetlobe, na telekonferenci 20. marca 2012, in je bil kanaliziran preko Susan Leland
(Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.ashtarontheroad.com/arrests__changes_32012.html.)
Dobro, pozdravljam vse! Mi smo tako vznemirjeni, ker imamo perspektivo, da vam zagotovimo, da so vse novice, ki ste jih slišali, resnica, ki prihaja ven. To se sedaj dogaja. Mnogo je tega, kar se je že zgodilo in malo več je še za narediti, kar je res. In medtem, ko mi ne dajemo datumov, vam lahko zagotovimo, da je vse to v gibanju/poteka in se ne bo obrnilo oziroma ne bo nobene sabotaže, na noben način.
Mi kontroliramo in, kaj to pomeni, je, da je vaša svoboda naša prva in glavna misija. In ko mi govorimo o svobodi, obstaja mnogo aspektov te, vendar vam mi pravimo, da mi imamo vse, kar potrebujemo, da po poti ljubezni, sočutja, odpuščanja in hvaležnosti napravimo so-partnersko misijo z vami, da očistimo pot, kakršna je bila. In mi jo čistimo!
Mi smo zapustili, oziroma bomo rekli, mi smo ustvarili zapuščino tega čiščenja. Mi smo skrbeli, da ste bili informirani, in obstaja mnogo virov, ki govorijo isto resnico, iste zgodbe, kot je to, kar mi predstavljamo. In to so zgodbe, kot so: Podzemeljske baze so prevzele galaktične sile; prevzeli smo pribežališča/zavetišča, ki so jih tisti, ki jih imenujemo “temni klobuki” (angl.: dark hats), ustvarili zase. Oni imajo vrsto tehnologije zvezdnih vojn, ki so jo jim dali tisti, ki so hoteli biti vrhovni kontrolorji,  vendar so jih kontrolirali, da so delali vso, rekli bi, umazano delo na Planetu Zemlja.  In tako imajo oni nekaj skrite tehnologije, vesoljske tehnologije. Tudi skrb za to smo prevzeli.

Oni ne bežijo v katero od teh baz na planetu ali zunaj planeta ali pod površje planeta/v notranjo Zemljo, ker smo za njih zaprli te opcije, ne tako, da bi resnično postali vladarji/gospodarji v njihovih prostorih, ampak tako, da bi vi, ljubljeni, končno bili zmožni uživati vašo rojstno pravico tukaj na planetu Zemlja, vašo svobodo, tako da bi se lahko osredotočili na ljubezen in občutili velik dvig razpoloženja, ko se pripravljate na vaša vstajenja. In vam ne bo treba več gledati za vami oziroma gledati čez vaša ramena zaradi kakršnegakoli strahu glede tega, kdo vas morda opazuje ali je na tem, da vam v vašem življenju naredi neke vrste škodo.
Sedaj mi vemo, mi vemo, da radioaktivnost ni popolnoma očiščena in mi govorimo o vseh vrstah radioaktivnosti. Mi govorimo o tistih od vas, k ste izgubili vaše domače prostore, mi govorimo o tistih od vas, ki morda celo nimate dovolj za jesti. Pojdite po pomoč v prostore vaših skupnosti, ljubljeni. Oni so tam in tam jih je več  in več v skupnostih, ki stopajo naprej, da bodo tam, ker je vsakdo enak. Tam ni nikogar, ki bi bil kaj manj od drugega in denar je pred tem, da ne bo velik “določevalec” tega, kdo ima, vi veste, kdo ima eden ali dva procenta in kdo ga nima.

Torej, če vi potrebujete malo pomoči, sezite ven po njej, potrebna bo za malo časa in vi sami boste imeli priložnost, da plačate to naprej. Mi smo zaprli poti za pobege. Mi zasegamo na bolne načine pridobljene dolarje, ki so vam bili okradeni, in zares, ukradeni od večine sveta. Mi smo pred tem, da se to prerazdeli, tako da bo imel vsakdo pošten in enak delež. Mi smo v procesu aretacij oziroma dovrševanja aretacij, ki so se začela že nekaj časa nazaj. Slišali ste o tem. Vi ste slišali o enem od identificiranih klonov in tam je še mnogo drugih in  tam so hologrami in tam so tisti, ki so še zunaj, v njihovih človeških telesih, in tečejo okoli v paniki.

