– Nova Luna in popoln sončni mrk dne 11.7.2010

Sporočila, ki  so jih o prihajajočem popolnem  sončnem mrku, ki bo 11. julija 2010, dali JEZUS, MATI MARIJA, NADANGEL METATRON in NADANGEL MIHAEL

soncni-mrk-1172010-a

Dne 11. julija 2010 bo Nova Luna in popoln sončni mrk. Sonce in Luna bosta takrat v znamenju Raka. Nazadnje je bil sončni mrk na isti stopnji Raka leta 1991, naslednji pa bo leta 2029. Leto 1991 je bilo leto zelo pomembne tranzicije na Zemlji. Sončni mrk naznanja začetke  in se po navadi manifestira kot dogodki v zunanjem svetu. Obstajata dve vrsti sončnih mrkov. Severno vozliščni mrki imajo osebno orientacijo, južno vozliščni mrki pa so orientirani bolj do odnosov z drugimi.  Sončni mrk, ki bo 11. Julija bo južno vozliščni mrk. Zvišan vpliv energij mrka je  mogoče čutiti tri mesece vnaprej in ima subtilen odraz še tri leta po njem.

Kako bo potekal sončni mrk dne 11. julija 2010 in kje bo viden, si lahko ogledate na: http://www.shadowandsubstance.com/2010%200711/SA.html

Sporočili, ki sta ga dala dne 7.7.2010 Jezus in Mati Marija preko Carolyn Evers in Richarda Presserja:

SPOROČILO JEZUSA

Ta Nova Luna in sončni mrk sta močna dogodka in to začenja zveneti nekoliko podobno pokvarjenemu posnetku, ko jaz ponavljam te besede vedno, ko se mi približujemo vsakemu teh dogodkov. Kakorkoli že, to je resnica zadeve, ko te energije naraščajo v pripravi na tiste energije na solsticij v decembru 2012. Te energije se gradijo ena nad drugo, kot je dejala Mati Marija, podobno korakom po stopnicah, ko se vsak posamezen korak naredi takoj po tistem, ki je bil narejen tisti pred njim. In med energijami, ki se gradijo ena nad drugo in tistimi, ki jih najdete na stopnicah je neznatna razlika v naravi teh korakov, v smislu, da ti koraki postajajo vsakič večji, čeprav v občutku energije niso bolj močne,  kot energije, ki so prišle z nedavnim solsticijem (21.6.2010). Vpliv in kompleksnost tega, kar se razvija je daleč večji z vsakim korakom, tako da je moč resnično izredna in se bo tako nadaljevalo, ko se premikamo dalje. V tem letu je bilo vzdolž poti več korakov, za katere smo začeli resne priprave, ker smo videli sprožitve, do katerih bo prišlo, ki bodo prinesle spremembe, katere se bodo še naprej razvijale. To se je začelo razvijati v vašem svetu in ta dogodek pospešuje to še naprej.

Dogodki, ki so se začeli s solsticijem in bodo napredovali naprej do konca julija, so vsi dogodki, ki se dogajajo znotraj trajanja velikega križa in vi bi morda rekli, da je ta dogodek morda tisti dogodek, ki najbolj izkorišča energije velikega križa. Ta veliki križ res naznanja veliko spremembo in vaši astrologi so vam to govorili. Ta sončni mrk vam bo prinesel nove energije, ki bodo pospeševale prebujanje in povečevanje spretnosti človeškega bitja, da si znova  povrne svoje sposobnosti in zmožnosti.

Ti dogodki  bodo tudi prinesli nadaljnje močne energije, da se prestriže vpliv bitij teme na vaš planet in zares na človeštvo. Te  energije bodo, vi bi temu lahko tako rekli, zacementirale delo, ki se je začelo s solsticijem v juniju, in prinesle k vam dodatne vidike, ki bodo zaprli vrata, ki so ostala odprta z solsticijem. To so energije, ki so vas na vaših poteh ovirale, lahko  bi rekli, ki so omejile moč  tega solsticija. Nekatere od preostalih energij so prišle skozi s Polno Luno v juniju in zadnje od njih prihajajo skozi s tem sončnim mrkom v juliju. Tako da, kar bomo mi videvali s tem dogodkom,  je zapiranje zadnjih vrat, ki so jih tisti iz teme upravljali, da jih obdržijo odprte. Te energije  bodo, brez dvoma zaprle ta preostala vrata. Tako, jaz vam omenjam to, ker smo mi govorili o končanju izlivanja nafte v Mehiškem zalivu in to se, kot veste, ni zgodilo, in to je bilo zaradi  interference/oviranja energij, ki so bile prinesene dalje. Tisti od teme so bili zelo zavezani njihovi poti in da se vmešavajo v širše načrte kreacije. To vmešavanje prihaja h koncu. To vam jaz jamčim in tako bomo mi videli končne dele uganke, ki se bodo razpletli s temi energijami tega solsticija. In tako je to.

