* 18.3.11 – POSADITE VRT VAŠE DUŠE – Sporočilo NADANGELA GABRIELA

img_1540a


Sporočilo NADANGELA GABRIELA za spomladanski ekvinokcij, kanalizirano skozi Shanta Gabriel, dne  8. marca 2011

Dragi,

Sejanje vrata vaše duše navdihuje milino angelov, da delajo v vašem dnevnem življenju. Vi boste postavljali jasne namene za pogoje, ki jih potrebujete, da boste srečni, tako da boste lahko želi bolj obilno bodočnost. Severna hemisfera doživlja spomladansko enakonočje, sezono novega rojstva in prenove. Če ste v južni hemisferi, vam bo sajenje vašega notranjega vrta sedaj omogočilo ustvariti zimsko osredotočenje, ki se bo razcvetelo ob njegovem  pravem času.

Ekvinokcij je optimalen čas za sajenje osebnega vrta znotraj vašega bitja. Ta pravočasna akcija vam bo prinesla veliko povračil, ko vi obdelujete zemljo vašega življenja, dvigate vaše misli in povečujete lepoto okoli vas na mnogih ravneh.

Kaj to pomeni posejati vrt vaše duše? To je resnično zelo enostavno. Kakšne so kvalitete, ki jih večina vas hoče videti, da se manifestirajo v vašem življenju?  Kaj so vaši cilji in sanje za vašo veselo bodočnost? Kakšne potrebe morajo biti zadovoljene, da bi bili vi lahko srečni?  To so semena, ki jih je treba posejati znotraj vrta vašega bitja.

Ko vi sejete semena rasti in ponovnega začetka, so to lahko zabavni, kreativni in pozitivni načini za podpiranje radostnega in obilnega življenja. Razmislite o teh stvareh, ki jih vsi želite imeti uspevajoče v vašem notranjem vrtu. Morda bi vi posaditi drobcena semena, ki vodijo do obilne blaginje?  Morda želite harmonijo v vseh odnosih? Kaj, če bi posejali semena za zdravje in dobro počutje znotraj vašega srca, tako da bi lahko rasla z strastjo in vibracijo?

Zemlja veselega potenciala obstaja znotraj vas in čaka na vašo pozornost.

STE PREZAPOSLENI,  DA BI POSEJALI VAŠ DUŠNI VRT?

Te obsežne, vzvišene ideje dejansko zahtevajo zelo malo časa med vašim vihravim življenjem, polnim obveznosti in skrajnih rokov. Dejansko bodo majhni odmerki časa, ki ga posvetite za sejanje in vzdrževanje vašega notranjega vrta, izboljšali vsako območje vašega življenja z obilnimi povračili, rečeno je, da ko oseba podvzame en korak proti božanskemu, bo ta višja moč podvzela deset korakov proti vam.

Ko se vi spomnite, da ste del vsega Stvarstva, privre kvišku v vaše srce nov občutek hvaležnosti in vam prinese občutek povezanosti. Ta hvaležnost nosi iskre božanske svetlobe, ki povzdigne vaš duh in postane katalizator nove rasti znotraj vašega življenja. Ko vi gledate na cvetočo naravo okoli sebe, vas lahko spomni, da se enaka lepa nova rast vrši znotraj vašega pravega bitja.

Dopustite vaši domišljiji, da privre kvišku, ko vi prinašate dalje tiste magične kvalitete, v katerih vi želite živeti. Ničesar ni prevelikega, o čemer naj bi sanjali, da se vam manifestira srečnejše življenje. Občutenje veselja v ustvarjanju nečesa zabavnega, ob sanjanju velikega, bo dvignilo vašo vibracijsko frekvenco in ko se to zgodi, se energijsko polje okoli vas razširi. Odprla se vam bodo vrata, kar se niste mogli niti predstavljati, da je mogoče. Če odprete um in srce, neobremenjeno z dvomi in samokritiko, to privlači novo rast in razvoj v vaše življenje.

Sejanje vrta vaše duše navdihuje vso pomoč, ki jo potrebujete, da živite življenje na bolj vesel način, tako da bi bile vaše potrebe lahko pokrite z milino in lahkoto.

KAKO POSEJATI VRT VAŠE DUŠE

Ker vsak nov projekt zahteva nekaj razmišljanja in planiranja, ko začnete z vašim notranjim vrtom, ga ustvarjajte kreativno in na zabaven način. To bi lahko bilo lepo delo, z veliko barv, revijskih slik in slikarskih slik. Oblika, ki jo prevzame vaš notranji vrt, bi lahko bil vzorec, ki vas navdihuje, podoben spirali. Vi bi se lahko odločili, da naredite le seznam teh zavestnih kvalitet, ki jih želite doživljati v vašem življenju. Akcija pisanja bo pomagala energiji vašega vrta.

