– Izžarevajte svojo svetlobo – Nadangel Mihael

Izžarevajte svojo svetlobo, delite svojo modrost

nedelja, 22. marec 2009 @ 05:02  CET

Piše: mavrica

 

Sporočilo NADANGELA MIHAELA

 

Ljubi mojstri, to je čas odgovornosti, čas preizkušanja in to je tudi čas odločitev.  Vsak od vas se mora odločiti, komu in kaj boste verjeli: skrajnežem, tem, ki so dominirali in vas kontrolirali tisoče na tisoče let  in vas imeli zasužnjene na različne načine skozi strah in zastraševanje.

Bili ste siljeni verjeti, da morate sprejeti določena specifična učenja,  kot edino resnico Boga, da se morate bati Boga, ker je Stvarnik Bog kazni, Bog sodbe, ki kreira strašanski večni ogenj pogube za tiste, ki jim ni bilo prizaneseno skozi odvezo na Zemlji določenega predstavnika Boga. Ali boste izbrali odstraniti vaše zemeljske omejitvene zapreke in zahtevali nazaj vašo od Boga dano moč in duhovno suverenost? Ali ste dovolj pogumni, da stopite ven v neznano, kot bi postavili nas in naša učenja na testiranje?

 

Bilo vam je dano brez primere možnosti, da postanete študenti naprednih učenj vnebovzetih mojstrov, ki so bila v preteklih obdobjih rezervirana samo za elite in najbolj napredne apostole. Božanska odveza je bila proglašena in vse, kar morate narediti, je reči DA vaši duši (Soul Self), tako da vam lahko pomagamo v procesu transformacije, ko vas nežno vodimo vzdolž poti vnebovzetja.

Ta veličastna možnost je bila ponujena tistim od vas, ki ste trdno vztrajali do konca in si prizadevali postati vredni nosilci celega spektruma Metatronske svetlobe Stvarstva (Metatronic Light of Creation). Vi ste prestavljalci tega čudovitega eliksirja in ta mora teči skozi vas, delavce za svetlobo (Lightworkers), preden bi se lahko širil preko tehnik svetega dihanja dol v jedro Zemljo in ven v svet. Ta dragocen dar mora priti v in skozi nosilce človeka, ki so bili pripravljeni sprejeti, integrirati in širiti svetlobo Stvarnika. Ta mora biti  pomešana z esenco Zemlje, kakor tudi esenco človeka in ljubečim namenom preden ta lahko izžareva ven v svet in postane razpoložljiva za tista človeška bitja, ki so stopila na pot razsvetljenja in sledijo v zaostanku za vami. Ali vas nismo imenovali straža Luči (Sentinels of Light)?

Zelo veliko vas nosi veliko bremen iz preteklosti, napak, ki ste jih naredili v tem življenju in tudi veliko  iz v preteklosti pogojenih in zakopanih spominov bolečih dogodkov in dejanj iz vseh vaših prejšnjih življenj. Vi držite v sebi te spomine ali nosite bremena nepravičnosti, kar vam nič več ne služi. Čas je za vas, da nam dovolite zdraviti boleče spomine, shranjene znotraj vaših fizičnih nosilcev in avričnega polja, prav tako kot mi čistimo pohabljenja vzorcev prepričanja tretje in četrto dimenzionalne kolektivne zavesti in prinašamo te dimenzije nazaj v njihov originalno označen spektrum dualnosti.

Veliko vas hitro postaja multi-dimenzionalnih. Vi ste v tretji in četrti-dimenzionalni stvarnosti in počasi prihajate v vitalne, transformatorske vibracijske vzorce pete dimenzije s pomočjo vaše piramide svetlobe (Pyramid of Light) in vedno vam je dana infuzija diamantnih delčkov (Adamantine Particles) s pomočjo mest svetlobe (Cities of Light). To so kritični časi in bolj kot kadarkoli je vitalno pomembno, da ostanete osredotočeni znotraj vašega svetega srca (Sacred Heart) in uglašeni z vašim svetim razumom (Sacred Mind). Ljubljeni, prosimo vas, da se osredotočite nase tako, da boste postali  čisti nosilci za prefinjene frekvence svetlobe. Imate zmožnosti, da postanete kanali  za diamantne delčke Stvarnikove svetlobe (Adamantine Particles of Creator Light), ki bo prodirala skozi vaše fizične nosilce in potem tekla ven v svet. Kakorkoli že, vi morate sprostiti moč Svetega Ognja (Sacred Fire) znotraj vaših fizičnih nosilcev, ko vlečete novo oskrbo z energijo preko mest svetlobe (Cities of Light). Dih je prevodnik te vitalne življenjske energije (Life force energy).