In oni v paniki poskušajo spraviti skupaj izredno škodljive/uničevalne načrte in programe in mi smo tukaj, da vam povemo: To se ne dogaja! Tam naj bi bili samo nekateri ostanki za namen omogočanja dokazov, ker vsi ti posamezniki, ki so bili aretirani, bodo zaslišani/preiskani ali so bili zaslišani in njihovi procesi so bili posneti na film in bodo prestavljeni v živo. Vendar,  mnogi od njih so bili že obravnavani, tisti, za katere se domneva, da bi bili najbolj okrepljeni, da naredijo največja uničenja. Torej, bodite obveščeni o tem.
In ko boste videli, da je močni, veliki Yertle – se spomnite Yertle the Turtle? Poglejte si/poiščite – Dr. Seuss, Yertle the Turtle. Ko bodo Yertli sveta uradno vrženi na tla, bo svet zadihal kolektivni vzdihljaj olajšanja. In naša misija, ljubljeni, je razširiti to olajšanje sedaj. Vi ste imeli nekaj priložnosti videti ljudi, ki se jim je nenadoma to breme dvignilo stran in so lažje dihali, oni so stali bolj pokončno, bili so veseli v njihovi novo najdeni svobodi, osvobojeni bremen, ki so jih obremenjevala v vseh njihovih bivanjih, ne le njihovih fizičnih/telesnih.
Ne, oni niso bili izpostavljeni pritisku v njihovih spiritualnih obstojih, vendar so bili odrezani od njihovih povezav z, kot jih vi imenujete, višje dimenzionalnimi osebnostmi/jazi. In to, ljubljeni, je osamel občutek. To je občutek, ki lahko ustvari takšen obup. Ta lahko drži lepo, lepo bitje svetlobe v hudih težavah. In tako, ko bi ljudje lahko lažje dihali, ko bi se ljudje lahko osredotočili nase in njihov napredek in njihovo hrepenenje/strast, zaradi katere so tukaj, da bi to delali, potem bi se zares izražali kot svoboda in resnica, kar oni resnično so. Sedaj je naša misija, ljubljeni, da zagotovimo vsakomer, da je vse dobro, v vseh kraljestvih matere Gaia, ne le človeškem.
In če se Zemlja nekoliko trese, in mi tukaj ne govorimo o stopnji 9,2, torej, če se Zemlja nekoliko trese, vi veste, da to čutijo živali, vendar ali veste, da tudi rastline in kristali čutijo to? Torej, naj zagotovim vsakomur – ne le ljudem – vsakomur znotraj vašega kraljestva, da je vse dobro. Zato je treba biti razsoden. Ni že več skrivnost, da so nedavna strašna uničenja/opustošenja, ki so se zgodila, povzročili tisti posamezniki v njihovih blaznih naporih, da nadaljujejo še naprej s kontrolo. Ti posamezniki so bili tako programirani, da bi si odrezali njihove lastne vratove; ne preveč čedna slika, mi vemo, vendar želimo, da ste zelo prepričani glede tega, oni bodo delali to, ali vratove njihovih življenjskih partnerjev, njihovih otrok, vsakogar, ki jim pride po poti.
Od kod vi mislite, da vsi ti strelci in dejanja nasilja, ki jih ustvarjajo ljudje, ki navidezno povsem, prav kar na enkrat ponorijo, gredo ven iz njihovega uma – od kod mislite, da to pride? To prihaja iz programiranja, ki je bilo oddajano/razširjano vanje. Oni se ne zavedajo, da so bili programirani, in nekdo jim je dal signal, da se naj program izrazi.
