* 19.9.2011 – Zdravljenje z živalskim kraljestvom po Butterfly Moon

img_3758
Kanalizirano skozi Natalie Glasson – 25/04/11
Jaz sedaj širim moje božanske in obilne cvetoče blagoslove do vas, ko še enkrat stopam dalje k vam, da bi govoril z vami. V moji prejšnji komunikaciji z vami sem jaz govoril o tem, kako mi lahko dostopimo do energij kraljestev narave, zato da bi pomagali v zdravljenju  ter podpirali rast in transformacijo matere Zemlje in človeštva. Jaz sedaj želim, da se zavedate še drugega kraljestva energijskih bitij in duš, ki želi biti udeležen pri zdravljenju Zemlje, in čaka, da bi delalo s človeštvom, da bi prineslo dalje spremembe, ki so potrebne.
Živalsko kraljestvo obstaja močno prisotno na Zemlji in obstaja kot raznolikost fizičnih teles. Mi vidimo tako raznolike vrste živali, od tistih, ki delajo tesno s človeštvom, do tistih, ki obstajajo v divjini, vendar imajo vse  skupno eno stvar, to je, da imajo dušo, aspekt Stvarnika znotraj njihovih bitij. Mnogim živalim na Zemlji so bile dane posebne naloge držanja zavesti in modrosti iz starodavnih časov, drugih dimenzij ali drugih planetov. Ko vi gledate na žival z vašimi fizičnimi očmi, vi vidite samo četrtino njihovega bitja in energije. To velja, seveda, isto za ljudi. Živali imajo močne energijske centre in strašno občutljivost za energije in spremembe na Zemlji. One lahko razumejo celo pred ljudmi mnoge situacije, ki se bodo zgodile na Zemlji. One so zelo občutljive na spremembe vseh vrst preden do njih pride. Njihova perspektiva in razumevanje Zemlje je mnogo hitrejše kot človeško, ker one vidijo njihovo resničnost kot energijo, s sposobnostjo, da čutijo energijo  okoli njih in znotraj drugih.
Mnogo ljudje se osredotočajo na živalski instinkt, ki ga opazijo tako jasno, ko preučujejo živali, vendar je to samo naravni aspekt ali tolmačenje fizičnega telesa. Kot ima vaše fizično telo takšne potrebe, kot so prehranjevanje in spanje, tako jih imajo tudi fizična telesa živali. Za mnoge ljudi pa bi bilo preveč, da bi tako  gledali na živali, priznavali, da nosijo aspekt  oziroma svetlobo Stvarnika, da imajo močan energijski center, visoko občutljivost ter nosijo dragoceno zavest v imenu človeštva. Ko si vi začnete dopuščati, da spoštujete in cenite živalsko kraljestvo, potem si omogočite, da se avtomatsko odprete do novih perspektiv njihove energije.  To bi lahko bilo globoko razsvetljujoče.
Kot ljudem je tudi živalim dan namen Zemlji. Ta namen jim je dal Stvarnik. Ta je, da držijo/nosijo aspekte ali delčke stvarnikove modrosti, kot delčke sestavljenke, ki, ko so skupaj povezani, ustvarjajo ogromen vir modrosti. V preteklosti je mnogo civilizacij častilo določene živali oziroma razumelo modrost, ki jo živali nosijo. Civilizacije so celo začele delati z določenimi živalmi, da bi v živali zasidrale njihovo lastno modrost ali vpoglede/poznavanja njihove civilizacije, tako da bi bila z vsako novo živalsko generacijo, ki bi se rodila, tudi ta zasidrana modrost ponovno rojena. Veliko je, kar človeštvo lahko pridobi od živalskega kraljestva, zelo pogosto, če ste zelo povezani/spoprijateljeni z živalmi. Če katerikoli vrste žival križa vašo pot, je to simbol, da ta žival nosi delček modrosti, ki bi jo morali prepoznati in absorbirati, da bi pomagala vašemu lastnemu spiritualnemu razvoju. Živalska modrost je podobna vratom, kjer vi rabite ključ, da bi jih odklenili. Energija, ki bo odklenila ta vrata, je prisotnost ljubezni in miru.  Udobnost in sproščenost živali omogoča njihovim energijam, da bi bile bolj ekspanzivne. Ko so njihove energije ekspanzivne,  je njihova energija  bolj blaga in tekoča, kar naredi, da so komunikacije in povezave lažje.  Za povezavo z živaljo potrebujete jasen in miren um. Žival lahko z lahkoto povleče nase vaše misli in to so tiste stvari, ki lahko prinesejo občutek vznemirjenosti. Z mirnim umom vi lahko izrazite le brezpogojno ljubezen iz vašega srca in ljubezen do živali. Vi bi lahko ugotovili, da se vas na tej točki začnejo živali zavedati. Začnite deliti brezpogojno ljubezen in vi bi lahko začutili, ko se žival v vaši prisotnosti sprošča oziroma povezuje z vašo svetlobo. Potem vi lahko rečete v  vašemu umu z ljubečo močjo: “Ali imaš ti modrost, ki jo želiš oziroma jo je treba deliti z mano?” Potem morate vi ostati v stanju miru in ljubezni ter zaupati v modrost, ki vstopa v vaš um, če je to tok znanja ali pa enostavna beseda. Celo potem, ko je žival odšla iz vaše prisotnosti, vi lahko še naprej komunicirate na tej ravni. Ko želite pripeljati povezavo k zaključku enostavno izrazite vaše globoko spoštovanje in ljubezen. V nekaterih primerih so to značilnosti živali, da vam lahko nudijo vodenje v vaši lastni stvarnosti in rasti.
