– Mojster Kuthumi: Postajaj kanal svetlobe


torek, 15. september 2009 @ 05:02 CEST
Piše: mavrica

Sporočilo kanalizirano skozi Lynette Leckie-Clark, dne 18. avgusta 2009

Jaz vas pozdravljam v svetlobi, ljubezni in miru. Mir vsaki ravni in vidiku vašega bitja. To je to, o čemer vam želim govoriti danes. Videl se veliko vznemirjenja in skrbi na Zemlji, v atmosferi. Navzlic vsemu je najbolj vznemirjajoče, da to zagrinja veliko naprednih duš v grozo in temo, kar vleče in trga njihovo svetlobo, njihovo vibracijo.

To nas skrbi, ker to uničuje veliko delo, ki so ga opravili, ker začenja njihova energijska raven pojemati. Potem ti niso več tako učinkoviti v njihovem zdravljenju in vodstvenih zmožnostih do drugih. Čutijo se izčrpani na zelo notranji ravni. Nekateri celo zbolijo zaradi te zaskrbljenosti. Na to se je treba odzvati in to je, zakaj sem prišel.

Raven energije zaskrbljenosti v etrih se zbira, raste v gosto negativno »kepo«. Vsi pozabljate na svetlobo, na upanje. Jaz govorim to, ker četudi vam pogosto govorimo in vodimo, da se čistite z zdravilnimi energijami, opažamo, da se vas veliko vdaja v nižje energije. Poskušali smo vas pripraviti za te čase tranzicije, v katere ste zdaj vstopili.

Dali smo vam tudi veliko »prijemov«, ki bi vas povlekli skozi. Moji prijatelji, jaz vas prosim, da pogledamo to skupaj. Morda bi vam ta nov način pomagal videti, kako so postale vaše energije narobe usmerjane. To je enostavna vaja, ki vam jo dajem, da bi vam pomagala odpustiti oblak temne energije, ki ga veliko vas nosi. Pojdite v koraku z mano sedaj:

____________________________________________________________________________

Zaprite vaše oči, sedite udobno.
Vdihnite globoko skozi nos – zelo globoko.
Izdihnite počasi skozi usta.
Ponovite še enkrat.
Ponovite zadnjikrat, vdihnite svetlobo, vidite to, čutite to.
Predstavljajte si svetlobo, ki gre dol globoko znotraj vas, dol do vaše korenske čakre, na dnu vaše hrbtenice: kroženje, čiščenje vse zastale energije, ko to poteka.
In izdihujte to počasi ven skozi vaša usta.
Predstavljajte si nad vami lepo belo svetlobo.
Opazujte, ko vas obkroža, vas obdaja, dviga višje in višje.
Občutite mir, občutite svobodo.
Ko opazujete, postaja svetloba bolj intenzivna – svetlejša, zelo svetla.
Zdi se vam, da takšno svetlobo komaj še lahko gledate, celo na tej ravni, vendar jo lahko.
Ko se ta svetloba intenzivira, začenja čistiti vaše mentalno telo vseh temnih misli.
Kakršnekoli probleme, ki jih imate s komerkoli, jih postavite v to intenzivno svetlobo.
Prosite, da se to preobrazi v svetlobo, v ljubezen, v mir.
Na tej točki se bo nekaterim od vas pokazala rešitev.
Morda boste začutili »dvig« v vašem energijskem polju.
Čutite se tako lahke sedaj, svobodne.
Čutite, da bi lahko poleteli.
Zares lahko, če tako izberete.
Z integriteto lahko greste kamorkoli si izberete.
Vi vidite, kako majhen, kako neznaten je postal vaš problem.
Tukaj ni nobenih skrbi in vznemirjenja pri vas.
Ste svobodni v svetlobi.
Tukaj ne obstaja čas, samo prostor, svoboda in ljubezen, velika ljubezen.
Sedaj pride k vam angel.
Sprejmite njegovo roko, dopustite, da vas vodi.
Dopustite, da vas vodi na potovanje – kamor vedno želi vaš višji Jaz.
Bodite mirni.
Ko se vrnete v svetlobo, kjer ste začeli, se počutite tako mirni, povzdignjeni. Vsrkali ste poln kvocient svetlobne energije.
Angel vam je pomagal odpustiti vaša bremena.
Posedite z njim nekaj časa.
Sedaj, ko se vračate v vaše zemeljsko stanje bivanja, ne pozabite na lahkotnost in mir, ki ga sedaj čutite.
Mislite tudi na to, da vaš problem ni več tako velik.
Morda je bil vzet od vas in transformiran.
K vam bi se lahko vrnil le, če izberete, da se to zgodi.
Toda, če tako začutite, svetloba je vedno na razpolago za vas – čaka.
Čaka, da vam pomaga, da vas povzdigne.
Sedaj vam bo povedal, zakaj jo zaznavate, da je tako dobra za vas.
Ker je to energija dušne ravni, od koder ste prišli.
Tako, zelo znana vam je.
Vi se morda tega ne spominjate, vendar vaša duša nikoli ne pozabi.
Duša pozna njeno pot skozi temo, če ji boste samo dali le prosto pot, da vas vodi.
In tako je čas, da se vrnete v vaše zemeljsko telo.
Nežno se povežite zopet v vaše telo.
Postanite bolj zavedni.
Dajem vam moj zlati plašč, da se z njim ogrnete.
Pomagal vam bo, da se boste spomnili zaščite, ljubezni in višje modrosti.
Bodite v miru.
____________________________________________________________________________