Treba jim je poslati ljubezen in treba je poslati ljubezen in sočutje in odpuščanje in hvaležnost vsem vpletenim. Ti programi se prekinjajo. Nekaj od njih jih je še, tako da se bodo ljudje odzvali iz višje dimenzionalne perspektive z ljubečimi sporočili in z absolutnim/čistim namenom ter zahtevali mir na Zemljo, ker to je edini razlog imeti takšne stvari, ki se dogajajo, bodisi, če bodo to tisti, ki so še vpleteni v neke vrste vojno – in ne naredite nobene napake, tam je še veliko vojn, ki potekajo. Samo poglejte na kontinent Afrika – mnogo vonj še poteka – ne le v Afganistanu, o katerem poročajo.
In tam so še tisti, ki poskušajo ustvariti vojne na območjih, kot je dežela Sirija, in celo malo ropotanja poteka v deželi Koreja, vendar se bo to izjalovilo. Mi ne bomo dovolili več, da se začnejo večje vojne. Mi imamo zmožnosti. In v katerem imenu mi kakorkoli delujemo, ljubljeni, kot v vašem? Vi ste nam dali to dovoljene. Vi ste klicali po miru na Zemlji in mi vam odgovarjamo na vaš klic bolj kot kdajkoli prej, in vi, ljubljeni, odgovarjate na vaš klic bolj kot kdajkoli. V tem stojimo skupaj!
In tako je naša misija poleteti v višino – in mi bomo naredili to kmalu v naši vaji – toda to je poleteti in deliti višje vibracije s planetom in z vsemi. Torej, mi smo govorili nekaterim ljudem, mi smo govorili vsakomer zadnje čase, da naj bo pripravljen, ker ljudje prihajajo in sprašujejo vprašanja, na katera imate vsi odgovore, ljubljeni. Vi veste vse o tem, kar se dogaja. Vi veste o tranziciji. Vi veste o NESARI. Res, in nekateri od vas celo delate tako sijajno, da bi odprli vrata s filmom, ki se imenuje “Thrive”
Povrnite to naprej, ljubljeni, in delite to, delite to, kar resnično ste! Sijte vašo svetlobo in bodite pripravljeni odgovarjati na vprašanja, ki prihajajo naprej, ker jih je tako veliko. In res, vprašanja bo postavljal vsak, ki nima tega znanja, vsak, ki še ne ve, da je misija odplačati/povrniti naprej s to informacijo. Zato, ljubljeni, bodite pripravljeni. To ne pomeni, da morate študirati. To ne pomeni, da vi morate narediti kakšno domačo nalogo. Vi že veste, kako odgovarjati na ta vprašanja.
Če nekdo pride naprej in pravi: “Jaz sem zelo nesrečen/a!” Dajte jim nekaj veselih novic, nekaj razloga za veselje. Če imate kakšne vrste sposobnosti zdravljenja, ki niso speče, z drugimi besedami povedano, h katerim ste se že prebudili, jih uporabite. In če se še niste prebudili v dejstvo, da imate zdravilne sposobnosti, darila zdravljenja, potem pojdite v vaše srce in vprašajte.

Vsakdo, ki pošilja sporočila iz svojega srca je zdravitelj. Razmišljajte o tem! Torej, kaj bi povedali nekomu, ki je nesrečen? Vi lahko rečete: “Jaz ti pošiljam ljubezen iz mojega srca. Jaz te prosim, da odpreš svoje srce in da jo sprejmeš.” in potem pojdite od tam. To je to enostavno. To zveni malo preveč enostavno, vendar je to enostaven odgovor, ki je svetloba in pot, kar je resnica.

Nekateri od vas pišete inspiracije/navdihe in resnice za svet. To je zares čudovito.  Nekateri od vas rišete, delate glasbo ali pa sedite in pripovedujete zgodbe. Nekateri od vas ste že v učiteljskih pozicijah in to je vse zares čudovito. Vendar vi ste vsi tukaj, da delite dalje dobre novice, zaradi tega razmislite o tem, kako bi lahko razvneli vašo strast/hrepenenje in se izražajte po poti strasti, ko vi delite dalje.