Vi se morate naučiti uporabo in izpopolniti popoln ritem svetega dihanja (Sacred Breathing). Brezmejen dih (Infinity Breath) je vitalna komponenta transformacijskega procesa. V prihajajočih mesecih vam bomo dali še dodatne bolj pomembne komponente naprednim tehnikam, ki smo vam jih že dali – podrobnosti, ki vam bodo omogočale bolj učinkovito uporabo in širjenje tega čudovitega darila ljubezni/svetlobe/življenja. Prosimo vas, da vizualizirate Vijolični Plamen, ki izžareva navzgor izpod vaših podplatov in vas popolnoma zaobjame v tej vitalni energiji transformacije, kar bo pospešilo proces transformacije vse nečiste energije znotraj in okoli vas, kakor tudi vam dalo zaščito pred zunanjimi negativnimi vplivi.

Razložili smo vam, da imate božansko rojstno pravico in veliko bogastev čaka vaš povratek,  kot ljubljenega potomca Stvarnika. Skozi univerzum so strateško postavljene piramide svetlobe, kjer ležijo in se širijo  božanski delci vas (Devine Self) ter izpolnjujejo njihovo  božansko misijo v harmoniji z božanskim načrtom Stvarnika (Creator’s Devine blueprint). Kvalitete, označbe, lastnosti, modrost in izkustva, ki jih imajo, bodo tudi vaša, ko se boste vrnili k njihovi ravni elektromagnetne radiacije in popolnosti, ko se boste združili z vsako čudovito faseto sebe v prihodnosti.

Dodatno, v to življenje ste prišli z oskrbo Stvarnikove luči, diamantnih delčkov, shranjenih znotraj vašega svetega srca. Kakorkoli že, nismo vam še razložili, da je del diamantnih delčkov tudi nameščen znotraj centra vsake čakre in sicer je vložen znotraj membrane svetlobe. Večja količina pa jih je shranjena na začetku hrbtenice znotraj prve čakre, kar se imenuje kundalini energija ali Sveti Ogenj. Vi imate razpoložljiv dostop do delčkov Boga, shranjenih znotraj jedra srca; kakorkoli že, edina pot, da se lahko aktivirajo, je preko vibracijske sestave energije brezpogojne ljubezni. Milijone dragih duš je, ki niso nikoli čutile čiste ljubezni Stvarnika preko diamantnega jedra božje celice (Diamond Core God Cell) znotraj svetega srca in niso nikoli imele dostopa do dragocenega daru ljubezni/svetlobe/življenja.

Ko vi čistite izkrivljene miselne oblike in vibracijske vzorce negativnosti, se postopoma vračate k Bogu, od koder pridobivate pričakovano raven ravnotežja in harmonije preko vaše energetske oznake. Potem pride čas, ko bo energetski sprožilec višjih vibracijskih frekvenc aktiviral Sveti Ogenj, shranjen znotraj korenske čakre, in ta se bo počasi začel dvigati navzgor po hrbtenici. Ta čudoviti fenomen se imenuje odpiranje sedmih plomb do božanske zavesti (Opening the Seven Seals to God Consciousness). Postopno vsaka čakra opusti izkrivljene frekvence preteklosti, ko se počasi začne vrteti hitreje in v harmoniji ena z drugo. Kundalini ogenj se počasi dviga navzgor in skozi vsako čakro,  dokler hrbtenica ne postane steber goreče svetlobe, kar je jasno vidno tistim z notranjim očesnim videnjem. Ko ta ogenj doseže Medulla  Oblongata (to je baza možgan-najbolj vitalen del možgan), odpre čakro vnebovzetja, ki daje dostop do svetega razuma (Sacred Mind) in širi steber svetlobe, s katerim ste povezani z vašimi božanskimi delci vas ali JAZ SEM prisotnostjo (God Self or I AM Presence).