Angeli kreativnosti  so na razpolago, da delajo z vami na  tem projektu in bi vas lahko navdihnili, tako da bi bilo to zabavno. Ko je vaš notranji duh na ta način stimuliran, teče v vaš um in srce novo življenje in vi se čutite povzdignjeni. Ta povečan energijski tok privlači več veselja in vi se počutite srečnejši, kar obratno prinaša več kreativnih idej in občutek dobrega počutja.

To je začetek spirale obrnjene navzgor, kar blagoslavlja vrt znotraj vas z novimi okrepljenimi energijami. Vaše življenje se bo začelo spreminjati na presenetljive načine.

Ko vi vidite stare vzorce razmišljanja in delovanja za manifestiranje in se vi začnete počutiti ujete v problematične energije, jih smatrajte kot kompost za vaš novi vrt. Vprašajte angele, ki delujejo v vašem življenju, da vam pomagajo populiti ta plevel in preobraziti stare načine obnašanja z božansko svetlobo. To vam bo pomagalo vzdrževati  vrt vaše duše z ljubečo energijo. To je, kot bi dodajali malo vode vsak dan, ki bi pomagala kompostu starih načinov delovati v plodni zemlji vašega vrta. Kmalu boste vi videli nove kali drugačnega načina bivanja.

Uživajte v tej vibracijski/živahni rasti, vedoč, da ko se odzovete drugače na stare situacije, boste na vsakem območju vašega življenja dobili sveže, pozitivne rezultate. Če se boste nekoliko vsak dan osredotočili na to, kar hočete videti manifestirano v vašem življenju, boste vi omogočili nove strukture, tako da bo vaš notranji vrt uspeval.

UŽIVAJTE V SONČNI SVETLOBI BOŽANSKEGA RAZSVETLJENJA

Vrt vaše duše ima osupljiv potencial, da vam prinese življenje, ki ga vi želite doživljati. Če se odprete novim mislim in obnašanjem, bo to privlačilo pomoč na načine, za katere niste nikoli vedeli, da obstajajo. Ta lep vrt, ki uspeva znotraj vas,  postaja svetilnik svetlobe. Mnogo ljudi bo radi doživljali vaš notranji vrt in vas podpirali, tako da bo ta napredoval.

Ta nova rast in uspevajoči prostor znotraj vas se razširja ven, da bi blagoslovil svet in obratno, vi boste blagoslovljeni.

Ko boste začeli uživati vaš vrt, boste ugotovili, da se vaše življenje krepi na obilo načinov. Nebeško spremstvo vas čaka, ko začenjate saditi ta semena za vašo novo življenje. Uživajte v sončni svetlobi božanskega razsvetljenja. Vdihujte to globoko in naj to goji novo rast znotraj vas. Vedite, da vam bodo angeli veselo pomagali opleti/odstraniti stare načine, ki ne delujejo več, tako da bo vaš vrt uspeval z novim življenjem .

Vi niste nikoli sami. Vi ste neprestano blagoslovljeni in vodeni, ko se odprete novemu načinu bivanja. Pustite, da vse divje/burne aktivnosti v vašem življenju padejo proč, ko se božansko navdahnjene aktivnosti ukoreninijo znotraj vrta vašega življenja. Polnost vašega bivanja bo obogatila vaš življenjski namen, tako da bodo vaši naslednji koraki postali zelo jasni.

Vse okoli vas in znotraj vašega srca se začenja cvetenje. Dopustite si biti ljubljeni in vzdrževani/oskrbljeni, ko vi sejete vrt vaše duše. Ta proces prinaša lepo ravnotežje v vsako območje vašega življenja.

Vi ste dragoceno bitje, vredni vsega, po čemer hrepenite, da dosežete. Vedite globoko znotraj vašega srca, da je vse dobro.

In tako je to.

Shanta Gabriel
za Nadangela  Gabriela

shanta-gabriel

Avtorska pravica © Shanta Gabriel; www.thegabrielmessages.com

Dovoljenje je zagotovljeno za kopiranje in za prerazdeljevanje tega prenosa pod pogoji, da ostane vsebina kompletna in nedotaknjena, da so dodana  polna avtorjeva dobra imena ter da se to prerazdeljuje brezplačno.

Originalno sporočilo v angleščini najdete na spletni strani: http://www.thegabrielmessages.com/planting-the-garden-of-your-soul-2/

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.