TO JE VAŠ ZAVESTNI RAZUM, KI USTAVLJA DUŠO IN JO DRŽI UTESNJENO. VAŠA DUŠA HOČE BITI SVOBODNA. HOČE VAM POMAGATI, VAS OSVOBODITI ČUSTVENIH BREMEN, KI SI JIH TAKO TESNO DRŽITE.
____________________________________________________________________________

Vi bi mi lahko rekli: “To je moja pot.” Jaz vam rečem: »Zapazi – obstaja boljša pot«. To je pot miru in veselja. Pokazal sem vam kakšna. Ni težka, je tam za vse. Za vse, ki izberete, da boste svobodni. Za tiste, ki izberete, da pogledate na to situacij, njene probleme iz višje perspektive, ne pa iz nižje vibracije, ki sloni na egu.

Delavci za svetlobo, vse človeštvo – zavedajte se. Ego vas bo porinil navzdol v prostor bede in skrbi. Ne dajte mu energije, ne dajte mu vaših misli, vaše pozornosti. Obrnite se proč. Tisti od vas, ki delate z nami, vedite, da kar pravim, je res. Navzlic vsemu ste pozabili. Danes vas spominjam. Prosim vas, da obnovite vašo vero, vaše zaupanje v svetlobo.

Kar vam zelo pomaga, je vaša svetloba. Postajate podobni svetilniku, ki sveti okoli, da vsi vidijo – da bi delili vašo energijo z drugimi skozi učenje, zdravljenje ali enostavno bili primer za druge. To je čas za vse, da ste tudi pazljivi, da se dvignete nad materialni nivo in njegove številne zanke.

Velikokrat bo prišlo do tega, da boste potrebovali to enostavno vajo. Nič ne de. Kar je važno, je odpuščanje. Odpuščanje vaših bremen. Jaz vam povem, da izročite vse vaše skrbi in vznemirjenost v prostor svetlobe. Naj to odide. Prosite za rešitve vaših problemov.

Pridobite nove perspektive, ker boste od tukaj videli skozi slepila, ki so jih ljudje ustvarili. Videli boste, da to, čemur ste dajali veliko energije, kar ste čutili za tako pomembno, dejansko sploh ni tako pomembno v širši shemi univerzuma.

