– Nadangel Mihael: Vse po božanskem časovnem redu

Prejela Marlene Swetlishoff,   dne 9. oktobra 2009

 

 

Ljubljeni delavci za svetlobo, 

 

Jaz sem prišel ta dan, da bi vam govoril o velikih vibracijskih spremembah, ki se dogajajo v vašem svetu. Dogajajo se veliki premiki znotraj vaše zavesti, znotraj  vaših fizičnih, mentalnih, čustvenih in spiritualnih teles. Vse, kar je še potrebno očistiti iz vaše notranjosti, sedaj prihaja ven, da prepoznate, ste pozorni do tega, da preobrazite in odpustite. Celo tisti od vas, ki ste marljivo čistili vse, kar je prišlo na površje pred vas, pa ste mislili, da ste to očistili, sedaj ugotavljate, da prihaja ven pred vas še več iz globljih ravni vaših bitij. Potrebno je,  da se nanj sedaj usmerite. 

 

Vedite, da ima  vsak od vas veliko pomoč vseh angelskih kraljestev, vaših vodnikov in vaših učiteljev ter zares vaših lastnih Velikih prisotnosti JAZ SEM. Vse v tem času  deluje v sinhroniji znotraj vašega dnevnega obstoja, ker na ta način prihaja naše vodenje. Jaz  bi tudi spomnil vsakega od vas, da morate vprašati, če želite prejeti vsakodnevne oskrbe z energijami, DNK nadgradnjami in aktivacijami, aktivacijami vaših spečih DNA vlaken, da bi dobili nove ideje in kreativnost. Za vse to morate zaprositi, ker se to lahko naredi na osnovi izbire po svobodni volji. Mi iz višjih ravni moramo počakati na vašo prošnjo preden vam lahko pridemo v vašo pomoč, preden lahko dopustimo novim energijam, da pridejo v vaše štiri telesne sisteme. Tako, zapomnite se to, dragi. Vprašati morate vsak dan. Začnite vaš dan s to prakso in vedno vprašajte za to, kar si želite utelesiti in manifestirati iz vaše notranjosti. Vse, kar je zaprošeno, kar je zaprošeno v najvišje dobro vseh vpletenih, bo zagotovljeno.  Prosim uporabljate ta kriterij, ko prosite. 

 

Veliko od vas se trudi dvigniti tančice pozabljivosti in dragi,  jaz vam pravim sedaj, da ta čas prihaja, ta čas dviganja tančic pozabljivosti bo kmalu pri vas. Izrazite te želje vsak dan in ko bo božanski čas za vas nepričakovano prišel, se bo to zgodilo. Vsak od vas je časovno uravnan, da pride v polno pomnjenje glede na vašo udeležbo v božanskem načrtu.  Zato ne skrbite, da ste zadaj v seznamu, ne primerjajte se z drugimi, ker ne veste, kako so oni udeleženi v božanskem načrtu. Dragi, samo vprašajte in vedite, da ste vedno vodeni in da boste vedno aktivirani, če vprašate v natančno pravem trenutku, da se to zgodi. 

 

V tem času  so energije na Zemlji, znotraj Zemlje in okoli Zemlje energije rojevanja tistega, kar je novo, tistega, kar je v neomejenih možnostih. Zato je to čas za  vsakega od vas, da vidi sebe kot mogočno, magično bitje svetlobe in ljubezni, tvorec sveta veselja in miru ter harmonije, ustvarjalec sveta pristne lepote in bleščeče čistih voda, svežega, prijetnega, čistega zraka. Vse od tega sedaj čaka vsakega od vas, da se uravnate na to, ker je to že manifestirano. Vsak od vas si naj vsak dan postavi to, kot svoj namen, da se uravna z novo stvarnostjo Zemlje. Vidite sebe vsak dan kot utelešenje vaših svetlobnih teles in vidite vaše srčne čakre, ko izžarevajo zlato svetlobo, svetlobo Kristusove zavesti ter vidite, kako svetloba vaše srčne čakre izžareva ven v  višje čakre ter pri tem ustvarja velik steber zlate svetlobe. To bo pomagalo vsakemu od vas, da se uravna z višjimi frekvenčnimi ravnmi. 

 

Kot ste verjetno opazili od začetka tega meseca, da imate večji občutek, da čas hitreje teče in da se vam zdi, kot da je zelo težko zelo veliko narediti v vaših vsakodnevnih življenjih, vendar se to ne bo spremenilo ali zmanjšalo, ampak se bo nadaljevalo.  Zato je tako pomembno ljubljeni, da vztrajate pri delovanju za dviganje vaših vibracijskih frekvenc. Edini način, da ostanete na vrhu je, da zagotovite, da vsak dan povečujete vaše frekvenčne ravni. Izrazite željo, da želite to doseči, postavite si ta namen, ker vam mi, ki vas obkrožamo, potem lahko pomagamo in na ta način povečujemo vaše vibracijske frekvence.  Izrazite tudi željo, da želite zasidrati in obdržati te energije do naslednjega časa, ko boste spet delali z njimi in zaprosili za porast teh energij tako, da ne boste nikoli izgubili zagona, ki ste ga pridobili.       

