– Nadangel Mihael: Vaša iskra božanskosti je nesmrtna in večna

mihael1

Sporočilo Nadangela Mihaela, prenešeno skozi Ronno Herman, v decembru 2010 (* LM-12-2010 *)

Ljubljeni mojstri, nikoli ne pozabite, da je vaš vzrok za bivanje/obstoj ta, da postanete zavestni so-kreatorji in da je naš Oče/Mati Bog življenje-dajajoča sila vašega obstoja. Vi morate iti stran od premočrtne linije, koncepta linearnega časa, kjer so vaše izbire omejene in pod vplivom preteklosti. Samo-mojster funkcionira znotraj zakona kroga, koncepta neskončne pentlje (horizontalne številke 8). Neskončna pentlja, ki neprestano teče dalje pred vami,  je napolnjena z božanskim potencialom. Kakorkoli že, neskončne pentlje okoli vas in vašega osebnega stvarnikovega kolesa morajo vsebovati miselne oblike harmoničnih frekvenc, da bi podpirale vašo vizijo. Vi ste lahko sigurni, da se bodo vaše želje in vizije manifestirale na popoln način in ob pravem času, če ostanete osredotočeni v vaše sveto srce in uravnavate jasnost misli in delovanja. Zapomnite se, človekov  duh ne more biti uničen, ker je sestavljen iz božje snovi in je zato neuničljiv. Iskra božanskosti, ki je bila odmerjena vsakemu od vas, je nesmrtna in večna.

Svet, v katerem vi sedaj živite, ni odsev sveta, ki je bil  za vas načrtovan. Znotraj vaše DNK so shranjene eterične časovne kapsule, ki nosijo spominsko esenco vseh vaših  preteklih življenj. Vi ste se tisočkrat oddvojili  in se ločili, vseeno pa vi imate spominske celice vaše božanskosti, ki čakajo, da bi jih dosegli in vključili v vaše bitje. Te spominske celice so zidajoči bloki vašega svetlobnega telesa. Sedaj je čas, da se uglasite v zavest vašega telesnega elementala. Vi si morate vzeti čas za vpoglede v svojo notranjost, zato da bi razvili spiritualno občutljivost. Navaditi se morate stalno spremljati in kontrolirati vaše STANJE RAZUMA, ko se vi premikate globlje in globlje v proces vstajenja in širjenja vašega zavestnega zavedanja. Postopno bo začel znaten delež vašega spomina  bledeti, ko se vi premaknete ven iz kraljestva instinktivnih možganov/razuma v kraljestvo višjega razuma.

Skozi čas je človeštvo postalo čutno zavestno namesto, da je ostalo božje-zavestno, zaradi tega je postopno izgubljalo možnost za samo-izražanje. Inspiracija in vodenje višjega Jaza in duše je bilo postopno nadomeščeno s prišepetavanjem ego hrepenečega telesa. Originalna misel je postala stvar preteklosti, ko je človeštvo obtičalo v iluzornem kolektivno-zavestnem kraljestvu misli. Vaša prepričanja in koncepti resnice so postali okoreli, strukturirani in pogosto izkrivljeni. Ko ste postopno izgubili povezavo z vašim notranjim vodenjem, ste se začeli osredotočati na zunanji svet,  in postali ste v glavnem reaktor/oseba, ki reagira, preje kot iniciator/ pobudnik.

Tisti, ki funkcionirajo znotraj frekvenčnega okolja neskladnih/neharmoničnih tretjih in četrtih dimenzij, se zanašajo na njihov podzavestni in zavestni razum za shranjevanje informacij/znanja. Nekateri so boljši na zadrževanju in obnavljanju informacij kot drugi, kakorkoli že, to je jalovo in izkrivljeno v mnogih primerih. Zapomnite se, znanje mora biti integrirano in uporabljeno na primeren, učinkovit  način, zato, da bi bilo ohranjeno kot modrost.  Čakre so podzavestni razumski centri. Na  začetku so ti centri delovali v popolni harmoniji, kakorkoli že, postopno, skozi čas je postal  spektrum dualnosti močnejši in bolj prevladujoč in vaše vibracijske strukture so postale bolj neskladne in neharmonične. Ko se čakra sistem uravnoteži in harmonizira, začnejo čakra centri delovati v enoglasju za najvišje dobro  gostitelja, namesto, da se bojujejo en z  drugim za nadvlado.

