– Nadangel Uriel o zadrževanju dihanja, o moči presojanja in o odpuščanju

objavljeno 26.2.2011

screen-shot-2011-02-27-at-123326-am

Sporočila NADANGELA URIELA, kanalizirana skozi Jennifer Hoffman v novembru 2010

URIELOVO SPOROČILO — ALI VI ZADRŽUJETE VAŠE DIHANJE?

Vaše dihanje je, kar vzdržuje življenje, in vi živite od enega diha do naslednjega. Brez dihanja ni življenja. Vse življenje na Zemlji diha, celo rastline. Premikanje energije je odvisno od dihanja in to je simbol vaše povezave do vsega – vi morate vsi dihati. Vendar, ko vi ne dopustite energiji, da se premika v vašem življenju, vi zadržujete vaš dih, čakate, da se stvari zgodijo, in upate, da boste lahko vdihnili v primernem trenutku časa. Kako dolgo lahko vi zadržujete vaš dih?

Življenje je nekako premikanje/spreminjanje in transformacija, cikli rasti, katerih namen je, da se vam omogoči razvijati se v nove in različne poti. Ko vi zadržujete vaše dihanje in čakate na cikle, da se dovršijo ali da bi imeli dano rešitev zanje, se cikli pomikajo, vendar ne razvijajo. To je, ko vi začutite, da ste obtičali in brez moči, ter občutite, da je življenje postalo ovira in ste vi njegova žrtev. Vendar je življenje spremenljiva realnost, katere spreminjanje je kontrolirano s tem, kar dihate vanj.

Kot vi vdihujete energijo, ki vzdržuje vaše življenje, in ste z njo oskrbljeni v neomejenem obilju, tako vi izdihujete realnost, ki je oblika, ki ste jo dali energiji. To so vdihi in izdihi Boga, razgrinjajoče in razvijajoče ustvarjanje, kar je vaše so-ustvarjalno partnerstvo z Univerzumom. Vam je bila dana neomejena moč ustvarjanja v svetu. Ko vi zadržujete vaš dih, vi tudi odlagate vašo kreacijo.

Zapomnite se, da je vsak dih, ki ga vi vdihnite, več kot zrak. To je neomejena moč, ki vzdržuje vaše življenje. Ko vi potem izdihujete, vi kombinirate vašo voljo s to od Stvarnika in vsak izdih pošilja dalje vaše misli in prepričanja v stvarnost, ki jo ustvarjate za sebe. Karkoli je ustvarjeno v vaši realnosti je način, na katerega vi uporabljate vašo kreativno moč. Ali zadržuje vaš dih ali pa ste nezavedni moči vaših misli, če čutite, da ste obtičali? Ali lahko uporabite moč vsakega diha za ustvarjanje različne realnosti? Postavite vaš namen za življenje, ki ga želite imeti, in uporabite vsak dih za okrepitev tega namena, pa boste vi manifestirali vse, kar si želite, ko vi delati v družbi z Univezumom, da vdihnete življenje v to.

Jennifer Hoffman in Nadangel Uriel

Originalno sporočilo v angleščini je v časopisu z dne 15.11.2010, na spletni strani: http://www.urielheals.com/user/news_111510.htm

Avtorska pravica članka©2010 od Jennifer Hoffman. Vse pravice zadržane.

URIELOVO SPOROČILO — VAŠA MOČ PRESOJE

Vaša moč presojanja je moč vsebovana znotraj vaše svobodne volje, kar je kako vi kontrolirate in upravljate energijo tretje dimenzije. To je moč, ki vam omogoča reči »to je tako« in univerzalna energija se odzove na vašo zahtevo/presojo. Presoja je način, na katerega vi zapovedujete energiji, da ustvarja vašo stvarnost. Veliko načinov je za ravnanje pri presojanju in ravna se lahko na načine, ki poudarijo, povzdignejo in razmahnejo vaše življenje ali pa ga omejijo na veliko načinov.

Če ravnate pri tem akspanzivno, vi uporabljate presojo na previden način, ki vas spominja o moči vaših besed in misli. Vsaka misel, ki jo imate ali beseda, ki jo spregovorite, ustvari nosilec za vašo energijo, ki se manifestira kot neki aspekt vaše stvarnosti. Vi lahko odredite dobro ali slabo, obilje ali pomanjkanje, ljubezen ali strah skozi uporabo presoje. Vi presojate druge, kakor tudi sebe in vsaka sodba ustvarja obliko, ki ali omejuje ali pa razširja vašo stvarnost.

Ko jo uporabljate na omejujoči način, sodba ustvarja ovire v vašem življenju, kar vi občutite kot pomanjkanje ali strah. Te omejitve so ustvarjene skozi način uporabe vaše moči presojanja. Ali se omejujete z afirmiranjem/zatrjevanjem tega, kar vi verjamete, da nimate? Ali vi obsojate druge in ustvarjate te energije v vaših lastnih življenjih? Vi lahko razsodite, da je nekaj dobro ali slabo, vendar boste oboje manifestirali v svojem življenju v neki obliki, ker ste poslali ven ukaz/povelje, ki mora biti izpolnjeno.