Pomembno je, da se človeštvo sedaj začenja povezovati z živalmi na novi ravni, ker so one tako močni viri energije in ljubezni, ki želijo biti v pomoč v zdravljenju Zemlje in prebujanju človeštva. Ko se bo človeštvo začelo na globlji ravni povezovati z živalskim kraljestvom, bo uvidelo, da se lahko vedno obrne na živalsko kraljestvo, da bi hitro poslalo zdravljenje v določene situacije, ljudi, namere/cilje na Zemlji.  Zdravljenje je zelo močno, ko to nosi čist namen in živalsko kraljestvo ima sposobnost povezovanja njihovih energij skupaj oziroma spajanja njihovih  energij, da ustvarijo eno zavest. Tudi ljudje imajo to sposobnost, vendar se tega še ne zavedajo.
Ko mi prihajamo bližje k letu 2012, jaz mislim,  da je tam pri vas potreba, da se povežete z živalskim kraljestvom in spoštujete namen, ki ga one imajo na Zemlji. To se z lahkoto doseže s priznavanjem z ljubeznijo živalskega kraljestva, če je to skupina ali pa posamezniki. Človeštvo mora tudi priznati moč ljubezni in zdravljenja, ki ga nosi živalsko kraljestvo kot eno, z enojnim namenom.  Jaz želim podeliti z vami meditacijo, ki vam bo pomagala v povezavi vaših energij z živalskim kraljestvom in začeti velikansko, razširjeno po vsem svetu, zdravljenje za Zemljo, človeštvo in živalska kraljestva.
Izrecite glasno,
V sveti prisotnosti in vodenju Stvarnika jaz aktiviram moje lastne energije, svetlobo in dušni jaz, da okrepi tok in ekspanzijo mojega bitja.  Jaz dopuščam čisti in ljubeči svetlobi Stvarnika, da teče globoko v vsak aspekt mojega bitja, povečuje in razvija moč in sijaj  moje notranje svetlobe.  Naj se integriram/povežem kot eno s Stvarnikom, obstajam v svetišču ljubezni in miru večno.  Jaz prosim, da se moja senzitivnost do vodenja in prisotnosti Stvarnika v tem času poveča in se še naprej razvija čez vse dni moje stvarnosti. Naj mi vsak korak, ki ga  podvzamem na Zemlji, omogoči, da se povežem in spojim na globlji ravni s čisto in močno prisotnostjo vsemogočnega Stvarnika. Jaz dopuščam, da moja svetloba sije svetlo iz mojega bitja in nosi najčistejši namen ljubezni in miru.
Naj moja svetloba najprej teče tja, kjer je potrebna na Zemlji.
(Globoko dihajte in dopustite, da se to zgodi.)
Jaz sem se danes odločil/a priznavati, spoštovati in upoštevati živalsko kraljestvo v njegovi celoti  ter modrost, svetlobo in ljubezen, ki jo živalsko kraljestvo nosi. Jaz vem v mojem srcu, da ima živalsko kraljestvo integralni namen v moji stvarnosti in človeški stvarnosti na Zemlji.  Jaz spoštujem, upoštevam in ljubim vas, živalsko kraljestvo, in jaz sem vesel/a, da delim mojo stvarnost z vami.