Ko vi obstajate v prvih štirih notranje-dimenzionalnih ravneh možganov, ste vi v zemeljsko-omejenem stanju zavesti. Vaše osredotočenje je na “sebi”, vaših osebnih interesih in telesnih občutkih petih zunanjih čutil:  vidu, glasu, vonju, okusu in čutenju. To je kraljestvo ego hrepenečega telesa in svoje osebnosti od takrat, ko se je večji del vaše dušne zavesti umaknil v vašo dušno zvezdo znotraj osme  čakre, ki je približno osem do deset palcev (20,3 do 25,4 cm – dodala prevajalka) nad krono vaše glave. Takšni ljudje imajo močno, ozko-razumsko osredotočenje na druge in svet, z okorelimi, samo-zadovoljujočimi mnenji.

Da bi vi vplivali na spremembo, morate zavestno izbrati pozitivne alternative/navade obnašanja glede na negativne. Vi se morate marljivo prizadevati, da odpustite in prečistite stare/vtisnjene miselne oblike, ki vas držijo ujete v omejitvah. Mnogi od vas ste naredili velik napredek v procesu uravnoteženja in/ali čiščenja nepopolnosti znotraj vašega avričnega polja. Nujno je, da vi očistite razdiralne/izkrivljene miselne strukture preteklosti, tako da bi lahko kreirali nov, okrepljen božanski načrt bodočnosti. Med vašim nočnim pregledovanjem vašega pretečenega dneva si v duhu predstavljajte pozitivne alternative negativnim situacijam v vašem življenju in potem se nezmotljivo osredotočite na to vizijo. Vi morate držati kanal komunikacije med dušo in možgani  odprt preko razuma. To inicira/vpeljuje počasen ponovni aktivacijski proces pinelne žleze in odpiranje portala do svetega razuma, ki je lociran na zadnjem delu možganov, blizu krone glave.

Postopno se zavedanje, ko vi napredujete v višje ravni pol-uravnotežene tretje dimenzije in nižje  pod-ravni četrte dimenzije, začenja razširjati, da bi vključilo  izbrane druge ljudi – tiste, ki ustrezajo vašemu sprejetemu kraljestvu razmišljanja in bivanja. Vaša sprejemljivost in ljubezen za druge ima pogoje, ker so vaše osebne potrebe in želje še glavne.  Kakorkoli že, vaš kvocient ljubezni in sočutja se začenja razširjati, da bi vključili tiste, ki zadovoljivo ustrezajo vaši sliki stvarnosti.

Vi začenjate poslušati šibek glas vaše zavesti ali vašega dušnega Jaz. Vendar vi ne sledite vedno njegovemu vodenju. Nekatere vaše globoko ležeče navade postanejo bremena in vi boste začeli proces prilagajanja spremembi oziroma  ali jih odpustili.  Tako se začne bitka med egom in višjo zavestjo. Postopno ego prevzame podrejeno pozicijo kot služabnik duše. Vaša osebnost  se začne počasi spreminjati, ker ego več ne kontrolira vaših čustev in vaših impulzov želja. Vaše naziranje drugih se tudi postopoma spreminja in vi začenjate videvati situacijo iz višje, širše točke videnja. Vstajenje je razširjanje razuma, je proces prehoda iz enega stanja zavesti v drugega. Vaše zavedanje se postopoma razširja, da bi vključilo vse človeštvo, Zemljo, sončni sistem in višje univerzalne zakone. Nič več ni vaše osredotočenje na majhnega Jaz. Končni cilj je, da postanete galaktično bitje in da eventualno pridobite univerzalno zavest.

Ko vi dosežete in ohranjate nekatere frekvenčne strukture višje četrte dimenzije in vstopno raven vibracijske strukture pete dimenzije, se začne dušno spajanje faset/ravni vašega višjega Jaz, ki živi znotraj vaše dušne zvezde. Višji dušni Jaz postopoma pošilja dol v vaš sveti srčni center esenco dela vašega višjega Jaz. Ta proces bo po vrsti zanetil trojni plamen (božansko ljubezen, božansko modrost, božansko voljo/moč) znotraj vašega solarnega centra moči, ki obsega srce, timus in območje grla. Ko bo ta proces dovršen, boste imeli integrirane lastnosti, kvalitete in vrline tega dela vašega dušnega Jaz. Zatem se bo spustila naslednja, višja raven vašega eteričnega višjega jaz in prevzela rezidenco/bivališče z vašo dušno zvezdo ter čakala njen obrat/pot, da se združi z vami. Ta proces se bo  ponavljal znova in znova, ko se vi spajate z višjimi in višjimi ravnmi  vašega božanskega Jaz.