Morda je vse, kar potrebujete v tem času, da to razumete. Morda bo potrebno le izpustiti in pozabiti. Vaši angeli bi vam lahko pomagali pri tem, če jim to dopustite. Nekateri od vas imate težave z odpuščanjem. Mi vam lahko pomagamo pri tem, prijatelji.

Prvič, jaz vam povem, vaš namen mora biti, da odpustite. Del vašega zavestnega razuma se mora uravnati z vašim višjim Jaz. V tem je na razpolago višje vodenje – vrata so odprta za odpustitev, za izpustitev. To je prvi korak – da priznate to. Drugi korak je izpustitev. Izpustite in dopustite vašemu višjemu Jaz, da vas vodi, da vam kaže občutke sočutja. Dopustite, moji prijatelji.

To sta enostavno ta dva koraka. Strinjali se boste, da ni tako težko. Pravilna namera odpira vaše srce, da opazite nove perspektive, eno, ki izvira iz sočutja, ki ga opazite. Ego bo seveda poskušal preprečiti, da bi se to zgodilo. Postavljal bo misli o krivdi, obsojal bo in vlekel ven zastarela dejanja in občutke, da bi zagovarjal, zakaj ne bi mogli odpustiti, zakaj se ne bi mogli premakniti naprej v miru.

Torej, kateri možnosti boste prisluhniti? Katero boste izbrali, da bi ji dali energijo. Misel se zgodi pred dejanjem. Želite si mir v vašem življenju, v vašem svetu, mar ne? Potem ustvarite to! Spremenite vaše razmišljanje, moji prijatelji, in vaše želje bodo realizirane.

VELIKI ENERGIJSKI DVIG

Pred tem smo, da bo veliki energijski dvig tiste, ki ste odprti za vaša dušna znanja in razumevanja, oskrbel z navdihujočimi energijami. Ustvaril bo veliko dokončanje za mnoge od vas. Že se pripravljate za to. Mnogi usmerjate pozornost na popolno finančno in materialno ustvarjanje in pri tem poskušate ponovno kreirati boljšo pot naprej. Uvidite notranjo resnico. Kaj je resnično pomembno?

Nove energije v mesecu septembru se bodo filtrirale skozi v vašo atmosfero in odprle veliko src k njihovemu dušnemu namenu – višjemu namenu. Veliko več vas bo zaznalo več slepila. Kljub temu bodo tudi radost, veselje in čudo enostavnega bivanja prebudili veliko kanalov k svetlobnim energijam.

To bo ustvarilo novo prebujanje v vaših celičnih strukturah preko reprogramiranja vaših DNA. To bo tudi vzpodbudilo vašo pinelno žlezo (the Pineal Gland), da se odpre bolj z lahkoto, da bi prenašala več svetlobnih delčkov v vaše »višje srce« in dokončno aktivirala diamantno svetlobo, ki se nahaja tam. To odpira višje prehode vaših teles za močno zdravilno energijo.

VIŠJI PREHODI

Moji prijatelji, veliko močnih energijskih dvigov bo v prihajajočih letih, kar bo vznetilo višje prehode znotraj vašega lastnega telesa. Ste v procesu, da postanete telesa svetlobe višjega zavedanja. Mnogi ste se čudili, kako bi se lahko uresničilo tisto, kar je bilo prerokovano.

Moje sporočilo vam danes govori, razlaga vam na kratko proces, da povečate vaše razumevanje in odpustite ves strah glede tega, kar vi imenujete kot neznano. Ali vam lahko rečem, da je prihodnost neznana le za tiste, ki ostajate v temi. Za tiste, ki prisluhnete našim besedam vodenja, tistim, ki ste odprti za višje znanje, je pot naprej znana, in tam ni nobenega strahu v tem znanju.

Dajem vam moj blagoslov svetlobe in miru.