Carolyn Evers:  In prišla je Mati Marija. Njeno oblačilo danes je bilo zelo blesteče in ko so se njeni valoviti lasje spuščali dol, čez ramena, so se zaključevali v kodru. V njenem izrazu obraza je bil velik mir, njene oči so sijale  in celo njena svečana obleka  se je danes svetila in  povedala je:

By Alexis Cartwright. Copyright © Transference Healing Pty Ltd

maria

MATI MARIJA

Sedaj je čas, da se obrnete k sijaju, kar vi ste – smo vsi od nas. Obstaja je portal, kateri je bil zaprt za vsako individualno dušo, tako da vsa svetlost vaše duše ne  sije dalje, tako da bi bilo to lahko dejansko vidno na vaši fizični ravni.  Jaz sem prišla, da vam  povem, da se bo to zgodilo. To se ne bo zgodilo takoj, vendar obkrožala vas bo rastoča svetloba zaradi več vzrokov. Energija omogoča premike iz enega mesta na drugo. To je stopnja vibracije, ki se uporablja za to premikanje in ko energija vibrira, je to tako, kot da prebudi energijo fizičnega telesa.  Duša bo potem zmožna izraziti več tega, kar je energijskega,  in to bo zmožno izraziti to na vaši fizični ravni.

To je  bilo podobno takrat v zgodnjih dneh Atlantide. Vi ste lahko dejansko videli svetlobo, ko se je ta izlivala  skozi kožo in celo vstopila  v oblačila, vlakna obleke, tako da se je celo obleka svetila potem v sijaju svetlobe tega človeka.  Če ste slišali o teh stvareh iz Biblije, to ni bilo izmišljeno. To je bilo življenje duše, ki je sijala skozi, tako da ste lahko videli to na vaši ravni in jaz sem izbrala, da ilustriram sebe na ta način  danes, tako da bi bila lahko Carolyn tista, ki bo tudi to videla in vam povedala o tem. Želim, da razumete, da se to premikanje dogaja, dogaja se napredek in osnova za ta napredek so celice vaše fizične ravni. Te se pomikajo narazen, da omogočajo večji količini energije, da deluje na njeni poti skozi fizično telo do površja.

Mi smo govorili o tem, kako je bila energija zgoščena v tretji dimenziji, in to je podobno pokrovu škatle, ki se ga je vzelo s  škatle,  in metulju, prihajajočem ven  v sijaju njegovih krivičnih obtožb. Vi boste vsi  delali to kmalu.  Dela se na osnovah.  Vi ne morete čutiti tega ali videti tega, vendar med vašimi celicami je več prostora v tem trenutku.  To je tudi soba za izbiro in rezultate te izbire in briljantno bo, če se samo spomnite, kdo vi ste.  To je tako kot, če je tam kuhar v kuhinji in lonec na štedilniku. Kuhar premeša  lonec in  dvigne vročina ter v kuhinjo se odpustijo sijajne vonjave vseh sestavin, ki prihajajo skupaj in oblikujejo  nekaj slastnega.  In to je enako z vami, moji prijatelji.

Jaz sem se oblekla za to priložnost in pričakujem, da tudi vi daste nase vaša združitvena  oblačila, ker zelo kmalu bo prišel čas za praznovanje, za zabavo, če hočete. Bodite prvi v vrsti in se mi pridružite.  To je vaša Mati.

Blagoslov, veselje, ljubezen in mir!

