* 3.2.2012 – NOVO SPOROČILO 2012 – Angeli Zmage

schermata-2012-02-03-a-80149-pm
4. januar, 2012
Ljubljenim  delavcem svetlobe sveta
Mi smo angelske sile Zmage in prihajamo k vam s sporočilom, da so vaši dnevni napori k dvigovanju vaših frekvenčnih nivojev in kvocienta ljubezni na višjih ravneh izpolnjeni z vse   večjim veličastjem, vsak od vas postaja Svetlobno bitje, človeški angel, ki je v procesu spominjanja svoje božanske dediščine. Hodimo ob vas za zmago mojstrstva vašega dviga nad človeškim, da lahko izpolnite višji načrt za vaše življenje in življenja vseh čutečih bitij na planetu.
Vedite, ljubljeni, da JE Ljubezen  najmočnejša in najprivlačnejša sila, kar jih obstaja. Nič ne more nasprotovati njeni moči, je esenca, je vseobsegajoče sprejemanje. Ko se dvigate v višje vidike sebe, boste razumeli, da je Ljubezen medij izmenjave med vsemi prebivalci vseh galaksij celotnega stvarstva. Vedite, da z vašo vsakodnevno prakso potrjevanja in odrejanja Luči, katera vi ste  v procesu postajanja, ta Luč, Svetloba, ki ste od nekdaj bili, pa ste pozabili skozi mnoge izkušnje bivanja v dvojnosti.
Zaradi tega vas prosimo, da ohranjate v mislih zavedanje, da smo vedno z vami, da vas podpiramo,  vlivamo navdih in veselje v vaša srca in vaše duše, ko to potrebujete. Nagovorimo vas, ko je nujno potrebno, da greste naprej, mi vas častimo z našo zborovsko orkestracijo,  igramo za vas, da pride iz vas vaša svetlejša stran. Dolgo ste bili ujeti v gostoto, ki se sedaj dviga z večjo hitrostjo in kmalu se boste videli na koncu tunela v večji svetlobi.  Vedite, da sta veselje in smeh pot na svetlo stran, zato se napolnite vsako jutro s svetlobo in Ljubeznijo, ki vam ju pošiljamo, in to čutite, veselite se, BODITE TO.
Časi, ki prihajajo, bodo za veselo razsvetljeno dušo izkušanje večje lahkosti in milosti. A vse se začne znotraj vas samih. Vi ste stvaritelji vsega, kar izkušate v vašem vsakodnevnem življenju in če izkušate nekaj, kar je manj kot lahkost in ljubezen, potem imate še lekcije, da se učite iz izkušenj. Povemo vam, da bo tudi to minilo, najdražji, in vi se boste pojavili zmagoslavno na obalah čudovite Nove Zemlje, ki jo individualno in kolektivno ustvarjate. Zavedajte se, da imate izjemno moč v žarčenju vaših lepih bitij  in ko hodite po Zemlji, blagoslavljate vse znotraj vašega izžarevanja.
Bodite v miru, vedite, da je vse dobro in da se cikel izkušanja dvojnosti zaključuje. To je dobra novica za VSE! Zmaga je vaša rojstna pravica, zmaga vas vodi  na prava mesta ob pravem času za vaše najvišje in največje dobro. Zmaga je na dosegu roke in je najvišji rezultat ne glede na razmere in izzive, s katerimi ste imeli opraviti. Ljubite vsakogar in vse, kar pride v vaše izžarevanje in dovolite vašemu Kristusovemu Jazu večji dostop do vsake celice in atoma vašega bitja.
Mi smo zelo hvaležni za priložnost da vam predamo naše sporočilo in vam obljubljamo nadaljnjo pomoč in podporo v vsem na vašem individualnem potovanju na poti vnebovzetja.
Vi ste vsi tako zelo ljubljeni.
Angelske sile zmage
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com.
Thank you for including the above website link when posting thismessage.
Copyright©2008-2012 Marlene Swetlishoff Contact: therainbowscribe@gmail.com
Besedilo prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.