– Hilarion: Proti koncu tedna močnejši izbruhi intenzivnih energij

objavljeno 2.3.2011

hilarion

Sporočilo,  kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff  dne 27. februarja 2011

Ljubi delavci za svetlobo,

V tem tednu bo vsak od vas videl, ko se bodo dokončevali mnogi projekti in zadeve, s katerimi ste bili obremenjeni veliko mesecev. Šli ste skozi mnoge izzive in situacije, ki so prinesle ven prav najboljše znotraj vas in znotraj tistih, s katerimi ste delali na teh zadevah. Vsako izzivanje med ljudmi prinaša naprej višje izide, kot ste si jih vsi želeli, raje kot pa oddaljevanje enega od drugega. To je zelo vzpodbuden znak višjega dobrega, da pride.

Proti koncu tedna bodo močnejši izbruhi intenzivnih energij in to se bo izrazilo v pogostih čustvenih izražanjih, ko bo njihov vpliv dosegel Zemljo. Za tiste, ki ste izvajali  notranje delo, se bo to verjetno prevedlo v močne ustvarjalne impulze, zaradi česar se boste znašli delali na svojih naravnih talentih kot so umetnost, pisanje, rezbarjenje, kuhanje, pletenje in tako dalje, delati na vsemu, kar vam prinaša veselje. Za tiste, ki se pravkar prebujate ali tiste, ki se še niso, bo to bolj izzivajoče v pogojih uravnavanja čustvenega miru in ravnotežja.

Mnogi od vas se intenzivno uravnavate vertikalno (navpično) v pogojih spiritualne rasti z osredotočanjem na sedanji trenutek in prepoznavate, da je sedaj edini trenutek, ki je, in da je tukaj, kjer ste, edini prostor. To je bil nekako težak koncept v to zapresti vaše misli naokoli, ker ste  večina od vas bili navajeni razmišljati v pogojih preteklosti, sedanjosti in bodočnosti. Zožiti vaše zaznave na sedanji trenutek se izkazuje, da je težak koncept za osredotočanje nanj. Kot s čemerkoli še, to je novo in to bo zahtevalo nadaljnjo širitev, preden bo manifestirana raven udobja.

Povsod kamor pogledate, začenjajo ljudje in skupine ljudi v skupnostih motriti koncepte združevanja v ljubezni in kooperaciji enega z drugim, da se najdejo mirne rešitve na izzive, ki so pred njimi, in napravi jasno izbiro za mir, za delovanje skupaj s skupnim namenom in za višje dobro vseh. To je gibanje, ki se je pravkar začelo manifestirati, vendar bo postalo močnejše in bolj razločno, ko bo šlo leto dalje.

Zemlja in vsakdo ter vse na njej  je v stanju prehoda iz ene ravni bivanja na drugo in vi ste potovali in potujete nazaj in naprej po vaših poteh, ko greste skozi energetske impulze, ki potujejo v valovih na vaš planet ter premikajo mnoge stare paradigme/vzorce, ko ti odhajajo na način, da zapuščajo star način delanja stvari čvrsto za sabo in ko se privzemajo in sprejemajo novi načini. Staro enostavno odpada proč, da komaj kdo opazi, in tisti, ki se oklepa teh prejšnjih načinov bivanja bo ugotovil, da se je težko prilagoditi vsem izzivom, ki se dogajajo trenutek za trenutkom.

In tako ljubljeni, mi vam svetujemo, da delate, kar imate radi in delajte to z največjim veseljem, kot je mogoče, v teh prihajajočih mesecih, ker to nosi frekvence veselja in vi prinašate višje energije v prostor na Zemlji. Bodite vedno opazovalec sebe, da bi razumeli vsako lekcijo, ki prihaja do vas, in vztrajajte v vzpenjanju čez vsako prečko na vertikalni lestvi, ko segate po najvišjem izidu v vseh stvareh.

Pozdravljeni do prihodnjič!

JAZ SEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

Originalno sporočilo v angleščini najdete na:

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.