Carolyn Evers, Richard Presser

Copyright © 2010 Cosmic Connections (International) Ltd http://www.the2012countdown.com

NADANGEL METATRON

»Popoln sončni mrk 11. julija bo okrepil energije velikega križa, celo bolj, kot jih je lunin mrk. Za tiste med vami, sposobne vzdrževati mir v tej silni pulzajoči energiji, so možnosti velikih vizij in ustvarjalnih manifestacij zelo mogoče. Mojstri, uporabite ta čas za vizualiziranje pozitivnih želj vašega srca, malih in velikih. Vendar je v osnovi teh potencialov velike transformacije potreba, da se uravnava čustvena in avrična stabilnost, ko se v teh močnih energijah kopa Zemlja. Ta energija je izjemno močna.«

Preveden kanalizirani del članka The New Moon-Total Solar Eclipse – 7/11/2010, Jamesa Tyberonna, www.Earth-Keeper.com

NADANGEL  MIHAEL

delfin

»Dne 11. julija boste doživljali popoln sončni mrk, ki bo označil dovršitev tega obdobja priložnosti, olajšal pritisk, ki ga morda mnogi od vas čutite sedaj.  Toda, mi lahko rečemo, da bo to močan mrk, viden čez  Pacifiški ocean,  Velikonočni otok (Easter Island), Čile in Patagonia v Argentini.

Mrk je trenutek, ko planetarni kolektiv sprejema »spremembo«, ki jo mi lahko primerjamo s ponovno naložitvijo računalnika. Preklop na nove informacije v novih svetlobnih kodah zahteva te zatemnitvene prehode, da se znova namesti ravnotežje in harmonija. V tem primeru so, kode, ki naj bi se ponovno namestile, v domeni oceanov planeta. Pacifik je največji ocean na planetu in ta bo sprejel nove svetlobne kode za vodo, ki bodo prevzete v oceansko omrežja in prenesene s kiti, ki so čuvarji oceanskih svetlobnih kod.

To je ogromen trenutek transformacije za Zemljo, ki ga bomo mi imenovali »oceanska harmonična integracija«. Te nove svetlobne kode bodo aktivirale kristalna peto-dimenzionalna srčna omrežja že v delovanju na planetu in tudi znana kot Sveta rožna kozmična omrežja. S to novo oceansko aktivacijo se bodo telesa vode na planetu uravnala z omrežji in bodo integrirana v božanski načrt (angl. template)  Nove Zemlje pod vodstvom in zaščito kitov. To bo pomenilo, da bodo oceani postali peto-dimenzionalni suvereni prostor in ne bo več dovoljevali uničenja in degradacijo/propadanja, ki ga povzroča človeški požrešnost in izrabljanje. Močno partnerstvo človeških delavcev za svetlobo in kitov naj bi bilo nov čuvar in kreativni sanjač oceanov in kontinentov skupaj – kot eno.

V tem mrku bo aktivacija Velikonočnega otoka (Easter Island) ponovno aktivirala globoke oceanske energije, ki so jih zadržali tam starodavni predniki planeta. To so bili Ancestorji, vključujoč Dragoni, ki so dolgo nazaj odšli v svetlobo višjih dimenzij, vendar so pustili te energijske kode, da se odpustijo, ko se bo človeštvo dvignilo na višje ravni zavesti. Cilj teh aktivacij je globoko spominjanje starodavnih kreativnih partnerstev z oceanskimi bitji svetlobe, kar bo začelo ponovno prihajati na površje v vašo kolektivno globoko zavest v tem času.  Veliko vas bo sanjalo o oceanih in napravilo kontakt s kiti in bitji morja. Starodavni arhetipi in energije bodo vstale/se pojavile, da se integrirajo v prihajajoče kozmične energije vstajenja in transformacije.  Rezultat bo močno kreativno partnerstvo za kreacijo Nove Zemlje ter čiščenje in vzdrževanje oceanov.

Ljubljeni, to je močan trenutek veselja in praznovanja. Vi ste »polnoletni« kot čuvarju in skrbniki planeta.  Nedavne aktivacije mnogih močnih zemljo-varovalnih kristalov na planetu bo služili kot magnetni vmesni prenosniki za te nove energijske kode svetlobe. Vi  boste sposobni dostopiti do teh  novih omrežij skozi meditacijo, obred in zvok.

Mi vas prosimo, da se udeležite tega procesa s hvaležnostjo in vztrajnostjo za to, kar se dogaja in kar je bilo zaupano vam, kot skrbnikom nove zemeljske stvarnosti. To je vaša odgovornost, tistih od vas, ki se čutite tako imenovani, da sanjate ne le »nova Nebesa in novo Zemljo«, ampak prav tako »nov Ocean« v partnerstvu s kiti in elementali.«

To je prevod dela sporočila Nadangela Mihaela pod nazivom “Beyond Illusions and into the New Space of Creative Possibility, Passion and Grace”, kanaliziranega skozi Celio Fenn http://starchildglobal.com/.  Celoten prevod sporočila boste dobili kasneje.

Prevedla v slovenščino: Marija Batista

Comments are closed.