– Kozmična platinasta svetloba je pred tem, da bo vstopila na Zemljo – Djwhal Khul

objavljeno 18.1.2011

zemlja-platinasta_ridimensionare


Povzetek članka, ki ga najdete v originalu v angleškem jeziku na http://www.therainbowscribe.com/january19th2011.htm

Prvič v zgodovini človeštva, bo rasa prejela močan solarni žarek, ki se bo inkarniral znotraj naših življenj in prinesel nov sistem energije, ki  nam bo pomagal v našem multidimenzionalnem življenju. Skozi dejanje božanskega sočutja bo visoko vplivna platinasta kozmična svetloba oplazila Zemljo v neustavljivih valovih. Skozi njen zelo intenziven prežemajoči vpliv, se bo vse življenje prečistilo, razsvetlilo in obudilo ven iz časovne linije dualnosti in trpljenja. Skozi polje ničelne točke zavedanja se bodo ustvarile spontane transformacije in čudežne manifestacije. Ta visoko vplivna in visoko transformativna metalna platinasta frekvenca ima vir na multi-univerzalni ravni in bo prišla na Zemljo  skozi obsežno zavestno energijsko polje, ki ga mi pripisujemo Melchizedeku/Metatronu/Mahatmi.

Platinasta svetloba je opisana kot belo zlata in sferična/oblasta v njenem izžarevajočem vplivu. Platinasti žarek lahko obravnavamo kot mavričen žarek kreacije, ki združuje sedem primarnih žarkov in njihovih kvalitet kot eno. Platinasta svetloba se lahko obravnava kot svetloba družine, sveti ogenj božanskega združenja. Platinasta svetloba prinaša sveto trojstvo. Te trojne kvalitete bi se lahko opazile kot notranje ravnovesje božanske moške, božanske ženske in božanske otroške energije skozi polno spravo z sabo.

Skozi multi-univerzalne kvalitete sočutja, prosvetlitve in vstajenja bo platinasti sveti ogenj zelo pomagal dvigniti tančice iluzije tako, da bodo ljudje lahko jasno zaznali vse kot enotnost…za primer, če mi vidimo drevo in napravimo resnično povezavo z njim, se naša energija in energija drevesa združita skupaj kot eno v polno sveto izmenjavo eden drugemu.

Platinasta svetloba nam pomaga spojiti našo levo in desno možgansko hemisfero, tako da je naša zaznava stvarnosti pravilno dojeta.  To nam bo pomagalo, da se prizemljimo, če smo preveč sanjavi, ali biti bolj intiitivni, če smo preveč logični.Platinasta svetloba gradi našo Antahkarano, mavrični most. Skozi platinasto kozmično svetlobo  mi ustvarjamo pomemben in mogočen tok zavesti, ki ga pripisujemo Antahkarani, ki povezuje osebno energijo z božansko energijo in ju staplja v eno.
Ko bo ta most v polni meri konstruiran, bomo doživljali nemoten tok  zavesti v in od božanskega vira.  To bo prineslo konec strahu pred smrtjo, trpljenjem in negiralo vse občutke ločenosti in tendence razkolov.

Platinasta svetloba bo postopno transformirala trpljenje na planetu. Platinasta svetloba nas bo vse okrepila, da bomo močni in prilagodljivi v naši vlogi kot božanski prevodniki. Iz točke izvora v velikem centralnem Soncu bo ta svetloba prinašala večno vibracijo in razvojno božansko smer za Zemljo in človeštvo kot mikrokozmusu makrokozmusa.

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/january19th2011.htm se nahajata dva videa, preko katerih si lahko dne 19. januarja 2011, ko bo Polna Luna, aktivirate ta platinasti žarek  skozi planetarni omrežni prenos.

Odredba, ki vam bo pomagala pri  uravnavi s platinastim kozmičnim žarkom:

ODREDBA VSTAJENJA

Jaz prosim za svetlobo vstajenja, platinasti bel žarek.

Jaz  prosim za naravno moč in organično spiritualno rast.

Jaz se odpiram božanski svetlobi in moji JAZ SEM prisotnosti.

Jaz kličem vse to . Jaz kličem to svetlobo dol v svoje srce,

Da me čisti in očisti me vsega, kar sem jaz pripravljen/na odpustiti,

vsega, kar sem jaz presegel/a in ne potrebujem več,

naj bodo to misli, občutki, naj bodo to spomini ali energije

znotraj mojega duhovnega ali fizičnega telesa.

Sveti skozi mene svetlobo duše, svetlobo višjega Jaz,

Svetlobo JAZ SEM. Čisti me, transformiraj me,

preuredi me po podobi božanskega vira.

Zagotovi mi pravočasno vstajenje v skladu z univerzumom.

Naj bom svoboden/a, Naj bom svoboden/a. naj bom svoboden/a.

To odredbo je daroval angel Ishmael , marca  2006 skozi kanal  Edwin Courtenay

Original odredbe najdete na:

http://www.therainbowscribe.com/february2010decree.htm

V nadaljevanju vam dajem še povzetek sporočila, ki ga je dne 13.1.2011 dal Terri Newlon (www.TerriNewlon.com) vstali mojster  Djwhal Khul .

Merkur se premika v Kozoroga. To je ugoden čas za graditev pozitivne miselne zavesti.  S Plutonom prihajajo nekateri zanimivi vplivi. Ta teden bo energijsko močan. Druga konfiguracija, ki se začne 22, januarja, prinaša začetke nekaj mesečnih finančnih reform in še nekatere druge stvari.

Miselna zavest mora biti obrnjena v konstruktivne načine. Delajte afirmacije podobne »Jaz izbiram mir«, »Jaz komuniciram ljubeznivo«, »Jaz si v duhu predstavljam svetovni mir!

Če se vam pojavijo negativne misli ali jih slišite zunaj, jih nemudoma povlecite ven iz vaše zavesti. Odvrzite jih čez rame in nadomestite z ljubeznijo, mirom, veseljem ali čemerkoli pozitivnim, kar si izberete. Zelo pomembno je prav tako na globalni ravni, da se osredotočite na to gradnjo pozitivnih misli.

Koristno je tudi ponavljanje afirmacije:

»Jaz izbiram harmonijo z vsemi aspekti kreacije«, » Jaz ostajam v toku kreacije in JAZ SEM varen/a in se počutim dobro«

Povzela in v slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.