Mojster Kuthumi

Copyright 2001 – 2009. Vse pravice pridržane.
Kuthumijeva šola modrosti ( Kuthumi School of Wisdom) http://www.kuthumischool.com/index.php
Naj se ne bi kopiralo ali spremenilo na noben način.
____________________________________________________________________________

Vnebovzeti mojster Kuthumi

Bivši Chohan (ali »overseer« – nadzornik – opomba prevajalke) drugega žarka božanskega razsvetljenja (the Second Ray of Divine Illumination), mojster Kuthumu (tudi imenovan Koot Hoomi in K.H.) sedaj služi z mojstrom Jezusom/Sanando kot svetovni učitelj. V eni njegovih zgodnejših inkarnacij na Zemlji je bil Pitagora (približno 582 – 507 p.n.š.), grški filozof in matematik.

V 1. stoletju je bil tudi inkarniran kot Baltizar, eden od treh svetih treh kraljev (Wise men), ki je pripotoval iz Vzhoda, da bi se poklonil kristusovemu otroku. Mojster Kuthumi je bil tudi inkarniran kot sveti Frančišek Asiški v letu 1182 v Italiji, med katero je ustanovil Frančiškanski red redovnikov (the Franciscan Order of friars).

Mojster Kuthumi je živel izjemno samotarsko življenje, kar je pripomoglo, da so javne zabeležke o njem v najboljšem primeru nekako razdrobljene. Mahatma Kuthumi je bil v zgodnjem devetnajstem stoletju Punjabi, katerega družina je bila nastanjena v Kashmiru. V letu 1850 je obiskoval Univerzo v Oxfordu. Svoja preostala leta je preživel v lamaitskem samostanu v Shigatse, Tibet.

Vnebovzeti mojster Kuthumi je bil eden prvih mojstrov, ki nam je prinesel na naš planet znanje Velike bele bratovščine mojstrov (the Great White Brotherhood of Masters). To je bil mojster Kuthumi, ki je dal svetu učenja gospe Blavatsky, rezultat česar je bila ustanovitev Teozofske družbe v poznem devetnajstem stoletju.

Eno prvih okultnih del, ki so javno razodela starodavna učenja šol skrivnosti je bilo Isis nezastrta (Isis Unveiled), ki jo je narekoval gospe Blavatsky mojster Kuthumi , ki je delal skupaj z ljubljenim mojstrom El Moryo in mojstrom Jezusom /Sanando.

Temu je sledilo delo Sveta doktrina (The Secret Doctrine) in druga globoka dela, kanalizirana preko gospe Blavatsky s pomočjo mojstra Kuthumija (za več informacij o mojstru K.H. se naj bralci usmerijo na knjigo C. W. Leadbeater z naslovom Mojstri in pot ( The Masters and the Path)).

Vnebovzeti mojster Kuthumi je varuh vrat starodavnih okultnih skrivnosti in je tudi sozaščitnik svetega grala (the Holy Grail) – starodavnega prizadevanja za samozavedanje. Mojster Kuthumi bo koristen v ponovnem pojavljanju znanja, ki je bilo tako dolgo izgubljeno za človeštvo.

On se prizadeva tudi pomagati tistim, ki so udeleženi v religioznem poučevanju. Pri tem vzpodbuja vse, ki jih to zadeva, da odprejo svojo srčno čakro, da bi izražali brezpogojno ljubezen vsem. Mojster Kuthumi sedaj deli vlogo svetovnega učitelja.

Za Mojstra Kuthumija pravijo, da je eden najbolj duhovitih vnebovzetih mojstrov. Ko pokličete ljubljenega Kuthumija, vedite, da vam bo ljubezen in sočutje, ki vam ju pošilja, podarila blagoslov Boga in celotne bratovščine. Ne bojte si ga poklicati, da bi obrnil vaše solze žalosti v veselje.

Prevedla: Marija Batista


Comments are closed.