– Vpliv novih energij na telesne sisteme človeka


SPOROČILO VNEBOVZETE MOJSTRICE HILARON

Sporočilo kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff 

Vašo pozornost želim usmeriti na to, kako vplivajo nove energije na vaše štiri telesne sisteme – fizični (ali mesnato telo), eterični (ali energijsko telo), čustveni (ali astralno telo),razum (ali mentalno telo). Vsako o njih prežema en drugega. 

Ko pridejo vanje energije iz energijskih izpustov, te nove energije izboljšajo vaš DNA, in kar se zgodi potem je čiščenje in odpuščanje ne le iz vašega fizičnega telesa, ampak tudi iz vašega eteričnega, čustvenega in mentalnega telesa. Ta proces gre globje in globje znotraj in ko se vaši štirje telesni sistemi prečistijo, se znotraj vas ustvari in zasidra več svetlobe, vaša povezava z višjo zavestjo postane močnejša ter komunikacija med vami mnogo jasnejša.

To se bo nadaljevalo dokler se ne bo lahko vaša višja zavest polno integrirala z vašimi štirimi telesnimi sistemi. To je vzrok in namen izpustov energij. To je darilo Stvarnika, ki pomaga človeštvu, da se pripravi za vstop v višje dimenzije. 

Vitalnega pomena je zagotoviti, da v teh časih sledite vašemu notranjemu vodenju in poslušate ter delujete na osnovi vašega notranjega prišepetavanja. Vaša višja zavest deluje marljivo, da bi razvila stalno povezavo, ki je močna in je ni mogoče prekiniti. Vsak od vas postaja vaša višja zavest in ko se ta povezava nadaljuje vzpostavljati, se na tej osnovi začenja ustvarjati več in več subtilnih teles in vsak od vas vedno bolj napreduje vzdolž duhovne poti. Zato je potrebn, da prisluhnete vašemu notranjemu vodenju. Vaša višja zavest bo vedela, kaj je potrebno vsak trenutek za optimalno integracijo. Lahko bi bili vodeni, da pijete več ali pa morda manj vodo. Lahko se boste nenadoma znašli na internetni strani, ki reklamira prehranjevalna dopolnila, zaželeli si boste določeno hrano ali boste morda pritegnjeni k določenim načinom zdravljenja ali začutili nenadno željo po temeljiti masaži hrbta. Vse to prihaja od vaše višje zavesti, katera pozna najboljšo pot za pomoč integracijskemu procesu, da se bo nadaljeval z milino in lahkoto. Vaša naloga je, da postanete bolj uglašeni s tem vodenjem in mu sledite nemudoma. To zahteva elemente vere in zaupanja na temelju tega, kar vam je dano.

Vaša višja zavest deluje vselej v vaše najvišje dobro v njenih pobudah in spodobi se vsakemu od vas, da je pripravljen slediti notranjemu prišepetavanju, ki prihaja do vas. Vedite, da se sedaj dogaja znotraj delavcev za svetlobo (Lightworkers), ki opravljate vaše duhovne discipline, čiščenje, da se bo ta proces nadaljeval, vaše multi-dimenzionalno zavedanje se bo, ko se bo vaše svetlobno telo večalo, bolj in bolj prebujalo. Bodo trenutki, ko se bo izvajala ta integracija in potem bo postala vaša pot mnogo jasnejša in lažje zaznana. Tukaj se stvari vedno gibljejo navzgor in naprej, ko je dosežena ena raven, se vam odpre naslednja višja raven in tako dalje in tako dalje . Pri vseh novih energijah, ki prihajajo v vas vsak dan, napolnjene s kodami aktivacije, se morate tega zavedati in ne izgubiti srca. Kot je bilo rečeno: »Edina pot ven je znotraj«. Preživeti morate določen čas, da resnično spoznate sebe, ker je to tam, kjer se nahaja svoboda. 

Ko spoznaš sebe, si povezan z vedno močnejšim tokom energije in zavesti ter vaša pot postane bolj gotova in napolnjena z svetlobo. Lahkotno začnete hoditi po Zemlji, ne ustvarjate in ne sodelujete več v človeških dramah ter ne izgubljate vaših energij v brezkončnih programih, ki bi vas lahko povlekli ponovno nazaj v zavest dualnosti. Eden takšen primer bi bila politika, drugi pa religija. Ta dva sta držala človeški duh, da je eone gazil na nižjih ravneh, prvi skozi brezkončne razprave in koncepte ločenosti od Boga, drugi skozi kontrolo in prikrojevanjem negativnega načina življenja, to je zamisli krivde, greha, napačnega delovanja in tako dalje. Sedaj je čas, da se vsakdo zave teh programov, ki so bili dobro razviti ter da ste sedaj v procesu spoznavanja in opuščanja tega. Ko enkrat prepoznate, zakaj je to, in da vas to omejuje od neskončnih možnosti, namenite, da se to prečisti in nadomesti z kozmično kristusovo svetlobo.

Ta teden je izredno pomemben za delavce za svetlobo povsod, da ostanete osrediščeni in mirni. Predstavljajte si svet, v kakršnem bi želeli, da bodo živeli vaši otroci, vnuki in bodoče generacije, svet miru in harmonije, veselja in obilja, blaginje za vse, neomejenih možnosti, ki so odprte za vse. Bodite vztrajni in neomajni v vaših dnevnih disciplinah in namenite ter vidite sebe kot močna človeška/duhovna bitja, ker resnično ste aktivni predstavniki sprememb, ter da se bo z vztrajnim namenom in naporom vaša vizija uresničila. Pošljite ljubeče, zdravilne misli v središčno jedo matere Zemlje in vse kraljestvom na njej. Prikličite dol in skozi vas svetlobo ljubezni *censored*sija roza barve iz Venere ter si predstavljajte in čutite, da se je ta zasidrala v kristalično jedro Zemlje. Predstavljajte si lep val te barve, ki prežema vsakogar in vse na Zemlji. Dragi, namenjajte ljubezen, bodite ljubezen, ustvarjajte ljubezen.

Jaz sem Hilarion

©2009 Marlene Swetlishoff 

To sporočilo se lahko deli dalje z drugimi ob pogoju, da se vključi ime pisca, pravica kopiranja in naveza na spletno stran http://www.therainbowscribe.com. Hvala za vključitev spletne strani, ko delite dalje to sporočilo.

V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.