 

Ne pozabite poklicati mene, Nadangela Mihaela in mojih legij angelov, da uporabite mojo sabljo resnice, da prerežem vse vezi in vse spone, ki  vas držijo nazaj  od vstopa v novo zemeljsko časovno linijo in stvarnost. Jaz bom storil to z ljubeznijo in hitro. Vedno sem na vaši strani. Vse, kar naj storite,  je, da me pokličite. 

 

 

JAZ SEM Nadangel Mihael

 

©2009 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je priporočljivo posredovati drugim, ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran – Mesečna sporočila od Hilarion, naročite se na brezplačen mesečni časopis. Podrobnosti:  http://www.therainbowscribe.com 

 

 

Veliko svetlobe, ljubezni in mavrični blagoslov, 

Marlene

 

Prevedla: Marija Batista

 

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com nas nadangeli, vnebovzeti mojstri in druga bitja svetlobe skoraj vsak dan spodbujajo, dajejo usmeritve in priporočila za ravnanje v sedanjih energetski spremembah na Zemlji. Jaz uspem prevesti in objaviti zelo malo tega. Zbrala sem nekaj usmeritev in priporočil, ki so jih dali in jih je zelo dobro upoštevati prav vsak dan.  

 

 

TAKOJ ZJUTRAJ, KO SE PREBUDIMO, JE PRIPOROČLJIVO:

 

    – Zahvaliti  se Bogu za vse darove, zaščito,…

 

    – Ker je to čas čiščenja na Zemlji in se povsod odpušča veliko negativnih   energij,        

      ki, ko so odpuščene,  iščejo svetlobo. Na ta način jih hitro pritegnemo prav bitja, 

      ki smo se že veliko očistila in imajo potem veliko nepotrebnega dela. 

      Zato je zelo pomembno   izreči  namen “Zaščiten/a sem pred vsemi temnimi

      energijami” ter dobro tudi čez dan večkrat to zatrjevati/afirmirati. 

 

    – Izrečemo razne afirmacije, katere začutimo, da so primerne za sebe.

 

ZJUTRAJ, PRED MEDITACIJO,  JE  PRIPOROČLJIVO:

 

      – Izreči namen “Do mene lahko pridejo in skozi mene lahko gredo  le najvišje 

        energije, najvišje vibracije in najvišje frekvence”.

 

       – Izreči namen ” Naj se moje aurično frekvenčno polje obdrži v prostoru, ki ga          

         bom  sedaj ustvaril/a, do naslednje meditacije”.

 

       – Izreči  namen “Naj se energije, ki jih bom sedaj pridobil/a oziroma zasidral/a 

         obdržijo znotraj mojih teles in čakra sistema, do naslednje meditacije.”

 

       – Zaprositi: »Prosim  svoj najvišji JAZ, da polno asimilira in integrira 100% 

         energij, ki jih prejmem vsak dan, tako da bo prehajanje mojih teles na višje

         frekvence potekalo z milino, lahkoto, udobno in varno.«

 

        – Prav vsak dan izreči: »Prosim in pripravljen/a sem sprejeti 100% dnevne 

          oskrbe s svetlobnimi paketi, svetlobnimi kodami in nadgradnjo DNK. Prosim za 

          aktivacijo in uravnavo.”

 

        – Ko se v meditaciji čistite oz. odpuščate slabe energije čustev, občutkov in      

          druge temne energije, zaprositi, da naj odpuščene energije nadomesti 

          zlata kozmična kristusova svetloba ( Golden Cosmic Christ Light) ali pa Nov 

          energijski val sprejemanja (New Energy Wave of Acceptance).

 

Na zemeljskih tektonskih ploščah je sedaj veliko gibanja. Te so v večini primerov pod oceani. Ta gibanja povzročajo valove energij, ki lahko poškodujejo kite, delfine in druga morska bitja. V meditacijah naj bi zaprosili za njihovo zaščito in za umeritev energij v oceanih in  tektonskih ploščah. 

 

PREDEN ZASPIMO JE PRIPOROČLJIVO: 

 

     – Zahvaliti se Bogu za vse darove preteklega dne, za vse izkušnje, za zaščito,…

 

 

Povzela: Marija Batista

Comments are closed.