To, ljubljeni, je misija/poslanstvo tega trenutka. Seveda, skrbeti zase in se oskrbovati/negovati  ostaja na vaši poslanski strani. To je vedno res, vedno. Torej, bodite sigurni, da to izvršujete, in potem poglejte v notranjost svojega srca in uvidite, kaj lahko naredite. Celo, če je to pet minut  ali manj podnevi ali ponoči, ko lahko rečete: “Halo/zdravo svet, jaz sem dobil/a nekaj pomembnih novic zate. Časi se spreminjajo. Dobri časi so tukaj. Razveseli se in tukaj imam nekaj ljubezni zate, ker si to zaslužiš!!! ” Torej, kako gre to pomaganje ljudem, da se dvignejo gor in vez iz nesreče? In, bolj, ko delate to, bolj vi pomagate. To je naša misija, ljubljeni. Vi veste, jaz sem govoril o ljubezni, sočutju, odpuščanju in hvaležnosti  že tako dolgo; to je vse, kar morate izražati! S tem prihaja veselje. Celo, če naredite to v neki vrsti mantre in pošiljate to ven. Celo, če vi delite to z vašimi otroki ali vašimi vnuki, to je svet, v katerem smo v partnerstvu, da to ustvarimo. To je za dviganje, za vibriranje z višjo stopnjo in da se napravi vstajenje v polni meri zavestno, in res, z vašimi ljubljenimi telesi. Vendar vi imate zmožnost, celo, ko se telo sedaj spreminja, vi imate zmožnost, da ste upravnik teh sprememb.
Sedaj, če vi poznate nekoga, ki se ne počuti povsem tip-top v njegovem fizičnem telesu, ga ni za grajati, mu ni za delati težkih trenutkov z:  “Oh, kaj ti delaš, da to počneš, ali ne veš… bla, bla, bla.” Ne, ne, ne, tako enostavno je reči ” Imam nekaj ljubezni; odpri svoje srce, če si izbereš, da jo boš sprejel; to ti bo pomagalo se razsvetliti, to ti bo pomagalo skozi to pripravo za vstajenje” in jaz vas bom spomnil, da tam ni nobenega ne-olajšanja ali poslabšanja ali nezmožnosti, ko vi vstanete.

Tam je samo svetloba in ljubezen in vi lahko rekreirate/predelate/predrugačite sebe na kakršenkoli način, ki ga izberete.  Vi boste v vašem svetlobnem telesu. Vi bi lahko imeli peruti, če to želite, ne boste jih potrebovali, vendar boste vi lahko imeli peruti, če ste se vedno želeli nekakšne lepe, srebrne in lahke peruti. Vi boste sijali veliko svetlobo, ki so jo vedno upodabljali mojstrski slikarji kot svetniški sij. Ali se želite pogledati v zrcalo in opaziti vaš svetniški sij? Pojdite za tem, ta je tam. Več in več vas bo začelo delati te spremembe znotraj vas. In za opomniti je druge, da so te spremembe njihova rojstna pravica, prav tako velika kot vaša. Za deliti je te pomembne novice.

Sedaj, če želite, govorite o svetu financ, ki se sesuva, svetu temeljitega čiščenja okolja, ki je bilo tako brez spoštovanja in zato onesnaženo. Če želite govoriti, delite novice, da obstajajo nove vlade in ljudje, ljudje – delavci za svetlobo. Da, oni imajo na sebi človeške uniforme, vendar so kot vi, ljubljena družina, oni so delavci za svetlobo in so pripravljeni prevzeti njihova mesta kot voditelji svetovnih razsežnosti.
In oni vedo, kdo oni resnično so, in oni vedo, da smo mi tukaj z njimi, da bomo partner na vseh teh sijajnih poteh, o katerih ste slišali. In oni stojijo pripravljeni, ker mi čistimo ven tiste posameznike, ki so izdali vaša zaupanja. To se tudi dogaja že nekaj časa, vendar to postaja bolj in bolj očitno.