Uporabite to moč presojanja za dobro, za afirmiranje/podkrepitev vaše moči in božanskosti in tudi tiste od drugih. Presoja je edini vzrok za vaše doživljanje kateregakoli aspekta strahu v vašem življenju in vi lahko to spremenite vsak trenutek. Zapomnite se, da je presoja zapoved/odredba, ki jo vi razširjate v Univerzum, ki jo ta mora izpolniti v svoji obljubi do vas kot kreatorja v tretji dimenziji. Uporabite to moč modro in ustvarili boste nebesa na Zemlji, ki jih iščete, obilje in veselje, ki sta vaša rojstna pravica, ter mir in ljubezen, kar je vaš spomin doma.

Avtorska pravica članka©2010 od Jennifer Hoffman. Vse pravice zadržane.

Originalno sporočilo v angleščini je v časopisu z dne 22.11.2010, na spletni strani: http://www.urielheals.com/user/news_112210.htm

URIELOVO SPOROČILO – ODPUŠČAJTE VELIKODUŠNO

Odpuščanje drugim vam omogoča, da osvobodite njih in vas od vašega dušno soudeleženega karmičnega potovanja. To je več kot na izbiro dan korak na vašem potovanju. Potreben je za vas, da se premaknete od karme k ustvarjanju, od poti usode v vašo vlogo so-kreatorja z Univerzumom. Brez odpuščanja ste vi blokirani od sprejemanja polnosti božanskega vodenja, blagoslovov, podpore in miline, kar omogoča veselo, lahko življenje. To je vzrok, zaradi česar bi morali do vsakogar odpustiti velikodušno, popolnoma in dokončno.

Tako pogosto je bilo to, kar morate odpustiti, vir velike bolečine in je prihajalo od tistih, ki so vas ranili do globin vaše duše. Vi ste se mučili s tem, kar so vam naredili, poskušali razumeti njihove vzroke in motivacije ter se čudili, zakaj bi lahko bili tako kruti. Vi se sprašujete, če njim in njihovim akcijam lahko oprostite, ker čutite, da je to oblika odobritve ali sprejemanja. Vendar vi mislite na ta način, ker imate omejeno zavedanje o vašem potovanju z njimi.

Vi ste zaprošeni, da odpustite, tako da lahko končate karmo. Kar vi veste od drugih skozi vašo bolečino, je od kod ste prejemnik. V drugih življenjih ste vi bili tisti, ki je povzročil bolečino, zavestno ali podzavestno, in kar sprejemate, je druga stran cikla. Cikel se ponavlja, ker vsakdo ponovno doživlja, kar je naredil, ponovno in ponovno, skozi poti življenja. Ni mogoče uničiti, kar je že bilo narejeno, vendar vi lahko ustavite te cikle ponavljanja. To obstaja v vaši izbiri, da odpustite.

Ko vi odpustite, ste osredotočeni samo na končanje karmičnega cikla. Ničesar drugega ni del te odločitve. Ni izbira, če vi lahko odpustite drugim ali če so drugi sprejeli to za neodpustljivo, ampak če vi hočete končati vašo karmo z njimi, se osvoboditi teh ciklov in njihovih vzorcev v vašem življenju. To je izbira, ki ste jo naredili za sebe, tako da ste lahko svobodni teh energij. Vi niste naredili te izbire v dobro kogarkoli drugega. Zato odpustite velikodušno, popolnoma in dokončno. Dajte darilo odpuščanja vsakomur v vašem življenju in se osvobodite od zvez, ki so označevale vaše življenje do tega trenutka, tako da se vam odprejo nove poti, možnosti in potenciali.

Avtorska pravica članka©2010 od Jennifer Hoffman. Vse pravice zadržane.

Originalno sporočilo v angleščini je v časopisu z dne 29.11.2010, na spletni strani: http://www.urielheals.com/user/news_112910.htm

O avtorici, ki je kanalizirala:

jennifer-hoffman

Jennifer Hoffman je intuitivna, spiritualna zdraviteljica, mentorica, učiteljica in avtorica. Ona tudi kanalizira energijo od Nadangela Uriela. Jennifer je pomagala mnogim ljudem skozi premik preko njenih edinstvenih vpogledov in svetovanja ter olajševala njihovo potovanje zdravljenja. Jennifer je ustanoviteljica www.urielheals.com spiritualnega zdravljenja in rasti po telefonu (on-line) in je posvečena sporočilom in učenjem Nadangela Uriela.  Informacije o Jenniferijinih knjigah, o on-line seminarjih in storitvah so na razpolago na njenih spletnih straneh, ali elektronski pošti healing@urielheals.com * Enlightening Life  www.enlighteninglife.com *  email: Support@enlighteninglife.com *

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.