(Pošljite to misel ven v svet. Predstavljajte  si, da se vaša svetloba razširja do vsake posamezne živali na Zemlji. Vaša svetloba takoj prekrije Zemljo in vsa območja, kjer so prisotne živali. Vi delite vašo ljubezen z živalskim kraljestvom, ki ustvarja omrežje svetlobe in ljubezni. Ni potrebno, da pričakujete kakšno svetlobo, da priteka nazaj do vas od živalskega kraljestva, vendar bi vi lahko doživeli nov tok energije, ki vstopa v vaše avrično polje. Enostavno se sprostite v tej energiji. )
Moja želja in namen je poslati zdravilne energije ljubezni in miru vsemu človeštvu, Zemlji in duši matere Zemlje. Jaz prosim živalsko kraljestvo, da se mi,  če želite, pridružite v izražanju ljubezni in zdravljenja. Živalsko kraljestvo, jaz spoštujem nedoumljive zdravilne sposobnosti, ki jih imate. Prosim vas, da združite vaše energije kot eno in izrazite iz vaših src stvarnikovo ljubezen, ki jo nosite, ter jo pošljite tja, kjer je potrebna na Zemlji. Dovolite mi, da jaz združim mojo energijo z vašimi, ko mi izražamo brezpogojno ljubezen. Če želite, me lahko uporabite kot sidro za čisto ljubečo energijo, ki jo želite izraziti. Jaz bom dovolil/a, da ta energija teče skozi moje bitje čez in v Zemljo.
(Dihajte globoko in si dopustite izžarevati svetlobo in ljubezen.)
Jaz želim tudi deliti zdravilne energije, ki jih mi sedaj ustvarjamo, s tistimi, ki jih sedaj potrebujejo oziroma trpijo znotraj živalskega kraljestva. Naj naša svetloba sedaj teče tudi do živali, ki jih potrebujejo.
(Dihajte globoko in si dopustite izžarevati svetlobo in ljubezen.)
Jaz razumem, da so bili morda v preteklosti ljudje kruti oziroma so povzročali bolečine živalim.  Meni je žal za to in želim, da veste, da vas brezpogojno ljubim. Z mojo ljubeznijo jaz želim razpustiti negativne karmične energije med mano in živalskim kraljestvom in nadomestiti vse karmične energije z energijo ljubezni. Če je to primerno, četudi jaz ne morem razrešiti karmične energije za druge, jaz želim poslati zdravljenje in ljubezen v karmične energije, ki jih je ustvarilo človeštvo kot celota z živalskim kraljestvom.
(Dihajte globoko in si dopustite izžarevati svetlobo in ljubezen.)
Za nas je veliko spoštovanje, da lahko delamo z vami. Jaz vem za moč ljubezni in zdravljenja, ki jo imate, in želim, da se ta deli z Zemljo in človeštvom. Jaz prosim, če se vi zavedate kakšnih sprememb na Zemlji, ki bi lahko povzročile kaos, ali veste za kakšna območja ali ljudi, ki potrebujejo zdravljenje, da združite vaše energije in zavest ter pošljite ljubezen in mir čez Zemljo, da bi bila podpiralna energija za vse. Mi bi zelo cenili vaše pozitivne energije in prisotnost.
(Dihajte globoko in si dopustite izžarevati svetlobo in ljubezen. Vi bi lahko dobili odgovor od živalskega kraljestva.  Sedite tako dolgo, kot želite, in pošiljajte skupaj z živalskim kraljestvom ljubezen in svetlobo okoli sveta.)
Jaz se vam zahvaljujem za vašo povezavo, pomoč in ljubezen ter vas zato resnično spoštujem. Jaz vem, da jaz vedno lahko delam z vami, da bi zdravila Zemljo, in jaz vem, da jaz lahko tudi pokličem vaše energije, da zdravijo moje bitje, kot vi lahko pokličete moje energije, da vas zdravijo. Mi smo eno, povezani kot eno. Hvala vam. Naj Stvarnik blagoslovi to božansko in sveto zvezo.”
To je zelo pomembna meditacija, ker bosta prisotnost in modrost, ki jo nosijo živali, postali neprecenljivi v prihodnosti. Tam na Zemlji bodo in gotovo so že posamezniki, ki delajo na podoben način z živalskim kraljestvom, vendar več kot bo posameznikov, ki bodo odprli svoja srca in se  povezali z živalskim kraljestvom, bolj bodo energije zdravljenja živalskega kraljestva postale močne. Če začutite željo, da se povežete z zavestjo in energijo živalskega kraljestva, prosim, naredite to. Vi lahko tudi vedno pokličete po mojih energijah, da bi vam bil v pomoč.
Sedaj je pomembno za vse na Zemlji, da aktivirate njihove energije, da bi pripeljali dalje resnično transformacijo.
Z ljubeznijo in svetim blagoslovom,
Butterfly Moon
* Butterfly Moon obstaja znotraj vilinskih kraljestev in vibracij
Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.omna.org/25-04-11-Butterfly_Moon.html
natalie-glasson
Natalie Glasson
Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila;  www.omna.org
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.