Vi ste slišali mojstrico Taro in mojstra Rama (njihova spletna stran je http://2013rainbowroundtable.ning.com/ – dodala Marija Batista), naša poročevalca o novicah. Obama je podpisal zakonski osnutek, ki mu je bil predstavljen od tistih, ki so oziroma bi bili lahko imenovani izdajalci, da dodeli pooblastilo tistim, ki izvajajo aretacije. Torej, kaj naj bi vi naredili, ljubljeni? Ljubezen, sočutje, odpuščanje in hvaležnost – hvala jim, ker kažejo resnične barve! Hvala jim! Dobro, da bi bil zelo pošten z vami, oni niso zelo barviti! Oni so nekako temni in mračni, vendar so opravili njihov del zelo dobro!!! Torej, pojdite dalje, dajte jim odkrit aplavz. Pošljite jim ljubezen, sočutje, odpuščanje in hvaležnost ter recite: “Hvala vam za delanje tega, kar ste naredili. Jaz sem priklical/a nazaj mojo rojstno pravico. Jaz sem postal/a suveren/a znotraj mojega božanskega jaz, zato ne potrebujem vas, da bi še kaj naprej delali vaše nezaslišane stvari, ker jaz poznam razliko! In Jaz Sem široko prebujen/a in sem del nove družbe, družbe, ki bazira na ljubezni, družbe, ki lahko ustvari institucije miru, družbe, v katerih bodo skupnosti prepoznavale božanskost v vseh bitjih ter bodo skupnosti prišle skupaj s hvaležnostjo in ljubeznijo in bodo slavile neskončnost in bo vsak v skupnostih imel svobodo izražanja in prispevanja, vsak, glede na njegovo in njeno strast/hrepenenje!!!”
Razmišljajte o tem, ljubljeni. Nihče vam ne bo povedal, kaj je vaša strast. Nekdo bi vam lahko rekel: “Oh, jaz imam rad/a to, kar si pravkar narisal. Ti imaš velik dar za to.” In veste kaj? Vi svobodno lahko rečete:” Dobro, lepa vam hvala! To je moja strast. Jaz sem preživljal/a vsa ta leta v delu, v katerem sem užival/a, in veste kaj, jaz sem ravnokar toliko zaslužil/a, da sem si kupil/a nove slikarske čopiče in barve ter se bom ukvarjal/a s tem”. Vi imate tudi pravico reči: “Dobro, hvala vam. Jaz sem samo poskusil/a to in četudi zgleda, da to ima nekaj, kar te tukaj privlači, ti lahko imaš to, ker sem jaz ravnokar odkril/a, da je moja resnična strast planinarjenje in slikanje/snemanje z mojo kamero.”

Ali vidite? Kako se to občuti? Nihče vam ne bo povedal, kaj morate narediti. Edino vodilo za vas bo vaše lastno srce, vaš lasten občutek vaše lastne suverenosti, kakor tudi suverenosti vseh drugih. Ne bo na vas, da poveste vašim otrokom, na primer, “Dobro, vi morate iti v to šolo, ker je to tista, kjer se boš lahko naučil opravljati delo, ki sem ga jaz delal/a, v katerem sem užival/a, in jaz želim, da se ga ti naučiš in to prevzameš od mene, ko se bom jaz upokojil.” Ali ni nekaj takega, družinskega v zahodnem svetu? Nič več tega, nič več tega!
Na vseh in vsakemu posamezniku je, da začnete identificirati vaše strasti. To bi bila sedaj idealna priložnost za vas, ljubljeni, če niste popolnoma v stiku s tem, po čem hrepenite – in ne se omejiti na eno stvar. Vi imate lahko toliko hrepenenj, kot imate strasti zanje! Jaz imam rad to, ali ti ne? Dobro, vi bi lahko začeli delati seznam in ni vam treba reči: “Ko bom zrastel/zrasla bom delal/a to ali ono.”
Vi veste, da je tam, na TV, tisto zanimivo , komercialno – to je prišlo do vas, da bi razmišljali, ali ne? Vendar boste, po vsem, postali tako mladi in pomlajeni, kot želite biti. Kakšno razliko pa to naredi, koliko ste stari? Ne boste imeli nobene vrste tega, kar vi imenujete obvezna starostna meja za upokojevanje. Vi boste zelo, zelo kmalu lahko delali karkoli je to, kar si boste izbrali, da boste delali. Zato začnite pripravljati vaš seznam strasti/hrepenenj. Vi bi lahko to imenovali “življenjski seznam”.Ta je drugačen od zapuščinskega seznama, ker vi, veste, ne boste umrli. Vi boste šli dalje in dalje in dalje, torej se ne omejujte!!!
