– SREBRNI NABOJ NARAVE

Sedanj na voljo v slovenščini ena izmed najsodobnejših knjig o koloidnem srebru mednarodno priznanega avtorja Dr. Howard W. Fisher B.Sc, B.Ed, D.C.

www.fisherclinic.com

Dr. Howard Fisher facebook page

V knjigi so opisane znanstvene raziskave o tem kako varno je koloidno srebro, zgodovina uporabe srebra v medicini, razlike med različni srebrovimi pripravki kot je koloidno nano srebro, ionsko srebro in srebrov nitrat, in detaljne informacije o uporabi in seznam vseh bolezni ki jih koloidno srebro zdravi.

knjiga-e28093-srebrni-naboj-naraveknjiga-e28093-srebrni-naboj-narave-2

O Dr. Howard W. Fisher B.Sc, B.Ed, D.C.

Dr. Howard Fisher je naravni zdravnik, specialist medicine proti staranju, s poslanstvom, da izobrazi in razsvetli svet o toksičnih dejavnikih, ki obstajajo v našem okolju, in njihovem neposrednem odnosu z našim zdravjem. O temi staranje predava na medicinskih konferencah in zdravstvenih šolah po vsem svetu, tako strokovnjake kakor javnost osvešča o grožnjah v našem neposrednem okolju, ki so prisotne povsod,  in predlaga poučne izboljšave. Posebej ga zanimajo področja kot so staranje (anti-aging), imunologija, elektromagnetno sevanje in prehrana. Je raziskovalni avtor in deluje kot svetovalec in izobraževalec v mnogih multinacionalnih prehranskih podjetjih in svetuje mnogim državnim vladam glede elektromagnetnih učinkov sevanja. Je avtor člankov za objavo v strokovnih občilih  in priljubljen gost številnih radijskih in televizijskih oddaj. Poleg tega, da je napisal šestnajst zdravstvenih knjig, so bile njegove raziskave objavljene tudi v strokovnih revijah. Njegove knjige in predavanja so bila prevedena v osem jezikov in se prodajajo v Severni Ameriki, Evropi in Aziji.

Znan je po svoji sposobnosti, da z lahkoto uporabi znanstvene in klinične podatke, ki jih mnogi označijo za zastrašujoče. Na ta način dr. Fisher spreminja osnovno znanje, ki bi sicer javnosti ostalo nedostopno, v dostopne življenjsko pomembne podatke. Temelj njegove filozofije je razumevanje in odkrivanje pravih prehranskih in okoljskih pomanjkljivosti, ki obstajajo v našem vsakdanjem življenju, in iskanje najbolj učinkovitih rešitev na našem planetu, s katerimi ne bi rešili zgolj zdravstvenih problemov, temveč bi tudi izboljšali počutje in splošno kakovost življenja vseh. Njegov pristop k pojasnjevanju vpliva okoljskih dejavnikov na zdravje po svetu je razumen. Tako omogoča svojim bralcem in občinstvu, da na preprost način sprejemajo premišljene odločitve za izboljšanje svojega življenja.

Cena knjige: 12€

Za naročanje knjige po pošti kliknite tukaj. Za osebni prevzem v Novi Gorici in okolici, Me lahko pokličite na 041-483 792.