Prej v življenju, ko vi začnete poslušati prišepetavanjem  vaše duše  in višjega Jaz, lažje je pripeljati ego in svojo osebnost pod kontrolo. Vaš dušni Jaz, ki ima prirojen občutek o tem, kaj je prav in kaj narobe, bo postal močnejši in močnejši, če boste pozorni. Ali pa bo ta postopno postajal tih, če ne boste pozorni. Ko se moč duše razširja, občutljivost narašča in vaše misli, želje in dejanja postajajo bolj prefinjena in ljubeča. Svetloba intelekta, svetloba razloga prinaša modrost in razumevanje, ker ta oskrbuje mentalno naravo z gorivom, ki vam omogoča doumeti in obvladovati svet oblike.

Zavedajte se, da odpuščanje pomeni odpustiti ali odpraviti neuravnotežene frekvenčne strukture, ki ste jih vi ustvarili med vami in drugimi, ko si prizadevate vrniti v center. Odpuščanje pomeni, da sebe osvobodite od negativnih čustev, tako da še lahko sprejemate diamantne delčke  božanske svetlobe. Zapomnite se, da mora biti čista esenca Stvarnika, ki jo vlečete dol v svoje sveto srce zanetena/aktivirana preko frekvenc brezpogojne zavesti.

2.000-letnemu obdobju Rib je vladala čustvena narava in astralne ravni četrte dimenzije. Naslednjih 2.000 let, v dobi Vodnarja,  bo osredotočenje na spiritualno znanost in mentalno naravo.  Človeštvo se postopno premika vanjo in se navaja na najvišje ravni četrte dimenzije in nižje do srednjih frekvenčnih ravni pete dimenzije. Z vami, zvezdnimi semeni, ki vodite pot, se bo človeštvo postopoma prilagodilo na novo razširjeno samo-zavedanje, kar bo postalo sprejeta norma. Iskalec/aspirant na poti mora iti skozi pod-ravni astralne ravni in pridobiti kontrolo čustvenega/astralnega telesa in nižje narave, v tej zvezi pa  uravnotežiti tri nižje čakra centre in inicirati aktivacijo kundalini svetega ognja znotraj korenske čakre.

V bodočnosti, bo tudi normalno živeti znotraj avre mojstra, uglednega mojstra svetlobe ali, ob redkih prilikah, nadangela. Vi, iskalci/aspiranti  na poti, gradite most med materialnim svetom in svetom duha. Vi morate biti prizadevni v iskanju resnice in morate imeti močne želje in pripravljenost  služiti, če bi se naj pridružili vrstam mojstrov. Vi ste sedaj v  procesu prilagajanja višjim frekvencam elektromagnetnih svetlobnih tokov. Dušni Jaz vas spodbuja, da postanete zavestno zavedni univerzalnih zakonov tako, da bi  vi lahko prevzeli  vso prednost vaših od Boga danih kreativnih zmožnosti. Vse ravni manifestacije se začenjajo notranje. Da se rodi katerikoli koncept   ali abstraktna ideja, je potrebno, da gre skozi inkubacijsko fazo, preden lahko postane to stvarnost v svetu oblike.

Vi si morate vzeti nazaj svojo osebno moč, ki ste jo dali drugim. Poleg tega je zavestno odpuščanje energij, ki jih je kdorkoli še vnesel v vašo avrično polje ali navezal na vaš solarni pleksus primarna faza vrnitve v ravnotežje in harmonični proces, ki je zahtevan, da še enkrat postanete samo-mojster. Pot v višjo zavest bo eventualno imela za rezultat direktno doživljanje vašega božjega Jaz/JAZ SEM prisotnosti ter sijaja in veličanstva Stvarnika v eni od njegovih mnogih oblik.