Kaj boste delali, ko boste vi vstali? Za kaj ste dobili hrepenenje? Vi boste šli nazaj na vašo vesoljsko ladjo; vi se boste pridružili meni na moji ladji; vi boste leteli v vaših lastnih merkabah, vi boste šli v notranjost/notranjo  Zemljo; vi boste ambasadorji; vi boste znameniti kuharji ali umetniki na galaktični ravni. Vi boste lahko delali karkoli si boste izbrali delati, vključno, da boste prihajali nazaj, da bi pomagali 3. dimenzionalni Zemlji, kjer boste lahko, naj samo rečem, si vzeli odmor/prekinitev od tega vsak čas,ko si boste to izbrali, ker boste vstali mojstri. Ne, da boste pustili, da vas to spravi dol v težave. Ko bo stara Zemlja pojemala, se boste vi enostavno smejali in boste, kar vi imenujete, pomožna oseba, svetovalec, če boste tako izbrali, vendar tega ne boste morali.
Ko boste vstali – k nam pride veliko teh vprašanj – se boste res ponovno združili z vašimi predniki, vašimi dušnimi družinami.  Vi boste lahko sedeli in razpravljali z vsakomer, ki ste si ga kdaj želeli srečati. In seveda, vaše ljubljene živali, od katerih ste se ločili v tem življenju ali drugih oziroma so vas zapustile, bodo tam srečne in vesele. Tako veliko je izbir in opcij za vas. Vi ste neomejeni, zato dajte to “prepoznavanje neomejenosti” na stran vašega poslanstva, ker je sedaj čas za vas, da to veste. Mi ne le govorimo tukaj množico lepih besed za vas, da bi vas navdahnili, kot vi rečete, v nekaj minutah. Mi vam govorimo resnico in to je trajna resnica, ker je to vedno bila in vedno bo. To ni le nekaj za sedanji trenutek, da bi o tem takoj pozabili, ko vam bomo rekli zbogom.
VERJEMITE TO,  SPREJMITE TO IN VEDITE TO SKOZI CELOTNO VAŠE BITJE!!! Ker, kaj vi veste? Mi to že vidimo tam. Mi že pozorno motrimo to celo sedaj in mi vidimo to znotraj vseh in vsakega posameznika od vas. Zatorej, bodite navdušeni!!! Mi vsi se pozibavamo tukaj! Mi smo družina! Mi smo ljubezen! In resnično, resnično se mi skupaj premikamo v višje dimenzionalne življenjske stile, ker smo mi prišli, da vas spremljamo vzdolž poti. Mi smo prišli, da sprejmemo vaše roke, da bi bili partnerji z vami, in mi smo tukaj z vami v vsakem trenutku. Zato vam mi absolutno svetujemo, iz naših src v vaša, da sprejmete, kar smo mi rekli prav v vaša bitja, in vedite to!
Ko boste vedeli, kdo vi resnično ste, ne boste imeli nobenega mesta za strah. Karkoli doživljate sedaj, kar je zadnji ostanek temnih dogodkov oziroma kontrol teme, programov teme, ki so vas privedli v neke vrste vključenost, le vedite, da to ni to, kar vi resnično ste. Vi niste žrtve. Sonce sije svetlo na vse in vsakega od vas – ali zvezde – in na vas je, da verjamete temu, da stojite pokončno pred vašimi magičnimi zrcali. Recite:«Zrcalo, zrcalo na steni. Povej mi, povej mi vse, kar jaz moram vedeti v tem trenutku o sebi. Kdo jaz resnično sem?« Poglejte vanj in pridobite odgovor prav iz vaših lastnih oči. Vi ste božanski. Vi ste suvereno, svobodno bitje, vi ste meščani Univerzuma in vi ste v misiji/poslanstvu, dovršenem celo sedaj.
