– Kratka sporočila Nadangela Mihaela in Jezusa

objavljeno 10.3.2011

nadangelmichael_large

Nadangel Mihael  6.3. 2011 skozi Ronno Herman * www.RonnaStar.com *


Ena najbolj pomembnih stvari, ki jih lahko naredite, da začnete proces vračanja v ravnotežje in harmonijo znotraj stvarnosti, ki ste jo ustvarili, je,  da uporabite Zakon odpuščanja za vse vaše napačne kreacije in medsebojno delovanje z drugimi. Če boste delali tako, bo to takoj pospešilo proces vračanja v center, ker to zbriše ali pretrga energijske vezi, ki ste jih vi pritrdili na solarne  pleksuse drugih ljudi in to bo tudi zaprlo radiacije/izžarevanja do in od katerihkoli sistemov prepričanj  negativnih kolektivnih zavesti, ki ste si jih vzeli kot svoje. Vi  jemljete nazaj vibracijske strukture, ki ste jih izmenjali, dodali k  ali sodelovali v,  in s tem omogočate vam, da se premaknete v stanje procesa milosti. Zavedajte se, da ko vi naredite tako, boste doživljali proces transformacijskega čiščenja, in vse, kar ima ta za posledico. To ne bo tako .travmatično oziroma ne boste tako izvlečeni ven, kot bi bili, če ne bi voljno in s celim srcem podvzeli začetka. Zakon odpuščanja vključuje uravnavanje vaše volje z višjo VOLJO našega očeta/matere Boga za najvišji in najboljši izid za  VSE. Božanski načrt za ta Univerzum je na kritični stopnji razvojnega procesa in čas je bistven. Ko boste postajali aktivni član brigade svetlobe in svetovni služabnik/pomočnik, se vam bo odprl portal novih možnosti. Tisti od vas, ki ste prizadevno vztrajali na poti, boste želi povračila samo-mojstrstva  in učencev/apostolov. Ko se premaknete v kraljestvo samo-mojstrstva, boste avtomatično začeli gledati vaše življenje in vaš svet iz višje ugodnostne točke in z mnogo širšimi vpogledi.  Vi začnete sprejemati vašo stvarnost skozi filter ljubezni/svetlobe in neobsojanje postane del vašega stanja bivanja.

Dobra afirmacija za zapomniti se in uporabo je:  »Jaz sprejemam  celotnost moje božanske stvarnosti.  V skromnosti je moč. V odpuščanju je moč. V hvaležnosti je moč. Ljubezen je moč, ki vsebuje  vse kreposti in kvalitete božje zavesti.»

~ JAZ SEM Nadangel Mihael  ~

jezus

Jezus  7.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, ko pridejo spremembe, si dopustite sedeti z njimi in vprašati:”Kje sem jaz potreben? Katero je moje mesto v tem?” Prav pogosto vas bo usmeril glas znotraj. Včasih bo to le, da ostanete še naprej najbolj ljubeča oseba, ki vi ste. Ob drugem času bo tam direktno vodenje, da potujete nekam in se srečate z drugimi prijatelji in da govorite z njimi iz svojega srca.  Vendar bo vedno glas ljubezeni. Ta je vaš preskusni kamen.

Jezus  8.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, kadarkoli vi sprejmete sporočilo od “duha”, si dopustite sedeti s tem sporočilom za trenutek ali približno tako, vzemite to globoko vase in recite” Ali to sporočilo prihaja iz ljubezni ali prihaja iz strahu?”  Če to prihaja iz prostora, kot je “Jaz bi rajši skrbel zase, za moj denar, moje sorodstvo, moje delo, in karkoli še” potem vedite, da to prihaja iz prostora strahu, da bi vi raje drobili naokoli in delali nekaj. Vendar, če pride s prostora miru znotraj vas, če vam omogoča, da vidite vse v ljubezni, potem vedite, da to resnično prihaja  od vašega višjega Jaz, drugače poznanega kot, kar vi imenujete duh.

Jezus  9.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, ko je nad vami sprememba, dihajte dokler ne začutite mir, ki presega razumevanje sveta. Potem boste vedeli, da ste v direktni komunikaciji z vašim višjim Jazom. Potem boste šli dalje z samozaupanjem in boste zmožni govoriti iz svojega srca, ne glede na to, kar se dogaja, in včasih boste presenečeni nad tem, kar pride iz vaših ust in spremembami, ki se pojavijo, glede na to, kar ste rekli. Ker resnično, ko vi vztrajate v ljubezni in dopustite srcu, da je odprt in ste vi iskreni v delovanju iz prostora ljubezni, Jaz govorim skozi vas.

.

Comments are closed.