* 7.5.2011 – Hilarion, Skozi vaša srca izžareva ljubezen zlato-bele barve

hilarion
Sporočilo, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff  dne 1. maja 2011
Ljubljeni,
Delo se nadaljuje. Zato je sedaj potrebna vaša odločnost in ohranjanje najvišje vizije za Zemljo ter vse na in znotraj nje. Uravnavajte vaše centralno jedro identitete in nikoli ne izgubite vidika vašega namena za biti tukaj, ker sedaj je čas, da pustite vaši svetlobi sijati, da osvobodite zadnje ostanke osebnostnega jaz in dopustite vašemu višjemu jaz, da se manifestira v in skozi vas. Ljubezen v vaših srcih sedaj sije skoznje z zlato-belo čistostjo in to ste se namenili omogočiti skozi vas v  svet okoli vas. Na ta način vi izžarevate in se dotaknete drugih z kristusovo ljubeznijo znotraj vas.
To je čas, na katerega ste čakali, in vaš namen je sedaj izpolnjen. Vsak  od vas bi morda nikoli ne bil priznan in prepoznan za svetlobo, ki jo nosite, vendar, brez  vaše prisotnosti tukaj, bi bile spremembe na vašem planetu preveč težke za prenašanje. Z vašo prisotnostjo ste naredili razliko in vi ŠE DELATE razliko. Z združevanjem sil in povezovanjem ob primernem času, lahko svetloba, ustvarjena z in skozi vas, prinese naokoli najvišje izide za vse.
Zaupajte, da vse, kar se dogaja, prinaša naokoli največje in najvišje dobro za vse, četudi je to težko videti v manifestaciji, ko vi doživljate spremembe v vaših osebnih življenjih. Bodite mirni, dragi, in ohranjajte vaše mirno sprejemanje tega, kar se dogaja, vedoči, da se skozi to prinašajo najvišji izidi za Zemljo ter vsakogar in vse na in znotraj nje.  Vaša notranja moč, prožnost in pogum ter vsi darovi duha, vas bodo še naprej vodili, po en korak naenkrat, čez večje in večje izpuste svetlobe. Ko se ti izpusti dogajajo, boste vi doživljali  naraščanja in upadanja  količine energije v vaših pet telesnih sistemih.
Ko  je energije veliko, bo kreativnost znotraj vas cvetela in se razvijala. Mnogo koristnih del bi se lahko ustvarilo v teh časih. Ko je vaša energijska raven nizka, je to čas za počitek, premišljevanje, meditiranje in integriranje vsega, kar vam je bilo dano. Vaša notranja rast se nadaljuje in z delom na energijskih ciklih, boste v večjem zavedanju in mirni, da bi asimilirali in izkoristili te energije. Tisti od vas, ki ste odprti kanali, takšni, kot je naša pisarka, boste včasih težko zbrali energijo, ki je potrebna, da se prenesejo naša sporočila skozi, in,  ko se to zgodi, to ustvarja energijsko odvajanje, kar zahteva takojšnje spanje in počitek. Mi vas prosimo za vaše razumevanje, če in ko bi se to morda zgodilo in naša sporočila zamudijo, ker tudi naša pisarka gre skozi skrajne transformacije znotraj njenih pet telesnih sistemov, kakor tudi vsi ostali. Včasih sporočila resnično ne morejo priti skozi zaradi teh notranjih transformacij.
Da, to je težko, in res, vi ste vsi zelo dobro usposobljeni za delo skozi te transformacije. Le omogočite primerno  oskrbovanje/vzdrževanje in sočutje zase ter se spoštujte v časih nizkih energijskih  ravni ter vedite, da je to začasno. Vedite, da višji energijski dotoki na začetku v večini od vas ustvarjajo občutke zaspanosti  ter z delom na teh ciklih in s spoštovanjem potreb vašega telesnega elementala, boste še naprej napredovali.
Mi smo vedno z vami, ne glede na to, kam bi vi morda šli. Naše povezave so bile dobro osnovane in veliko sporazumevanja se dogaja med nami na notranjih dimenzijah. Mi smo kot eno.
Pozdravljeni do naslednjega tedna…
JAZ SEM Hilarion
©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*
Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.
Originalno sporočilo v angleščini najdete na:
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.