Torej bodite s tem, ljubljeni, ostanite na poti. Mi delamo to skupaj, ker ste nas vi prosili, da pridemo in bomo z vami, in naša srca so polna zahval in ljubezni do vas. To je največji zgodovinski trenutek v zgodovini planeta Zemlja, največja zgodba kdaj povedana skozi Univerzum!!! In mi smo eno/enaki v suverenosti in božanski ljubezni. Zatorej se skupaj  premaknimo dalje in prenesimo to prav v to, kar ostaja od 3. dimenzije na planetu Zemlja, da bi vsi lahko delili to ljubezen, to veselje in to enost s tem, kar mi smo. In tako je to! Salut!
Sporočilu Ashtarja so sledili The Beatles z pesmijoHere Comes the Sun” (Sonce prihaja sem)
http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk
susan-leland
Slika: Susan Leland
Prepis naredil Arnold Neal Troeh.

Ashtarjeva telekonferenca, 20. marca 2012, kanalizirano skozi Susan Leland www.AshtarontheRoad.com © Ashtar On The Road publikacije 2004-2012. Vse pravice zadržane; kakorkoli že, je to darilo vsem nam in se ga lahko svobodno distribuira pod pogojem, da so vse akreditacije priznane in da noben del ni spremenjen ali zbrisan.

© Ashtar on the Road Publications 2004-2011.  Vse pravice priznane.
www.AshtarontheRoad.comwww.AshtarontheRoad.infowww.AscensionEnergyTools.com
www.WeThePeopleForPeace.orgwww.SpiritedClearings.com
V slovenščino prevedla: Marija Batista
MOGOČNA INVOKACVIJA ZMAGE
Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com je bila že precej časa nazaj predlagana invokacija za priklic velikih bitij svetlobe za pomoč na Zemlji. Tudi Ashtar je večkrat omenjal v preteklosti, da jih naj kličemo za pomoč, ker nam to na različne načine pomaga. Ta invokacija  se v angleškem jeziku nahaja na spletni strani:  http://www.therainbowscribe.com/LIST%20OF%20DECREES%20FOR%20DOWNLOAD.pdf
V nadaljevanju vam dajem prevod te invokacije, ki si jo lahko tudi preuredite, da bi jezik bolje tekel, če tako začutite, ali pa tudi ustrezno dopolnite, če imate kakšne posebne ali osebne potrebe.
*  *  *
V imenu mogočne zmage, jaz prosim za sveti ogenj zmage na Zemljo sedaj, da odzvoni konec pogubonosnim silam in da ustavi na njihovi poti sedaj tiste, ki so načrtovali opustošenje, in tiste, ki so hoteli povleči druge ljudi v še eno svetovno vojno.
Velik sveti ogenj z Venere, mogočni Kumare, boginja Venere, Jezus Krustus, Ashtar komanda, vsi sankcijski, dobrohotni člani Galaktične federacije, mogočne legije angelov, nadangel Mihael, svetlobni vojščaki, nebesni gvardiani, lordi svetlobe, velike sile svetlobe, spustite se v nižje atmosfere Zemlje sedaj, odpustite/spustite vašo kozmično čistost in moč, prenesite vašo kozmično zmago in ljubezen, ki je vaš najvišji sveti ogenj, nad to, kar je sovražno, sebično in pogubonosna sila ter hudobno, in obkrožite tiste, ki stojijo za to temo in jih zgrabite sedaj in ustavite na njihovih poteh ter odvedite te pogubonosne sile ven iz tega planeta, tako da ne bodo mogle obstajati več nikjer v  Univerzumu.
Jaz se obračam na vijolični plamen čistosti in vijolični plamen zmage, da se spusti v mojo osebnost, v moje zadeve in moj svet ter potem na moj narod in na svet, da čisti, dviga in harmonizira.
Jaz kličem dol sveti ogenj velikega srčnega kraljestva, velikega kraljestva ljubezni z Venere, da pride v mojo osebnost, v moj svet, v moj narod  in v svet sam, sedaj, v najvišje dobro za vse vpletene!
Tako naj bo! In tako je to narejeno!
Vir: http://www.akashaonline.com
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.