Dopustite nam, da vam damo nekaj več misli za premišljevanje, dokler ponovno ne pridemo skupaj.

  • Svetlobne frekvence znanja postajajo svetloba modrosti

Znanje = Osebnostna svetloba x Modrost = Dušna svetloba x Intuicija = Srčna

svetloba
•  Vi bi lahko zanikali VIR vsega, vendar naš Oče/Mati Bog in najvišji Stvarnik vas ne bo

nikoli zanikal.

  • Zapomnite se, samo, ker vi verjamete, da je nekaj res, to ne naredi to tako.
  • Osamljenost je iluzija. Obrnite se navznoter in vi boste našli ljubečo druščino, ki jo

iščete.

  • Vitalnega pomena je, da vi ostanete v zaščitnem varstvu zlato-bele sfere svetlobe

Boga, kjer vam je zagotovljena varnost, inspiracija in vodenje.

  • Vi kvalificirate/označite vaš dih z energijami vaših namenov. Vaš sveti dih in nameni

dodajajo gorivo vašim vizijam.

  • Človeški duh ne more biti poražen, ker je ta sestavljen iz “božje svetlobe” in zato je

neuničljiv.

  • Vi morate zgraditi svoj lastni svetlobni center, da bi se lahko polastili vašo sončno-

ladjo.

Triada sončne-ladje: Briljantnost vaše diamantne jedrne  božje celice in svetloba vaše duše in sijaj vašega svetega srca ustvarijo izžarevanje vašega avričnega polja svetlobe.

Mi ponovno poudarjamo, da je na Zemlji nujna potreba po treniranih/izučenih, posvečenih SVETOVNIH SLUŽABNIKIH. Iniciacija je sedaj skupinski dogodek in ne individualna pridobitev. Ko se vi prizadevate za samo-mojstrstvo, morate biti vi na nek način pripravljeni pomagati tistim na poti za vami, tako da, kot se vi dvignete, se bo dvignilo vse človeštvo. Duša ima naravno nagnjenje proti skupinski  zavesti. Vaša duša in ne osebnost je tista, ki išče ponovno združitev.

Moji pogumni bralci, bodite zares prepričani, da je vaše glavno osredotočenje  na sedanji stopnji razvoja tisto, ki ga vi želite doživljati v prihodnjih letih dramatične razširitve zavesti in svetovnih sprememb, ki so sedaj v napredovanju. Bodite vsak trenutek pozorni in zavedni, tako da postane vaše osredotočenje  usmerjeno v en namen  in bo jasno, ker vi ustvarjate nov svet za jutri, vsaka misel posamično.  Mi smo vedno zraven,, da vas vodimo in usmerjamo.

JAZ SEM Nadangel Mihael

Božanska darila našega Očeta/Matere Boga©

Naj božji mir blagoslovi vaš dom!

Naj božja ljubezen neomajno vlada v vašemu srcu!

Naj božja svetloba teče ven  iz vaše duše!

Naj božja modrost napolni vaš um!

Naj vam božja moč in volja da moč in pogum!

Naj vas božja popolnost blagoslovi z dobrim  zdravjem!

Naj resnica in prijaznost presvetlijo besede, ki jih govorite!
Naj bodo vse vaše kreacije v dobro vseh!

Naj božja milina napolni vse vaše dni z velikim veseljem!
Naj vas veliki božji angeli vodijo in ščitijo!

Naj vas blagi  glasovi  našega Očeta/Matere Boga vodijo po poti svetlobe, sedaj in za vedno!

Ronna Herman * 2010

Preneseno skozi  Ronna Herman* Kopirajte svobodno in delite* Kakorkoli že, jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek  v imenu Nadangela Mihaela *  MI NUDIMO SPOROČILA NADANGELA MIHAELA NA NAŠI SPLETNI STRANI KOT DARILO; KAKORKOLI ŽE, MI CENIMO VAŠE DONACIJE, S KATERIMI POMAGATE KRITI OPERATIVNE STROŠKE IN POŠTNE PRISTOJBINE ZA BREZPLAČNE PAKETE LJUBEZNI, KI JIH POŠILJAMO OKOLI PO SVETU.

* Preneseno skozi  Ronna Herman * Telefon: 775-856-3654 *  www.RonnaStar.com *

E-mail: RonnaStar@earthlink.netwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.