Veliko dragih duš ima v lasti veliko zemeljskega bogastva, vendar je to spiritualno zbankrotirano. Te niso hotele poslušati prišepetavanja njihove duše in zato, kot uporniški otroci, morajo izkusiti boleče »vzrok in posledica« rezultate njihovih neodgovornih dejanj. Negativni miselne oblike človeštva, pretekle in sedanje, so ustvarile nepopoln svet, v katerem živite; kakorkoli že, nič ali nobeden ne more spremeniti univerzalni božanski načrt razen Oče/Mati Bog.  Zapomniti si morate za ta mnoga pretekla obdobja, da je skoraj vsaka duša rojena na fizični ravni bila ujeta v kolektivni zavestni sistem prepričanja tretje ali četrte dimenzije. Iz te preteklosti izvirajo bistvene posledice. Nepopolnosti znotraj podedovane DNA vsake osebe so dovolile, da se manifestira mnogo simptonov, ko oseba pade v zanko, da se čuti neljubljena, nevredna, čuti krivdo, sram, zamere v kakršnikoli obliki. Vse te negativne energije so vzrok globokih jedrnih spominov iz vaše starodavne preteklosti, ki prihajajo na površje, tako da jih odpustite enkrat za vselej. Nihče se ne more izogniti energijam transformacije. Vi lahko zanikate resnico dramatičnih sprememb, ki so zdaj prizadele Zemljo in vse človeštvo, vendar se ne morete skriti ali pobegniti, kajti svetloba transformacije vas bo našla, kjerkoli ste. Blagoslovljeni tisti, ki se ozirate na notranji zvok duha, ker ta postaja glasnejši in bolj vztrajen. Ali ni bolje usmeriti pozornost na glas modrosti in upanja namesto glasu obupavanja in brezupa?

Vaša izolacija znotraj sončnega sistema in galaksije je mimo. Mesta svetlobe so sedaj čvrsto postavljena okoli Zemlje in Stvarnikova svetloba sije direktno na Zemljo od velikega centralnega Sonca tega univerzuma, kakor tudi se filtrira v Zemljo preko vas zvezdna semena (Star Seeds), kot smo obrazložili pred tem. Velika bitja svetlobe pošiljajo dalje dvanajst lomljenih božjih žarkov, ki oddajajo zvoke in vibracije, ki vsebujejo geometrične strukture svetlobe, ki vsebujejo čistost, kvalitete in lastnosti Stvarnikove zavesti. Ali ne morete videti, da to je, za kar smo vas pripravljali in kar smo pomagali tako veliko vam, kot je bilo mogoče, da pridobite?  Obrnite se v notranjost in poslušajte pesem vaše duše. Ta bo postajala glasnejša in bolj razločljiva, ko boste postajali občutljivi za glasbo nebesnih sfer. Vaše sveto srce je čisto in resonira samo z najvišjo resnico in brezpogojno ljubeznijo. Če ste centrirani na srce in osredotočeni na dušo, negativnosti iz kateregakoli vira ne morejo vplivati na vas in vam škoditi. Prosim, zavedajte se, da vam ni treba umreti, da bi dobili bežen pogled prihodnosti in nebesnih kraljestev.

Veliko vas je videlo ali doživelo krogle (ORBS) svetlobe, ki se pojavljajo vse okoli sveta v tem času. Veliko je domnev iz česa so te krogle sestavljene in kaj je njihov pomen. Prav tako kot je veliko vas prišlo na Zemljo v kroglah svetlobe, ko je bil planet pripravljen za človeško nastanitev, veliko velikih bitij svetlobe prihaja iz oddaljenih univerzumov kot opazovalci čudežnega transformacijskega procesa, ki je sedaj v napredovanju na Zemlji. Da bi bila ta bitja udobna v gostoti nižjih dimenzij (brez, da bi šla skozi proces večkratnega deljenja sebe) ona potujejo v, kot bi se temu reklo, svetlobnih kroglah (Light Orbs), ki vsebujejo frekvence nebesnega okolja/dimenzije, iz katere prihajajo. Vam nismo rekli, da delamo na tem, da vam bomo bolj dostopni?  Ali ne čutite našo prisotnost bolj močno? Čas je od esence in vetrovi sprememb bodo pihali še bolj močno, ko se bodo izbruhi in pulzacije Stvarnikove svetlobe  intenzivirali preko velikega centralnega Sonca, soncev vsakega solarnega sistema in nebeških mest svetlobe. Mi vam bomo bližali te poslanice z nekaterimi mislimi, katere upamo, da boste preudarjali in, če vam bodo zvenele, kot resnične, jih boste sprejeli in vključili v duhovne prakse.

Brezmejni dih: Na več načinov ustvarjate krožno strukturo za svetlobo duha (Light of Spirit), ki jo naj ta sledi, s tem pa odpirate povezavo med svetim srcem, svetim razumom in centrom pinelne  žleze (PIneal Center). Vadite dihanje kot bi napravili majhen brezmejni znak (Infinity sign) od svetega razuma (Sacred Mind) v Medulla Oblongata (spodnji del možgan), s tem polno odprete čakro vnebovzetja (ascension chakra) na bazi lobanje (at the base of the skull)  in potem odprite prehod med svetim razumom  in svetim srcem (Sacred Heart). AUM je sveti zvok Stvarstva. AUH je zvok svetega srca. OM je zvok svetega razuma.

Kot samo-mojstri imate zmožnost prenesti celoten spektrum Metatronske svetlobe vertikalno v vaše fizično telo, katera izžareva iz razuma našega očeta Boga (Father God) preko petih višjih žarkov kozmične zavesti. Ta čista svetloba se  potem aktivirana z čisto esenco energije ljubezni naše matere Boga (Mother God) znotraj komore ali telesa svetega srca (Sacred Heart) in pošlje dalje horizontalno ven v svet oblike. Z vašim čistim ljubečim namenom in osredotočeno mislijo imate sedaj sposobnost ustvarjati karkoli si lahko predstavljate.

Božanska ekonomija je kozmični zakon v akciji. Ego razumske manifestacije imajo za rezultat ustvarjene prepire in dualnost. Veliko starih predstav, pravil in struktur propada, ker so bili ustvarjeni z frekvencami dualnosti: pohlepa, strahu in pomanjkanja. Ko se uskladite z božansko voljo za najvišje dobro, karkoli vi manifestirate, bo imelo frekvenco ljubezni in pozitivnega širjenja; vi boste magnetizirali k vam dizajn iz načrta (from within the blueprint) prihodnosti. Vprašamo vas: Kaj je vaša vizija zase, za vaše ljubljene, za vašo domovino in svet?  Ne delajte napak, kar mislite, čutite ali verjamete je pomembno za vašo vibracijo namena, bodisi vpliva na probleme Zemlje in človeštva ali vpliva na kolektivne miselne oblike upanja, inspiracije, uspeha nad bolečino, trpljenjem in kaosom tri/štiri-dimenzionalnega sveta.

Vedite, da mi, angelske sile, pod vodstvom našega očeta/matere Boga stojimo odločno poleg vas. Ko začutite, da smo zraven, zaupajte svojim občutkom, ker v resnici mi sijemo našo ljubezen/svetlobo v vašo avrično polje. Prisluhnite prišepetavanju vaše duše, ker vam bo ta nezmotno pomagala, da boste sledili pravo pot delovanja in napravili najbolj modre izbire.

Vi ste zelo globoko ljubljeni.

Kanalizirano preko Ronne Herman, v torek, 26 februarja, 2009

© 1998-2008 Ronna Herman, Star Quest All Rights Reserved – 775-856-3654 • ronnastar@earthlink.net * 6005 Clear Creek Drive • Reno, NV 89502 www.ronnastar.com

V slovenščino prevedla »mavrica«

 

————————————————————

Članek lahko komentirate tukaj:

http://www.pozitivke.net/article.php/Odgovornost-Mojstri-Svetloba#comments

Comments are closed.